Baya bi degisim göstermişsin canım ama 61.5 halin çok iyi :)) hadi bakalım inşallah hedefine kavuşursun.80 KİLO (2 SENE ÖNCESİ) LAHANA ÇORBASI DİYETİ İLE 76 YA İNMİŞTİM)
76.5 VE ARDINDAN DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM 69 KİLOYA İNDİM
VE EN SON OLARAKDA 69DA SABİTLENMİŞTİ KİLOM, GEÇEN YAZ MEYVE DİYETİ YAPARAK 61.5 KİLOYA İNDİM
VE MALESEF YAZDAN SONRA ABUR CUBUR YİYEREK 70.4 KİLOYA ÇIKTIM... KENDİ ÇABAMLA 69.5'A İNDİM VE ARANIZDAYIM, TEKRAR DİYETE BAŞLADIM 61.5'A YANİ GEÇEN YAZKİ HALİME İNMEK ÜZERE. AMA ASIL HEDEFİM 58 :)
o temizlik ve ütü spor satılır zaten :) aslında güzel bir menü ama sanki öğlen yemeğini biraz daha az yiyebilirmissin:)Kızlar selam,
Bugün bizim ev tımarhane gibiydi, gelen giden belli değil, heryer darmadağın..
Temizlik olan günler yemek işi hep aksıyor bizim evde..
sabah
yarım gevrek(simit)
1 tatlı kaşığı acıka
1 dilim az yağlı peynir
domates,salatalık
1 tatlı kaşığı bal
1 tatlı kaşığı kaymak (ev yapımı, bayıldım)
ara
yok
öğlen
5/6 ızgara köfte (kaç tane yediğimi hatırlamıyorum ya 5 ya da 6ydı)
salata
1 dilim ekmek
3 çatal irmik helvası
ara
2 dilim tahıllı eti form
akşam
aç karnına 5i bir yerde
4 kaşık dolusu taze fasülye
4 kaşık dolusu bulgur pilavı
salata (yağsız)
gece (bugünkü diyet ödülllerim)
1 paket eti form tahıllı
1 dilim ekmek üzerine tahin pekmez
spor yapmadım
ama evde hiç oturmadım, ortalık topladım devamlı
bir de ütü yaptım bir saat
acaba ütü yaparken kalori yakıyor muyuz, merak ettim
Tebrik ediyorum canım hiç kaçamaksiz çok güzel bir menü:)günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 7 gibi 1 kivi
9 gibi 2 dilim tam buğday ekmek 8 zeytin ve çok az maydanoz
ara: 1 avuç leblebi fındık badem
öğle: islim kebabı salata ve 1 dilim kepek ekmek
ara: az leblebi
akşam: 2 dilim bugday ekmek brokoli salatası ve 3 kaşık yoğurt
2.5 lt su
spor yok ama evde iş yaptım bıraz
Oncelikle Hoş geldin canım aramıza.ben Ozge:) hergun menülerimizi paylaşıyoruz birbirimize yorumlar yapıyoruz ve her cuma kilo paylaşımı yapıyoruz. Bir de günde en az 5 mesaj yazman gerekiyor iste bu kadar basit bir olay :) ha bide bir yere gideceğin zaman mesala tatile falan eğer orada paylaşımda bulunamayacaksan onceden kadise haber vermen gerekiyor o seni izinli olarak yazıyor.İste bu kadar inşallah hedefine ulaşırsın canım :)slm kızlar aranıza yeni katılıyorum kadiş beni bu takıma davet etti sağolsun...
biraz bakındım ama neler yapıyoruz neleri paylaşıyoruz bana azcık bilgi verirseniz size daha rahat ayak uydururum.
bu arada bende birz bilgi veriyim 72 kiloyum 58-60 larda olmak istiyorum iki ay sonra kardeşimin düğünü var ozamana kadar biraz olsun gider die ümit ediyorum ama biraz yemek konusunda iradesizim o yüzden takımın desteğine çok ihtiyacım var:)))
Ya ayse abla valla çok azimlisin tebrik ediyorum seni ve çok özeniyorum sana bu gidişle sn istediğin kiloya kavuşursun :)iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
sütlü kahve
öğlen
ızgara tavuk
salata
1 dilim kepekli ekmek
ara
yarım nar
2 kaşık yoğurt
yeşil çay
akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
3 kaşık yoğurt
ara
1 bardak tarçınlı light süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
Evet canım bi ara öyleydi ama dediğim kilo aldım geldim Antep'tenseninde kutlu olsun canım
73 lerdeydin demi bi ara
haftaya vermen temennisiyle
o alışkanlık olarak kaldı bende bir diyetisyenim söylemiştiMeyveyle yogurt yemene bayiliyorum ya ayrica duzenli beslenmene de.
Çok tebrik ederim seni, güzel kilo vermişsin :)
pek bişi göremedim yemek adınaİyi geceler kızlar, bugünkü menüm şöyle
Sabah: dukan krep ( yumurta, süt, 1.5 yk yulaf kepeği, yağsız beyaz peynir, çeşitli baharatlar)
Öğle: sütlü kahve
Ara: sütlü kahve
Akşam: 1 küçük ton balığı light
Gece: 1 parça yağsız beyaz peynir
Günlük 2 buçuk lt su
1 buçuk saat spor ( dans ve yürüyüş)
Yarın dukan diyeti atakta son günüm (5. Gün), seyire geçiyorum Allah'ın izniyle :)
Bakalım yarın kaç gram gitmiş olacak :) bugün 66.9dum, yarın 66.2 bekliyorum inşallah!!!!!!
ah ah bana kalsa tığ gibi olurum da eşim deli ediyor beni patetes kızartmışşşşş, bi sürü söylene söylene ıspanağımı yoğurdumu yedim ayy dayanamayıp 2 patetes kızartması attım azımaAyşe süpersin ya, ne kadar güzel dikkat etmişsin tartılmış olmana rağmen..
