- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
2- BASKÜL DEĞİŞİMİNDE NE OLACAK?
Yarışmacının yeni aldığı baskül nedeniyle kilosunda meydana gelen farklılık, bir sonraki etabın başlangıç kilosuna eklenir ve ilgili etapta bu durum belirtilir.
Örnekle açıklayayım:
Yarışmacı etabı 58 kilo ile bitirdi. Yeni etapta aldığı baskül 2 kilo fazla tartıyor. Bu durumda yeni etabın başlangıç kilosu 58+2= 60 olarak belirtilecek. İlgili satıra da "Baskül değişiminden kaynaklanan 2 kiloluk artış eklenmiştir" denilecek.
yani takıma olumsuz katkın olmayacak
ama bir an önce vermeye bak tatlım ve aramızda daha çok görmek isterz seni
herkese merhabalar kendimi tanıtayım.
bu grubun eski yarışmacısıydım pek eski sayılmaz geçen seneydi... ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. diyete 79 ile başlamıştım 60 kiloya kadar düştüm istediğim kilo 56 ydı. biraz hastalık biraz sorunlar diyeti bıraktım.son 2 aya kadar sorun yoktu 3 ayda hastalık sebebiyle sporu bırakınca ilaçlarında etkisiyle çok hızlı kilo aldım 75 kiloya ulaştım tekrardan.
sınıf öğretmeniyim batmanda görev yapıyorum aslen kayseriliyim 25 yaşındayım.
bugün itibariyle kilom 74 herkese bol sporlu günler...
canm ne güzeeeel evet İzmirliyim amma istanbulda yaşıyorum
tahlil sonuçlarım çıktı bugün demir depoların boşalmış dedi doktor:(((
dikkat et canım ya halsizlik yapıyomuş kansızlık
tatlım menüme gelince öğle okullda çoook kötü başım döndü simit yedim akşamda eve gitmedim dışarda yemem gerekiyodu en sağlıklısı bunlardı inan okadar yağlıydı ki yemekler bulgur pilavı en masum gözüktü tatlım gözüme
Kızlar bugün tahlil sonuçlarım çıktı yaklaşık on gündür aşırı halsizdim
doktora gittim kan depoların çoook azalmış dedi
lütfen dikkatli olalım kızlar abuk subuk diyetlerle sağlığımzdan olmayalım benim gibi
herkese merhabalar kendimi tanıtayım.
bu grubun eski yarışmacısıydım pek eski sayılmaz geçen seneydi... ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kalmıştım. diyete 79 ile başlamıştım 60 kiloya kadar düştüm istediğim kilo 56 ydı. biraz hastalık biraz sorunlar diyeti bıraktım.son 2 aya kadar sorun yoktu 3 ayda hastalık sebebiyle sporu bırakınca ilaçlarında etkisiyle çok hızlı kilo aldım 75 kiloya ulaştım tekrardan.
sınıf öğretmeniyim batmanda görev yapıyorum aslen kayseriliyim 25 yaşındayım.
bugün itibariyle kilom 74 herkese bol sporlu günler...
lütfen dikkatli olalım kızlar abuk subuk diyetlerle sağlığımzdan olmayalım benim gibi
tesekkur ederm canimhoş geldin canım bende bu hafta başladım yeniyim yani...:)) verdiğin kiloları geri almana üzüldüm ama birlikte tekrar kurtulcaz inş. şimdiden kolay gelsin canım
hoş geldin canım bende bu hafta başladım yeniyim yani...:)) verdiğin kiloları geri almana üzüldüm ama birlikte tekrar kurtulcaz inş. şimdiden kolay gelsin canım
tesekkur ederim canim...Hoşgeldin yağmurcuuuuuum:)
gecmis olsun canim saglik kilodan daha onemli kesinlikleKızlar bugün tahlil sonuçlarım çıktı yaklaşık on gündür aşırı halsizdim
hosbulduk canim tesekkur ederimHoşgeldin canım aramıza, sağlıklı kilo vermeler dilerim sana da :)
Bugun cok fenayim ben .ayran kotu yapti beni basim donuyor yatip uyusam keske.
geçmiş olsun canım kansızlık malesef neredeyse tüm bayanların sorunu.Kızlar bugün tahlil sonuçlarım çıktı yaklaşık on gündür aşırı halsizdim
benımde donuyor ama sakın bırakma tatlım inan cok cabuk gecıyor anlamıyorsun bıle benım bugun iyiydi biraz bas agrım var ama yarın bıtıyor nolur sabret bıraz
afrıkadakı ac ınsanları düşünn ben öyle yaptım bıraz daha ıyıyım
çook geçmiş olsun tatlım bende geçen hafta gittim kansızlık çıktı hap verdi kullanıyorum
ama ben halsiz değildim öylesine gitmiştim kansızlık çıktı 1 ay sonra tekrar gideceğim bakalımm ilaçlar işe yarayacakmı
artık daha sağlıllı beslenme zamanı dediğin gibi hayatımmmm
günaydın hanımlarrr
dünkü menümü paylaşıyorum
sabah: 1 gözleme dometesli ev yapımı yağsız
ara:yeşil çay
ve 2 saat arayla ayran detoksundan içtim
saat 4 gibi kendimi iyi hissetmediğimden 1 avuç leblebi ve 3 fındık 3 badem yedim
ara: yeşil çay
sonra ayrana devam ettim
eve gidince annemlerde oldugum için 1 kase yoğurt yedim
kaçamak olarak lahana sarması içi hazırlamış annem kucuk lahanayla bir lokma içinden yedim okadar
spor: 50 mekik 100 bel
2.5 lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?