Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

iyi aksamlat herkese

sabah yumurta az yagda pismis 1 taneden az peynir zeytin az ekmek
(kahvaltiyi ogleye dogru yaptim)

ogle sut

ara ogun kahve

aksam kuru fasulye 5-6 kasik 2 kasik pilav salata bolca

biraz once cok aciktim yarim muz

su 1 litre anca ictim suyum yoktu okulun suyu icilmiyor

yarim saat yuruyus fazlasiyla ev isi spor yapmaya vaktim kalmadi birazdan mekik cekerim

menuler harika telden girince sadece okuyabiliyorum yazmak cok zor yarin leptopum tamirden gelecek kurtulacagim bu cileden...
kiskaniyorum azminizi benimde ihtiyacim var azime...

Muz çok kalorili keşke başka bırsey yeseydin gece gece

Açım regl donemi tatlı krizi motive olamıyorum offfff
Hırs yapmam lazım kıyafetlerim olmuyor artık sisko patates oldum.

Günaydın 8.ci takım

İnternetimdeki problem nedeni ile bir kaç gün uğrayamadım.Çok korktum "ya cumaya kadar yapılmazsa" diye ama neyse ki dün gece itibari ile sorun giderildi

Ben buraya yazamadım ama çarşamba-perşembe kadisten duyduğum ayran detoksunu yapmak istemiştim.Biraz araştırdım ve çok basit geldi.Çarşamba günü karışımı hazırladım ve 2 saat aralarla içmeye başladım.Aralarda gözümün önü karardığı için kaçamaklar yapmak zorunda kaldım ve günün sonuna doğru artık iyiden iyiye halsizleşip kötü olmuştum.Zaten bende düşük tansiyon problemi var,sanırım etkiledi bu detoks.Zaten akşama doğru o gözüme güzel görünen karışımdan tiksinmeye başladım nedense :))
Herneyse işte kaçamaklar yaparak ilk günü geçirdim ve ertesi sabah kilom 75.3 idi...Sadece 400 gr verebildim yani
Perşembe günü sabah biraz daha iyi idim.Detokstaki kahvaltıyı yaptım ve ilk çorba zamanında çorbama tuz ekledim biraz.Bu şekilde içimi nefis oldu.Sonraki saatte yine az tuz ekledim ve içtim ama günün sonuna doğru yine tiksinme gelince bıraktım :)
Yine ufak tefek kaçamaklar yaptım ve bu sabah tartıldığımda yine 400 gr vermişim.
Geçen hafta hedefim 74.9 idi.Yalan yok,ulaşamayacağımı düşünüyordum çünkü sporsuz haftada 1.3 gr vermek kolay değil.
Neyse özetle bu hafta ki hedefime ulaştım.Yeni hedeflerde buluşmak dileği ileeee

Geçen hafta 76.2 gr
Bu hafta 74.9 gr
Fark 1.3 gr
Yeni hedef 73.9

Gunaydin arkadaslar. Ya internetim yok giremiyorum kilo paylaşımında bulunayım 75.8

günaydın kızlar

bugün berbat durumdayım dünde öyleydi
reglim hıc beklemedıgım sekılde geldı yanı 14 gun sonra tekrar regl oldum hiç bişey anlamadım
neyse dun sabah tartıda 57 yi gören ben sevındırık olunca görmemişin kgsu düşmüş misali bugün sabah tartıda tekrar 58i görünce evde feryat figan koptu tabi kocam kendıme zor getirdi sinirlerim hopladı gıcık oldum ama neye bılmıyorum kendımemı tartıyamı zamansız gelen reglemi yoksa karnımdaki şişlik ve agrıyamı bilemedim sanırım hepsine birden
anlıyacagınız benım beden isyan etti heralde...
reglim bittikten sonra bakalım ne olacak
bu haftaki kg 58

Son düzenleme:

tebrik ederim detoks benı zorlamadı ama bedenim isyan çıkardı

8. takım 300. etap***

kadis( 74,2 /73,1/1,1/%1,48)
umutlayasasen (68///%)tartı değişiminden kaynak .... kilo eklenmiştir
nice15 ( 60,7/ // % )
ceylin3566 (58,3/58/0,3/%0,51)
doge ( 76,5/75,8/0,7/%0,92)
xay (91,7///%)
symrne( 57.6 /// %)
turuncu (76,2/74,9/1,3/%1,71)
psikologg (66,9///%)
g_destina ( 72///% ) hedef kilo 58
yagmur3872 (66,5 /73/-6,5/-% 0,3) 267. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 33 e bölündü hedef kilo 58
8. Takım Ortalaması :%

Son düzenleme:
günayydın kızlar
güzel bir tartı günü olasını dilerim
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.1
verilen 1.1
hedef 73 dü
100 gr la hedefimi tutturamadım malesef

22.03.2013 hedefim 72
verilmesi gerken 1.1
rast gele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…