Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Dunden bu yana 400 gr gitmiş :) 66.5 kıloyum, kaldı 65e 1.5 kılo :)))))

Bugun kahvaltıda 2 bardak çay ve dukan krebı vardı yıne, atak evresınde son gunum

Kendime 66.5 hedef koymuştum atak ıcın, bıraz daha verimiş olacağım muhtemelen ve 2 Gündür tuvalete çıkamıyorum, onun da etkısı var. Insallah cıkmıs olurumda kılom daha da ıner.

80 KİLO (2 SENE ÖNCESİ) LAHANA ÇORBASI DİYETİ İLE 76 YA İNMİŞTİM)

76.5 VE ARDINDAN DUKAN DİYETİNE BAŞLADIM 69 KİLOYA İNDİM

VE EN SON OLARAKDA 69DA SABİTLENMİŞTİ KİLOM, GEÇEN YAZ MEYVE DİYETİ YAPARAK 61.5 KİLOYA İNDİM

VE MALESEF YAZDAN SONRA ABUR CUBUR YİYEREK 70.4 KİLOYA ÇIKTIM... KENDİ ÇABAMLA 69.5'A İNDİM VE ARANIZDAYIM, TEKRAR DİYETE BAŞLADIM 61.5'A YANİ GEÇEN YAZKİ HALİME İNMEK ÜZERE. AMA ASIL HEDEFİM 58 :)

Son düzenleme:
Baya bi degisim göstermişsin canım ama 61.5 halin çok iyi :)) hadi bakalım inşallah hedefine kavuşursun.

o temizlik ve ütü spor satılır zaten :) aslında güzel bir menü ama sanki öğlen yemeğini biraz daha az yiyebilirmissin:)

Tebrik ediyorum canım hiç kaçamaksiz çok güzel bir menü:)

Oncelikle Hoş geldin canım aramıza.ben Ozge:) hergun menülerimizi paylaşıyoruz birbirimize yorumlar yapıyoruz ve her cuma kilo paylaşımı yapıyoruz. Bir de günde en az 5 mesaj yazman gerekiyor iste bu kadar basit bir olay :) ha bide bir yere gideceğin zaman mesala tatile falan eğer orada paylaşımda bulunamayacaksan onceden kadise haber vermen gerekiyor o seni izinli olarak yazıyor.İste bu kadar inşallah hedefine ulaşırsın canım :)

Ya ayse abla valla çok azimlisin tebrik ediyorum seni ve çok özeniyorum sana bu gidişle sn istediğin kiloya kavuşursun :)

Merhaba kızlar hAftasonu kimsecikler yok burada:) ya benim internet paketim bitti sürekli giremiyorum İnternet'e hemen bugun ki menümü paylaşayım
sabah 1 tane boyoz 1 tane şu küçük kutuda ki meyve sularından ictim
oglen elma cayı 1 tane form bisküvi
Aksam kasarli domates çorbası.
Bol bol da su icmeye çalışıyorum.

selam kızlar
sabah 8 de spora çıktım bide 4 gibi eve anca geldim spor çıkışı organik pazara ordan annemlere gezip durdum

Meyveyle yogurt yemene bayiliyorum ya ayrica duzenli beslenmene de.
o alışkanlık olarak kaldı bende bir diyetisyenim söylemişti
düzenli beslenmeliyimm mayısda oğluşumun nişanı olcak allah nasip ederse ne verirsem kar

Çok tebrik ederim seni, güzel kilo vermişsin :)

pek bişi göremedim yemek adına
66 yı görürsün inşallahh

Ayşe süpersin ya, ne kadar güzel dikkat etmişsin tartılmış olmana rağmen..
Bugün bizim evde temizlik vardı, sabah ta kahvaltıya arkadaşlarım geldi, biraz dengem bozuldu
ah ah bana kalsa tığ gibi olurum da eşim deli ediyor beni patetes kızartmışşşşş, bi sürü söylene söylene ıspanağımı yoğurdumu yedim ayy dayanamayıp 2 patetes kızartması attım azıma

hoşgeldin canım umarım kalıcı olur ve güzel kilolar verirsin
cuma tartı bildirim günümüz,gündede en az 5 mesaj yazma zorunluluğu var

