ya canım ablam merak ediyorum gelilnini sevdinmi özledim yazmışsınya gerçekten özleniyormu? nasıl kızın gibimi görüyorsun onu?selam kızlar
sporumu yaptım geldim yeşil çayım eşliğinde size yazıyorum
aslında hem evde hem dışarıda işlerim var nerden başlasam bilemedim
beşiktaş aöf büroya gidip kayıt yaptırmam lazım,2 dersdende kalmışım tembel ayşe olaraktan ders çalışmayıp sınav günü bakarsam olacağı buydu gerçi ben 8 de 8 bekliyodum bunuda şükür
fatih spor a.ş uğrucam bugün diğer topikten bi arkadaşımla tanışmaya gidicem daha doğrusu görmeye diyelim yazışarak tanıştık zaten
bahsetmişimdir belki hafta sonu bursadan gelincikimle annesi gelecek davet ettim hem özledim hem de ailemizle tanıştırmak istedim cumartesi eşimin tarafını pazar günüde benimkileri davet ettim baya yoğun olucam o kadar şey yapıp nası yemicem hiçç bilmiyorum belki yaparken ve yoğunluktan tıkanırım da yiyemem
canım evet oğlum doğduğundan bu yana spor salonuna üyeyim.
aylık fiyat vermem aslında yanlış olur, çünkü ben eski üye kontenjanından para ödüyorum, çünkü neredeyse 6 yıldır oraya giden bir dostum sayesinde üye oldum, şanslıydım..bir de yıllık ödemiştim, fiyat 1250 tl ye düştü.
normal üyelere yıllık 2000 civarıydı sanırım.
bizimki otel olduğu için bu fiyata hamam, yüzme havuzu, plaj dahil..spa, masaj, yemek, vs..ye de %25 indirim var üyelere..
sürekli aynı egzersizleri yapmıyoruz.
yaptığımız tek aynı şey ders öncesi 20 dk/30 dk öncesi gidip koşu bandında ısınmak..
sonrasında bir gün pilates, 2 gün kardiyo ağırlıklı sporlar yapıyoruz.
kardiyo günleri de değişiyor, bir gün thai box, bir gün zumba, bir gün step, bir gün ağırlık..liste uzayıp gidiyor işte..yani hep aynı şeyi yaptığımız söylenemez..o yüzden ben sadece spor yazıp yaptığım süreyi yazıyorum buraya.
hocalarımız çok iyi, istediğimiz her konuda sorular soruyoruz, yardımcı oluyorlar..
mesela en çok karın ve kalça şikayeti var sınıfta, ben gittiğimden beri popom küçüldü, karnım neredeyse dümdüz diyebilirimbu bölgelere ağırlıklı günlerimiz oluyor mesela, oldukça işe yarıyor..
ama genel anlamda amaç vücudun her yerini çalıştırmak..
