Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya canım ablam merak ediyorum gelilnini sevdinmi özledim yazmışsınya gerçekten özleniyormu? nasıl kızın gibimi görüyorsun onu?
allah kolaylık versin gerçekten çok yoğun bir hafta sonu olacak senin için yesen de erir gider o koşturmayla valla:

çok güzelmiş canım verdiğin paraya değiyor desene ya düzenli spor yapabiliyorsun ve her yerin çalışıyor ne hoş
dümdüz karnın var demek çok güzel canım onun kıymetini bil ve sakın bozma imrendim sana canım ya maşallah
benim sezeryan tabii kiloda olunca karnım var zaten bi o var bende başka bir sorunum yok o da bi gitse
canım sen olduğun kilodan daha az görünüyorsundur spor yaptığın için fitsindir değilmi????

neyse bakalım sonuç ne olacak
2 saate br yiyebiliyomusun peki işte

canım umarım cuma tartılınca seni mutlu edecek sonucu görürüsün
ayyy inşallahhhh
geçen hafta da hedefi tutturamadım bu hafta tutturmam lazım
ooo çok iş var canım senin kolay gelsin
bend ebu hafta hep misafir çağırdım
evim pek temiz ayrıca davetleri hafifletmek lazım değil mi

aman canım kolay gelsin sana
sen zaten dikkat edersin

ayy bence de dinlen etin ne budun ne yaaaaaaaa

off çok para ya
ama değer

daha cicim ayları canım
hele bir çoluk çocuk olsun

Allah muhabbetiniz bozmasın ablacığım

değiştirrrrrr..yoksa aklında kalacak diğeri..
bir süre sonra beğenmeyeceksin eşyanı, yeniden değiştirmek isteyeceksin, ki, bence bu da israf..

akşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
ohh ms gibi yemek takımı mı koydum

ayyy ne güzel masaj diyince içlerim eridi valla bende istiyorum yaaa

Selam güzel hatunlar :*

Sabah: dukan krepi + 1 ince dilim yağsız peynir

Öğle: 700 ml sütlü kahve

Saat 16:00 gibi 7 çeri domates ve birkaç yaprak marul yicem

Ara: 2-3 bardak yeşil çay

Ardından akşama hindi külbastı ve coca cola zero

Sanırım regl olucam şiştim biraz ve kilom 66.5 çıktı, hadi hayırlısı

Son düzenleme:
slm kızlar bugün ki menüm
sabah- bir tane haşlanmış yumurta
ara- bir çay bardağı süt
öğlen- baharatla sotelenmiş tavuk göğsü ve dukan krep
ara- yoğurt ve bi iki çatal öğleden artan tavuktan bikaç çatal
akşam- çipra balık ızgara
ara- süt yada bitki çayı

herkeze iyi akşamlar diliyorum

canım ben de sezeryan yaptım, sorun sadece spor yapmak ya da yapmamak..
spor yapınca çok sıkılaşıyorsun, mesela sen düzenli karın hareketlerini yap, düzgün bir diyet te yap, bak bakalım o karından eser kalıyor mu...ama tabii nasıl bir ayda almadıysak o kiloları, bir ayda da mucize bekleme..ben 2,5 yıldır -yani arada 2-3 ay gidemediğim oldu ama genelde düzenli giderim- sporu hayatımdan çıkarmadım, sonucu da güzel oldu..
tabii vücut yapısı da önemli, benim üst bacak ve popoda birikiyor kilolarım, o yüzden biraz daha vermeye çabalıyorum çünkü boyum kısa..yoksa 32 beden olmak gibi bir niyetim yok, ben balık etli formları daha güzel ve sağlıklı buluyorum
evet kilom daha az görünüyor sıkılaştığım için...salonda arkadaşlarım şakalaşıyor diyet yaptığımı duyunca ama benim derdim haftada birden fazla kaçamak yaptığımda risk durumundaki kiloda olmamak..o yüzden şimdiden diyet yapıp önlem almak istiyorum çünkü biliyorum ki ilerideki yaşlarda kilo vermek daha zor..

valla imrendim sana söylediklerinde çok haklısın bende vücut tipi olarak sen gibiyim diyetisyene de gittim kadın bana 70 kilo olmama rağmen sizin kilonuz çok değil spor yapın ancak öle kurtulursunuz dedi ama kızımla park ta yürüyüş veya spora gitmek imkansız bırakabilcem de kimse yok salona gitsem yine aynı artık bende elimden geldiğince evde yapıyorum ama düzenli olmuyo sen bu konuda çok şanslısın...

