Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Canim lısten dogru .is yerinde net gitti cepten giriyorum zor oluyor birazdan listeyi tamamlarim kontrol edip paylasima kopyalayabilir misin?
sizin takımın listesini mi.. tamam canım işi bittiğinde bizim takıma yaz gelir kontrol eder paylaşım alanına eklerim

8. takım 300. etap***

kadis( 74,2 /73,1/1,1/%1,48)
umutlayasasen (68/72/-4/%0)tartı değişiminden kaynak 4 kilo eklenmiştir
nice15 ( 60,7/61,1 /-0,4/-% 0,66)
ceylin3566 (58,3/58/0,3/%0,51)
doge ( 76,5/75,8/0,7/%0,92)
xay (91,7/92/-0.3/-%0.33)
symrne( 57.6 /58.2/-0.6/- %1.04)
turuncu (76,2/74,9/1,3/%1,71)
psikologg (66,9/65.3/1.6/%2.39)
g_destina ( 69/68,5/0,5/%0.72 )yeni uye hedef kilo 58
yagmur3872 (66,5 /73/-6,5/-% 0,3) 267. etapta izne ayrılan üye geri döndü kilosu 33 e bölündü hedef kilo 58
8. Takım Ortalaması :%0,49

kızlar ben çok yoğun olacağım hafta sonu yokum yani
kendinize iyi bakın
takımı boş bırakmayın

kadis canım 15:00 de çıktım işden ama yeni geldim ancak eve bildirimi yapmışsın ama aklıma takılan bir mevzu var baskül değişiminde kilo farkı başlangıç kilosuna eklenecek sende öyle birşey yapmamışsın aklım karıştı

umutlayasasen (68,1/68/0,1/%0,15)

geçen haftakibildirimi bu baskülden dolayı 4 kilo fark varsa başlangıç kilosu olan 68 kiloya ekleyip bugün kaç çıktıysa onu ekliceksin

haklısın güzelimde ben dukan diyeti yapıyodum ve en zor dönemi atak dönemiydi ve en hızlı kilo bu dönemde veriliyomuş oyüzden beklentilerimi biraz üksek tutmuştum ama vermiş olmak bile bişey dimi:))))

uzun zamandir diyet yapiyorsan normaldir az kilo vermen vucudun onemli birde ben diyet yaptigimda bir ay sonra verir vucudum oyle bir etkide olqbilir haftaya kilona bak

gec kalkiyorum kahvaltiyla ogle yemegi birlesiyor cogunca yalniz yemek yiyemiyorum yanima arkadas bulana kadar yemiyorum kotu bir aliskanlik ama yulaf ezmesi mantikli kesinlikle

kendinize iyi bakın
takımı boş bırakmayın

kadriyecim benimde salıya kadar yatılı misafirim var .+ hafta sonu her günede ayrı misafirlerim var çokkk yoğunum bu hafta uyumadan vakit bulursam bakarım canımcım.

kahvemi yudumlarken menumu yazayim
sabah yumurta iki catal peynir cok az 3 zeytin ekmek biras kahvaltiyi 12 de yapiyoruz ogle yemegi normal insanlarin
ara süt

aksam uc kasik yogurt yesil sebzeler

ara bir elma

simdi turk kahvesi

bitki cayi icecegim bi saat sonra

bir bucuk lt su ictm bir lt daha icerim

spora ha lim kalmadi okul cok yorucuydu bir saat beden egitimi cocuklarla bende kostum

hafta sonu geldi bu hafta hic bitmez saniyordum

Kadis bana mail adresini özel mesaj atamısın sana birşey söylemem lazım, acil lütfen

kahvemi yudumlarken menumu yazayim
sabah yumurta iki catal peynir cok az 3 zeytin ekmek biras kahvaltiyi 12 de yapiyoruz ogle yemegi normal insanlarin
ara süt

aksam uc kasik yogurt yesil sebzeler

ara bir elma

simdi turk kahvesi

bitki cayi icecegim bi saat sonra

bir bucuk lt su ictm bir lt daha icerim

spora ha lim kalmadi okul cok yorucuydu bir saat beden egitimi cocuklarla bende kostum

hafta sonu geldi bu hafta hic bitmez saniyordum

Bugünkü menüm,

Sabah: tarçınlı dukan krep + baharatlı dukan krep ( toplam 2 yemek kaşığı yulaf kepeği + 1 yumurta + 2 yk yağsız süt) + 1 kibrit kutusu yağsız light peynir

Öğle: 1 sütlü kahve

Ara: 1 küçük light tarçınlı splenda tatlandırıcılı yoğurt

Ara: light ayran

Akşam: 3 orta boy parça ızgara tavuk eti + 1 kaşık yğurt

Spor: 1 saat
Sıvı : 2 küsür litre

Regl olamadım hala

3 gün gecikti...

Bu sabah 65.3 tüm inşallah yarına 65 gelirim :)))) yakın zamanda 64 ü ucundan da olsa görmek istiyorum
Annem bugun bacaların incelenmiş dedi çok sevindim:))

Kadiş senden özel mesaj bekliyorum mail adresini

çok çooook hafif olmuş tatlıııım
canım seninle meslektaşız sanırım
Sınıf öğretmeniyim bende

Son düzenleme:
gec kalkiyorum kahvaltiyla ogle yemegi birlesiyor cogunca yalniz yemek yiyemiyorum yanima arkadas bulana kadar yemiyorum kotu bir aliskanlik ama yulaf ezmesi mantikli kesinlikle

Nasıl bir alışkanlık canım ya çok özendim benim yeterki canım istesin kendime özel sofra donatıyorum resmen

kendinize iyi bakın
takımı boş bırakmayın

ben de fırsat bulabilirsem bakarım..
pazartesi sabahına kadar misafirim var :26:

kadriyecim benimde salıya kadar yatılı misafirim var .+ hafta sonu her günede ayrı misafirlerim var çokkk yoğunum bu hafta uyumadan vakit bulursam bakarım canımcım.

Kızlaaaaar nereye ????
ben uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam inşallah :)
Sizlere koşuşturmacalarınızda kolaylıklar diliyoruuum
Özletmeyin kendiniziii

hafif ve dengeli super olmus

selam kızlar
benim kilo alma haftam neyseki çok almamışım

kilo bildirimim :92
geçen hafta :91.7
aradaki fark :+300gr

spor:260 dk

Ayşeciiiim harikasııııın nasıl güzel bir spordur bu tatlııım TEBRİKLER
inan okadar özeniyorum ki sana yarın spor salonu ile konuşmaya gidicem bakalım inşalllah cazip bir teklif gelirse üye olucam inşalllah:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…