Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

çok güzel canım tebrikler ben 500 gr verebilmişim çok üzüldüm ve bırakıyorum dukan diyetini ((

Canım bırak tabiki ilk evresinde çoooook güzel kilo veriyorsun bi motive oluyosun ama sonradan gitmiyor kilolar,yada gıdım gıdım gidiyor çok sinir bozucu

Ayşeciiiim hayata hep pozitif bakman harika tatlım
Hayat gerçekten anı yaşayıp,küçük mutlulukları yaşamakla güzel,tabi biz insanlar minik minik sorunlarla boğuşup duruyoruzSanırım bardağın dolu tarafınıgörmek önemli olan

Menüüüm:
SABAH:
2dilim ekmek
1 avuç lor
5 zeytin
tahin pekmez(itiraf ediyorum kansızlık var diye canını çıkardım)
ÖĞLE:
1bardak süt
1yulaflı bisküvi
muz

AKŞAM:
1parça bagetli patates yemeği
5kaşık pilav
1kase çorba
salata
kocamaaan bir kase kayısı hoşafı

Offff temizlik temizliiiiiik
Yarın sabahtan akşama kadar kursum var benim
keşkem evde olsamda bende şu evimi bir çitilesem :)

misafir gelmeyecek olsa hiç yapacak vaktim yok benimde inan okuldaki hocaları yemeğe alacağım mantı yapacagım
hafta sonu kurs zor ya... okuma yazma falan mı?

Bana da süper olu tatlım haydiiii hırs yapıyoruz menümde abuksubukluk görürsen bana kızmak serbest canııım,sporda yapmaya çalışalııım

pes etmek yok söz 2 hafta tüm planlar diyete göre spora başladık biz grup olarak yapacagız bu haftadan sonra aksatmam artık...
kaçamaksız günlerr süperrrr

hoşaf saglıklı tatlı artık kabızlık önleyici ama tahinle pekmez çok riskli ayrı ayrı o kadar kalorisi yok kan üzümü ara öğün dene faydasını gördüm öğlecisin galiba bendeki sorunla aynı yiyecek birseyler yok maalesef...

kimsecikler yok pc me kavustum ya cıkmam bu gece netten:)

akşam küçük bir kaçamak yaptım saat 9 gibi taze sıkılmıs meyve suyu içtim kendimi affettim bile:)

Nasıl bir alışkanlık canım ya çok özendim benim yeterki canım istesin kendime özel sofra donatıyorum resmen

aynen tatlım canım ıstedımı ve hafta sonu oldumu donatıyorum sofrayı
akşamki menü biraz fazla gibi özellikle o koskoca hoşaf olmamış tatlım

günaydın kımsecıkler yok sanırım benden başka cumartesi çalışan yok galıba
dünkü menüm

sabah:7 de lımonlu su
tost şekersiz çay

ara: 5i biyerde çay

öğle: yarım kase çorba salata ayran ve pilav üstü döner vardı ama dönerlerini yemedim

ara: 5 bi yerde çay 2 kupa içtim 1 avuç leblebi fındık

akşam: 4 kaşık barbunya marul salatası ve 1 dilim buğday ekmeği ve 5 acı biber

dün kızıma pasta almıştım bir dilim ondan yedim

spor yok karnımın şişlği ve ağrısı geçmedi çünkü

2 lt su

Kahvaltı: dukan krep (1 yumurta, 2 yk yulaf kepeği, 2 yk yağsız süt, çeşitli baharatlar) + 4 çeri domates + 1 kibrit kutusu yağsız peynir + 1 bardak çay

günaydın barbunya çok saglıklı bir besin çok dogru bir tercih yapmışsın. pasta, pilav, tost :)))

Kızlaaaaar nereye ????
ben uğrayabildiğim kadar uğramaya çalışıcam inşallah :)
Sizlere koşuşturmacalarınızda kolaylıklar diliyoruuum
Özletmeyin kendiniziii

yeşil çay molası verdim şimdi, uğradım buraya da..
Sude bugün çok iyi bir dostum geliyor..
yemekte zeytinyağlı portakallı kereviz, zeytinyağlı enginar, fırında somon, brokoli salatası falan var özlemişsindir bu lezzetleri sen
bu yaz taktım, enginar dolması yapmayı öğreneceğim

aynen öyle canım..şimdi bu konuda eşimi eğitmeye çalışıyorum, epey yol aldı
şöyle dışarıdan bakıyorum bazen, ne sıkıntıda, ne sorunları olan insanlar var, bazen sıkılınca düşünüyorum, şımarıklık yaptığıma kanaat getiriyorum..
diyorum ki, Allaha şükür sağlıklıyız, huzurluyuz..yemek yapacak, hatta diyet uygulayacak besinlerimiz var..
kilonuzu da takmayın bu kadar, nasıl olsa yapışmayacak üzerinize, yemediğimiz müddetçe birkaç hafta takılır, sonra nasılsa gidecek..allah başka dert vermesin..

valla bugün ben de tahim pekmez yedim, çok üşüyordum iki gündür..kendime geldim bu sabah..
bir de gevrekle yedim..fırından yeni çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…