Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kolaharicinde gayette güzel bir menü olmuş canım

menün çok güzel canım böyle giderse kesinlikle 65igörürsün en kısazamanda
Canım istersen hayatından kolayı çıkar özelliklediyeti çok daha fazla zararlıymış

Tesekkurler ınsallah görürüm yakında :) kolayı ekiliyorum cunku şeker tadı verıyor ama zararlı olması konusunda çok haklısın normalde kolay içmem ben ama diyette icmek zorunda kalıyorum

Bugünkü menüm:

Sabah: tarçınlı dukan krep(1 yumurta, yarım yk. splenda, tarçın, 2 yk. Yulaf kepeği)

Ara: yağsız sütlü kahve

Öğlen 16.00 : 2 dilim ızgara Hindi külbastı + cola zero

Ara: kahve + yeşil çay

Akşam: 4-5 dilim ızgara tavuk göğüs eti+ 3-4 kaşık yağsız yoğurt

Eve geldiğimde tartıldım 66.3 kg geldim, inşallah sabaha 65i ucundan da olsa görürüm :)

20 dk yürüyüş
2 küsür litre sıvı

Son düzenleme:

azmin zaferi gozun aydin...

canım azmine hayranım bende dukan yapıyorum biliyosun henüz atak evresindeyim yarından sonra seyire geçmem gerek ama ben devam edip etmemekte kararsızım sen nekadar zamandır yapıyosun ben çok halsiz hissediyorum kendimi kafamı kaldıramıyorum desem yeridir bide ara ara çarpıntım oluyo bundan mıdır bilemiyorum ama 3 gündür var... bana biraz yardım et kafam çoook karıştı :18:

Teşekkürler CNm, ben de vitamin almayınca öyle oluyorum ama vitamine başladığımdan beri o gecti, bu arada seyire geçince yorgunluk zaten geçiyor kendiliğinden ama o halsizlik ve baş dönmelerini vitamin geçiriyor. Eczanelerde multivitamin diye satılan bir vitamin işine yarar, ben multibionta aldım 2 günde bir kullanıyorum gayet iyiyim. Ben dukana 5 Mart'ta başladım, 5 gün atak yaptım, 10 Mart'ta seyire başladım. Daha öncede dukan yapan biri olarak biraz dayan diyorum :) sonuçları güzel oluyor

18 Mart Pazartesi günü hedefim 65! Ne yapıp edip 65 kilo çıkmam lazım tartıda ayın 28ine kuaför randevumu aldım, kendimi şartlamıştım 65e indiğimde ödül olarak balyajımı yenileticem diye. Ama 28ıne tam 14 gun var, 2 haftada tahmınımce 1 buçuk kilo daha vermiş olurum inşallah :) 63.5 ile kuaföre giderim, 60 kiloya indiğimde ne ödül biçsem kendime acaba

bişeyi merak ettim nekadar zaman önce yapmıştın dukan diyeti ve hangi evrede bıraktında geri aldın kilolarını?

ödül olayına bayıldım çok güzel düşünmüşsün bende yapabilirim aslında daha iyi motive eder beni de güzel fikir sevdim bunu

bugün inceledim şu ayrankürünü kızlar ya tüm gün aynı çorbatadı nasıl çok merak ediyorum???
bende biraz kilo verince yapıcam inşallah

canım mümkün olduğunca evden hazırlamaya çalış
okuduğun bölümmü yoksa öğretmenmisin
ayran detoksuyla yaklaşık olarak 1 kg verdım tartım geldıgınde yarın kesın kgmu bıldıreceğım
tadı çok kötü değil 2 saat arayla içtiğinden acıkmıyorsun ama biraz baş ağrısı yaptı bende ve ben kaçamakta yaptım arada
dünden beride herkes zayıfladıgımı söyledı iyice motive oldum 2 gün yapılamıcak şey değil evde olduğun güne denk getırırsen daha iyi olur bence

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah:7 gibi 1 kivi
9 gibi tost ve yumurta haşlaması 1 tane

ve akşama kadar 2 saat arayla ayran detoksu

ve aralarda yeşil çay ve biberiye çayı

akşam: kayınvalımde oldugum ıcın bozdum ama cok az yedim
tavugun gögus kısmından 1 avuc ıcı kadar ve salata yedim okadar

spor: 75 mekik bacak hareketleri ve 100 bel çalıştım

2.5 lt su

tatlım menü iyi gibi böyle devam edersen daha iyi olacak inşallah

afrikadaki aç insanlar örneği süpermiş

valla çok ta hafif bir tarif, ben de burada öğrendim..çok leziz..
birazdan bugünkü yemek tarifimi vereceğim, fena lezzetli ve kilo yapmıuyor

ayyy ne yapayım tatlım içimdeki canavarı başka türlü durduramazdım afrikayı düşündüm bende ama etkılı oldu
tarifleri bekliyorum
menü yine iyi abartı birşey yok düzene oturtmuşsun canım yaaa

yani ne diyim bılemıyorum artık sen böyle gıdersen cıtır kaynana olucan valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…