neyse bakalım sonuç ne olacakyaptım valla ama biraz eksık yaptım
salatalık yoktu koymadım ve evdeki yoğurtla yaptım koydum kavanoza getirdim iş yerine
yapıcam bakalım inş dayanabilirim eğer kg verirsem yemek listemın ıcıne katıcam hiç olmazsa akşamları yemeye çalışıcam
çünkü öyle bir abartmısımkı bir tencere çorbanın içi oldu nasıl bitirceksem okadarı sankı okadar cok olunca hızlı kg vercekmişim gibi deliyim işte
ayyy inşallahhhhcanım umarım cuma tartılınca seni mutlu edecek sonucu görürüsün
ooo çok iş var canım senin kolay gelsinselam kızlar
sporumu yaptım geldim yeşil çayım eşliğinde size yazıyorum
aslında hem evde hem dışarıda işlerim var nerden başlasam bilemedim
beşiktaş aöf büroya gidip kayıt yaptırmam lazım,2 dersdende kalmışım tembel ayşe olaraktan ders çalışmayıp sınav günü bakarsam olacağı buydu gerçi ben 8 de 8 bekliyodum bunuda şükür
fatih spor a.ş uğrucam bugün diğer topikten bi arkadaşımla tanışmaya gidicem daha doğrusu görmeye diyelim yazışarak tanıştık zaten
bahsetmişimdir belki hafta sonu bursadan gelincikimle annesi gelecek davet ettim hem özledim hem de ailemizle tanıştırmak istedim cumartesi eşimin tarafını pazar günüde benimkileri davet ettim baya yoğun olucam o kadar şey yapıp nası yemicem hiçç bilmiyorum belki yaparken ve yoğunluktan tıkanırım da yiyemem
aman canım kolay gelsin sanacanım keşke gündüz de yemeseydim o patates ve böreği ama gittiğinde el sürmeyince kimisi beğenmediğini düşünüyor
patates salatasını önemsemiyorum çünkü sadece 1 yemek kaşığı aldım tabağıma ama börek çok küçük değildi
evet dünkü sporla bende almadığımı düşünüyorum ama önemli olan sabit kalmak değil, verebilmek..
şimdi birazdan öğle yemeğine arkadaşlarım geliyor, gevrek getirecekler gelirken çayı demle dediler..artık dengelemeye çalışacağım bugünü de..akşam ekmek falan yemem, çorbayla geçiştiririm..bakacağız.
bu arada cumartesi yine misafirlerim geliyor şehir dışından hem de..
sanırım tüm evren şu ara diyet yapmama karşı
ayy bence de dinlen etin ne budun ne yaaaaaaaakadis kahvaltı dışında neredeyse hiç ekmek yememeye çabalıyorum, çok farkediyor..
bahar geldiği için sporun temposunu arttırdı hocalar..
geçen 30 dk bantta hızlı tempo yürümüştüm, ardından 1 saat thai box yaptık..düşün 90 dk kardiyo
eve döndüğümde tüm gün uyukladım zaten
bugün de yürüyüş planlıyordum ama dışarıda yağmur var, spor salonuna da gidemiyorum, oğluma bakacak kimse yok bugün..zaten canımızı çıkardılar dün, bir gün dinlememiz gerektiğini söylemişti hoca, ben de dinlenmedeyim bugün..
canım evet oğlum doğduğundan bu yana spor salonuna üyeyim.
aylık fiyat vermem aslında yanlış olur, çünkü ben eski üye kontenjanından para ödüyorum, çünkü neredeyse 6 yıldır oraya giden bir dostum sayesinde üye oldum, şanslıydım..bir de yıllık ödemiştim, fiyat 1250 tl ye düştü.
bizimki otel olduğu için bu fiyata hamam, yüzme havuzu, plaj dahil..spa, masaj, yemek, vs..ye de %25 indirim var üyelere..
yaptığımız tek aynı şey ders öncesi 20 dk/30 dk öncesi gidip koşu bandında ısınmak..
kardiyo günleri de değişiyor, bir gün thai box, bir gün zumba, bir gün step, bir gün ağırlık..liste uzayıp gidiyor işte..yani hep aynı şeyi yaptığımız söylenemez..o yüzden ben sadece spor yazıp yaptığım süreyi yazıyorum buraya.
hocalarımız çok iyi, istediğimiz her konuda sorular soruyoruz, yardımcı oluyorlar..
mesela en çok karın ve kalça şikayeti var sınıfta, ben gittiğimden beri popom küçüldü, karnım neredeyse dümdüz diyebilirimbu bölgelere ağırlıklı günlerimiz oluyor mesela, oldukça işe yarıyor..
ya canım ablam merak ediyorum gelilnini sevdinmi özledim yazmışsınya gerçekten özleniyormu? nasıl kızın gibimi görüyorsun onu?
allah kolaylık versin gerçekten çok yoğun bir hafta sonu olacak senin için yesen de erir gider o koşturmayla valla:
değiştirrrrrr..yoksa aklında kalacak diğeri..
