Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım evet hiç çozutma yok maşallah diyelim
regl olmanada sevindim hadi gözün aydın
kızınada çoook geçmiş olsun canım

ya canım dondurma istedi bak şimdi
ablacım maşallah 60 dak yürüyüş helal olsun

Merhaba kızlar...
Takımdan 1 hafta izin istemiştim...Beni kırmayıp idare ettiğiniz için teşekkür ederim.
Bugün itibari ile misafirlerimi gönderdim ve tekrar aranızdayım.
Cuma günü kilo bildirimi yapamadım maalesef.Bilgisayarın şarjı bitmiş ve kalabalıkta nereye koyduğumuzu bir türlü bulamadım.
Kablo ortaya çıktığında listeler yayınlanmıştı....
Bunun için hepinizden özür diliyorum...

Evet evde misafir olunca ipin ucunu biraz kaçırdım sanırım.Şimdilik tartılmaya korkuyorum..Cuma sabahına kadar elimden geleni yapıp öyle tartılacağım.
Umarım verimli bir hafta olur....

Dün yediklerim

sabah :

- elimin büyüklüğünde bir parça pide
- 1 yemek kaşığı kadar peynir
- 1 yemek kaşığı menemen
- salatalık-domates
- 2-3 ince dilim salam

öğlen :

- 4-5 adet mercimek köftesi
- domates-salatalık-yeşillik
- karışık turşu
- ayran

ara :

-5-6 tane gofret

akşam

- 3 yemek kaşığı bulgur pilavı
- 1 porsiyon nohutlu,etli kabak yemeği
- 1 fırt kola

Son düzenleme:
canım evet hiç çozutma yok maşallah diyelim
regl olmanada sevindim hadi gözün aydın
kızınada çoook geçmiş olsun canım

evt canım birde koşturmaca oldu hafta sonu yaktım bütün yediklerimi
ayy ben nasıl sevındım şiş şiş dolaşıyordm ortalıkta
kuzumda üşüttümü anlamadım ama çok şükür daha iyi

misafirlerin gitmis ne guzel diyetine donersin simdi.cocukla zor olmustur.benim minik oglum da bronsit cikti ilac kullaniyoruz cok terliyo ondan sanirim bugun ilk adim ayakkabimizida aldik masallah yuruyo oglum.komsunun 5 aylik oglu 9 kilo benimki yasina girecek 10.400 cikti dusun senin ki kac kg canim

Ben bugun izinli olunca hala hafta sonu gibi geldi.annem icin dualariniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.carsamba gunu sonuclari alacak bende yoldayim evime gidiyorum.epey alisveris yaptim.saksilar aldim cicekle donatacagim balkonumu.pek bi heycanliyim.

Bugunku menumse sabah 2 yumurta beyazi yarim dilim ekmek domates salatalik oglen kepaa durum salata ara turk kahvesi ara bi muz bugunde boyle gecti.sabah tartiyi merakla bekliyorum.

Evet bebekle misafir ağırlamak kolay değil ama çok şükür memnun ayrıldılar...
Oğlun için çok geçmiş olsun.Benim oğlumda çok terliyor uyurken.Çareyi çok sıkı giydirmemekte buluyorum.Sıcağı hiç sevmiyor bizimki.
İlk adım ayakkabılarını ben de düşünüyorum artık..Biz de artık 5-6 adım atmaya başladık bakalım.
Komşunun 5 aylık oğlunun kilosuna maaşallah diyorum.Eğer kilosu anne sütünden dolayı ise sorun yok ama mamadan dolayı ise çok da sağlıklı değil bence.Benim oğlum 11 aylık ve daha yeni 9.300 gr.Yaşımızda 10 kilo olursak çok mutlu oluruz ama zannetmiyorum :)
Sağlıklı olsunlarda,gerisi önemli değil.Filinta gibi delikanlı olacak benim oğlum :)

Bugunku menumse sabah 2 yumurta beyazi yarim dilim ekmek domates salatalik oglen kepaa durum salata ara turk kahvesi ara bi muz bugunde boyle gecti.sabah tartiyi merakla bekliyorum.

Kadis,akşam yemeği yemedin sanırım.Menü biraz az gibi olmuş sanki.

iyi akşamlar

menüm

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 kaşık lor peyniri
5 zeytin
lor ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet

ara
3 kayısı
10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt

akşam
4 kaşık kuru fasulye ve bol yeşillikli salata
1 bardak ayran

ara
9 gibi tarçınlı light süt ve bir arada yeşil çay içmeyi düşünüyorum

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 90dk

canım kaşar seviyorsan light kaşar al..ciddi kalori farkı var aralarında..ya da dil peyniri..onun da kalorisi daha az..

Ya aslında tostun arasına ince dilim peynir koyuyoruz.Ben de bir ara light alayım diye düşündüm ama tatsız olur diye geri vazgectim.
Yani ben light alsam kesin tadı gelsin diye kalın bir dilim koyarım.En iyisi bu şekilde devam edeyim :))

canım şu yürüyüş işini sıkıya alırsan 2 ayda 65 e rahat inersin..

Evettt,benimde totomu kaldırıp yürüyüş yapma zamanım geldi artık !!!

Bene haftasonu için çok güzel bir menü.

İşte böyle bir menümün olmasını istiyorum her gün...
Çok güzel,tebrik ederim

tanesi 57-60 kalori civarı. hafta sonu kahvaltı keyfi kaçınılmaz oluyor:))

Ben de kolaya karşı koyamıyorum bir türlü.
Acaba kola zero mı alsak :44:

Bence akşam gayet güzel dengelemişin günü.Afiyet olsun

kızlar herkeze merhaba umarım herkez iyidir bikaç gündür aranızda değilim ben üzülerek sizinle bişey paylaşmak istiyorum

kadişcim özellikle senin bilgine: bugünden sonra takımdan ayrılmak zorundayım bazı özel sebeplerden dolayı artık takıma paylaşım ve bilgi vermek zor olcak benim için , ben herkeze güzel ve hızla zayıflamayı diliyorum

iyi akşamlar kızlar menümü yazacagım:))

kahvaltıdan önce kuru kayısı

sabah peynirli omlet tek yumurta ile (sabah zoraki kahvaltı yaptım)

ara kuru üzüm kayısı ceviz

öğle yumurta peynir yogurt salçalı ekmek az reçel

ara çikolata

akşam tantuni ayran

bol su içtim yoğun bir gündü spora halim kalmadı

Aramizdan ayrilmak zorunda kalmana uzuldum.belki daha sonra aramiza donersin.cuma gunu bildirim icin bekliyeyim mi seni canim?

Menun guzel canim kacamak yok tantuni sadece aksam icin agir gibi geldi.

Saol canim bende sadece bi kat giydiriyorum.ama gece emip terliyo uykuyla bende sanirim pek dikkat etmedim.ill oglumda bronsit olmustu bu sene kis basinda tekrarladi bi kere ile kurtulduk ama korkuyorum bunda da oyle olacak diye.neyseki rahatladim.bende zayif diye canimi sıkmıstım ama normal cok sukur.

Baska bisey yemedin mi gun boyu?ayrıca mevlutlerd tabilot oluyo bizim burda yani miktari fazla olmaz.ayrica 59 olmana ramark kaldi nisan ayinda gayret et ve gor artik ben heyecanlaniyorum senin yerine.

senin icin yorucu olmali bu durum ama sen şansa donusturmussun ablacigim.

Lıstelere ara mi verdin yoksa tamamladin mi canim?misafir trafigi var mi yakinlar da?menun bana abarti gelmedi afiyet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…