gün içinde bişey yememişsin ama akşamki lazanya akşam yerine öğle olsaydı keşke

muhteşem değişimm sanki 4 farklı hatun
şu 61 lik afete nasıl kıydınnnnnnn

Ya ayse abla valla çok azimlisin tebrik ediyorum seni ve çok özeniyorum sana bu gidişle sn istediğin kiloya kavuşursun :)
inşallah canım ya hep birlikte hepimzi zayıflıcaz

bişey yememişinki

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar nasilsiniz?ben yorgunum .bugun gezmedeydim geldim aksam uzeri perdeci getirdim yetmedi bi de konsol aldim.ay ay her isim acele boyle. yarinda buyuk temizlik var yardimci bayan gelecek neyse ki.ama bende cocuk bakip yemek yapmaktan yoruluyorum ya neyse.bugun diyet falan kalmadi bende.sabah bi yumurta kahvaltiliklar iki dilim ekmek.misafirlikte kahve bi tabak kisir ara cayin yaninda kek krem santiliydi bide ya.aksam bi kahve ictim tamam.bi soda icerm birazdan tamam.kisiri fazla yedim ya neyse.yarin temizlik var.3 makine camasir katlanmak icin beni bekler ben kactim

zaten yeterince yorulmuşsun yarında yorma kendini dinlenemicen zaten pazarteside iş var.
hayırlı olsun canım aldıklarını güle güle kullan.
yediklerini çok dert etme bence kısır ve kek harici öğlen ve akşam bişey yememişsinki.
yarın içinde kolay gelsin canım.

aramiza hosgeldin ismim kadriye takim kaptaniyim evliyim 2 cocuk annesiyim 30 yasindayim calisiyorum.hamilelikte aldigim 15 kiloyu verdim cok sukur simdi daha asagilara inmeyi amacliyorum.gunluk menu ve spor yaziyoruz arkadaslarin liste ve mesajlarina yorum yapiyoruz.gunluk en az 5 mesaj yazma zorunlulugu var. cuma sabah tartilip kilolarimizi yaziyoruz ogleden once.Bizimle beraber sende zayiflarsin canim.

Takim olarak 2.olduk bireyselde de psikolog arkadasimiz 2.oldu.tebrik ederim arkadasim bu hizla kilo vermen harika.takim olarak kilo verenleri kutluyorum veremeyenlere de neden acaba diye sormalarini ve bizimle tekrar paylasmalarini.haftaya belli bi gram verme sozunu vermelerini istiyorum.bu bizi biraz motive edecekdir degil mi kizlar?

takımımı kutluyorum çok çok daha güzel kilolar verip yaza harika başlangıçlar yapacağımızdan eminim..sadece biraz daha istek...

Eveet bugün yediklerimi paylasayım:

Sabah
2 diliim tam bugday ekmegi
1 zeytin
1 tatlı kasıgı labne
1 tatlı kasıgı recel
3 yemek k.kadar menemen

Ara
1 yemek k.yogurt

Öglen
1 porsiyon lazanya

Ara
1 portakal

Aksam
2 dilim tam b.ekmegi
2 y.k yogurt
1 porsiyon kuru domates ve biber kavurması

iyi akşamlar

bugünkü menüm

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
light sütlü tatlandırıcılı (doğal) kahve

öğlen
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek

ara

3 dilim ayva
3 kaşık yoğurt

akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt

2 tek tane patetes kzıartması

ara
1 bardak tarçınlı light süt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 90dk

İyi akşamlar kızlar

Bugünkü menümü paylaşayım,

Sabah: dukan krepi + - bardak çay

Ara: sütlü kahve

Öğle: 1 ızgara çinekop

Ara: sütlü kahve

Akşam: tavuk şiş + coca cola Zero + 1 kase yoğurt

Bugun dukan dıyeti atakta son gunumdu, yarın seyır 1. Gun

30 dakıka yürüyüş
2 buçuk lıtre sıvı

Diger gunlere gore bugun biseyler yemissin.cok guzel kilo verdin ne guzel.dukan hakkinda pek bilgim yok ama zero da olsa cola da feci kalori var.

saol canim haklisin aslinda ogle ve aksam yemedim.tertemiz olacak evim yasasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…