- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
Günaydın 8.ci takım
İnternetimdeki problem nedeni ile bir kaç gün uğrayamadım.Çok korktum "ya cumaya kadar yapılmazsa" diye ama neyse ki dün gece itibari ile sorun giderildi
Ben buraya yazamadım ama çarşamba-perşembe kadisten duyduğum ayran detoksunu yapmak istemiştim.Biraz araştırdım ve çok basit geldi.Çarşamba günü karışımı hazırladım ve 2 saat aralarla içmeye başladım.Aralarda gözümün önü karardığı için kaçamaklar yapmak zorunda kaldım ve günün sonuna doğru artık iyiden iyiye halsizleşip kötü olmuştum.Zaten bende düşük tansiyon problemi var,sanırım etkiledi bu detoks.Zaten akşama doğru o gözüme güzel görünen karışımdan tiksinmeye başladım nedense :))
Herneyse işte kaçamaklar yaparak ilk günü geçirdim ve ertesi sabah kilom 75.3 idi...Sadece 400 gr verebildim yani
Perşembe günü sabah biraz daha iyi idim.Detokstaki kahvaltıyı yaptım ve ilk çorba zamanında çorbama tuz ekledim biraz.Bu şekilde içimi nefis oldu.Sonraki saatte yine az tuz ekledim ve içtim ama günün sonuna doğru yine tiksinme gelince bıraktım :)
Yine ufak tefek kaçamaklar yaptım ve bu sabah tartıldığımda yine 400 gr vermişim.
Geçen hafta hedefim 74.9 idi.Yalan yok,ulaşamayacağımı düşünüyordum çünkü sporsuz haftada 1.3 gr vermek kolay değil.
Neyse özetle bu hafta ki hedefime ulaştım.Yeni hedeflerde buluşmak dileği ileeee
Geçen hafta 76.2 gr
Bu hafta 74.9 gr
Fark 1.3 gr
Yeni hedef 73.9
günaydın kızlar
bugün berbat durumdayım dünde öyleydi
reglim hıc beklemedıgım sekılde geldı yanı 14 gun sonra tekrar regl oldum hiç bişey anlamadım
neyse dun sabah tartıda 57 yi gören ben sevındırık olunca görmemişin kgsu düşmüş misali bugün sabah tartıda tekrar 58i görünce evde feryat figan koptu tabi kocam kendıme zor getirdi sinirlerim hopladı gıcık oldum ama neye bılmıyorum kendımemı tartıyamı zamansız gelen reglemi yoksa karnımdaki şişlik ve agrıyamı bilemedim sanırım hepsine birden
anlıyacagınız benım beden isyan etti heralde...
reglim bittikten sonra bakalım ne olacak
bu haftaki kg 58
Günaydın tatlı bayanlar
Kilom 73(
Haftaya 70 olacağım inanıyorum.
Çarşamba 74 ile başlamıştım
günaydın kızlar
reglim hıc beklemedıgım sekılde geldı yanı 14 gun sonra tekrar regl oldum hiç bişey anlamadım
neyse dun sabah tartıda 57 yi gören ben sevındırık olunca görmemişin kgsu düşmüş misali bugün sabah tartıda tekrar 58i görünce evde feryat figan koptu tabi kocam kendıme zor getirdi sinirlerim hopladı gıcık oldum ama neye bılmıyorum kendımemı tartıyamı zamansız gelen reglemi yoksa karnımdaki şişlik ve agrıyamı bilemedim sanırım hepsine birden
bu haftaki kg 58
günayydın kızlar
güzel bir tartı günü olasını dilerim
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.1
verilen 1.1
hedef 73 dü
100 gr la hedefimi tutturamadım malesef
22.03.2013 hedefim 72
verilmesi gerken 1.1
rast gele
Gunaydin arkadaslar. Ya internetim yok giremiyorumkilo paylaşımında bulunayım 75.8
günaydın kızlar çok üzgünüm ya kilo almışım malesef
geçen hafta: 60,7
bu hafta:61.1
herkeze günaydın kızlar çok mutsuzum kaçgündür dukanın atak gününü yapıyorum biliyosunuz bugün bitti ve ben sabah uyanınca tartıldım baskülüm elektronik olmadığı için size net bi gr veremiycem ama ortalama 500 gr falan gitmiş defalarca çıkıp çıkıp indim yanlışmı görüyorum yoksa diye ama o kadar zorlandım ki en az 2-3 kilo veririm zannediyordum kendimi öle bi sonuca hazırlamıştım çok kötü oldumbırakıyorum bugün itibariyle dukan falan hikaye geçen yıl diyetisyenin bana verdiği diyete başlıyorum ozaman yapamamıştım 2-3 ayda istediğim kiloya ulaşacağımı söylemişti en azından bukadar mutsuz olmam 1 haftadır çocuğumla bile doğru düzgün ilgilenemedim...
sonuç itibariyle son kilom 68.5 herkeze güzel tartı günleri...
herkeze günaydın kızlar çok mutsuzum kaçgündür dukanın atak gününü yapıyorum biliyosunuz bugün bitti ve ben sabah uyanınca tartıldım baskülüm elektronik olmadığı için size net bi gr veremiycem ama ortalama 500 gr falan gitmiş defalarca çıkıp çıkıp indim yanlışmı görüyorum yoksa diye ama o kadar zorlandım ki en az 2-3 kilo veririm zannediyordum kendimi öle bi sonuca hazırlamıştım çok kötü oldumbırakıyorum bugün itibariyle dukan falan hikaye geçen yıl diyetisyenin bana verdiği diyete başlıyorum ozaman yapamamıştım 2-3 ayda istediğim kiloya ulaşacağımı söylemişti en azından bukadar mutsuz olmam 1 haftadır çocuğumla bile doğru düzgün ilgilenemedim...
günaydın kızlar çok üzgünüm ya kilo almışım malesef
geçen hafta: 60,7
bu hafta:61.1
günaydın kızlar
bu haftaki kg 58
oooo kadriyecim tebrik ederim valla helal olsun
100 gr da nazarı olsun hayatım
tatlım yaaa nerde yanlış yapıyoruz bılmıyorum
saol canım
darısı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?