Diger gunlere gore bugun biseyler yemissin.cok guzel kilo verdin ne guzel.dukan hakkinda pek bilgim yok ama zero da olsa cola da feci kalori var.
verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim kadriyecim ... inş. sizinle zayıflıycam bu sefer kararlıyım bende doğum kilolarımdan kurtulamadım henüz. bi kısmı hala bende inş. onlarda gidicek.
bugünki menümü yazayım
sabah-2 dilim ekmek yarım haşlanmış yumurta,
incecik bi dilim beyaz peynir 3 tane zeytin.
ara-küçük bi kase yoğurt bikaç dilim haslanmış patates
bi saat sonrada bir tane elma
sabah geç kalktığım için ana öğünüm 2 oldu bugün
akşam-bir kase çorba 5-6 kaşık pilav ve birazda tavuk
yatmadan 2 saat öncede bir tane muz yedim.
spor yapmadım ama avm de 3 saat boyunca kızımın peşinde hiç durmadan koşturdum:))))
bugünlük bukadar herkeze ii geceler
Takim olarak 2.olduk bireyselde de psikolog arkadasimiz 2.oldu.tebrik ederim arkadasim bu hizla kilo vermen harika.takim olarak kilo verenleri kutluyorum veremeyenlere de neden acaba diye sormalarini ve bizimle tekrar paylasmalarini.haftaya belli bi gram verme sozunu vermelerini istiyorum.bu bizi biraz motive edecekdir degil mi kizlar?
takımımı kutluyorum çok çok daha güzel kilolar verip yaza harika başlangıçlar yapacağımızdan eminim..sadece biraz daha istek...
Eveet bugün yediklerimi paylasayım:
Sabah
2 diliim tam bugday ekmegi
1 zeytin
1 tatlı kasıgı labne
1 tatlı kasıgı recel
3 yemek k.kadar menemen
Ara
1 yemek k.yogurt
Öglen
1 porsiyon lazanya
Ara
1 portakal
Aksam
2 dilim tam b.ekmegi
2 y.k yogurt
1 porsiyon kuru domates ve biber kavurması
iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
light sütlü tatlandırıcılı (doğal) kahve
öğlen
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 dilim ayva
3 kaşık yoğurt
akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt
2 tek tane patetes kzıartması
ara
1 bardak tarçınlı light süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
Diger gunlere gore bugun biseyler yemissin.cok guzel kilo verdin ne guzel.dukan hakkinda pek bilgim yok ama zero da olsa cola da feci kalori var.
Bişey olmaz ya kısırdan :)) ama krem santili kek birazcık bozmuş o da olur öyle ara da bir seycik olmaz :) aynı o dediğin sekilde kahvaltıyı bugun bende yaptım aksama bişey yemeyi düşünmüyorum o yüzden bakalım artık hem kahvaltı bu gün icinde yakarız onu :) bu arada perdelerin ve konsolun hayırlı uğurlu olsun güle güle eksit:)Merhaba bayanlar nasilsiniz?ben yorgunum .bugun gezmedeydim geldim aksam uzeri perdeci getirdim yetmedi bi de konsol aldim.ay ay her isim acele boyle. yarinda buyuk temizlik var yardimci bayan gelecek neyse ki.ama bende cocuk bakip yemek yapmaktan yoruluyorum ya neyse.bugun diyet falan kalmadi bende.sabah bi yumurta kahvaltiliklar iki dilim ekmek.misafirlikte kahve bi tabak kisir ara cayin yaninda kek krem santiliydi bide ya.aksam bi kahve ictim tamam.bi soda icerm birazdan tamam.kisiri fazla yedim ya neyse.yarin temizlik var.3 makine camasir katlanmak icin beni bekler ben kactim
Soz veriyorum cumaa kadara en az 1 kilo vereceğim :) ayrıca psikolog arkadasımızı ve kilo veren tüm arkadaslarımı tebrik ediyorum :)Takim olarak 2.olduk bireyselde de psikolog arkadasimiz 2.oldu.tebrik ederim arkadasim bu hizla kilo vermen harika.takim olarak kilo verenleri kutluyorum veremeyenlere de neden acaba diye sormalarini ve bizimle tekrar paylasmalarini.haftaya belli bi gram verme sozunu vermelerini istiyorum.bu bizi biraz motive edecekdir degil mi kizlar?
Ay valla çok güzel bir menü hiç kaçamaksiz çok tebrik ediyorum ayse abla seni :) sporun da çok güzel ayrıca :)iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
light sütlü tatlandırıcılı (doğal) kahve
öğlen
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 dilim ayva
3 kaşık yoğurt
akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt
2 tek tane patetes kzıartması
ara
1 bardak tarçınlı light süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
Bak bu menü digerlerine göre daha iyi iste :)İyi akşamlar kızlar
Bugünkü menümü paylaşayım,
Sabah: dukan krepi + - bardak çay
Ara: sütlü kahve
Öğle: 1 ızgara çinekop
Ara: sütlü kahve
Akşam: tavuk şiş + coca cola Zero + 1 kase yoğurt
Bugun dukan dıyeti atakta son gunumdu, yarın seyır 1. Gun
30 dakıka yürüyüş
2 buçuk lıtre sıvı
Canım öyle deme gramlar hepimiz için çok önemli :) böyle azar azar hedefler koyman da güzel. İstedigine ulaşacaksın bence sen:)Allahım nolurrrrrrrrrrrr yarın sabah 66.2 çıkayımmmmm !!!!!!
Acınacak durumdayım kızlar gramlar bile önemli artık benim için
Böyle gram gram inicem 65e :)))) ha gayret az kaldı ilk hedefime, sonra 61.5 olacak 2. hedefim, ve ardından 3. hedefim 58 :))
Halılar suyunu bıraktıysa bişey olmaz kokmazlar içerde. Tabii yapmaz Çünkü çok abartı bişey yememiştin. :)iyi pazarlar bayanlar.evde temizlik var ama disarda yagmur nasil sikildi canim ya.halilari da silmisti kadin icerde kalsa kokar mi acaba Ayrica ben hala 74.2 yim dun yediklerim kilo yapmamis cok sukur.
gunaydin canım inşallah 2 hafta sonra sende bu basarıya katkıda bulunacaksın :)günaydın kızlar...: )))) takımın başarısını tebrik ederim....
Sabah kahvaltın çok güzel olmuş, öğlen ise patates (nişasta) yanlış buldum, arada yediğin elma da gayet güzel, akşam çorba ve tavuk harika yalnız pilav (vücutta direkt şekere dönüşüyor) o kötü olmuş, bir de muz çok kalorili, yatmadan önce yemişsin bir de...... Yarın telafi edersin inşallah
hedef kilon neydi tatlım
inş. pazartesi itibariyle bütün yanlışlarımı düzelticem canım pazartesi dukana başlıyorum bu arada senide çok tebrik ederim darısı başımaaa:)))
bu arada dukan dyeti yaptınmı sanki öle anladım yazdıklarından yaptıysan nasıl sonuç aldın memnun kaldınmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?