Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Akşamın çokhafif çok güzelolmuş Ayşeciiiiim :)
Ama ben gevrekle bi İzmire gittim ya
Güzel memleketiiiiiimmmmm
yağlı gevrekte çok çok güsel bişey ya AMA adı üzerindeişte her güzelşey gibi YAĞLIII

kesinlikle spor gibisi yok canım
geçen yıl bende yıllık üyelik yaptırmıştım harika incelmiştim tatlım kilomda aşırı bir düşüşolmadı ama kıyafetlerimharika duruyordu AMA tabiyıllıküyelikağır geldi bana birazcık kışın gidemedim sonrada soğudumhepten bitti spor
Gerçekten beden ve özelliklede ruh sağlığımıziçin sporolmazsa olmazımız olmalı bencede

Kabak çok severiiim kesinlikle deniycem ayşecim ama şu yumurta olayı biraz değişik geldi,bakalım deniycem görücem

Evet Ayşeciiiimbende senin gibi haat dolu bir kayın valide istiyoruuuum

çokçokçok hafif bir menüolmuş tatlııım

Şimdidid MENÜM
1badak limonlu ballı ılıksu
1hurma
SPOR

SABAH:
1dilimkepek ekmek
kuruulmuş domates
yumurta
1avuçlor
meyve suyu(greyfurt,portakal nar)
yarım elma

ÖĞLE:
1gevrek
1ayran
1elma

AKŞAM:
6-7kaşık bulgurpilavı
7-8tane arnavut ciğeri minikparça
1ayran
yarım elma
3hurma
SPOR:Leslie ile4 mil

kızlar nedenini çözemedimsabah kahvaltıyapmadan sporumuyapıyorum duş alıp br saat sonra kahvaltı yapıyorum amaaa tüm gün halsizlikten ölüyoruuuum spor mu ağır geliyoyoksam bahar yorgunluğumu çözemedim bitkin dolaşıyorumresmen bakalımyarın kantathlili sonuçlarımı alacağım umarım kötübir şey çıkmaz kansızlık ta yorgunluk yapıyormuuş((

slm kızlar ben geldim kaptanımız mezun olmuş galiba yeni kaptan aranıyor::))

daha önce bu grupta yarışmıştım mecburi sebeplerden izinli olarak ayrılmak zorunda kaldım. geçirdiğim bir rahatsızlık yüzünden diyete devam edemedim artı olarak ilaçlar yüzünden verdiğim bütün kiloları geri aldım. kurallar gereği kendi grubuma dönmem gerekiyormuş. kaptanı arıyorum.Beni kabul edermisin diye:))
kaptanım azimliyim 1. liklerim var. günde en az 1 saat spor yaparım. yalnız yaşıyor sayılırım. sırf foruma girebilmek için evime internet bağlattım. beni kabul ne olur:))

HERKESE İYİ GECELER...

Davet ettigim arkadaslar var onlar gelmezlerse katilabilirsin.yarin sana daha net cevap yazarim.iyi geceler

canım olsun önemli olan spor salonuna gitmek değil..bu bana eşimin hediyesiydi, sonraki yıllarda devam etti..spor yapmazsam mutsuz oluyorum ben..
bak bir arkadaşım var, hayatı boyunca hiç spor yapmamış..kızın başının etini yedim, imkanı yoktu, yürüyüşlere başladı..akşam iş çıkışı yürüyor 40 dakika, yazın da sabah işe gitmeden yürüyecek..şu an kilo verdi ve kafa olarak nasıl rahat ve mutlu, anlatamam..
önemli olan hayat tarzı haline getirmek..yani kilo verene kadar spor yapıp, sonra bırak..anlamı yok..yine kilo alırsın..

canım meyve suyu taze bile olsa tükettiğin miktara dikkat et, sağlam kalori içeriyor, haberin olsun..

baharın da etkisi vardır ama kahvaltı yapmadan spor yapma, bitersin..
ve evet kan tahlili yaptır..benim de yaptırmam lazım :/

Bugünkü menüm:

Sabah: dukan krep + 1 ince dilim peynir yağsız

Öğle: 700 ml sütlü kahve

Ara: 7 çeri domates + birkaç yaprak marul

Ara: sütlü kahve

Akşam: fena...... Dışarıdan yemek söyledik. Çöp şiş 1 lira dye bir yer var gayrettepede. Çöp şiş diyince tabi biz onu ızgara sandık ama gelen Etler, közde yazan soğan falan çok yağlıydı..... Yedim bayağı. Sanırım diyetim bayağı mahvoldu akşam aksam yağlı şeyleri yemek zorunda kaldım

Gece: yağsız sütlü cappucino

İnşallah yarına 66.5 ten fazla çıkmam ama gerçi regl başlayacak ondan da şişkinliğim var ve birkaç kilo fazla bile çıkabilirim, ne diyeyim, umarım regl bitişinde 66.1 den düşük bir rakam görürüm

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrr
dünkü menümü paylaşıyorum

sabah: 1 gözleme dometesli ev yapımı yağsız

ara:yeşil çay

ve 2 saat arayla ayran detoksundan içtim

saat 4 gibi kendimi iyi hissetmediğimden 1 avuç leblebi ve 3 fındık 3 badem yedim

ara: yeşil çay

sonra ayrana devam ettim

eve gidince annemlerde oldugum için 1 kase yoğurt yedim

kaçamak olarak lahana sarması içi hazırlamış annem kucuk lahanayla bir lokma içinden yedim okadar

spor: 50 mekik 100 bel
2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…