Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam,

aramıza hoşgeldin.
dilerim en kısa sürede bizlerin de desteğiyle dilediğin kiloya kavuşursun :)

tatlım bu menüyle gitmicekde neyle gitcek
şöyle en az 500gram gider inşallahhh

canım keşke boyoz yerine esmer ekmek, meyve suyu yerine de şekersiz çay/su tüketseydin..
bir de genel olarak çok kötü bir mönü olmuş

Kadiscim selam,

Güle güle kullan konsolunu..
Ben de dün misafirlikteydim, oğlum adına harika bir gündü, arkadaşları oldu orada ama bende diyet falan kalmadı, saçmaladım dün, yazmaya bile utanıyorum
Bugün toparlamaya başladım, yarın da tam gaz devam..
Dün baklava, kısır, antep fıstığı, gözleme...hepsi havada uçuştu :26:

canım afiyet olsun..
keşke spor da yapabilseydin, çok güzel olurdu..
kavurmanın da çok yağla yapılmadığını düşünüyorum

Ayşe çok absürd birşey olmadığı müddetçe senin mönülerine yorum bile yapmayacağım artık, çünkü gerçekten mükemmeller

canım selam,
kendini bu kadar kötü hissetme, çünkü ben diyetisyene giderken muz yememe izin vardı, sadece vücudun alışkın değilse kabızlık yapar..
ayrıca yaşına ve kilona bağlı sağlıklı bir diyette ortalama 1300/1500 kalori alacağını düşünürsek, en fazla 100 kalori tutan bir muzun sana kötü etki yaratacağına inanmıyorum :)
Dukan'la ilgili yorum yapmayacağım, önceden 2 arkadaşımıza düşündüklerimi ve bildiklerimi paylaşmıştım, dilerim herşey yolunda gider..ancak sana tavsiyem Taylan Kümeli, Ender Saraç gibi ünlü diyetisyenlerin ve başka sağlıkçıların da bu diyetle ilgili düşüncelerini izlemen yerinde olur..
sevgiler

kızlar selam,

bugün yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı acıka
domates, salatalık

ara
yapmadım

öğlen
1 tabak şehriye çorbası
3 kaşık dolusu yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
3 dilim mısır patlağı

akşam
1 tabak börülce yemeği

gece
1 portakal
yarım elma

1 saat spor var.

iyi akşamlar

Misafirlikteydim az once geldim.o kadar kizginim ki kendime dun baslayan kaçamaklari bugunde devam ettirdim diye.neyse yarin diyetime tam gaz devam cunku cumaya hedefim 73 olmak sali gunu ayran detoksu yapacagim yarin daha ayrintili yazarim size.telden yazmak o kadar zor ki.

Bu yeni lıste mi tatlim? bu misir patlaginin tadini nedense ben pek sevmedim ya.menun guzel canim.bi gun once ki menun senin hediyen olsun canim.

Saol canim konsolu aldim ama pismanim simdi ya.esim bi anda gidip alalim dedi ben ceviz rengi istiyodum magazada yoktu indirim de ucuz dedi aldi esim ya ne yapsam bilemiyorum vaz gectim demeye cekiniyorum simdi ya.yemek masamin oldugu odamada ip perde siparisi verdim.belki sari fonlari cikarabilirim.cocuk odasinada dolaba ihtiyacim var onuda halletsem biraz daha rahatlayinca artik.

iyi akşamlar kızlar
ayy bende yorulmuşum güneş mi çarptı ne
istanbulda hava muhteşemdiii haliylede trafik berbattı
öğlende küçük oğluşumla kalamışa gidelim dedik köprü zaten hep kapalıdır hafta sonu gerçi hafta içi de aynı
yollarda çok kaldık bide fenerin maçı varmış anam fenerbahçede milim milim ilerledik, bir tane park yeri yok. millet dışarı atmış kendini
dönüşte deniz havası alalım dedik haremden geçelim , yolu kapatmışlar zaten karşıdan bu tarafa sakın niyetlenmeyin haremden arabalıyla geçeriz diye .o lanet hareme bi türlü gidilemiyor,1 tabela görüyorsunuz sonra bida yok velhasıl kadıköyü turlayıp sonunda bi yol bulup inatla hareme gidip bindik
gemi bile bomboştu millet bulamıyoki haremi gelip binsin
dün gecede uyuyamadım böyle bi tuhaf yorgunum

bugünkü menümüde paylaşıyım
böyle yollarda gün bitince menüde bi acaip oldu
ayşecim kadriyecim buyrun size yorumluk menü

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
3 zeytin
maydanoz dere otu
1 tane minik parmak salatalık
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
1 kupa 9 lu bitkiçayı

öğlen
yok

ara

ara saat 3 gibi yolda trafikdeydik
çantama almıştım oğluşumla yedik
1 kuru kayısı
4 badem
2 ceviz
6 kuru üzüm
8 fındık

saat 5 gibi harem gemide
1 ıspanaklı,mantarlı gözleme
1 ayran

akşam
2 adet ızgara et
3 kaşık bulgur pilavı

ara
9 gibi
1 ince kare bitter çikolata
(ağzımın tadı değişsin diye yedim)

1.5 litre su anca içmişimdir malum yol trafik(gün içinde)

spor : yok

canım ben de cuma/cumartesi azıttım
düşündükçe sinir oluyorum kendime..
ben de yarın itibarıyla işi sıkılaştıracağım

Bu yeni lıste mi tatlim? bu misir patlaginin tadini nedense ben pek sevmedim ya.menun guzel canim.bi gun once ki menun senin hediyen olsun canim.

yok canım yeni liste değil, sadece evde ne varsa onu yaptım, alışverişe çıkamamıştım birkaç gündür..çünkü neredeyse hiç evde değilim günlerdir..
sadece az yemeye çalışıyorum, hepsi bu..
ama 2 gündür sanki bir canava var içimde, durduramıyorum
yarın spora gideceğim, orada psikolojim dğişir biraz..

canım ben de ceviz rengi istiyorum mobilyalarımı..
artık herkes beyaz yaptırıyor mobilyalarını, beni baymaya başladı :)
tatlım aklında ceviz kalacaksa o zaman almasaydın keşke...eşine de ılımlı bir şekilde açıkça söyle derim..neden sevmediğin eşyalarla yaşayasın ki?

Ayşe yine bile çok kötü olmamış, bravo!

günaydın kızlar
geçmişi oku oku bitiremedim

hafta sonu benden başka cozutan yok sanırım
cozuttum ama bir okadarda hareket ettim
en masum cozutmam yediğim boyozlardı sanırım
pizzayı söylemıyorum bile ama mazur görün beni kuzenım burda gıtmedı beraber vakıt gecırmısken yıyelım dedık
ama yaklaşık 3 saat yürüdük temızlık de yapmıştım kesın yakmısımdır dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…