Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sözde bugün kendime ceza verip akşamdan sonra spor yapacaktım. çok hastalandım korkuyorum tekrar kışınki gibi hasta olurum diye(kışın 2 aya yakın hiç iyileşmeden hastaydım ve o zaman kilo aldım) iğne ve ilaç istemiyorum artık( normal insanlar gibi dışarı çıkmak benimde hakkım(
sabah halim olursa doktora gideceğim.

vedalar can sıkıcıdır akşam ataması çıkan bir arkadası yolcu ettik onunda can sıkıntısı var üzerimde(
uyumak zorundayım yarın yoğun bir gün yine beni bekliyor.iyi geceler:))

misafir olunca diyet falan kalmıyor maalesef:))

evet eliptik bisiklet o çok yaktırıyormuş, doğru :)
yüzme seviyorsan o da süper bir zayıflama sporu..
zaten sevmediğin hiçbirşey yapma derim..
12 kilo için haftanın 5 günü spor yapsan yeter, bak nasıl çıtır olacaksın
düzenli spor yaparsan, haftada birgün kaçamak bile yapsan kilo almazsın tatlım, endişelenme

slm kızlar bir sorum olacak siz deneyimli arkadaşlara..
ben diyete başladım 3 hafta oldu dün çok fazla yürüyüş ve spor yaptım yediklerimede dikkat ettim bugün haifi ishal omuşum bu yağ yaktımımı gösteriyor?ishalle yağları atıyorum diye düşünüyorum doğrumu?

günaydın herkese
bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum hasta olacağım galiba
geçen hafta 2 gün gelip sonra kesılen reglım hala gelmedi sanırım reg şişkinliğinden bugün tartıda 59.5 cıktım
bozmuyorum moralimi yavaş yavaş olacak inanıyorum

dünkü menüm;

sabah: 2 dilim dünkü yaptıgım kekten yedim

ara: yeşil çay 1 avuç leblebi fındık

öğle: 1 kase çorba 1 porsiyon nohut 1 dilim ekmek ve turşu cok az

ara:nescafe 1 avuç leblebi

6 gibi yarım elma

akşam: yarım dilim ekmek kapuska bol acılı ( okadar çok yapmışımki bugünde yicez :) kocamı da diyete soktum atma yarında yeriz dedi)
salata ve yoğurt

misafirim vardı çok az çerez ve 1 porsiyon meyve tabağı hazırlamıstım ondan yedim

spor yok
2.5 lt su

menü gayet güzel böyle giderse ve spora gidersen harika olacak

evinden misafirin eksik olmasın tatlım Allah hiçbirimizin dostlarını eksik etmesin tatlı güzel telaş bunlar
sağlık olsun herşey olur
sen dengelemişsindir ayşem

vedalar hep yaralar benide bu hafta bende kuzenimi yolcu edeceğim
sağlık kadar önemli hiçbirşey yok bende bugün hiç iyi hissetmiyorum sabaha kadar yatamadım

günaydın kızlar nasılsınız
bugün hiç iyi değilim midemi üşütmüşüm istifra ettim gece uyuyamadım şimdide iyi değilim
kahvaltı etmedim miden kötü oldugu için
geldim iş yerine ıhlamur içtimm limonlu

vallaha nazar değdi bize bende aynıyım yaaa şimdi nane limon içiyorum

geçmiş olsun canım dikkat et kendine
canım hafif bir menü olmuş eşininde diyete girmesi güzel benim eşim normal kiloda
diyet yapmıyor banada engel oluyor malesef dışardan hamburger söyler bende bayılırım hamburger menülere yerim onla
tabi sonu büyük pişmanlık

Kolay gelsin tatlim sana .misafirin olsa bile bize ugraman lazim.gunde 5 mesaj yazma zorunlulugu var.ve ben bu kadar eksikle nasil motive olacagiz.bugunden itibaren mesajlari saymaya basliyorum.

Merhaba Kadis...
Günde 5 mesaj yazmak demek hem çocuktan hem yemek- temiz işlerinden hem de misafir hizmetinden en az 1 saat aksatmak demek.Evde 5-6 kişi olacağız 1 hafta boyunca ve ben internete zaman ayıramayacağım maalesef...
Bu süreç zarfında takım idare etmeyi kabul etmezse seve seve ayrılırım takımdan...

canım çok geçmiş olsun galiba grup olarak hastayız bizde bir haller var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…