Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

temizlik spor sayılır:))

Yağmurcum günaydın,

Sabah kahvaltını ne kadar iyi yaparsan gün içinde o kadar az yemek yersin
Yani regl falan atakların olmadığın sürece

tek başıma yemek yiyemiyorum arkadaş bulmayınca bu hafta başlıcagım en azından yumurta haşlaması tok tutuyor deneyeceğim:))

gözün aydın:)))

tatlım boyutları yazayım sen bana bi zahmet bida hesaplarmısın
tost 25 gr dan 2 dilim yani bir tost 50gr ekmek (ist belediyesinin halk ekmeğinin organik ekmeği)
sebze yemeklerim 7 kaşık
yoğurt yarım kase oluyor
hatta kahvaltı resmimi atıyım
bu arada tüm peynir süt ve yoğurdum light dır.

aksam bakip yazarim cnm

anammm ben olmadım daha ağrısı sancısı var kendileri daha teşrif etmediler

canım dün hocamıza söyledik, kadıncağız sağolsun çok ağır spor yaptırdı.."bu spordan sonra akşama bekleyin artık" diyip bize glüyordu bir arkadaşımız daha vardı, onun da çok gecikmiş..galiba şubat ayından dolayı böyle oldu bu ay..

ayşecim sıkılırsan lor peyniri de deneyebilirsin, onun da kalorisi oldukça az..bilgin olsun..

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı

1 bardak ıhlamur çayı
maydanoz
kepekli ekmekle yağsız tost

ara
tatlandırıcılı light sütlü kahve

öğlen
ızgara köfte
piyaz

ara
ayran
kepekli yağsız tost

yeşil çay

akşam
ıspanak yemeği
yoğurt
3 ceviz

ara
9 gibi
1 meyve
1 kaşık yoğurt

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

ablacığım tahmini gramajlarla 1350 kal falan çıkıyor yemeklerde kullandığın yağı ve diğer malzemeleri de katarsak yinede 1500 kaloriyi geçmez:))

tost ve ayran ikilisi tokluk hissi veriyor ama kalorisi en fazla olan peynir kaşardır:)) kalori hesabıyla çok güzel diyet yapılıyor:))

kimsecikler yok yine:))

sabah misafirlerim vardı süper bir kahvaltı hazırladım a dan z ye ne isterseniz vardı herşeyi tadımlık bıraktım
3 tane patetes kızartması bi çatal menemen çeyrek sosis minik bir sucuk küçük bir peynir bir zeytin:))

weee buraya kadar iyiydi üç tane krep yedim balla:)) (kahvaltı hazrılamam 2 saati geçti masamı falan süsledim hakettim yani)

ara 2 türk kahvesi 3 saat arayla

öğle yemek yemedik (kahvaltıdan kalktığımızda öğle olmuştu zaten)

akşam kıymalı yumurta yarım lavaş biraz peynir

akşamdan sonra soda

şimdi açım ceviz ve üzüm yiyeceğim:))

ev işi, misafir hazırlığı, alışveriş akşam 10 da işim bitti spor yapamadım çok yoruldum(

su tükettim bugün unutmadım su tüketmeyi:))

selam kızlar
sabah oğlum ygs ye girdi ona eşlik ettim.eve gelincede öğlen yemeğimi hazırladım yedim birazdan da dışarı çıkarım.

sağol tatlım
yemeklerde sadece hakiki sızma zeytinyağı kullanıyorum 2 kaşık 1 kilo sebzeye.tostumuda light beyaz peynir ve domatesle yapıyorum yağsız. demekki 1500 falan

bence abartı bişey yok canım öğle yemeği yememişsin zaten

Iyi geceler nasılsiniz hafta sonu diye umarim abartmamıssinızdir.benim normal gecti bugun bi saat yuruyus yaptim ogleden sonra gezdim guzeldi yarin annem kalp icın filim cekilecek efora girecek efor nasıl olur bılmiyorum dua edin lutfen sorun cikmasin.yarın olamayabilirim sabah bi saat yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi geldi bana.

Dunku menumu yazayim once sabah yarim dilim ekmek bi yumurta ogle bi tane buyuk lahmacun ara 10 kadar sarma ara turk kahvesi aksam bi kase yogurt yarim tabak patatesli tavuk bugun sabah bi dilim borek bi dilgqw ekmek bi yumurta 3 catak patates kizartmasi peynir ogle bi hamburger menu odul bu artik dondurma ustune ara turk kahvesi aksam yemedim.ogleni dengelemis oldum.

Ayse ablacim sinavi nasil gecti oglunun.dilerim iyi bi puan alir.menun guzel.tosta kasar kullanmaman daha guzel.ben malesef kasarla yapiyorum.

Gozume batan 3 krep sadece ama kalorisini bilmiyorum.pazar kahvaltilarinda hep asiriya kaciyoruz ama gunun basi oldugundan sorun olacagini sanmiyorum

Gozun aydin vucudun rahatlamistir ve sisliklerin iner.anneme geldim ben dun 2 aydir gelmemistim her goren cok zayiflamissin dedi cok seuindim ya.65 olabilse iki ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…