Telafi edersin bu hafta ben inaniyorumz
günayydın kızlar
güzel bir tartı günü olasını dilerim
geçen hafta 74.2
bu hafta 73.1
verilen 1.1
hedef 73 dü
100 gr la hedefimi tutturamadım malesef
22.03.2013 hedefim 72
verilmesi gerken 1.1
rast gele
Günaydın tatlı bayanlar
Kilom 73(
Haftaya 70 olacağım inanıyorum.
üzüldüm canım ya
ayran kaçamakla yapınca işe yaramıyo demekki
yeni aldığın tartı mı eskisi mi canım
bak senin vücutta sıkıntıya girmiş
bir daha detks mu tövbeeeeeeeeeeeeeee
ama bir de regli şişkinliği de var işin içide
haftaya kesinleşir canım
canım haftada 3 kg cok degılmıGünaydın tatlı bayanlar
Kilom 73(
Haftaya 70 olacağım inanıyorum.
Çarşamba 74 ile başlamıştım
Doktorlafin son günlerde kilo alım sebepleriyle söylediklerinden biri de vitamin eksikliği.
Bazı vitaminlerin eksikliğinde vücudun kilo aldığını söylüyor b12 vitamini bunlardan biri
Gününüz aydın olsun kızlaaaar:)
mutluyum mutluuuu :)
Pazartesi tartıdığımda 73kg dım
bugün damda 72kg ım 1kg gitmiiiiiişşşş :)
Regl donemi 1.5 kilo fark ediyormuş sen kendini. Buna motive et haftaya 56.5 geiirsen şaşırmam.
canım
bende 72 görünüyor başlangıç kilon
yai takıma geldiğide kaç kiloydun
herkeze günaydın kızlar çok mutsuzum kaçgündür dukanın atak gününü yapıyorum biliyosunuz bugün bitti ve ben sabah uyanınca tartıldım baskülüm elektronik olmadığı için size net bi gr veremiycem ama ortalama 500 gr falan gitmiş defalarca çıkıp çıkıp indim yanlışmı görüyorum yoksa diye ama o kadar zorlandım ki en az 2-3 kilo veririm zannediyordum kendimi öle bi sonuca hazırlamıştım çok kötü oldumbırakıyorum bugün itibariyle dukan falan hikaye geçen yıl diyetisyenin bana verdiği diyete başlıyorum ozaman yapamamıştım 2-3 ayda istediğim kiloya ulaşacağımı söylemişti en azından bukadar mutsuz olmam 1 haftadır çocuğumla bile doğru düzgün ilgilenemedim...
sonuç itibariyle son kilom 68.5 herkeze güzel tartı günleri...
canım ben uzun zamandır hep bi diyette gibiydim ara tartılırdım gün içince 71 72 falan gelirdim dukana başlıycam sabah yani takıma katıldığım sabah aç karnına tartıldım 69 geldim belki küsürü varmıştır ama elektronik değil tartım oyüzden bilemiyorum neyse bu sabah yine aç karnına tartıldım 68.5 geldim görünce çok üzüldüm 67 falan gelirim zannediyordum dukanda en hızlı kilo atak ta gidiyormuş tam anlamıyla yaptım ki listelerim ortada ama bende sonuç vermedi...( 43:
Emeklerim bosa gitti diye düşünme ideal olan zaten haftada yarım kilo bir kilo
o zaman başlagıç kilonu 69 yapıyorum canım
canım boşver üzülme yap diyetisyenin verdiği diyeti sağlıklı bir şekilde
yaza kadar inceceik olursun diyetinle hem doktor vermiş vardır bir bilddiği öyle değilmi
bak cocoğunlada ilgilenememişsin yazık olmuş hayatım en iyisini yaparsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?