bu ayran detoksu nedir nasil yapilir sadece ayran mi icecegiz
nasıl yani kolayı diyette olduğun için mi içiyosun sen
eve geldiinde mi
sabah tartıldın mı kaç geldin meraktayım 65li rakamı görürsün kesin
ay canım bırak yapma
ne gerek var kendini büyei zorluyosun ya
vay hediye
güzelmiş
bişeyi merak ettim nekadar zaman önce yapmıştın dukan diyeti ve hangi evrede bıraktında geri aldın kilolarını?
ya en doğrusu vücut yapını tanımak ve bilmek..
benim de karnım dümdüz, kollarım incecik ama basen ve üst bacağım var..ben de annem gibiyim, vücut yapım böyle, kendimle barışığım..sadece boyuma göre biraz daha kilo verirsem kendimi çok daha iyi hissedeceğim..
demek ki senin de benim gibi düzenli spor yapman lazım..
Günaydın kızlar :))))
Müjde !! 65.5 kiloyum
ödül olayına bayıldım çok güzel düşünmüşsün bende yapabilirim aslında daha iyi motive eder beni de güzel fikir sevdim bunu
Aynen, çok güzel motive ediyor, zayıflamamın nedeni balyajları artık yeniletmem gerekiyordu, 65e inmeden asla yeniletmem dedim onun zoruyla 65e inmeye çalışıyorum işte
kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
diyet yöntemleri bölümünde okudum ve uyguladım ve ınan cok mutluyum cunku cok olumlu şeyler duydum bugün işyerinde
bende 55 inmeden boyatmıcam saçlarımı iyi fikir yaaa
neler duydun canım zayıfladın mı dediler nasıl tepki verdiler anlatda özenelim bizde yapalım kilo ne kadar verdin
evt zayıfladın sen dedıler kocamda söyledı işyerindede aynı şeyleri söyledıler
özellikle belim inceldi göbeğin küçülmüş dediler ayyy nasıl sevındırık oldum bılemezsın
sabah tartıldıgımda 1.5 gösterdi ama bugün yeni aldıgım tartı gelecek bakalım yarın sabah onda tartılıcam kaç cıkıcam bılmıtyorm
ooo canım çok güzel şeyler duymuşsun ne güzel ya
kocanın söylemeside ayrıca önemli
ayran detoksuyla oldu yani değilmi bir anda ödem attı vücut yağlar gitti
bendemi yapsam acaba ya
yap tatlım ama kahvaltıyı unutma ben arada kaçamak yaptım ama çok değil
ilk gün 1 avuç fındık leblebi felan yedım akşamda lahana sarma yedım 1 tane
ikinci gün akşam bozdum tavuk ve salata yedım ama az yedım ve sonuc cok motıve edıcı
rakıbem nasıl yetıseceksın bana bılemıyorum artık şok diyetle felan olursa anca
şaka yapıyorum tatlım önce sağlık
hayatım artık rakipi olamayız sen 50 leri gördün ben 60 lardayım
olmaz artık kabul sen geçtin beni
canım toplam kaç kilo verdin şimdi sen?
sorma yapamadim ben kacamak ta yapmadim kaldim boyle istetatlım kahvaltı yapman gerekiyordu canım yaaa
birde kahvaltı yaparak denemelisin ozman bukadar sarsmaz bence
Müjde !! 65.5 kiloyum
super bu haber isteevt zayıfladın sen dedıler kocamda söyledı işyerindede aynı şeyleri söyledıler
özellikle belim inceldi göbeğin küçülmüş dediler ayyy nasıl sevındırık oldum bılemezsın
sabah tartıldıgımda 1.5 gösterdi ama bugün yeni aldıgım tartı gelecek bakalım yarın sabah onda tartılıcam kaç cıkıcam bılmıtyorm
canim her zaman tartildigin tarti ,nemli yeni aldigin degilolurmu yaaa sen benım ılk göz agrımsın olmaz sen benım rakıbımsın
canım yeni tartı aldım yarın sabah kesın bellı olacak kaç kg verdıgım
ama daha önce tartıldıgım tartıda 57yi gördüm ama ben ona guvenemedım tartı sipariş verdım bakalım yarın kac cıkıcam
yaaa ama hevesle aldım tartıyı dıjıtal bıde okadar para verdımsorma yapamadim ben kacamak ta yapmadim kaldim boyle iste
ooo super haber iste
super bu haber iste
canim her zaman tartildigin tarti ,nemli yeni aldigin degil
cuma gunu bildirimini her zaman tartildiginla yap lutfen
Müjde !! 65.5 kiloyum
olurmu yaaa sen benım ılk göz agrımsın olmaz sen benım rakıbımsın
canım yeni tartı aldım yarın sabah kesın bellı olacak kaç kg verdıgım
ama daha önce tartıldıgım tartıda 57yi gördüm ama ben ona guvenemedım tartı sipariş verdım bakalım yarın kac cıkıcam
evt canım bozuldu yenısıyle değiştirelım dedıler ıstemedım bende başka marka aldım arzumun yok canım yağ kas ölçen değil ama iyi yorumlar duymustum arzumla ılgılıooo canım sağol varol
canım yeni tartında inşallah 55 çıkarsın
neden tartı siparişi verdinki bozuldumu diğerinide yeni almamışşmıydın sen?
nasıl yeni aldığın yağ kilo kas ölçenlerdenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?