Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben acı pulbibersiz yemek yemiyorum diyebilirim
bu arada spor hocamız söylemişti, duş esnasında soğuk su ile duş alırsanız metabolizmayı hızlandırıyormuş..ben evde yapamıyorum ama spor çıkışı hamam çok sıcak olduğu için orada son posta olarak soğuk su ile duş alıyorum

kızlar selam,

ya ben son birkaç gündür diyet yapamıyorum hep dışarılardayım
bugün yine misafirlikteydim, yarın öğlen bana kahvaltıya geliyorlar :/
allahtan düzenli spor yapıyorum

bugün yediklerim

sabah
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık, maydanoz, nane

ara
1 dilim elma
1 dilim portakal

öğlen
2 haşlanmış tavuk budu (derisiz)
salata (yağsız)

ara
1 adet kurabiye

gece
1 dilim portakallı kereviz
3 adet yaprak sarma
yarım karnıyarık (közleyerek ve fırında yapmışlar, muhteşemdi, tarifini vereceğim)
salata (yağsız)
yarım dilim börek
1 yemek kaşığı patates salatası

ara
yok

80 dk spor var
bahar geldi, yaz yaklaşıyor diye hoca canımıza okuyor 2 haftadır, çok yorgunum

Sporlarına bayılıyorum senin, keşke bende o kadar yapabilsem, ama hiç enerji olmayınca olmuyor işte

Sabahki menüne bayıldım, ardından ara ve öğlen de kusursuz, sonrasındaki kurabiye olmasa da olurmuş ama neyse, yalnız o gece götürdüğün börek ve patates salatası olmamış sabah saatlerinde yeseydin daha iyi olurdu ama sporunu da hesaba katarsak etki etceğini düşünmüyorum kilo alma açısından. Afiyet bal şeker olsun demek isterdim ama bal ve şekeri çıkarıyorum olmasın, sadece afiyet olsun

Günaydın bayanlar
bugün salı ve ben hala 74.2 yim
cuma ile aynı şaştım ben bu işe
tartım bozuk değil ama neyse ki
durup durup kesin birden gidecek bu kilo kesinnnnnnnn

diyet listesne uymadığın halde güzel besleniyosun bence canım
eğer spor çok ağırsa bence bu tarz beslenem güzel gibi

günaydın herkese
dünkü menümü paylaşıp geçmişe bakacağım

sabah:7 limonlu ılık su
9 gibi çavdar ekmeğine tost

ara: 1 avuç leblebi yeşil çay

öğle: arnavut ciğeri yarım prosiyon ,salata ,yarım kase mercimek çorba, cacık

ara:1 avuç leblebi ve şekersiz nescafe

akşam: 1 porsiyon sardalya tava, ve marul salatası

2.5 lt su
spor: 100 mekik 50şer set halinde 100 bel çalıştım

ve bugün ayran destoksu hazırladım dayanabilirsem 2 gün yapacağım

ya varya bu ayşelere hayranım isimdenmi kaynaklanıyor ne bilmiyorum ama çok azimliler ya

Ah canım ya birde ben cumartesi günü 3-4 saat fuul halkoyunlarındayım ona rağmen yiyiyorum ya ağlanası yani

hafta sonu içime bir canavar giriyor sanki tabi bide hadi ailecek kahvaltı felan derken ipin ucu kaçıyor
menü güzel spor ondan daha güzel

menün güzle canım
ayran yaptın mı
ben nohutu ısladım ama pişiremedim yarına kaldı artık
aslınd aiyi mi oldu ne
tartıda az çıkarım belk
sakın bırakma yaop
ve sonuçlarını paylaş canım meraktayım ben

yaptım valla ama biraz eksık yaptım
salatalık yoktu koymadım ve evdeki yoğurtla yaptım koydum kavanoza getirdim iş yerine
yapıcam bakalım inş dayanabilirim eğer kg verirsem yemek listemın ıcıne katıcam hiç olmazsa akşamları yemeye çalışıcam
çünkü öyle bir abartmısımkı bir tencere çorbanın içi oldu nasıl bitirceksem okadarı sankı okadar cok olunca hızlı kg vercekmişim gibi deliyim işte

canım spor salonuna üyesin heralde
aylık ne kadar ödüyorsun acaba bilgi verirmisin
birde nasıl sporlar yapıyorsun anlatırmısın

canım demek ayran detoksu yapacaksın iyi ya dayanabilirsen ne güzel olur canım
gider kilolar yaparsın sen biraz sabır ve kararlılık sonrası kolay