Bugün bizim evde temizlik vardı, sabah ta kahvaltıya arkadaşlarım geldi, biraz dengem bozuldu
hoşgeldin canım umarım kalıcı olur ve güzel kilolar verirsinslm kızlar aranıza yeni katılıyorum kadiş beni bu takıma davet etti sağolsun...
biraz bakındım ama neler yapıyoruz neleri paylaşıyoruz bana azcık bilgi verirseniz size daha rahat ayak uydururum.
bu arada bende birz bilgi veriyim 72 kiloyum 58-60 larda olmak istiyorum iki ay sonra kardeşimin düğünü var ozamana kadar biraz olsun gider die ümit ediyorum ama biraz yemek konusunda iradesizim o yüzden takımın desteğine çok ihtiyacım var:)))
Merhaba kızlar.
Ben de artık bir sonra ki hafta için kendime hedef koymaya karar verdim.
Haftaya cuma 74.9 olmak istiyorum
Dün yediklerim
sabah : 1 bardak süt,3 kaşık müsli
ara : 5-6 fındık
öğlen : 1 armut (akşama en sevdiğim yemek olunca az yedim :)
ara : 2-3 kaşık yoğurt
akşam : 1.5 porsiyon lazanya
Kızlar ben yazmıyorum ama günlük 2 kupa yeşilçay ve en az 2 lt su tüketiyorum.
Spor için şimdilik zamanım yok ama en kısa zamanda yürüyüşlere başlayacağım.
muhteşem değişimm sanki 4 farklı hatun80 KİLO (2 SENE ÖNCESİ) LAHANA ÇORBASI DİYETİ İLE 76 YA İNMİŞTİM)
76.5 VE ARDINDAN DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM 69 KİLOYA İNDİM
VE EN SON OLARAKDA 69DA SABİTLENMİŞTİ KİLOM, GEÇEN YAZ MEYVE DİYETİ YAPARAK 61.5 KİLOYA İNDİM
VE MALESEF YAZDAN SONRA ABUR CUBUR YİYEREK 70.4 KİLOYA ÇIKTIM... KENDİ ÇABAMLA 69.5'A İNDİM VE ARANIZDAYIM, TEKRAR DİYETE BAŞLADIM 61.5'A YANİ GEÇEN YAZKİ HALİME İNMEK ÜZERE. AMA ASIL HEDEFİM 58 :)
inşallah canım ya hep birlikte hepimzi zayıflıcazYa ayse abla valla çok azimlisin tebrik ediyorum seni ve çok özeniyorum sana bu gidişle sn istediğin kiloya kavuşursun :)
bişey yememişinkiMerhaba kızlar hAftasonu kimsecikler yok burada:) ya benim internet paketim bitti sürekli giremiyorum İnternet'ehemen bugun ki menümü paylaşayım
sabah 1 tane boyoz 1 tane şu küçük kutuda ki meyve sularından ictim
oglen elma cayı 1 tane form bisküvi
Aksam kasarli domates çorbası.
Bol bol da su icmeye çalışıyorum.
zaten yeterince yorulmuşsun yarında yorma kendini dinlenemicen zaten pazarteside iş var.Merhaba bayanlar nasilsiniz?ben yorgunum .bugun gezmedeydim geldim aksam uzeri perdeci getirdim yetmedi bi de konsol aldim.ay ay her isim acele boyle. yarinda buyuk temizlik var yardimci bayan gelecek neyse ki.ama bende cocuk bakip yemek yapmaktan yoruluyorum ya neyse.bugun diyet falan kalmadi bende.sabah bi yumurta kahvaltiliklar iki dilim ekmek.misafirlikte kahve bi tabak kisir ara cayin yaninda kek krem santiliydi bide ya.aksam bi kahve ictim tamam.bi soda icerm birazdan tamam.kisiri fazla yedim ya neyse.yarin temizlik var.3 makine camasir katlanmak icin beni bekler ben kactim
slm kızlar aranıza yeni katılıyorum kadiş beni bu takıma davet etti sağolsun...
İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah: dukan krepi + - bardak çay
Öğle: 1 ızgara çinekop
Akşam: tavuk şiş + coca cola Zero + 1 kase yoğurt
Bugun dukan dıyeti atakta son gunumdu, yarın seyır 1. Gun
30 dakıka yürüyüş
2 buçuk lıtre sıvı
iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
light sütlü tatlandırıcılı (doğal) kahve
öğlen
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 dilim ayva
3 kaşık yoğurt
akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt
2 tek tane patetes kzıartması
ara
1 bardak tarçınlı light süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
zaten yeterince yorulmuşsun yarında yorma kendini dinlenemicen zaten pazarteside iş var.
hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullan.
yediklerini çok dert etme bence kısır ve kek harici öğlen ve akşam bişey yememişsinki.
yarın içinde kolay gelsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?