slm kızlar aranıza yeni katılıyorum kadiş beni bu takıma davet etti sağolsun...
biraz bakındım ama neler yapıyoruz neleri paylaşıyoruz bana azcık bilgi verirseniz size daha rahat ayak uydururum.
bu arada bende birz bilgi veriyim 72 kiloyum 58-60 larda olmak istiyorum iki ay sonra kardeşimin düğünü var ozamana kadar biraz olsun gider die ümit ediyorum ama biraz yemek konusunda iradesizim o yüzden takımın desteğine çok ihtiyacım var:)))
tatlım bu menüyle gitmicekde neyle gitcekIyı akşamlar kızlarrrr
Bugünkü menüm:
Sabah: dukan krepi
Ara: 2 tane sütlü kahve
Öğlen : çeri domatesten bile küçük 6-7 adet domates, 3-4 yaprak marul
Ara: 1 sütlü kahve
Aksam: ızgara çinekop + coca cola zero
2 buçuk lıtre sıvı
20 dakıka yürüyüş
Nolurrrr yarın bıkac yüz gram gıtsın
Merhaba kızlar hAftasonu kimsecikler yok burada:) ya benim internet paketim bitti sürekli giremiyorum İnternet'ehemen bugun ki menümü paylaşayım
sabah 1 tane boyoz 1 tane şu küçük kutuda ki meyve sularından ictim
oglen elma cayı 1 tane form bisküvi
Aksam kasarli domates çorbası.
Bol bol da su icmeye çalışıyorum.
Merhaba bayanlar nasilsiniz?ben yorgunum .bugun gezmedeydim geldim aksam uzeri perdeci getirdim yetmedi bi de konsol aldim.ay ay her isim acele boyle. yarinda buyuk temizlik var yardimci bayan gelecek neyse ki.ama bende cocuk bakip yemek yapmaktan yoruluyorum ya neyse.bugun diyet falan kalmadi bende.sabah bi yumurta kahvaltiliklar iki dilim ekmek.misafirlikte kahve bi tabak kisir ara cayin yaninda kek krem santiliydi bide ya.aksam bi kahve ictim tamam.bi soda icerm birazdan tamam.kisiri fazla yedim ya neyse.yarin temizlik var.3 makine camasir katlanmak icin beni bekler ben kactim
Eveet bugün yediklerimi paylasayım:
Sabah
2 diliim tam bugday ekmegi
1 zeytin
1 tatlı kasıgı labne
1 tatlı kasıgı recel
3 yemek k.kadar menemen
Ara
1 yemek k.yogurt
Öglen
1 porsiyon lazanya
Ara
1 portakal
Aksam
2 dilim tam b.ekmegi
2 y.k yogurt
1 porsiyon kuru domates ve biber kavurması
iyi akşamlar
bugünkü menüm
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
kepekli ekmekle yağsız tost
ara
light sütlü tatlandırıcılı (doğal) kahve
öğlen
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 dilim ayva
3 kaşık yoğurt
akşam
ıspanak yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yarım bardak yoğurt
2 tek tane patetes kzıartması
ara
1 bardak tarçınlı light süt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 90dk
kadişcim canım haklısın biraz yanlış şeyler yedim
doğruyu söylemek gerekirse tam anlamıyla pazartesi başlıyorum hatta dukana başlamayı düşünüyorum... muzuda akşam yemeğini çok erken yedim dışarı çıkıcaz die oyüzden yedim acıkmıştım
kızlar selam,
bugün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı acıka
domates, salatalık
ara
yapmadım
öğlen
1 tabak şehriye çorbası
3 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
3 dilim mısır patlağı
akşam
1 tabak börülce yemeği
gece
1 portakal
yarım elma
1 saat spor var.
iyi akşamlar
Ayşe çok absürd birşey olmadığı müddetçe senin mönülerine yorum bile yapmayacağım artık, çünkü gerçekten mükemmeller
Kadiscim selam,
Güle güle kullan konsolunu..
Ben de dün misafirlikteydim, oğlum adına harika bir gündü, arkadaşları oldu orada ama bende diyet falan kalmadı, saçmaladım dün, yazmaya bile utanıyorum
Bugün toparlamaya başladım, yarın da tam gaz devam..
Dün baklava, kısır, antep fıstığı, gözleme...hepsi havada uçuştu:26:
1 gram bıle gıtmemıs dünden bu yana(((((
Misafirlikteydim az once geldim.o kadar kizginim ki kendime dun baslayan kaçamaklari bugunde devam ettirdim diye.neyse yarin diyetime tam gaz devam cunku cumaya hedefim 73 olmak sali gunu ayran detoksu yapacagim yarin daha ayrintili yazarim size.telden yazmak o kadar zor ki.
Bu yeni lıste mi tatlim? bu misir patlaginin tadini nedense ben pek sevmedim ya.menun guzel canim.bi gun once ki menun senin hediyen olsun canim.
Saol canim konsolu aldim ama pismanim simdi ya.esim bi anda gidip alalim dedi ben ceviz rengi istiyodum magazada yoktu indirim de ucuz dedi aldi esim ya ne yapsam bilemiyorum vaz gectim demeye cekiniyorum simdi ya.yemek masamin oldugu odamada ip perde siparisi verdim.belki sari fonlari cikarabilirim.cocuk odasinada dolaba ihtiyacim var onuda halletsem biraz daha rahatlayinca artik.
Uzuldum tatlim ama kendini buna alistirmalisim ilk gunlerdeki gibi hizli vermen biraz zor canim zeroda sifir kalori olduguna emin misin canim?
iyi akşamlar kızlar
ayy bende yorulmuşum güneş mi çarptı ne
istanbulda hava muhteşemdiii haliylede trafik berbattı
öğlende küçük oğluşumla kalamışa gidelim dedik köprü zaten hep kapalıdır hafta sonu gerçi hafta içi de aynı
yollarda çok kaldık bide fenerin maçı varmış anam fenerbahçede milim milim ilerledik, bir tane park yeri yok. millet dışarı atmış kendini
dönüşte deniz havası alalım dedik haremden geçelim , yolu kapatmışlar zaten karşıdan bu tarafa sakın niyetlenmeyin haremden arabalıyla geçeriz diye .o lanet hareme bi türlü gidilemiyor,1 tabela görüyorsunuz sonra bida yok velhasıl kadıköyü turlayıp sonunda bi yol bulup inatla hareme gidip bindik
gemi bile bomboştu millet bulamıyoki haremi gelip binsin
dün gecede uyuyamadım böyle bi tuhaf yorgunum
bugünkü menümüde paylaşıyım
böyle yollarda gün bitince menüde bi acaip oldu
ayşecim kadriyecim buyrun size yorumluk menü
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
maydanoz dere otu
1 tane minik parmak salatalık
kepekli ekmekle yağsız tost
Eki Görüntüle 653784
ara
1 kupa 9 lu bitkiçayı
öğlen
yok
ara
ara saat 3 gibi yolda trafikdeydik
çantama almıştım oğluşumla yedik
1 kuru kayısı
4 badem
2 ceviz
6 kuru üzüm
8 fındık
saat 5 gibi harem gemide
1 ıspanaklı,mantarlı gözleme
1 ayran
akşam
2 adet ızgara et
3 kaşık bulgur pilavı
ara
9 gibi
1 ince kare bitter çikolata
(ağzımın tadı değişsin diye yedim)
1.5 litre su anca içmişimdir malum yol trafik(gün içinde)
spor : yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?