- 8 Şubat 2012
- 2.165
- 449
- 163
sana yetisemicem bu azimle[/QUOT
Olur mu hiç canım ya OLMAZZ birlikte zayıflıycaz:)
Misafirlerim gitti bol yemekli bi gundu malesef gecen cumaya gore hala artidayim hedefime ulasmak surda kalsin.dunku menumu yazayim sabah bi yumurta biraz ekmek peynir ara 5i bi arada yarim paket diyet biskuvi ogle yarim paket diyet biskuvi bi tane activia yogurt ara 2 mandalina aksam eriste bi tabak gunu batiranda bu eriste oldu bugunku menum sabah bi bucuk tane tost sucuklu ogle kebap durum salata ara cayla bi dilim yas pasta bi halka tatli bi lokma tatli ve aksam yok bi soda ve bi kahve icmek istiyorum sadece
spora basladim hastalandim birdr okulda hic oturmuyorm bu aralar aksam miaafir falan dinlenebilsem baslicam spora
İnan tatlım benimde okulda dur durağım yok bide bugün nöbetçiydim ayaklarım zonkluyor resmen AmA mutlaka spora başla tatım çok iyigeliyorr:)
valla hergün spor yapıyorum Sude..
bugün de spor yaptım ama çok yemek yiyorum, duramıyorum..
özellikle akşam üzerleri sapıttığımı farkettim, önlem almam lazım..
işin kötüsü bugün regl olmam lazım ama hala tık yok..
sana yetisemicem bu azimle[/QUOT
Olur mu hiç canım ya OLMAZZ birlikte zayıflıycaz:)
iyi motivasyona ihtiyacim var:-(
Misafirlerim gitti bol yemekli bi gundu malesef gecen cumaya gore hala artidayim hedefime ulasmak surda kalsin.dunku menumu yazayim sabah bi yumurta biraz ekmek peynir ara 5i bi arada yarim paket diyet biskuvi ogle yarim paket diyet biskuvi bi tane activia yogurt ara 2 mandalina aksam eriste bi tabak gunu batiranda bu eriste oldu bugunku menum sabah bi bucuk tane tost sucuklu ogle kebap durum salata ara cayla bi dilim yas pasta bi halka tatli bi lokma tatli ve aksam yok bi soda ve bi kahve icmek istiyorum sadece
kızlar bugünki menüm
sabah az yağla çökelik eritme 3 kaşık salatalık domates
ara elma
öğlen yeşil fasülye, bir tane küçük patlıcan dolması
ara yok
akşam da çorba ve fasülye var salata az yağlı
ara meyve falan yerim artık
herkeze afiyetler olsun
iyi motivasyona ihtiyacim var:-(
Canıminan farnjitim azdı buna rağmen öksüre tıksıra yüzüyorum
pazartesiden beri taaam 7 de uyanıyorum 8 buçukta spora gidiyorumoradan özel derse oradan okula anlayacağın CANIM ÇIKIYOR
AMA tatlım hava ısınıyor ve artıkım göbeğimi gizleyemeiyorum
Yağmurcum ak sende öğlencisin HAYDİİİİ sende sabaherkenden uyan sabah sporu birlikte yapalım hem de gün boyu enrjik olalıım
geçmiş olsun tatlım,öksürük için bir kaşık bala bi kaç damla limon sıkıp az karabiber ekleyip yutabilirsin iyi geliyor.Şimdi çıkmam lazıııımöksürük rahat vermiyooor
herkese iyi akşamlaaaarrrr
Canıminan farnjitim azdı buna rağmen öksüre tıksıra yüzüyorum
pazartesiden beri taaam 7 de uyanıyorum 8 buçukta spora gidiyorumoradan özel derse oradan okula anlayacağın CANIM ÇIKIYOR
AMA tatlım hava ısınıyor ve artıkım göbeğimi gizleyemeiyorum
Yağmurcum ak sende öğlencisin HAYDİİİİ sende sabaherkenden uyan sabah sporu birlikte yapalım hem de gün boyu enrjik olalıım
pazartesi başlıcam her sabah 1 saat mantıklı :)) ewett pazartesi 8.30 we ben spordaım...
MENÜM
bir bardak sütiçip elma yiyim yüzmeye gittim
SABAH:
1kk peynir
5zeytin
1yumurta
1gülböreği
1dilim ekmek(velime kahvaltıya gittim resmen ağzıma tıktı)
ÖĞLE:
1küçüklahmacun
salata
1elma
AKŞAM:
salata
1portakal
kahve eşliğinde çikolata(103cal.)
çok öksürüyorum kızlar BALLLIM limonlu ıhlamır içiyorum birde
SPOR:yüzme 45 dak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?