Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Diger gunlere gore bugun biseyler yemissin.cok guzel kilo verdin ne guzel.dukan hakkinda pek bilgim yok ama zero da olsa cola da feci kalori var.

Canım zero 0 kalori, hiç kalori yok içinde, dukan diyetinde Profesör Dukan coca cola zero içebilirsiniz serbest diyor. Çok teşekkür ederim bu arada, inşallah hepimiz kurtuluruz kilolarımızdan

verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kadriyecim ... inş. sizinle zayıflıycam bu sefer kararlıyım bende doğum kilolarımdan kurtulamadım henüz. bi kısmı hala bende inş. onlarda gidicek.
bugünki menümü yazayım

sabah-2 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta,
incecik bi dilim beyaz peynir 3 tane zeytin.
ara-küçük bi kase yoğurt bikaç dilim haslanmış patates
bi saat sonrada bir tane elma
sabah geç kalktığım için ana öğünüm 2 oldu bugün
akşam-bir kase çorba 5-6 kaşık pilav ve birazda tavuk
yatmadan 2 saat öncede bir tane muz yedim.

spor yapmadım ama avm de 3 saat boyunca kızımın peşinde hiç durmadan koşturdum:))))

bugünlük bukadar herkeze ii geceler

Sabah kahvaltın çok güzel olmuş, öğlen ise patates (nişasta) yanlış buldum, arada yediğin elma da gayet güzel, akşam çorba ve tavuk harika yalnız pilav (vücutta direkt şekere dönüşüyor) o kötü olmuş, bir de muz çok kalorili, yatmadan önce yemişsin bir de ...... Yarın telafi edersin inşallah

Çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm !!!!!!!

Sabah reçel hariç harika bir menü, ara da güzel ama öğlen lazanya olmamış bence, lazanya türevi şeyleri diyet menülerine yakıştırmıyorum, çünkü diyete uygun bir yemek değil.. Akşam ise bence 2 dilim değil 1 dilim ekmek yemelisin, hatta hiç yememen daha iyi olur ama dayanabilirsen tabi, ama yemek ve yoğurt çok uygun olmuş akşam için gayet hafif, afiyet olsun:)

Eleştireyim dedim ama eleştirecek hiçbirşey bulamadım:) Afiyet olsun gayet güzel bir menü olmuş, patatesler hiç olmasa olurdu ama olsun o da günün nazarı:)

Diger gunlere gore bugun biseyler yemissin.cok guzel kilo verdin ne guzel.dukan hakkinda pek bilgim yok ama zero da olsa cola da feci kalori var.

Evet bugün daha çok yedim Ama şu an açım Yine de midem küçülmüş diyebilirim, çok da iyi oldu eskisi gibi saldırmıyorum herşeye acıktığım zaman...

Allahım nolurrrrrrrrrrrr yarın sabah 66.2 çıkayımmmmm !!!!!!

Acınacak durumdayım kızlar gramlar bile önemli artık benim için

Böyle gram gram inicem 65e :)))) ha gayret az kaldı ilk hedefime, sonra 61.5 olacak 2. hedefim, ve ardından 3. hedefim 58 :))

Son düzenleme:
iyi pazarlar bayanlar.evde temizlik var ama disarda yagmur nasil sikildi canim ya.halilari da silmisti kadin icerde kalsa kokar mi acaba Ayrica ben hala 74.2 yim dun yediklerim kilo yapmamis cok sukur.

Bişey olmaz ya kısırdan :)) ama krem santili kek birazcık bozmuş o da olur öyle ara da bir seycik olmaz :) aynı o dediğin sekilde kahvaltıyı bugun bende yaptım aksama bişey yemeyi düşünmüyorum o yüzden bakalım artık hem kahvaltı bu gün icinde yakarız onu :) bu arada perdelerin ve konsolun hayırlı uğurlu olsun güle güle eksit:)
Soz veriyorum cumaa kadara en az 1 kilo vereceğim :) ayrıca psikolog arkadasımızı ve kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum :)
Ay valla çok güzel bir menü hiç kaçamaksiz çok tebrik ediyorum ayse abla seni :) sporun da çok güzel ayrıca :)
Bak bu menü digerlerine göre daha iyi iste :)
Canım öyle deme gramlar hepimiz için çok önemli :) böyle azar azar hedefler koyman da güzel. İstedigine ulaşacaksın bence sen:)
iyi pazarlar bayanlar.evde temizlik var ama disarda yagmur nasil sikildi canim ya.halilari da silmisti kadin icerde kalsa kokar mi acaba Ayrica ben hala 74.2 yim dun yediklerim kilo yapmamis cok sukur.
Halılar suyunu bıraktıysa bişey olmaz kokmazlar içerde. Tabii yapmaz Çünkü çok abartı bişey yememiştin. :)

kadişcim canım haklısın biraz yanlış şeyler yedim
doğruyu söylemek gerekirse tam anlamıyla pazartesi başlıyorum hatta dukana başlamayı düşünüyorum... muzuda akşam yemeğini çok erken yedim dışarı çıkıcaz die oyüzden yedim acıkmıştım

inş. pazartesi itibariyle bütün yanlışlarımı düzelticem canım pazartesi dukana başlıyorum bu arada senide çok tebrik ederim darısı başımaaa:)))

bu arada dukan dyeti yaptınmı sanki öle anladım yazdıklarından yaptıysan nasıl sonuç aldın memnun kaldınmı ??

1 buçuk ayda 10 kılo vermıstım cnm

Kahvaltı: dukan krepi (yumurta + 2 kasık yulaf kepeği (bugun seyire geçtiğim için artık 2 kaşığa çıktı ) + 1 buçuk kasık yağsız süt + çeşitli baharatlar)

Öğle: 2 fincan sütlü kahve

Bugün seyir dönemi olduğu için sebze de eklendi listeye :) akşama saat 17.00 gibi 7 minnacık domates + birazda marul yemeyi planladım

Saat 19.30 gibi yağsız küçük bir kutu tonbalığı + coca cola zero

Son düzenleme:
Iyı akşamlar kızlarrrr

Bugünkü menüm:

Sabah: dukan krepi

Ara: 2 tane sütlü kahve

Öğlen : çeri domatesten bile küçük 6-7 adet domates, 3-4 yaprak marul

Ara: 1 sütlü kahve

Aksam: ızgara çinekop + coca cola zero

2 buçuk lıtre sıvı
20 dakıka yürüyüş

Nolurrrr yarın bıkac yüz gram gıtsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…