Günaydın bayanlar
bugün salı ve ben hala 74.2 yim
cuma ile aynı şaştım ben bu işe
tartım bozuk değil ama neyse ki
durup durup kesin birden gidecek bu kilo kesinnnnnnnn

canım umarım cuma tartılınca seni mutlu edecek sonucu görürüsün

selam kızlar
sporumu yaptım geldim yeşil çayım eşliğinde size yazıyorum
aslında hem evde hem dışarıda işlerim var nerden başlasam bilemedim
beşiktaş aöf büroya gidip kayıt yaptırmam lazım,2 dersdende kalmışım tembel ayşe olaraktan ders çalışmayıp sınav günü bakarsam olacağı buydu gerçi ben 8 de 8 bekliyodum bunuda şükür
fatih spor a.ş uğrucam bugün diğer topikten bi arkadaşımla tanışmaya gidicem daha doğrusu görmeye diyelim yazışarak tanıştık zaten
bahsetmişimdir belki hafta sonu bursadan gelincikimle annesi gelecek davet ettim hem özledim hem de ailemizle tanıştırmak istedim cumartesi eşimin tarafını pazar günüde benimkileri davet ettim baya yoğun olucam o kadar şey yapıp nası yemicem hiçç bilmiyorum belki yaparken ve yoğunluktan tıkanırım da yiyemem

ya varya bu ayşelere hayranım isimdenmi kaynaklanıyor ne bilmiyorum ama çok azimliler ya

canım keşke gündüz de yemeseydim o patates ve böreği ama gittiğinde el sürmeyince kimisi beğenmediğini düşünüyor
patates salatasını önemsemiyorum çünkü sadece 1 yemek kaşığı aldım tabağıma ama börek çok küçük değildi
evet dünkü sporla bende almadığımı düşünüyorum ama önemli olan sabit kalmak değil, verebilmek..
şimdi birazdan öğle yemeğine arkadaşlarım geliyor, gevrek getirecekler gelirken çayı demle dediler..artık dengelemeye çalışacağım bugünü de..akşam ekmek falan yemem, çorbayla geçiştiririm..bakacağız.
bu arada cumartesi yine misafirlerim geliyor şehir dışından hem de..
sanırım tüm evren şu ara diyet yapmama karşı

diyet listesne uymadığın halde güzel besleniyosun bence canım
eğer spor çok ağırsa bence bu tarz beslenem güzel gibi

kadis kahvaltı dışında neredeyse hiç ekmek yememeye çabalıyorum, çok farkediyor..
bahar geldiği için sporun temposunu arttırdı hocalar..
geçen 30 dk bantta hızlı tempo yürümüştüm, ardından 1 saat thai box yaptık..düşün 90 dk kardiyo
eve döndüğümde tüm gün uyukladım zaten
bugün de yürüyüş planlıyordum ama dışarıda yağmur var, spor salonuna da gidemiyorum, oğluma bakacak kimse yok bugün..zaten canımızı çıkardılar dün, bir gün dinlememiz gerektiğini söylemişti hoca, ben de dinlenmedeyim bugün..

canım selam,
arnavut ciğerine bayılırım ama pek diyet yemeği değil..
aynı şekilde tavada sardalya da öyle..
onun dışında kötü görünmüyori leblebinin kalorisini bilmyorum

canım spor salonuna üyesin heralde
aylık ne kadar ödüyorsun acaba bilgi verirmisin
birde nasıl sporlar yapıyorsun anlatırmısın

canım evet oğlum doğduğundan bu yana spor salonuna üyeyim.
aylık fiyat vermem aslında yanlış olur, çünkü ben eski üye kontenjanından para ödüyorum, çünkü neredeyse 6 yıldır oraya giden bir dostum sayesinde üye oldum, şanslıydım..bir de yıllık ödemiştim, fiyat 1250 tl ye düştü.
normal üyelere yıllık 2000 civarıydı sanırım.
bizimki otel olduğu için bu fiyata hamam, yüzme havuzu, plaj dahil..spa, masaj, yemek, vs..ye de %25 indirim var üyelere..

sürekli aynı egzersizleri yapmıyoruz.
yaptığımız tek aynı şey ders öncesi 20 dk/30 dk öncesi gidip koşu bandında ısınmak..
sonrasında bir gün pilates, 2 gün kardiyo ağırlıklı sporlar yapıyoruz.
kardiyo günleri de değişiyor, bir gün thai box, bir gün zumba, bir gün step, bir gün ağırlık..liste uzayıp gidiyor işte..yani hep aynı şeyi yaptığımız söylenemez..o yüzden ben sadece spor yazıp yaptığım süreyi yazıyorum buraya.
hocalarımız çok iyi, istediğimiz her konuda sorular soruyoruz, yardımcı oluyorlar..
mesela en çok karın ve kalça şikayeti var sınıfta, ben gittiğimden beri popom küçüldü, karnım neredeyse dümdüz diyebilirim bu bölgelere ağırlıklı günlerimiz oluyor mesela, oldukça işe yarıyor..
ama genel anlamda amaç vücudun her yerini çalıştırmak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…