Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kötü beslenmemişsin canım, güzel olmuş..
pasta olmasaymış iyimiş..
keşke pilav yerine dönerleri yeseydin daha az kalorili..

kızlar selam,

ben birkaç gündür iyi değilim, fena saçmalıyorum..
regl olacağım, hastalığımla da birleşti pek keyifsizim..

aslında çok yemiyorum ama kötü besleniyorum..

sabah
1 dilim kepekli ekmek
1 dilim peynir
domates, salatalık
5 zeytin

ara
2 kayısı

öğlen
1 kase patlamış mısır (1 kaşık yağla yaptım ama yine de kase büyüktü)

ara
yok

akşam
1 tabak dolusu kara şimşek (yeşil mercimek)
2,5 dilim ekmek

gece
1 portakal
türk kahvesi
1 adet trüffe (pralinli çikolata)

bacağım hala iyileşmedi spora gidemedim.
dün ütü yaptım 2 saat, bacağım fena ağrıyor

sabah çok güzel kahvaltı akşam yemeği baklağil çok doğru bir seçim ama baklagilin yanında ekmek olmasaydı keşke toparlarsın kendini

regl dönemi metobolizma hızlı çalışır kilo eksilmesi göstermez. çünkü vucüt su tutar ama kilo almak en için en az riskli dönem hatta kilo vermek için en ideal dönem (kilo kaybı regl bitince farkediliyor)

vucütta en fazla enerjiyi harcayan organın beyin olduğunu biliyor muydunuz:))

herşey beyinde biter beyne doğru sinyaller göndermek çok önemli pozitif cümleler kullanmak bizi hedefimize en kolay ulaştırıyor...
ben şişmanım değil biraz zayıf değilim...

güne mutlu başlamak (örneğin hareketli bir müzikle) gün içerisindeki enerjimizi artırıyormus:))

Bugünkü menüm:

Sabah: dukan krep + 1 küçük parça hindi külbastı + 1 kibrit kutusu peynir + 4 çeri domates

Öğle: çay

Ara: yağsız sütlü kahve + splenda tatlandırıcılı tarçınlı küçük yağsız yoğurt

Akşam: 4 parça hindi külbastı + 1 kaşık yoğurt + cola zero + 4 çeri domates + birkaç yaprak marul

Regl olcam karnım ağrıyo ağrımıyor arası garip bir his bi türlü olamadım 5 gündür :)

Son düzenleme:
menümü yazıyorum çok saçma beslendim bugün

kahvaltı : 2 adet sosis peynir 3 zeytin çok az ekmek

öğle yemek yiyecek vaktim olmadı

ara muz

akşam yine peynir zeytin bir dilim ekmek

saat 8 de kazandipi yedim misafirlikte mecburdum

sabahtan akşama kadar temizlik yaptım camlar falan bahar temizliği

spora ihtiyacım yok yeterince iş yaptım 3 litre su içtim

Saat 9 buck Gibi malesef disarmi yemege gittiğimizden 2 parça ızgara tavuk bonfile yedim, 1 domates ve 2 biber + ayran....

Eve geldiğimde 66.8 kiloydum yarın 65.2 den fazla çıkacağı aşikar

Birşey olmaz kazandibinden CNm, güzel menü :)

İyi geceler kizlar.cok yogun bi gundu benim icin.gunduzden yemek yap temizlik misafirleri agirla aksam dugune git perisan oldum.yarin evdeyim ve herhangi planim yok ne guzel.ogullarimla vakit gecirecegim.bugun pek diyet modunda degildim ben.yarin daha duzenli beslenmeyi dusunuyorum.bu arada sabah 72.8 dim yani 300 gr daha gitmis.

Neden menu yazdiniz anlamadim.takimda olanlar menu yazabilir sadece takima katilmak mi istiyosunuz malesef yerimiz yok.paylasim alanina yazarsaniz diger kaptan arkadaslar yardimci olacaktir.

Takim arkadaslarimizi taniyoruz degil mi?lutfen biraz daha dikkat kizlar.

bencede:)) takıma gelmek istediğimde sen yeni gelecek arkadas var demiştim bende o arkadaş sanıyordum üst üste yazınca zamanla.
grup hafta içi daha aktif oldugundan tanırım. sorryy:))

Canim ayagin icin uzuldum gecmis olsun utu yapmissin bi de o ayakla ya.misafir trafigin yine yogun.bende o kadar alistim ki bi kac gun misafir gelmeyince tuhaf oluyorum.

çok şanslısın ailenle vakit geçireceğin için yaza incecik olacağız desene bu hızla:))

Sen psikolog musun?neden hesabin pasiflesti?bu durumda ne yapmam gerekir bilmiyorum.pazartesi sana cevap veririm.

günaydın kızlar kahvaltıya gidiyorum şimdi akşamda doğum günü partisi var bir arkadaşın kendime izin verdim.
akşama görüşürz...

günaydın kızlar kahvaltıya gidiyorum şimdi akşamda doğum günü partisi var bir arkadaşın kendime izin verdim.
akşama görüşürz...

Günaydın canııııııım :)
Booool gezmeceli biraççççık kaçamaklı mutlu hafta sonları tatlım
İyi eğlenceleeeerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…