ay canım bırak yapma
ne gerek var kendini büyei zorluyosun ya
günaydın kızlar
ben yeni yeni kendime geliyorum
dün 3 ten sonra vücudum iflastı
bi ayran detoksu yaptım feleğim şaştı ya
bugün sabah 73.3 kiloydum
yani 500 gr gitmiş
ama yarın sanırım bir kısmı geri gelir
hedefime bu gün 300 gr kaldı
ulaşırmıyım bilemiyorum
kızlar size yetişemiyorum ben size ya
ne ara yazdınız bu kadar
yok bence fazla değil
gayet güzel beslenmişsin canım çeşitli hemde
afiyet olsun canım
keten tohumlu yoğurt yeni mi başladın canım
benimde aklımdan geçiyo du bu aralar
sabah kahvaltı yok sanırım
yada kahvaltıyı geç yaptın
cısslardan yemişsin sennnn
ay yok olmasın o bbir kilo
sen kaçamak yapmışsın ben yapmadım
ve sabah kavaltıda yapmamıştım
sanırım o yüzden kötü oldum
akşam yemek yedim gitti
sabah kahvaltı yaptım bugün
ama hala kendime gelemedim
çok sartsı beni malesef
yine iyi gitmiş sende
sabah akşam yemiş sayılırsın
aslında ben diyet bisküvi yada elma falan yeseydim bu kadar kötü olmazdım sanırım
benden de 500 gr gitmiş bi günde
bakalım ne kadarı ger gelecek
ahh tatlım ya bende olmadı sende neden olduki
iş yerin çokmu yoğun ondan olmuş olabilir belki
yinede iyi 500 grm evde oldugun bırgun dene ıstersen
ayyy okurken canım cekti kesın yapacagım tost makınesınde közlesek nasıl olur
kür sonucunda sadece yag verıyorsunuz ANCAK DIKKAT AYDA SADECE 1 VEYA 2 KEZ kılonuza gore!!!!(her ay uygulanabılır ama dıkkatt)
2 gunluk bır kürdür1,5-2 KG VERILMEKTEDIR BIZZATTTT DENENMISTIR..dıyet bıtınce tartılın ılk gun asla degıl :))
1. ve 2. gün beslenme aynı sekıldedır.
sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatalık,yeşıllık.
2 saat arayla en son saat 21-22:00
1,5-2 lıtre yagsız ayranın ıcıne (gunluk hazırlanacaktır eger ıstenırse hazır ayran ılede yapılabılr) ;2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır.yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)...kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır :) ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır.
2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
kolay gelsınnnnnnnnnn bu dıyet şok dıyet degıldır vucudumuzda bırıken artıkları uzaklastırma dıyetıdır
diyet yöntemleri bölümünde okudum ve uyguladım ve ınan cok mutluyum cunku cok olumlu şeyler duydum bugün işyerinde
evt zayıfladın sen dedıler kocamda söyledı işyerindede aynı şeyleri söyledıler
özellikle belim inceldi göbeğin küçülmüş dediler ayyy nasıl sevındırık oldum bılemezsın
sabah tartıldıgımda 1.5 gösterdi ama bugün yeni aldıgım tartı gelecek bakalım yarın sabah onda tartılıcam kaç cıkıcam bılmıtyorm
çok sevindim yaa bende görmek istiyorum canım sen le aynı kilodayken dukana başlamışız sen benden 6 gün önce başlamşsın yani bi 6 gün sonra bende bu kiloda olabilirim demekki benimde ilk hedefim 65 çünkü hamilelik öncesi 65tim ama bakalım inş. kısa zamanda ulaşırım hedefime...
haklısın aslında kadişcim eşimde benle birlikte başlamıştı dukana bu sabah itibariyle ben kötüyüm bune böle diye bıraktııı:))
ben bugün biraz daha iyiyim... iki gündür kötüydüm bide çok uykusuzdum oda tuzu biberi olmuştu galiba bugün uykumu aldım daha iyi hissediyorum kendimi... şu cuma bi gelsin bakalım ne oluyo ne bitiyo bakıyım ona göre kararımı vercem bi iki gün daha dişimi sıkıyım
Erkekler diyet falan yapamaz :)) midelerini boğazlarını tutamaz onlar
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: peynirli maydonozlu dukan krep (2 yk.dan biraz az yulaf kepeği, 1 yumurta, light beyaz peynir, maydonoz, çeşitli baharatlar), 5 tane çeri domates
Öğle: light ton balıklı salata + 4 çeri domates
Akşam: tarçınlı yoğurt (splenda tatlandırı + tarçın + 2 buçuk kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı yulaf kepeği) + 1 küçücük parça tavuk ızgara
2 litre su
30 dakika yürüyüş
ayyy okurken canım cekti kesın yapacagım tost makınesınde közlesek nasıl olur
yemek çok güzel biber ve patlıcanı fırında da közlüyolarmış ama nasıl oluyor ben bilmiyorum denemedim hiç malesef
150 gr
nasıl ölçeçem bunu acaba
vucüdün ihtiyaç duyduğu bütün besinlerden var menünde. ara öğün olmadan iyi dayanıyorsun helal sana...
Bugünkü menüm:
Kahvaltı: peynirli maydonozlu dukan krep (2 yk.dan biraz az yulaf kepeği, 1 yumurta, light beyaz peynir, maydonoz, çeşitli baharatlar), 5 tane çeri domates
Öğle: light ton balıklı salata + 4 çeri domates
Akşam: tarçınlı yoğurt (splenda tatlandırı + tarçın + 2 buçuk kaşık yoğurt, 1 çay kaşığı yulaf kepeği) + 1 küçücük parça tavuk ızgara
2 litre su
30 dakika yürüyüş
iyi akşamlar
bugünkü menümüde paylaşıyım
sabah
ballı ılık su
kahvaltı
bol maydanozlu,karabiberli
peynirli ,yumurtalı 1 dilim kepekli ekmek
az yağda kızarttım
ara
1 elma
1 kaşık yoğurt
yeşil çay
öğlen
çiğ köfte
yeşillik
1 bardak ayran
ara
3 dilim ayva
10fındık
akşam
lor peynirli maydanozlu salata
1 bardak ayran
2 kaşık lahana yemeği
ara
9 gibi
1 bardak tarçınlı light süt içerim sanırım
2litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : yok
Güzel bir menü bence ama sabahki yağda kızartma ekmek olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?