bir süre sonra beğenmeyeceksin eşyanı, yeniden değiştirmek isteyeceksin, ki, bence bu da israf..
ayyy ne güzel masaj diyince içlerim eridi valla bende istiyorum yaaacanım evet oğlum doğduğundan bu yana spor salonuna üyeyim.
neyse bakalım sonuç ne olacak
2 saate br yiyebiliyomusun peki işte
akşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
ohh ms gibi yemek takımı mı koydum
çok güzelmiş canım verdiğin paraya değiyor desene ya düzenli spor yapabiliyorsun ve her yerin çalışıyor ne hoş
dümdüz karnın var demek çok güzel canım onun kıymetini bil ve sakın bozma imrendim sana canım ya maşallah
benim sezeryan tabii kiloda olunca karnım var zaten bi o var bende başka bir sorunum yok o da bi gitse
canım sen olduğun kilodan daha az görünüyorsundur spor yaptığın için fitsindir değilmi????
akşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
canım ben de sezeryan yaptım, sorun sadece spor yapmak ya da yapmamak..
spor yapınca çok sıkılaşıyorsun, mesela sen düzenli karın hareketlerini yap, düzgün bir diyet te yap, bak bakalım o karından eser kalıyor mu...ama tabii nasıl bir ayda almadıysak o kiloları, bir ayda da mucize bekleme..ben 2,5 yıldır -yani arada 2-3 ay gidemediğim oldu ama genelde düzenli giderim- sporu hayatımdan çıkarmadım, sonucu da güzel oldu..
tabii vücut yapısı da önemli, benim üst bacak ve popoda birikiyor kilolarım, o yüzden biraz daha vermeye çabalıyorum çünkü boyum kısa..yoksa 32 beden olmak gibi bir niyetim yok, ben balık etli formları daha güzel ve sağlıklı buluyorum
evet kilom daha az görünüyor sıkılaştığım için...salonda arkadaşlarım şakalaşıyor diyet yaptığımı duyuncaama benim derdim haftada birden fazla kaçamak yaptığımda risk durumundaki kiloda olmamak..o yüzden şimdiden diyet yapıp önlem almak istiyorum çünkü biliyorum ki ilerideki yaşlarda kilo vermek daha zor..
valla imrendim sana söylediklerinde çok haklısın bende vücut tipi olarak sen gibiyim diyetisyene de gittim kadın bana 70 kilo olmama rağmen sizin kilonuz çok değil spor yapın ancak öle kurtulursunuz dedi ama kızımla park ta yürüyüş veya spora gitmek imkansız bırakabilcem de kimse yok salona gitsem yine aynı artık bende elimden geldiğince evde yapıyorum ama düzenli olmuyo sen bu konuda çok şanslısın...
sevdim canımcım evet özleniyormuşya canım ablam merak ediyorum gelilnini sevdinmi özledim yazmışsınya gerçekten özleniyormu? nasıl kızın gibimi görüyorsun onu?
allah kolaylık versin gerçekten çok yoğun bir hafta sonu olacak senin için yesen de erir gider o koşturmayla valla:
kadriyecim iyi günlerde kullan canımcımakşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
sevindim Sudecim
ya tüm gün boyunca yazamadığım, yazıyı geç yayınladığım için sinir oldum, bugün neredeyse bütün gün -eve yeni geldim, düşün- dışarıdaydım..dilerim ilgilenenler okumuş ve uygulamıştır..
misafirlikte dileklerimi yazdım ve dönüşte kağıdımı denize attım
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
3 zeytin
1 minik salatalık
1 domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
yeşil çay
öğlen
karnıbahar yemeği
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek
ara
tatlandırıcılı kahve
akşam
karnıbahar yemeği
yarım bardak yoğurt
ara
9 gibi
1 portakal
2 kaşık yoğurt
2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor :90dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?