Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım cola zero da tatlandırıcı var, kalorili değil.
ben bilmiyodum

bende ayran detoksu yapacağım yarın toksinleri atmayı düşünüyorum
biraz alışveriş yapmam lazım
sorma aklımda geceden beri bu gün gidip değiştirsem mi acaba ya

Yanıldığın bir nokta var canım, dukan kalorı hesabı yaptırmıyor, muz yenmemesındekı tek sebep içeriğinde şeker olması, onu yedın mi zaten protein diyetinin anlamı kalmaz

bence yakışır gibi geldi tabi yanyana koymadıkça belli olmaz ama yinede beğenerek aldıysan kafanı karıştırma derim güle güle kullan :))))))

bu arada herkezin hafta sonu paylaşımlarını ancak fırsat bulup okuyabildim bende çoğunlukta olduğu gibi hafta sonu özellikle pazar günü cozuttum((((

Bugün dukan diyetine başladım şimdilik iyi gidiyor açlık hissetmiyorum cuma gününü iple çekiyorum:) bakalım ne kadar gidicek...

dukan listeni paylaşabilirmisin canım

Hadi hayırlı olsun , listeye tam uyarsan bir an önce kurtulursun kilolarından

tebrikler canım senin adına çok sevindim... benim baskülüm elektronik değil oyüzden cumaya kadar tartılmayım diyorum ancak farkı öle anlarım (((

Aslında keşke ben de öyle yapabilsem, haftada 1 tartışsam birkaç kilo birden gittiğini görsem ama dayanamıyorum hergun tartılmadan

Bugun eczaneye gittim, diyete uygun multivitamin aldım, dukan kitapta vitamin kullanırsanız meyve yemediğiniz için alamadığınız tüm vitamin ve mineralleri kilo almadan almış olursunuz diyordu, tavsiyesine uydum, aldığım vitamin aynı zamanda probiyotik bakteriler de içeriyor, yani bağırsakları çalıştırıyor, dukan diyetinn kabızlık sorunu da böylece çözülmüş oluyor

merhaba bugün ki menüm ü şimdiden paylaşıyım dedim akşam fırsatım olmuyor :
sabah-3 yemek kaşığı lor peyniri
1 haşlanmış yumurta
1çay bardağı süt içine yarım kaşık yulaf kepeği
öğlen-tavuk sote baharatlı
küçük bi kase yoğurt
ara-bir su bardağı süt
akşamada dukan usulü köfte yaptım fırında pişircem
sonrada bitki çayı falan içerim heralde

dukan dyieti yapanlar menüm hakkında yorum yaparsa sevinitim bugün atakta ilk günüm doğru yoldamıyım acaba???

Harika olmuş canım afiyet olsun :)

Merhaba kızlar
Bugün ki listem

Sabah 09.00:
-1 krep
-1 yumurta
-1 dilim kaşar
-1 zeytin
-1 tatlı kaşığı labne + reçel

ara 12.00
-ceviz
-2 kayısı

öğlen 15.00 :
-1 elma

akşam 17.00
-9-10 tane küçük sarma
-2 kaşık yoğurt
-1 dilim ekmek

ara 20.00
-1 portakal yemeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…