ben ilk zamanlar -hatta hala salona gitmediğim zamanlarda- oğlumu pusete atıp öyle yürüyüş yapıyorum, hem 25 kg ittiğim için daha çok kalori yakıyorum, sen neden denemiyorsun?
bence de çok kilo değil, ben 82'den bu kilolara düştüysem sen de çok rahat düşersin..önemli olan inanmak..
eğer gerçekten kullanacaksan eve koşu bandı alabilirsin..ben salona gidene kadar kullandım koşu bandını, şimdi de üyeliğim olduğu için satıyorum. Senin çıkma imkanın yoksa böyle bir düzen kurabilirsin..mesela dizi izliyorsan, geç karşısına oturmak yerine 45 dk/1 saat yürüyerek izle dizini, çok işe yarıyor..

kızlar selam,

bugünkü yediklerimi yazayım yeşil çayım eşliğinde :)

sabah
aç karnına 5 i bir yerde çayı

1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı acıka
5 zeytin
domates, salatalık

ara
10 fındık
2 kuru kayısı

öğlen
1 gevrek (simit)
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
2 çubuk yağlı gevrek denilen birşey (muhteşemdi tadı )
domates salatalık

ara
tabii ki yok

akşam
4 yemek kaşığı dolusu kabak yemeği (süper bir diyet yemeği, birazdan tarifini vereceğim)
2 kaşık yoğurt

gece
henüz yemedim ama 1 portakal ile yeşil çay içmeyi düşünüyorum..

bugün spor yok
2 lt sıvıyı çoktan geçtim..

kızlar bu da bir önceki mesajda yazdığım kabak yemeği tarifi..

malzemeler

4-5 kabak
1 kuru soğan
1 yumurta
dilediğiniz miktarda sarımsak
2 yemek kaşığı riviera zeytinyağı (dilerseniz ayçiçek te kullanabilirsiniz ama biz evde tüketmiyoruz)

hazırlanışı
-soğanları yemeklik doğrayın, sarmısaklarla beraber üzerine yağı da ekleyip kavurmaya başlayın.
-soğanlar hafif ölünce üzerine bir adet yumurta çakın ve iyice karıştırın, yumurtalar unufak olsun.
-ardından küp küp doğradığınız kabakları ilave edin ve karıştırın.
-üzerine 1 bardak kadar su ilave edin, kaynamaya bırakın.
-kaynadıktan sonra kısık ateşte kabaklar pişene kadar pişirin.

eğer bulyon tadından hoşlanırsanız -annem öyle yapıyor- suyla beraber 1 adet bulyon ekleyebilirsiniz.
ben yemeğin üzerine pul biber serperek ve yoğurtla tüketiyorum, nefis oluyor

1 tabak kalorisi de sanırım 90 kalori civarıydı

afiyet olsun..
yarın aksilik olmazsa diyet karnıyarık yapacağım, tarifini sizlerle de paylaşayım.
mutlaka denemenizi tavsiye ederim, diyette olmayan arkadaşlarım bile bayılarak yiyorlar

iyi akşamlar

sevdim canımcım evet özleniyormuş belki uzak olduğumuzdan dır bilmiyorum açıkcası çokda düşünmedim
oda bir evladım ne bilim değişik bana komik de geliyor bazen
sağol tatlım benim hem yicem hem koşuşturcam dediğin gibi erir inşallah

akşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
ohh ms gibi yemek takımı mı koydum
kadriyecim iyi günlerde kullan canımcım

bugünkü menümüde paylaşıyım

sabah

ballı ılık su

kahvaltı

3 zeytin
1 minik salatalık
1 domates
1 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
yeşil çay

öğlen
karnıbahar yemeği
yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara

tatlandırıcılı kahve

akşam
karnıbahar yemeği
yarım bardak yoğurt

ara
9 gibi
1 portakal
2 kaşık yoğurt

2.5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor :90dk

Atşeciiiim ben ve tüm arkadaşlarım yeniaya sayendegüzel dileklerile girdileeer
teşekkür ederistatlım :)

hıııım karnabahar son demlerini yaşarken artık hrika bir sebzeyemeğiayşeciim
menün ve sporun yine mükemmel tatlım TEBRİKLEEER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…