Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

beni al ben yapayım:))

:)
düşünmen yeterli canım benim
şu anda 10 kişiyiz 1 cevap bekleyen davetim var
birde aldığım biri var az önce ruyameryeml e söz verdim yani 12 kişi oluyoruz
biz doluyuz artık ama paylaşım alanına yazarsan diğer takımlardan davet gelir canım

üzüldüm buna( saolasın yinede...

temmuzun sonunda ayrıldım tam tarihi akşam bakarım birazdan işe gideceğim araştırmam uzun sürebilir. başka takıma gitmedim hedefim 56 ydı guptan 63 ile ayrıldım 60 kiloya düşünce diyeti ihmal ettim sonrasında fırsatım olmadı

tamam buldum cnım
267. etapta 66,5 kilo ile ayrılmışsın

cuma günü kilo bildirimini yaparsın tamam mı tatlım

liste yapmayı biliyosun sanırım

benim olmadığım günler yardımcı olursan seviirim

8. takım 300. etap***

kadis( 74,2 ///%)
umutlayasasen (68///%)tartı değişiminden kaynak .... kilo eklenmiştir
nice15 ( 60,7/ // % )
ceylin3566 (58,3///%)
doge ( 76,5///%)
xay (91,7///%)
symrne( 57.6 /// %)
turuncu (76,2///%)
psikologg (66,9///%)
g_destina ( 72///% ) hedef kilo 58
yagmur3872 (66,5 ///% ) 267. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 33 e bölündü
8. Takım Ortalaması :%

Son düzenleme:
herkese merhabalar kendimi tanıtayım.
bu grubun eski yarışmacısıydım pek eski sayılmaz geçen seneydi... ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. diyete 79 ile başlamıştım 60 kiloya kadar düştüm istediğim kilo 56 ydı. biraz hastalık biraz sorunlar diyeti bıraktım.son 2 aya kadar sorun yoktu 3 ayda hastalık sebebiyle sporu bırakınca ilaçlarında etkisiyle çok hızlı kilo aldım 75 kiloya ulaştım tekrardan.
sınıf öğretmeniyim batmanda görev yapıyorum aslen kayseriliyim 25 yaşındayım.
bugün itibariyle kilom 74 herkese bol sporlu günler...

11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımı her yılın Eylül ayının 28. günü başlar, bir sonraki yılın Eylül ayının 28. günü biter.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.
canım senin 6 ayı geçmiş
nasıl olacak bilmiyorum bir danışmam lazım

tamam canım..işe gidiyorum şimdi akşam görüşürz

ben şimdilik kaçıyorum kızlar;
Ayşecim YENİAY ile ilgili yazını okudum bloğunda:)
umarım epyeni ve çooook güzel başlangıçlar bizi bekliyor:)

2- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.

yani takıma olumsuz katkın olmayacak
ama bir an önce vermeye bak tatlım ve aramızda daha çok görmek isterz seni

haklısın hayatım ben sporu düzenli yapamıyorum o çok etkiliyor tamam hafta içi hergün 1 saat yürüyorum ama mekik çekmek daha etkili
bide zaten benim bekarjen 50 kiloydum yine vardı hafif göbek dümdüz değildim aileden geliyor annem de göbekli başka yermde hiç bişey yok kalça yok basen yok
ama düzenli mekil çekmeye başlıyorum bugünden itibaren bakalım nasıl sonuç alacagım

hoş geldin canım bende bu hafta başladım yeniyim yani...:)) verdiğin kiloları geri almana üzüldüm ama birlikte tekrar kurtulcaz inş. şimdiden kolay gelsin canım

canım maçı bende izledim ben beşiktaşlıyım eşim fenerbahçeli eşim alamazlar diye diye izledi bende ona inat alacak diye diye son dakikada aldılar çok güldüm yaaaaa:))))
dünki menüne gelince biraz fazla gibi geldi sen daha iyi bilirsin ama:)) buna rağmen kilo vermene sevindim

rica ederim :)))
bundan sonra önemli gelişmeleri haber vermeye çalışırım :)
sevgiler

Teşekkür ederim tatlııım:)
zaten boş zamanlarımda sık sık bloğundayım Ayşecim:)diyet tiyolarını ve menünlerini inceliyoruuuummm yakında uygulamaya başlıycam biraz kilo vereyim sonra

bende spor yapmak istiyorum artık havalarda ısındı çok hevesim var ama imkanım yok yaaaa(((((((((

canm ne güzeeeel evet İzmirliyim amma istanbulda yaşıyorum
tahlil sonuçlarım çıktı bugün demir depoların boşalmış dedi doktor:(((
dikkat et canım ya halsizlik yapıyomuş kansızlık
tatlım menüme gelince öğle okullda çoook kötü başım döndü simit yedim akşamda eve gitmedim dışarda yemem gerekiyodu en sağlıklısı bunlardı inan okadar yağlıydı ki yemekler bulgur pilavı en masum gözüktü tatlım gözüme

baharın da etkisi vardır ama kahvaltı yapmadan spor yapma, bitersin..
ve evet kan tahlili yaptır..benim de yaptırmam lazım :/

İnan bittim Ayşecim ruh gibi ders işliyorum iki gündür resmen
yaptır Ayşecim lütfen hemen ,ben bugün sonuçlarımı aldım vücuttaki kan depolerın tükenmek üzere dedi
pekmez,ciğer,dalak,yeşillik bol bol yenecek dedi
bundan birkaç yıl önce diyetisyenim kansızlık için diyet yazmıştı yarından itibaren onu yapıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…