- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
kızlar selam,
bugünkü yediklerimi yazayım yeşil çayım eşliğinde :)
sabah
aç karnına 5 i bir yerde çayı
1 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı acıka
5 zeytin
domates, salatalık
ara
10 fındık
2 kuru kayısı
öğlen
1 gevrek (simit)
1 dilim peynir
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 tatlı kaşığı bal
3 zeytin
2 çubuk yağlı gevrek denilen birşey (muhteşemdi tadı)
domates salatalık
ara
tabii ki yok
akşam
4 yemek kaşığı dolusu kabak yemeği (süper bir diyet yemeği, birazdan tarifini vereceğim)
2 kaşık yoğurt
gece
henüz yemedim ama 1 portakal ile yeşil çay içmeyi düşünüyorum..
bugün spor yok
2 lt sıvıyı çoktan geçtim..
canım ben de sezeryan yaptım, sorun sadece spor yapmak ya da yapmamak..
spor yapınca çok sıkılaşıyorsun, mesela sen düzenli karın hareketlerini yap, düzgün bir diyet te yap, bak bakalım o karından eser kalıyor mu...ama tabii nasıl bir ayda almadıysak o kiloları, bir ayda da mucize bekleme..ben 2,5 yıldır -yani arada 2-3 ay gidemediğim oldu ama genelde düzenli giderim- sporu hayatımdan çıkarmadım, sonucu da güzel oldu..
tabii vücut yapısı da önemli, benim üst bacak ve popoda birikiyor kilolarım, o yüzden biraz daha vermeye çabalıyorum çünkü boyum kısa..yoksa 32 beden olmak gibi bir niyetim yok, ben balık etli formları daha güzel ve sağlıklı buluyorum
evet kilom daha az görünüyor sıkılaştığım için...salonda arkadaşlarım şakalaşıyor diyet yaptığımı duyuncaama benim derdim haftada birden fazla kaçamak yaptığımda risk durumundaki kiloda olmamak..o yüzden şimdiden diyet yapıp önlem almak istiyorum çünkü biliyorum ki ilerideki yaşlarda kilo vermek daha zor..
kızlar bu da bir önceki mesajda yazdığım kabak yemeği tarifi..
malzemeler
4-5 kabak
1 kuru soğan
1 yumurta
dilediğiniz miktarda sarımsak
2 yemek kaşığı riviera zeytinyağı (dilerseniz ayçiçek te kullanabilirsiniz ama biz evde tüketmiyoruz)
hazırlanışı
-soğanları yemeklik doğrayın, sarmısaklarla beraber üzerine yağı da ekleyip kavurmaya başlayın.
-soğanlar hafif ölünce üzerine bir adet yumurta çakın ve iyice karıştırın, yumurtalar unufak olsun.
-ardından küp küp doğradığınız kabakları ilave edin ve karıştırın.
-üzerine 1 bardak kadar su ilave edin, kaynamaya bırakın.
-kaynadıktan sonra kısık ateşte kabaklar pişene kadar pişirin.
eğer bulyon tadından hoşlanırsanız -annem öyle yapıyor- suyla beraber 1 adet bulyon ekleyebilirsiniz.
ben yemeğin üzerine pul biber serperek ve yoğurtla tüketiyorum, nefis oluyor
1 tabak kalorisi de sanırım 90 kalori civarıydı
afiyet olsun..
yarın aksilik olmazsa diyet karnıyarık yapacağım, tarifini sizlerle de paylaşayım.
mutlaka denemenizi tavsiye ederim, diyette olmayan arkadaşlarım bile bayılarak yiyorlar
ya canım ablam merak ediyorum gelilnini sevdinmi özledim yazmışsınya gerçekten özleniyormu? nasıl kızın gibimi görüyorsun onu?
allah kolaylık versin gerçekten çok yoğun bir hafta sonu olacak senin için yesen de erir gider o koşturmayla valla:
akşam gelip kurdular çok hoş oldu ben beğendim
rengi de güzel oldu
ohh ms gibi yemek takımı mı koydum
ayyy ne güzel masaj diyince içlerim eridi valla bende istiyorum yaaa
Selam güzel hatunlar :*
Sabah: dukan krepi + 1 ince dilim yağsız peynir
Öğle: 700 ml sütlü kahve
Saat 16:00 gibi 7 çeri domates ve birkaç yaprak marul yicem
Ara: 2-3 bardak yeşil çay
Ardından akşama hindi külbastı ve coca cola zero
Sanırım regl olucam şiştim biraz ve kilom 66.5 çıktı, hadi hayırlısı
Atşeciiiim ben ve tüm arkadaşlarım yeniaya sayendegüzel dileklerile girdileeer
teşekkür ederistatlım :)
slm kızlar ben geldim kaptanımız mezun olmuş galiba yeni kaptan aranıyor::))
daha önce bu grupta yarışmıştım mecburi sebeplerden izinli olarak ayrılmak zorunda kaldım. geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden diyete devam edemedim artı olarak ilaçlar yüzünden verdiğim bütün kiloları geri aldım. kurallar gereği kendi grubuma dönmem gerekiyormuş. kaptanı arıyorum.Beni kabul edermisin diye:))
kaptanım azimliyim 1. liklerim var. günde en az 1 saat spor yaparım. yalnız yaşıyor sayılırım. sırf foruma girebilmek için evime internet bağlattım. beni kabul ne olur:))
HERKESE İYİ GECELER...
kesinlikle spor gibisi yok canım
geçen yıl bende yıllık üyelik yaptırmıştım harika incelmiştim tatlım kilomda aşırı bir düşüşolmadı ama kıyafetlerimharika duruyordu AMA tabiyıllıküyelikağır geldi bana birazcık kışın gidemedim sonrada soğudumhepten bitti spor
Gerçekten beden ve özelliklede ruh sağlığımıziçin sporolmazsa olmazımız olmalı bencede
Şimdidid MENÜM
1badak limonlu ballı ılıksu
1hurma
SPOR
SABAH:
1dilimkepek ekmek
kuruulmuş domates
yumurta
1avuçlor
meyve suyu(greyfurt,portakal nar)
yarım elma
ÖĞLE:
1gevrek
1ayran
1elma
AKŞAM:
6-7kaşık bulgurpilavı
7-8tane arnavut ciğeri minikparça
1ayran
yarım elma
3hurma
SPOR:Leslie ile4 mil
kızlar nedenini çözemedimsabah kahvaltıyapmadan sporumuyapıyorum duş alıp br saat sonra kahvaltı yapıyorum amaaa tüm gün halsizlikten ölüyoruuuum spor mu ağır geliyoyoksam bahar yorgunluğumu çözemedim bitkin dolaşıyorumresmen bakalımyarın kantathlili sonuçlarımı alacağım umarım kötübir şey çıkmaz kansızlık ta yorgunluk yapıyormuuş((
Davet ettigim arkadaslar var onlar gelmezlerse katilabilirsin.yarin sana daha net cevap yazarim.iyi geceler
çokçokçok hafif bir menüolmuş tatlııım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?