canım şu yürüyüş işini sıkıya alırsan 2 ayda 65 e rahat inersin..
misafirlerin gitmis ne guzel diyetine donersin simdi.cocukla zor olmustur.benim minik oglum da bronsit cikti ilac kullaniyoruz cok terliyo ondan sanirim bugun ilk adim ayakkabimizida aldik masallah yuruyo oglum.komsunun 5 aylik oglu 9 kilo benimki yasina girecek 10.400 cikti dusun senin ki kac kg canim
Ben bugun izinli olunca hala hafta sonu gibi geldi.annem icin dualariniz ve iyi dilekleriniz icin tesekkur ederim.carsamba gunu sonuclari alacak bende yoldayim evime gidiyorum.epey alisveris yaptim.saksilar aldim cicekle donatacagim balkonumu.pek bi heycanliyim.
Lıstelere ara mi verdin yoksa tamamladin mi canim?misafir trafigi var mi yakinlar da?menun bana abarti gelmedi afiyet olsun.
canım kaşar seviyorsan light kaşar al..ciddi kalori farkı var aralarında..ya da dil peyniri..onun da kalorisi daha az..
ne kadar ısterim bi bilsen.ama sabah zor is var malum.aksamda yetisemiyorum 6 gel yemek yap yedir derken aksam oluyor.gunler bi uzasin aksamlari kesin cikarim.bugun eski kiyafetlerimi denedim ve bir cogu oldu.cok sevindim cok.
Tamam canim light alirim bide belki oglumda sever.benim kfleksimi cok seviyor sabahlari bazen yiyor sutle.icinde vitamin var diye karsi cikmiyorum okulda da kahvaltisini yapiyor neyse ki.
ben de balkon yenileyeceğim önümüzdeki günlerde
kadis fotoğraf bekliyorummm
Tabi canim istedigim gibi olunca resim eklerim.2 tane demire asilanlardan aldim denemelik eger olursa rengarek alacagim.sen ne planliyosun balkon icin?
Aramizdan ayrilmak zorunda kalmana uzuldum.belki daha sonra aramiza donersin.cuma gunu bildirim icin bekliyeyim mi seni canim?
iyi akşamlar kızlar menümü yazacagım:))
kahvaltıdan önce kuru kayısı
sabah peynirli omlet tek yumurta ile (sabah zoraki kahvaltı yaptım)
ara kuru üzüm kayısı ceviz
öğle yumurta peynir yogurt salçalı ekmek az reçel
ara çikolata
akşam tantuni ayran
bol su içtim yoğun bir gündü spora halim kalmadı
kızlar misafirlerim yeni gitti, yeni girebildim internete..
yediklerimi yazayım..
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği (dilim biraz büyük gibiydi o yüzden 1,5 yazdım)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
ara
1 küçük boy muz
öğlen
yağsız yeşil salata
6 adet fırında balık (iglo dondurulmuş balıklardan 5 tanesi 190 kaloriymiş, 6 tanesi biraz daha fazladır)
ara
1 adet muffin (ölen ekmeğini bunun için yemedim)
akşam
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık mantar sote
bol salata (yağsız)
1 kaşık sarmısaklı yoğurt
gece
2 adet kurabiye (misafirimiz getirdi, yarım çay bardağı yağla diyet kurabiye yapmış, harikaydı)
1 küçük kase puding (130 kaloriymiş, paketin üzerine baktım)
bol sıvı tükettim
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş var
günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: tost ve çay
ara: 5li çay ve 1 avuç leblebi
öğle: tarhana çorbası salata yoğurt ve 2 ince dilim ekmek
ara: 5li çay leblebi
6 gibi yarım elma yedim
akşam: bizim oranın madımağından 1 porsiyon yedim yoğurtla azda eşime lorlu yumurta yapmıştım ondan aldım 1 dilim ekmekle
10 gibi 1 kivi ve yarım portakal
spor yok eve gittiğimde bugünün yemeğiydi çamaşırlardı etrafın toparlanmasıydı derken saat 10da oturdum ve regl oldugum ıcın belım cok agrıyordu o yuzden yapmaya dermanım kalmamıstı
2 lt ye yakın suyumu içtim
biliyorum bu ara boşladım biraz ama inanın canım hiçbirşey yapmak istemıyor havalardanmıdır nedir anlamadımki yaz gelse benım ıcın daha olacak
günaydın kızlar
dünkü menüm
6 gibi yarım elma yedim
akşam: bizim oranın madımağından 1 porsiyon yedim yoğurtla azda eşime lorlu yumurta yapmıştım ondan aldım 1 dilim ekmekle
spor yok eve gittiğimde bugünün yemeğiydi çamaşırlardı etrafın toparlanmasıydı derken saat 10da oturdum ve regl oldugum ıcın belım cok agrıyordu o yuzden yapmaya dermanım kalmamıstı
biliyorum bu ara boşladım biraz ama inanın canım hiçbirşey yapmak istemıyor havalardanmıdır nedir anlamadımki yaz gelse benım ıcın daha olacak
günaydın kızlar
dün yediklerim
sabah :
- avuç içi kadar pide
- karışık kahvaltılıklardan birer lokma ve yeşillik
öğlen :
-avuç içi kadar pide
-zeytin salatası
ara :
-1 elma
akşam :
-1 porsiyon nohutlu kabak yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
Ve kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.Çok korkuyordum kilo aldığımı görmekten ama neyse ki korkulan olmamış.
Sadece yarım kilo almışım bu misafirlik süresi zarfında.
Cumaya kadar 1 kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım.
kızlar misafirlerim yeni gitti, yeni girebildim internete..
yediklerimi yazayım..
sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği (dilim biraz büyük gibiydi o yüzden 1,5 yazdım)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates
ara
1 küçük boy muz
öğlen
yağsız yeşil salata
6 adet fırında balık (iglo dondurulmuş balıklardan 5 tanesi 190 kaloriymiş, 6 tanesi biraz daha fazladır)
ara
1 adet muffin (ölen ekmeğini bunun için yemedim)
akşam
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık mantar sote
bol salata (yağsız)
1 kaşık sarmısaklı yoğurt
gece
2 adet kurabiye (misafirimiz getirdi, yarım çay bardağı yağla diyet kurabiye yapmış, harikaydı)
1 küçük kase puding (130 kaloriymiş, paketin üzerine baktım)
bol sıvı tükettim
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş var
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah:1 tost
ara:böğürtlrnli çay, 2 kare çikolata
öğle:5 mercimek köftesi,1 dilim kek, 2 tuzlu kurabiye
ara:1 muz
akşam:1 tabak yoğurtlı makarna, 1 tabak patates yemeği
yemekten sonra 1 kase çekirdek
1 saat yürüyüş ,2 litre su
günaydın kızlar
dünkü menüm
6 gibi yarım elma yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?