tatlım o ekmek bu diyetin parçası yoksa yemezdim.yaza hazırlık diyeti bir arkadaşım yardımcı oluyor listelerimi hazırlıyor
iyi aksamlat herkese
sabah yumurta az yagda pismis 1 taneden az peynir zeytin az ekmek
(kahvaltiyi ogleye dogru yaptim)
ogle sut
ara ogun kahve
aksam kuru fasulye 5-6 kasik 2 kasik pilav salata bolca
biraz once cok aciktim yarim muz
su 1 litre anca ictim suyum yoktu okulun suyu icilmiyor
yarim saat yuruyus fazlasiyla ev isi spor yapmaya vaktim kalmadi birazdan mekik cekerim
Muz çok kalorili keşke başka bırsey yeseydin gece gece
menuler harika telden girince sadece okuyabiliyorum yazmak cok zor yarin leptopum tamirden gelecek kurtulacagim bu cileden...
kiskaniyorum azminizi benimde ihtiyacim var azime...
Hakkat mi?ben de iki tane yedim aksam aksam iyi mi?
Ayni sikinti bende de var aksamlari ve hafta sonlari telden baglaniyorum
Ben normalde de yani diyet yapmazken de ara öğünleri hiç yemem CNm belki de ondan alışkınım
yaaa ama hevesle aldım tartıyı dıjıtal bıde okadar para verdım
arasında cok fark yoktur inşallah
Günaydın 8.ci takım
İnternetimdeki problem nedeni ile bir kaç gün uğrayamadım.Çok korktum "ya cumaya kadar yapılmazsa" diye ama neyse ki dün gece itibari ile sorun giderildi
Ben buraya yazamadım ama çarşamba-perşembe kadisten duyduğum ayran detoksunu yapmak istemiştim.Biraz araştırdım ve çok basit geldi.Çarşamba günü karışımı hazırladım ve 2 saat aralarla içmeye başladım.Aralarda gözümün önü karardığı için kaçamaklar yapmak zorunda kaldım ve günün sonuna doğru artık iyiden iyiye halsizleşip kötü olmuştum.Zaten bende düşük tansiyon problemi var,sanırım etkiledi bu detoks.Zaten akşama doğru o gözüme güzel görünen karışımdan tiksinmeye başladım nedense :))
Herneyse işte kaçamaklar yaparak ilk günü geçirdim ve ertesi sabah kilom 75.3 idi...Sadece 400 gr verebildim yani
Perşembe günü sabah biraz daha iyi idim.Detokstaki kahvaltıyı yaptım ve ilk çorba zamanında çorbama tuz ekledim biraz.Bu şekilde içimi nefis oldu.Sonraki saatte yine az tuz ekledim ve içtim ama günün sonuna doğru yine tiksinme gelince bıraktım :)
Yine ufak tefek kaçamaklar yaptım ve bu sabah tartıldığımda yine 400 gr vermişim.
Geçen hafta hedefim 74.9 idi.Yalan yok,ulaşamayacağımı düşünüyordum çünkü sporsuz haftada 1.3 gr vermek kolay değil.
Neyse özetle bu hafta ki hedefime ulaştım.Yeni hedeflerde buluşmak dileği ileeee
Geçen hafta 76.2 gr
Bu hafta 74.9 gr
Fark 1.3 gr
Yeni hedef 73.9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?