aynen canım yaaa
benımde gunum geçti aynen ne sinir yaptı kızzzzzzz hamilemiyiz yoksam
et/sebze değişimli diyet benim en sevdiğim..
sabırlı olursan çok güzel kilo verirsin Ayşe, ben bu tip bir diyetle verdim kilolarımı, hala da severek uygularım..artık hayat tarzım oldu neredeyse..
ve porsiyonları biraz arttırıp böyle beslenmeye devam edersen, kilo almıyorsun geri, tecrübeyle sabittir :)
canım ben tam bir tatlı ve çikolata canavarıydım nasıl oldu bilmiyorum aklıma bile gelmiyor.devamlı çubuk tarçın kullanmamın etkisi olabilir birde sütüme toz tarçın ilave ediyorum ondan da olabilir.sadece kahve ile bitter çikolata bir minik kare yiyorum oda bazen.hafta sonundan kalan börek çörekleride ablama paket yaptım iyi oldu yoksa yicektim biliyorumbence de tatlı bağımlılık yapıyor..
bugün yine canım istedi tatlı, elma ve kivi ile geçiştirdim, tatlıları çöpe döktüm bu sabah
evde sadece kahve yanında ikram etmek için ufak çikolatalar var, başka tatlı kalmadı evde.
ay allah korusun yaaa, ben hamile falan olmak istemiyorum
düzensizlik vardı reglimde geçtiğimiz aylarda doktora gitmiştim, polip varmış, o düzensizlik yapabiliyormuş..inşallah ondandır..
evet bende alıştım ayşecim hoşuma gidiyor bu şekilde öğlen et akşam sebze olması,inşallah güzel kilolar vericez gerçi ben bu hafta geçen haftasonunun acısını çekicem tartıda baya bi + çıkıcam,hazır yazda geliyorken daha dikkat etmeliyim.
canım ben tam bir tatlı ve çikolata canavarıydım nasıl oldu bilmiyorum aklıma bile gelmiyor.devamlı çubuk tarçın kullanmamın etkisi olabilir birde sütüme toz tarçın ilave ediyorum ondan da olabilir.sadece kahve ile bitter çikolata bir minik kare yiyorum oda bazen.hafta sonundan kalan börek çörekleride ablama paket yaptım iyi oldu yoksa yicektim biliyorum
SLM KIZLAR BU GÜN ÇOK YOĞUNDUM
kardeşimle alışverişe çıktık düğün için çoook yoruldum sadece menümü yazabilcem kusura bakmayın
sabah-1haşlama yumurta peynir domates bir lokma reçelli ekmek (minicik)
öğle- yok ayak üstü biraz çubuk kraker atıştırdım
akşam ekmek arası döner yedim kızımla paylaşarak 1bardak ayran
pek düzenli değil ama yinede fena değil diye düşünüyorum sizce nasıl????????
herkeze selam lar
MENÜM:
SABAH
1yumurta
6zeytin
1kkpeynir
1.5dilimekmek
domates
ÖĞLE:
2etiform
az peynir
ayran
Bisküvilipuding pastasıııı(velim yollamış
AKŞAM:
1dilim ekmek
tavuz ızgara
1domate
ayran
1portakal
yarım elma
SPOR:
2saat halk oyunları ama çoook yavaş
canım mantı problem değil de akşam fazla kaçmış bence..
İlk kilo bildirimibendeeen
sonra kahvaltı,sona spooor
taaam 71 kiloyuuuuuum 1kg gitmiş
MENÜM:
SABAH
1yumurta
6zeytin
1kkpeynir
1.5dilimekmek
domates
ÖĞLE:
2etiform
az peynir
ayran
Bisküvilipuding pastasıııı(velim yollamış
AKŞAM:
1dilim ekmek
tavuz ızgara
1domate
ayran
1portakal
yarım elma
SPOR:
2saat halk oyunları ama çoook yavaş
saol canımkadis canım merhaba...
bende bizim bildirimlerle uğraşıyorum arada sizede bakim dedim cuma günü çıkmak sorunda kaldığımdan kontrol edemedim ama bugün burdayım canım ...
bu arada naçizane fikrim haftada en fazla iki kere tartılın der uzmanlar... sağlıklı olan o çünkü sık sık tartılmak psikolojik olarak etki eder ve kilo verme hızınızı etkiler diyorlar..
ben takımıma iki kere tartılın diyorum ikiden fazla olmasın ..
ilki pazartesi günü
çünkü hafta sonu ister istemez normal düzenin dışına çıkılabiliyor ve yeni bir haftaya başlarken haftasonu kaçamağının neye mal olduğunu görüp ona göre hareket etmek adına pazartesi tartılın
diğeride cuma günü
çünkü cuma günü tartılmak alınan en doğru sonuçtur hafta sonuna girmedin bir hafatanın muhakemesidir cuma tartısı
alınmazsanız eğer benim sık tartılma hakkındaki önerim bu ....
hedefime ulasamadim
kilom 72
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?