ben bilmiyodumcanım cola zero da tatlandırıcı var, kalorili değil.
bende ayran detoksu yapacağım yarın toksinleri atmayı düşünüyorumyok canım yeni liste değil, sadece evde ne varsa onu yaptım, alışverişe çıkamamıştım birkaç gündür..çünkü neredeyse hiç evde değilim günlerdir..
sadece az yemeye çalışıyorum, hepsi bu..
ama 2 gündür sanki bir canava var içimde, durduramıyorum
yarın spora gideceğim, orada psikolojim dğişir biraz..
sorma aklımda geceden beri bu gün gidip değiştirsem mi acaba yacanım ben de ceviz rengi istiyorum mobilyalarımı..
artık herkes beyaz yaptırıyor mobilyalarını, beni baymaya başladı :)
tatlım aklında ceviz kalacaksa o zaman almasaydın keşke...eşine de ılımlı bir şekilde açıkça söyle derim..neden sevmediğin eşyalarla yaşayasın ki?
canım selam,
kendini bu kadar kötü hissetme, çünkü ben diyetisyene giderken muz yememe izin vardı, sadece vücudun alışkın değilse kabızlık yapar..
ayrıca yaşına ve kilona bağlı sağlıklı bir diyette ortalama 1300/1500 kalori alacağını düşünürsek, en fazla 100 kalori tutan bir muzun sana kötü etki yaratacağına inanmıyorum :)
Dukan'la ilgili yorum yapmayacağım, önceden 2 arkadaşımıza düşündüklerimi ve bildiklerimi paylaşmıştım, dilerim herşey yolunda gider..ancak sana tavsiyem Taylan Kümeli, Ender Saraç gibi ünlü diyetisyenlerin ve başka sağlıkçıların da bu diyetle ilgili düşüncelerini izlemen yerinde olur..
sevgiler
400 gram gitmişşşşşşş, 66.1 çıktım tartıdaoleyyyyyyyyy!!!!!!!!!
Vera Yemek Odası Takımı - İstikbal Mobilya
bunu aldım kızlar ama ben
bunu PASİFİK YEMEK ODASI TAKIMI | Tepe Home
istiyodum yada bu renk oturma odam da burda bakın
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/563792-sonunda-kadisin-yeni-evi.html
bne tvnin altına aldım bu konsolu
istikbalin kini 500 tl ye aldım
tepe home eminim 2 katıdır
uyar mı sizce
canım selam,
kendini bu kadar kötü hissetme, çünkü ben diyetisyene giderken muz yememe izin vardı, sadece vücudun alışkın değilse kabızlık yapar..
ayrıca yaşına ve kilona bağlı sağlıklı bir diyette ortalama 1300/1500 kalori alacağını düşünürsek, en fazla 100 kalori tutan bir muzun sana kötü etki yaratacağına inanmıyorum :)
Dukan'la ilgili yorum yapmayacağım, önceden 2 arkadaşımıza düşündüklerimi ve bildiklerimi paylaşmıştım, dilerim herşey yolunda gider..ancak sana tavsiyem Taylan Kümeli, Ender Saraç gibi ünlü diyetisyenlerin ve başka sağlıkçıların da bu diyetle ilgili düşüncelerini izlemen yerinde olur..
sevgiler[/QUO
canım haklısın galiba zaten hafta sonunu saymıyorum pazar gününü yazmıyorum bile keşke muz gibi bi kaçamak olsaydı:)))
bugün dukan diyetinde atak ta ilk günüm daha önce bikaç kez diyetisyene gittim ama o diyetlerle pek başarılı olamadım. zaten troid sorunum var ilaçta kullanıyorum... birde bunu deneyim dedim kardeşimin düğününe kadar deniycem bakalım 2 aydan az var eğer verebilirsem belli olur zaten
bu arada herkezin hafta sonu paylaşımlarını ancak fırsat bulup okuyabildim bende çoğunlukta olduğu gibi hafta sonu özellikle pazar günü cozuttum((((
Bugün dukan diyetine başladım şimdilik iyi gidiyor açlık hissetmiyorum cuma gününü iple çekiyorum:) bakalım ne kadar gidicek...
bu arada herkezin hafta sonu paylaşımlarını ancak fırsat bulup okuyabildim bende çoğunlukta olduğu gibi hafta sonu özellikle pazar günü cozuttum((((
Bugün dukan diyetine başladım şimdilik iyi gidiyor açlık hissetmiyorum cuma gününü iple çekiyorum:) bakalım ne kadar gidicek...
tebrikler canım senin adına çok sevindim... benim baskülüm elektronik değil oyüzden cumaya kadar tartılmayım diyorum ancak farkı öle anlarım(((
canım gözün aydınnn çok sevindimm
kızlar ben çıkıyorum evime gidiyorum artık sizlere iyi akşamlar diliyorum
merhaba bugün ki menüm ü şimdiden paylaşıyım dedim akşam fırsatım olmuyor :
sabah-3 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
1çay bardağı süt içine yarım kaşık yulaf kepeği
öğlen-tavuk sote baharatlı
küçük bi kase yoğurt
ara-bir su bardağı süt
akşamada dukan usulü köfte yaptım fırında pişircem
sonrada bitki çayı falan içerim heralde
dukan dyieti yapanlar menüm hakkında yorum yaparsa sevinitim bugün atakta ilk günüm doğru yoldamıyım acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?