benim abartılacak bişeyim yok kadriyecim.telafi ettiğimi düşünüyorum.annecine geçmiş olsun canım,efor hç bilmiyorum ama sanırım koşu bantıyla efor testi falandır:44:Iyi geceler nasılsiniz hafta sonu diye umarim abartmamıssinızdir.benim normal gecti bugun bi saat yuruyus yaptim ogleden sonra gezdim guzeldi yarin annem kalp icın filim cekilecek efora girecek efor nasıl olur bılmiyorum dua edin lutfen sorun cikmasin.yarın olamayabilirim sabah bi saat yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi geldi bana.
teşekkür ederim,fena değil dedi kadriyecim,zaten oğlum üniversite hazırlıkta bu sene ,ingilizce işletme okuyor,sınava öylesine girdi.lys de ingilizce sınavında kendisini sınıcak.Ayse ablacim sinavi nasil gecti oglunun.dilerim iyi bi puan alir.menun guzel.tosta kasar kullanmaman daha guzel.ben malesef kasarla yapiyorum.
menüm değişti
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ince dilim sucuk ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet
ara
3 kayısı
10 fındık
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt
akşam
2 kaşık yoğurt yiyip dışarı çıktım
ara
1 küçük dilim tiramisu
1 top dondurma
1 şekersiz türk kahvesi
2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 60dk yürüyüş
Iyi geceler nasılsiniz hafta sonu diye umarim abartmamıssinızdir.benim normal gecti bugun bi saat yuruyus yaptim ogleden sonra gezdim guzeldi yarin annem kalp icın filim cekilecek efora girecek efor nasıl olur bılmiyorum dua edin lutfen sorun cikmasin.yarın olamayabilirim sabah bi saat yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi geldi bana.
Dunku menumu yazayim once sabah yarim dilim ekmek bi yumurta ogle bi tane buyuk lahmacun ara 10 kadar sarma ara turk kahvesi aksam bi kase yogurt yarim tabak patatesli tavuk bugun sabah bi dilim borek bi dilgqw ekmek bi yumurta 3 catak patates kizartmasi peynir ogle bi hamburger menu odul bu artik dondurma ustune ara turk kahvesi aksam yemedim.ogleni dengelemis oldum.
Gozume batan 3 krep sadece ama kalorisini bilmiyorum.pazar kahvaltilarinda hep asiriya kaciyoruz ama gunun basi oldugundan sorun olacagini sanmiyorum
ayy ne güzel havalar biraz daha ısınsada bizde gitsekdünün menüsü...
sabah haşlanmış yumurta, haşlanmış patates , peynir , zeytin, bir dilim ekmek
ara kola
öğle tavuk, sucuk bir dilim ekmek
ara peynir ekmek (çok az)
akşam köfte mantar salata kola(
ara kahve
baharı karşılamak için piknik yaptık. uçurtma uçurdum, uzun süre top oynadım, yürüyüş yaptım.
su 2 litreyi geçti .
bol hareketli bir gündü yediklerime karşılık. o eğlenceye diyet görünmüyor göze :))
kız ayşem ne güzel menü ya varya hafta sonu da olsa abartma yok ya ben cozutuyorum hep kendımı kaybediyorum yemek dedımı
menüm değişti
sabah
ballı limonlu ılık su
kahvaltı
1 dilim tam buğday ekmeği
1 dilim beyaz peynir
5 zeytin
1 ince dilim sucuk ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet
ara
3 kayısı
10 fındık
öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt
ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt
akşam
2 kaşık yoğurt yiyip dışarı çıktım
ara
1 küçük dilim tiramisu
1 top dondurma
1 şekersiz türk kahvesi
2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor : 60dk yürüyüş
Iyi geceler nasılsiniz hafta sonu diye umarim abartmamıssinızdir.benim normal gecti bugun bi saat yuruyus yaptim ogleden sonra gezdim guzeldi yarin annem kalp icın filim cekilecek efora girecek efor nasıl olur bılmiyorum dua edin lutfen sorun cikmasin.yarın olamayabilirim sabah bi saat yuruyus yapmayi dusunuyorum iyi geldi bana.
Ayse ablacim sinavi nasil gecti oglunun.dilerim iyi bi puan alir.menun guzel.tosta kasar kullanmaman daha guzel.ben malesef kasarla yapiyorum.
Gozun aydin vucudun rahatlamistir ve sisliklerin iner.anneme geldim ben dun 2 aydir gelmemistim her goren cok zayiflamissin dedi cok seuindim ya.65 olabilse iki ayda
tatlım gerçekten abartmamışsın pazar oldugunda abartmamak elınde olmuyor ınsanın ama bi okadarda koşturmaca geçiyorkızlar günaydınnn
herkese iyi haberler alacağı nefis bir hafta diliyorummmm
haftasonu çok saçmaladığımı söyleyemem..
sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
domates
3-4 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
yok
öğlen
1 tabak mantı
ara
3-4 top profiterol
akşam
5-6 tane mercimek köftesi
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
gündüz 30 dakika kadar hızlı tempo yürüyüş yaptım. (eşimle oğlum parktaydı, onların yanına yürüyerek gittim, yarım saatte ancak varılıyor)
günaydın kızlarr
hafta sonu inanın fazla cozutmadım
dünkü menüm
sabah: az patates kızartma yumurta haşmalama
kahvaltılıklar ve 1 boyoz
öğle yok geç yapmıştık kahvaltı
kayınvalidem bizde olduğu için hem koşturmaca geçt,i temızlıktı çamaşır ve misafirler derken acayip yorulmuşum
akşam 6da sardalya tava yaptım salatayla ekmeksiz yedim
spora gerek kalmadı sabah kalktım akşam 8 de totomu yere koydum birde kızım hastaydı onun mızmızlığıyla uğraşmaktan haşadım çıkmış iptal olmuş durumdaydım
bu arada gözüm aydın olsun reglimde geldi sonundaa rahatladım
inşallah bu haftadan sonra kesın kg belli olacak
kızlar günaydınnn
herkese iyi haberler alacağı nefis bir hafta diliyorummmm
haftasonu çok saçmaladığımı söyleyemem..
sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
domates
3-4 tatlı kaşığı tahin pekmez
ara
yok
öğlen
1 tabak mantı
ara
3-4 top profiterol
akşam
5-6 tane mercimek köftesi
1 dilim peynir
yarım dilim ekmek
gündüz 30 dakika kadar hızlı tempo yürüyüş yaptım. (eşimle oğlum parktaydı, onların yanına yürüyerek gittim, yarım saatte ancak varılıyor)
canım artık sofra hazırlamamaya dikkat ediyorum,zaten herkezin eve geliş saati farklı gelene yemeğini hazırlıyorum yiyor, böylece bende kaçamak yapmamış oluyorum .pazara özel akşam kaçamağı oldu gerçikız ayşem ne güzel menü ya varya hafta sonu da olsa abartma yok ya ben cozutuyorum hep kendımı kaybediyorum yemek dedımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?