beni al ben yapayım:))
:)
düşünmen yeterli canım benim
şu anda 10 kişiyiz 1 cevap bekleyen davetim var
birde aldığım biri var az önce ruyameryeml e söz verdim yani 12 kişi oluyoruz
biz doluyuz artık ama paylaşım alanına yazarsan diğer takımlardan davet gelir canım
üzüldüm buna( saolasın yinede...
işte buna çokk sevindimay yağmurcuğum karıştırdım ben
ya
sen daha önce burdaydın değil mi
kusura bakma
sen geldin tatlım
bende senin geçmişini araştırıyordum şimdi
temmuzun sonunda ayrıldım tam tarihi akşam bakarım birazdan işe gideceğim araştırmam uzun sürebilir. başka takıma gitmedim hedefim 56 ydı guptan 63 ile ayrıldım 60 kiloya düşünce diyeti ihmal ettim sonrasında fırsatım olmadı
temmuzun sonunda ayrıldım tam tarihi akşam bakarım birazdan işe gideceğim araştırmam uzun sürebilir. başka takıma gitmedim hedefim 56 ydı guptan 63 ile ayrıldım 60 kiloya düşünce diyeti ihmal ettim sonrasında fırsatım olmadı
tamam canım..işe gidiyorum şimdi akşam görüşürz11- Yarışmacıların izin hakları ile ilgili uygulama:
Yarışmacının izinli sayıldığı dönem 2 haftadan az olamaz.
Her yarışmacının yılda 6 kez izin kullanma hakkı vardır. Yıl tanımı her yılın Eylül ayının 28. günü başlar, bir sonraki yılın Eylül ayının 28. günü biter.
İzne ayrılan ve kendisinden 6 ay haber alınamayan üyeler diskalifiye edilir. Bu kural 276.etap itibariyle geçerlidir.
canım senin 6 ayı geçmiş
nasıl olacak bilmiyorum bir danışmam lazım
ben şimdilik kaçıyorum kızlar;
Ayşecim YENİAY ile ilgili yazını okudum bloğunda:)
umarım epyeni ve çooook güzel başlangıçlar bizi bekliyor:)
canım ben de sezeryan yaptım, sorun sadece spor yapmak ya da yapmamak..
spor yapınca çok sıkılaşıyorsun, mesela sen düzenli karın hareketlerini yap, düzgün bir diyet te yap, bak bakalım o karından eser kalıyor mu...ama tabii nasıl bir ayda almadıysak o kiloları, bir ayda da mucize bekleme..ben 2,5 yıldır -yani arada 2-3 ay gidemediğim oldu ama genelde düzenli giderim- sporu hayatımdan çıkarmadım, sonucu da güzel oldu..
tabii vücut yapısı da önemli, benim üst bacak ve popoda birikiyor kilolarım, o yüzden biraz daha vermeye çabalıyorum çünkü boyum kısa..yoksa 32 beden olmak gibi bir niyetim yok, ben balık etli formları daha güzel ve sağlıklı buluyorum
evet kilom daha az görünüyor sıkılaştığım için...salonda arkadaşlarım şakalaşıyor diyet yaptığımı duyuncaama benim derdim haftada birden fazla kaçamak yaptığımda risk durumundaki kiloda olmamak..o yüzden şimdiden diyet yapıp önlem almak istiyorum çünkü biliyorum ki ilerideki yaşlarda kilo vermek daha zor..
herkese merhabalar kendimi tanıtayım.
bu grubun eski yarışmacısıydım pek eski sayılmaz geçen seneydi... ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. diyete 79 ile başlamıştım 60 kiloya kadar düştüm istediğim kilo 56 ydı. biraz hastalık biraz sorunlar diyeti bıraktım.son 2 aya kadar sorun yoktu 3 ayda hastalık sebebiyle sporu bırakınca ilaçlarında etkisiyle çok hızlı kilo aldım 75 kiloya ulaştım tekrardan.
sınıf öğretmeniyim batmanda görev yapıyorum aslen kayseriliyim 25 yaşındayım.
bugün itibariyle kilom 74 herkese bol sporlu günler...
günaydın kızlar
nasılsınız
akşam ki maçtan sonra ben uykusuzum ne heyecanlıydı ya
bu sabah 73,8 dim 400 gr gitmiş ve
ben dün çozutmuştum menü yazmıyayım en iyisi yada yazayım
sabha bi kase nesfit
öğlen 2 dilim pide ile adana kebeb şalgam salata
ara 2 mısır dilimi
ara bien kuruvasan tadına bi bakayım dedim
sonra yemekte ne vardı
aaa
ben yemek yemedim evet helva yedim çeyrek ekmekle of offf
kahve
yarım muz çilek elma
ve kalktığımd akilo vermiştimmmmmmmmmmmmm
bugünde ayran detoksu yapıyorum hemen tarif vereyim
henüz tadına bakmadım
800 gr vermek istiyorum iki günde :18::18::18::18:
rica ederim :)))
bundan sonra önemli gelişmeleri haber vermeye çalışırım :)
sevgiler
canım olsun önemli olan spor salonuna gitmek değil..bu bana eşimin hediyesiydi, sonraki yıllarda devam etti..spor yapmazsam mutsuz oluyorum ben..
bak bir arkadaşım var, hayatı boyunca hiç spor yapmamış..kızın başının etini yedim, imkanı yoktu, yürüyüşlere başladı..akşam iş çıkışı yürüyor 40 dakika, yazın da sabah işe gitmeden yürüyecek..şu an kilo verdi ve kafa olarak nasıl rahat ve mutlu, anlatamam..
önemli olan hayat tarzı haline getirmek..yani kilo verene kadar spor yapıp, sonra bırak..anlamı yok..yine kilo alırsın..
tatlım menüde gözüme çarpan simit bulgur pilavı ve arnavut ciğeri akşam olmasaydı
ama sporun harika
sabahki spor seni mahvediyor birde kansızlıktır bende sınırda kansızlık merdiven cıkamıyorum ınankı
sendemi izmirlisin
bende izmirliyim ve izmirde yaşıyorum nekadar cok izmirli var bu grupta
baharın da etkisi vardır ama kahvaltı yapmadan spor yapma, bitersin..
ve evet kan tahlili yaptır..benim de yaptırmam lazım :/
bende spor yapmak istiyorum artık havalarda ısındı çok hevesim var ama imkanım yok yaaaa(((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?