Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Mail adresimi tanimadigim bi kisiye verecek degilim.sizi tanimiyorum ozel mesaj atabilirsiniz

tanıyorsun o yüzden istedim:) tickerımdan da mı çıkaramadın? dukan diyeti yapıyorum vs... bazı şeyler oldu adli sürece girilecek.. sana onları anlatıcam.. 100 msjım olmadığı için özel msj atamıyorum

Son düzenleme:

konunun icerigini malesef merak etmiyorum.psikolog nickin pasiflesmis malesef yeni nickinle de aramiza kabul edemeyiz musadenle eger yarismak istiyosan ilgili topige yazabilirsin canim.

dunku yemek faslinda sonra sabah 73.2 olmusum.yani 500 gr almisim bakalim bu gunku kacamaklardan sonra tarti bana yarin ne diyecek.

misafir gelmeyecek olsa hiç yapacak vaktim yok benimde inan okuldaki hocaları yemeğe alacağım mantı yapacagım
hafta sonu kurs zor ya... okuma yazma falan mı?

offff Yağmurcuuum nasıl bir hamaratlıktır bu böyle tatlıııım :)
Canım Allah kolaylık versin
tatlım sabahtan saat bire kadar okulda öğrencilerime ders anlatıyorum oradan çııyorum 6 ya kadar halk oyunları oradan çıkıyorum pert

pes etmek yok söz 2 hafta tüm planlar diyete göre spora başladık biz grup olarak yapacagız bu haftadan sonra aksatmam artık...
kaçamaksız günlerr süperrrr

Evet tatlım birlikte zayıflıyoruz booool sporla aramızda 1kg var zaten onuda yok sayalım yanibu cuma kesin en az 1kg veriypruuuuz :)canım toplu spora başlamakta harika olmuş birbirinizi motive edersiniz ne güzel :)

Canım arkadaşıma yemeğe gittim hoşafı orada yedim çok hafifti ayrıca gerçekten çok iyi geldi:26::26:
tahin pekmeze kansızlık çıktı tatlım demir depolarım boşalmışonun için arada yemek zorundayım
ama kan üzümümde var bak onu yerim olmazsa
öğleciyim ve aşırıııı yemeyi seven genç bir kadromuz var hergün birkişi pasta börek mutlaka birşey yapıyor iki gün yemesem üçüncü gün mutlaka yiyiyorum yaaa okulda da yemek yoz tost tost ((ama artık evden taşıycam tatlım ya çok aburcubur yiyiyorum beeen

o pastada olmasaymışşşş ohhh ideal diyet menüsü olacakmış tatlııım
Canım 5i bir yerdeleri okadar çok tüketme istersen ileride bağırsak tembelliğine neden oluyormuş tatlım

Ayşeciiiim naptın tatlım sen ya ağzım sulandıııı bayılırım bayılırıııııım
enginar dolasınıda annem çok güzel yapar
oooof olsada yesem ya

Amin tatlım
Aslında uyandığımız ve sağlıkla başlayabildiğimiz her günümüze Şükür ile başlamak gerekiyor canım

Ayşeciiiim çok çok geçmiş olsun tatlııım dinlen iyice ve sakııın iyice iyileşmeden tekrar spora başlama tatlıım

Canııım bukadar işe neredeyse hiçbirşey yememişsin

kızlar dün kendime bir güzellik yaptıııım :))
eski üye olduğum spor salonuma gidip konuştum,anlaştım yarın gidip ücretini yatırıp 15 aylık üye olacağım (daha az olmuyor
Şimdi yarın başlayacağım ama nasıl yapayım bilmiyorum kesin ben haldır huldur hergün gitmek istiycem ama sonrada sıkılıcam sistemli bir şekilde başlamak istiyorum:)
tam üyelik yaptırdım yüzme sauna pilates kardio ve bir sürü ders var ama ben kaç gün gideyim hangisiyle başlayayım karar vermedim???

herkeze merhaba kızlar ilk önce dün ve cuma akşamı hiç giremedim nete ve listede yayınlayamadım önce kadişten sonra herkezden özür dilerim ama evde değildim yiğenim bi ameliyat geçirdi onlarda kaldım bugün de eşimin iş arkadaşlarıyla bi kahvaltı vardı oraya katılık falan derken eve geldiğimde saat 5 ti ve ben yorgunluktan ölmek üzereydim yattım biraz yeni kendime geliyorum.

diyete gelince hafta sonu çok berbattı düzensiz ve çok beslendim ama sağlıksız beslenmedim biraz bu sabah kahvaltıda kaçırdım bir dilim börek yedim birazda bal((
bu akşam eve geldiğimde tartıldım yazmıycam kilomu ama çok fark yoktu sabah asıl belli olur ozaman yazıcam
yarın iyi bi motive ile güzel diyetli bi haftaya başlıycam

arada islerimiz olabilir sorun degil hafta sonu genelde issiz olur pazar gunu 5 mesaj yazma zorunlulugu da yok kizlar.kacamak dedigin bi dilim borek mi ondan bisey olmaz canim.

beni mi anlatıyorsun diye baktım biran:))
aynı dertler bende de var okula yemek götüreceğim bu hafta 65 e düşene kadar kaçamaklar az olacak.sağlığına dikkat et en önemlisi o...

süper olmuş spor salonu çok iyi oluyor benim gibi tembeller haricinde:))
pazartesi sendromunda başlama sakın motivasyonun düşer:)

yiğenine geçmiş olsun:)) afiet olsun börekler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…