Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam herkeze ilk olarak dünki menümü yazayım

sabah az yağda pişirilmiş yumurta peynir zeytin salatalık domates
ara bir elma
öğlen bir kase cacık yedim birazda ekmek
ara bir muz
akşam bir doğum gününe davetliydim düşünün ne varsa hepsinden yedim kendime mani olmaya çalışsamda nefsim beni yendi ve yedim
sabah uyandığımda 69 kiloydum (( nolcak benim bu aç gözlülüğüm yaaa kendime engel olamıyorumm sonra da yedim die çok üzülüyorum
kızlar bana ceza verin ben ne yapsam olmuyo((((((((((

kadişşşş nazar değdi almadım diye sevinirken bu sabah verdiğim 500 gr geri gelmiş çok uzağa gönderemedim mi ne???
dün geceki doğum gününden sonra almam normal ama çok kızıyorum kendime çoook

canım geçmiş olsun..
merak etme bu hafta hepimiz azıttık galiba
bu arada ben hala abur cubur yeme isteğime gem vuramıyorum

ya canım haklısın cozuttuk hep beraber bende önüme geleni yeme isteğime gem vuramıyorum ayrıca herkez vermiş bi miktar kilosunu cozutuyor ama ben daha yolun başında cozuttum bi 65 e falan düşsem hadi arada cozutmaya hakkım var diycem de daha verdiğim bişi yok ortada oyüzden çok kızıyorum kendime

selam kızlar
nihayet diyet düzene girdi bugün itibariyle.

evinden misafirin eksik olmasın tatlım Allah hiçbirimizin dostlarını eksik etmesin tatlı güzel telaş bunlar
sağlık olsun herşey olur
sen dengelemişsindir ayşem
aminn canımcım
dengelicem inşallah

geçmiş olsun canımcım

vallaha nazar değdi bize bende aynıyım yaaa şimdi nane limon içiyorum
oy oy nazar değimiş takımıma,geçmiş olsun canımcım.

selam kızlar
nihayet diyet düzene girdi bugün itibariyle.

aminn canımcım
dengelicem inşallah

geçmiş olsun canımcım

oy oy nazar değimiş takımıma,geçmiş olsun canımcım.

sağol ayşe ablacım
düzene soktun yine sen bide ben yapabilsem ya

canım bugün senin için başlangıç olsun hiç kaçamak yapma artık ve grubumuzu bu hafta birinci yapalım tamamamı tatlım

iyi bir ceza bulursan banada ver walla

kızlar ben çıkıyorum sizlere iyi akşamlar diliyorum
kendimi iyi hissetmiyorum bugün evime gidip dinlenmek istiyorum bu gün bitsin artık istiyorum
midem hala kötü yemek yemem heralde akşam

kendimi iyi hissetmiyorum bugün evime gidip dinlenmek istiyorum bu gün bitsin artık istiyorum

aynen tatlım kıvranıyorum ağrıdan sabahtan beri bitmek bilmedi bugün
iyi sen yemek yememişsin benım boğazımda maşallah var durmuyor nasıl hastaysa ma regl olamadım onunda sıkıntısı var sürekli bişeyler yemek istiyor sanki midem

bu gün ki menümü büyük bi gururla yazıyorum çümki hiç kaçamak yapmadım:)))

sabah bir haşlama yumurta zeytin peynir salatalık domates 1 dilim tam buğday ekmeği
ara 1 elma
öğlen yağsız salata bir kase yoğurt iki çatal makarna
ara elma ve kuru meyve
akşama da mantar çorbası (kremasız) yoğurtlu kabak yemeği salata var

herkeze afiyetler olsun şimdiden

iyi aksamlar kizlar bugun nedense buraya ugramak gelmedi icimden.uygulamam gereken bi kac mevzu var kimsenin canini sikmak istemiyorum ama benimde kaptan olarak sorumluluklarim var.kisisel uyari yapmiyorum ama herkez lutfen durup dusunsun.neden burdayim burdaysam ne yapmam gerek?

Bi hafta onemli degil idare ederiz eger iki hafta izin bile alabilirsin cuma bildirim yapamayacaksan.bebekle misafir agirlamak zor olacak ve diyete sagdik kalmak da.

Kacamaksiz guzel bi menu afiyet olsun dengeli de olmus.

Gecmıs olsun yat dinlen anca gecer.haslanmis patates tavsiye ederim.

kadişşşş nazar değdi almadım diye sevinirken bu sabah verdiğim 500 gr geri gelmiş çok uzağa gönderemedim mi ne???
dün geceki doğum gününden sonra almam normal ama çok kızıyorum kendime çoook

Bugun toplamis olmana sevindim.yolun başindasim alisman bunyeni alistirman zaman alabilir ama tavsiyem ayni hatalari ust uste yapma.yani her gun kacamak yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…