- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
slm kızlar bu günki menüm
sabah - bir haşlanmış yumurta bir çay bardağı süt
ara - yok
öğle - tavuk sote (göğüs etinden) bir kase yoğurt
bir tane dukan krep
ara - süt
akşam - düdüklüde haşlama et susuz yerinden
yurta salatası çok az maydonozla ve baharatla
zero kola 1 bardak
bugün biraz fazla yedim sanki:)))
cuma nolcak merak ediyorum umarım sonuç güzel olur:18:
duka yaptım canım ben ama 1ay kadar sonra hemen ikikatı kilolarımı geri aldım hemdeee metabolizmamı bozdum
menün çok güzel canım böyle giderse kesinlikle 65igörürsün en kısazamanda
Canım istersen hayatından kolayı çıkar özelliklediyeti çok daha fazla zararlıymış
Bugünkü menüm:
Sabah: tarçınlı dukan krep(1 yumurta, yarım yk. splenda, tarçın, 2 yk. Yulaf kepeği)
Ara: yağsız sütlü kahve
Öğlen 16.00 : 2 dilim ızgara Hindi külbastı + cola zero
Ara: kahve + yeşil çay
Akşam: 4-5 dilim ızgara tavuk göğüs eti+ 3-4 kaşık yağsız yoğurt
Eve geldiğimde tartıldım 66.3 kg geldim, inşallah sabaha 65i ucundan da olsa görürüm :)
20 dk yürüyüş
2 küsür litre sıvı
Bugünkü menüm:
Sabah: tarçınlı dukan krep(1 yumurta, yarım yk. splenda, tarçın, 2 yk. Yulaf kepeği)
Ara: yağsız sütlü kahve
Öğlen 16.00 : 2 dilim ızgara Hindi külbastı + cola zero
Ara: kahve + yeşil çay
Akşam: 4-5 dilim ızgara tavuk göğüs eti+ 3-4 kaşık yağsız yoğurt
Eve geldiğimde tartıldım 66.3 kg geldim, inşallah sabaha 65i ucundan da olsa görürüm :)
20 dk yürüyüş
2 küsür litre sıvı
canım azmine hayranım bende dukan yapıyorum biliyosun henüz atak evresindeyim yarından sonra seyire geçmem gerek ama ben devam edip etmemekte kararsızım sen nekadar zamandır yapıyosun ben çok halsiz hissediyorum kendimi kafamı kaldıramıyorum desem yeridir bide ara ara çarpıntım oluyo bundan mıdır bilemiyorum ama 3 gündür var... bana biraz yardım et kafam çoook karıştı :18:
azmin zaferi gozun aydin...
Teşekkürler CNm, ben de vitamin almayınca öyle oluyorum ama vitamine başladığımdan beri o gecti, bu arada seyire geçince yorgunluk zaten geçiyor kendiliğinden ama o halsizlik ve baş dönmelerini vitamin geçiriyor. Eczanelerde multivitamin diye satılan bir vitamin işine yarar, ben multibionta aldım 2 günde bir kullanıyorum gayet iyiyim. Ben dukana 5 Mart'ta başladım, 5 gün atak yaptım, 10 Mart'ta seyire başladım. Daha öncede dukan yapan biri olarak biraz dayan diyorum :) sonuçları güzel oluyor
18 Mart Pazartesi günü hedefim 65! Ne yapıp edip 65 kilo çıkmam lazım tartıdaayın 28ine kuaför randevumu aldım, kendimi şartlamıştım 65e indiğimde ödül olarak balyajımı yenileticem diye. Ama 28ıne tam 14 gun var, 2 haftada tahmınımce 1 buçuk kilo daha vermiş olurum inşallah :) 63.5 ile kuaföre giderim, 60 kiloya indiğimde ne ödül biçsem kendime acaba
29 yaşındayım canım :)
kansızlık aslında tüm bayanların sorunu sanırsam bende bayaaa birpekmez tüketmiştimbi ara ama şimdiaşırı bir halsizlik var sürekli uyuyorum okulda ayağa kalkamıyorum resmen grip mi olucam?bahar yorgunluğu mu?yoksa tamamıyla kansızlıkla alakalı mı bilmiyorum:44:
işin ilginci kanıda 13.5 çok da iyiaslında normale göre ama demir depoların azalmış dedi:26:
of bizim okulda yemek yok canım okadar zor ki yaevden götürücem yada tost,simit,yada dışarıdan söylüyoruzişte çok zor ya
bugün inceledim şu ayrankürünü kızlar ya tüm gün aynı çorbatadı nasıl çok merak ediyorum???
bende biraz kilo verince yapıcam inşallah
kadiscim nolur dayan yaaabayilcam sanki yemek yedim yixe ayni yok bu is degil.yemek yapmam lazim cocuklarla ilgilenmem lazim bunptn icin de enerji lazim canim ya.
menüm:
SABAH:
1dilim ekmek
yumurtaa
1avçlor
kuru domates
1dilim salam
yeşillliiiiiik
ÖĞLE:
birazçiğköfte
az lavaş
AKŞAM:
6-7 kaşık makarna
5köfte
1kase ketentohumlu yoğurt
2elma
orta şekerlitürk kahvesi
SPOR:bgünhastanede olduğumiçinyapamadım
afrikadaki aç insanlar örneği süpermiş
valla çok ta hafif bir tarif, ben de burada öğrendim..çok leziz..
birazdan bugünkü yemek tarifimi vereceğim, fena lezzetli ve kilo yapmıuyor
kızlar selam,
misafir trafiği bitmiyor, kilo almamış olursam şanslı hissedeceğim kendimi
bugünkü icraatlarım..
sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
salatalık, domates
ara
2 dilim elma
1 dilim portakal
öğlen
2 dilim börek
1 dilim pasta (küçük dilim)
akşam
5 kaşık fırında patlıcan
3 kaşık yoğurt
gece
sanırım activia yoğurt yiyeceğim bir tane
70 dk spor var bugün
yani ne diyim bılemıyorum artık sen böyle gıdersen cıtır kaynana olucan vallaiyi akşamlar
bir ay kadar sürecek yeni bir listem var yaza hazırlık bugün 2.günüm
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
yoğurt,yulaf kepeği,kuru üzüm ,kivi ve cevizden oluşan karışım
ara
yok
öğlen
ızgara et
salata
ara
1 dilim beyaz peynir
yeşil çay
akşam
1 tabak sebze yemeği
maydanoz,dere otu
beyaz peynir
ara
9 gibi
1 meyve yicem 1 kaşık yoğurt ile
2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 70dk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?