Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

selam kızlar iyi akşamlar
birazdan menümü paylaşıcam.
malum hafta sonu dışarlardaydım,sabah oğlanın ygs sınavı için ona eşlik ettim şişlideydik.
sonra eve geldim öğle yemeğimi hazırlayıp yedim, bugün menüm değişti.sonrasında biraz dinlendim 5 gibi dışarı çıktım 1 saat yürüyüş yaptım ,ordan annemlere gittim .8.30 gibi de küçük oğluşumla emirgan yaptık iyi geldi ,11 gibi evdeydim.

benim abartılacak bişeyim yok kadriyecim.telafi ettiğimi düşünüyorum.annecine geçmiş olsun canım,efor hç bilmiyorum ama sanırım koşu bantıyla efor testi falandır:44:

Ayse ablacim sinavi nasil gecti oglunun.dilerim iyi bi puan alir.menun guzel.tosta kasar kullanmaman daha guzel.ben malesef kasarla yapiyorum.
teşekkür ederim,fena değil dedi kadriyecim,zaten oğlum üniversite hazırlıkta bu sene ,ingilizce işletme okuyor,sınava öylesine girdi.lys de ingilizce sınavında kendisini sınıcak.

menüm değişti

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ince dilim sucuk ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet

ara
3 kayısı
10 fındık

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt

akşam

2 kaşık yoğurt yiyip dışarı çıktım

ara
1 küçük dilim tiramisu
1 top dondurma
1 şekersiz türk kahvesi

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 60dk yürüyüş

tost eksilmiş:)) gerçekten sağlıklı ve dengeli bir menü:)) herşeyden azar azar...

geçmiş olsun... süper bir pazar günüydü yürüyüş çok iyi gider:))

walla süper hafta sonu olmasına rağmen...

dünün menüsü...

sabah haşlanmış yumurta, haşlanmış patates , peynir , zeytin, bir dilim ekmek

ara kola

öğle tavuk, sucuk bir dilim ekmek

ara peynir ekmek (çok az)

akşam köfte mantar salata kola(

ara kahve

baharı karşılamak için piknik yaptık. uçurtma uçurdum, uzun süre top oynadım, yürüyüş yaptım.

su 2 litreyi geçti .

bol hareketli bir gündü yediklerime karşılık. o eğlenceye diyet görünmüyor göze :))

Günaydın günaydıııııın
çoook enerjik çoooook mutlu dolu dolu bir hafta diliyoruuuuum kızlaaar
Buhafta herkese hiiiiiç beklemediği bir güzellik getirsiiiin

günaydın kızlarr
hafta sonu inanın fazla cozutmadım

dünkü menüm
sabah: az patates kızartma yumurta haşmalama
kahvaltılıklar ve 1 boyoz

öğle yok geç yapmıştık kahvaltı
kayınvalidem bizde olduğu için hem koşturmaca geçt,i temızlıktı çamaşır ve misafirler derken acayip yorulmuşum

akşam 6da sardalya tava yaptım salatayla ekmeksiz yedim

spora gerek kalmadı sabah kalktım akşam 8 de totomu yere koydum birde kızım hastaydı onun mızmızlığıyla uğraşmaktan haşadım çıkmış iptal olmuş durumdaydım
bu arada gözüm aydın olsun reglimde geldi sonundaa rahatladım
inşallah bu haftadan sonra kesın kg belli olacak

ayy ne güzel havalar biraz daha ısınsada bizde gitsek
ben güneşi görünce direk temizliğe giriştim

kız ayşem ne güzel menü ya varya hafta sonu da olsa abartma yok ya ben cozutuyorum hep kendımı kaybediyorum yemek dedımı

canım geçmiş olsun..dilerim iyi sonuçlarla geri dönersiniz..
sevgiler

Ayse ablacim sinavi nasil gecti oglunun.dilerim iyi bi puan alir.menun guzel.tosta kasar kullanmaman daha guzel.ben malesef kasarla yapiyorum.

canım kaşar seviyorsan light kaşar al..ciddi kalori farkı var aralarında..ya da dil peyniri..onun da kalorisi daha az..

kızlar günaydınnn
herkese iyi haberler alacağı nefis bir hafta diliyorummmm

haftasonu çok saçmaladığımı söyleyemem..

sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
domates
3-4 tatlı kaşığı tahin pekmez

ara
yok

öğlen
1 tabak mantı

ara
3-4 top profiterol

akşam
5-6 tane mercimek köftesi
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek

gündüz 30 dakika kadar hızlı tempo yürüyüş yaptım. (eşimle oğlum parktaydı, onların yanına yürüyerek gittim, yarım saatte ancak varılıyor)

tatlım gerçekten abartmamışsın pazar oldugunda abartmamak elınde olmuyor ınsanın ama bi okadarda koşturmaca geçiyor

bu hafta cok iddali olacagiz desene

mercimek koftesine bayilirim. gercekten de sade gorunuyor

selam kızlar

kız ayşem ne güzel menü ya varya hafta sonu da olsa abartma yok ya ben cozutuyorum hep kendımı kaybediyorum yemek dedımı
canım artık sofra hazırlamamaya dikkat ediyorum,zaten herkezin eve geliş saati farklı gelene yemeğini hazırlıyorum yiyor, böylece bende kaçamak yapmamış oluyorum .pazara özel akşam kaçamağı oldu gerçi

Selamlar nasılsınız çok yoğunum bugün ancak girebildim
nasıldı hafta sonlarınız bakalım
ben yine abarttım mevlüte gittim pilav üstü, tavuk tulumba tatlısı yedim
çok özlemişm ya tavuk pilavı
evde yapsam yesemde mevlütteki başka güzel oluyorya okunuyor ondanmı acaba :44::44:
Neyse böyle geçti işte inşallah toparlarım bu hafta:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…