Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım şu yürüyüş işini sıkıya alırsan 2 ayda 65 e rahat inersin..

ne kadar ısterim bi bilsen.ama sabah zor is var malum.aksamda yetisemiyorum 6 gel yemek yap yedir derken aksam oluyor.gunler bi uzasin aksamlari kesin cikarim.bugun eski kiyafetlerimi denedim ve bir cogu oldu.cok sevindim cok.

canım ne güzel yaa, erken yürümüş, benim oğlum 20 aylıktı neredeyse yürüdüğünde..
benim oğlum da çok terliyor kadis, ben hiç sıkı giydirmemeyi prensip edindim bebekliğinden beri, neredeyse hiç hasta olmadı diyebilirim...bir tek oyun grubuna gidince kötü olmuştu, o da çocuklardan bulaştı sanırım..
5 aylık 9 kilo mu
canım bizimki 2,5 yaşında ve 13 kg, doktor çok sağlıklı olduğunu söyledi...daha yeni yeni çikolata ve kraker falan yemeye başladı, çikolatayı da hala haftada 1 ya da 2 kere veriyorum..onun yerine tahin/pekmez, bal, reçel gibi şeyler yediriyorum, nutella bile yedirmiyorum.
yaşında 10.400 güzel, şimdi ayaklandı biraz kilo verir, sakın evham yapma bunun için..
önemli olan sağlıklı olması..

ben de balkon yenileyeceğim önümüzdeki günlerde
kadis fotoğraf bekliyorummm

Lıstelere ara mi verdin yoksa tamamladin mi canim?misafir trafigi var mi yakinlar da?menun bana abarti gelmedi afiyet olsun.

ya Kadis listelerden çok sıkıldım, son listede kilo almıştım hatırlıyorsan..
şimdi diyetisyenin verdiği listeyi yapıyorum yine..yani sebze+protein dönüşümü..bir öğün sebze yediysem diğer öğün protein uyguluyorum..tek fark, o diyette günde 6 dilim ekmek vardı (bu kadar ekmekle nasıl 24 kg verdim ben, inanılır gibi değil ) şimdi ekmeği aazaltmaya çalışıyorum biraz...bilhassa da akşamları..

canım kaşar seviyorsan light kaşar al..ciddi kalori farkı var aralarında..ya da dil peyniri..onun da kalorisi daha az..

Tamam canim light alirim bide belki oglumda sever.benim kfleksimi cok seviyor sabahlari bazen yiyor sutle.icinde vitamin var diye karsi cikmiyorum okulda da kahvaltisini yapiyor neyse ki.

ne kadar ısterim bi bilsen.ama sabah zor is var malum.aksamda yetisemiyorum 6 gel yemek yap yedir derken aksam oluyor.gunler bi uzasin aksamlari kesin cikarim.bugun eski kiyafetlerimi denedim ve bir cogu oldu.cok sevindim cok.

günler uzayınca mutlaka yürüyüşe başla..
bak hem kafa olarak çok pozitif ve mutlu olacaksın, hem de daha kolay kilo vereceksin..
ben spor yapamadığım günler huzursuz ve mutsuzum..
bir de vücudum o kadar alıştı ki spora, artık hiçbir zaman çok kilo almıyorum (ki tatillerde fena yiyorum) hep 2-3 kg arası gidip geliyor o kadar..
Allah sağlık derdi vermesin, bunun dışında artık eskisi gibi 80li kilolarda olacağımı sanmıyorum..çünkü hayatımda son 3 yıldır hep spor var..

Tamam canim light alirim bide belki oglumda sever.benim kfleksimi cok seviyor sabahlari bazen yiyor sutle.icinde vitamin var diye karsi cikmiyorum okulda da kahvaltisini yapiyor neyse ki.

canım zaten tadı neredeyse aynı, göreceksin..
sadece peçeteye koyduğunda yağlanmıyor peçete..yani yağı çok değil..
bence oğlun için daha yararlı..artık şimdiki jenerasyonu bekleyen en büyük tehlikelerden biri obezite..
onun yerine köy tereyağı al, onu yesin, daha sağlıklı birşey..
ha bir de dil peyniri var, o da lezzetli, üstelik tadı kaşarla neredeyse aynı, en güzeli de yağı az..

kızlar misafirlerim yeni gitti, yeni girebildim internete..

yediklerimi yazayım..

sabah
1,5 dilim tam buğday ekmeği (dilim biraz büyük gibiydi o yüzden 1,5 yazdım)
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
domates

ara
1 küçük boy muz

öğlen
yağsız yeşil salata
6 adet fırında balık (iglo dondurulmuş balıklardan 5 tanesi 190 kaloriymiş, 6 tanesi biraz daha fazladır)

ara
1 adet muffin (ölen ekmeğini bunun için yemedim)

akşam
3 kaşık pirinç pilavı
4 kaşık mantar sote
bol salata (yağsız)
1 kaşık sarmısaklı yoğurt

gece
2 adet kurabiye (misafirimiz getirdi, yarım çay bardağı yağla diyet kurabiye yapmış, harikaydı)
1 küçük kase puding (130 kaloriymiş, paketin üzerine baktım)

bol sıvı tükettim
1,5 saat hızlı tempo yürüyüş var

Tabi canim istedigim gibi olunca resim eklerim.2 tane demire asilanlardan aldim denemelik eger olursa rengarek alacagim.sen ne planliyosun balkon icin?

kadis balkondaki masa vardı ya..
biz onu balkonda istemiyoruz çünkü sandalye tepesinde oturmak çok yorucu..
kışın nasıl kullanacağımı görmek istedim, neredeyse tüm kış balkondaydım..bu kadar sık kullandığım bir yerde oturması daha rahat bir şeyler oluşturmak istiyorum ama tam karar veremedim henüz..dışarı çıkıp gezmem lazım ama bu ara arkadaşın banyosunu yeniliyoruz, misafir trafiği bir yandan, bir yandan oğlan, yemek, temizlik derken çok yoğun geçiyor..
önümüzdeki ay doğum tebriği için şehir dışı seyahatim var, ona gidip geleyim, ondan sonra çıkıp seçeneklere bakacağım..ama kesinlikle oturması rahat birşey istiyorum çünkü kışın balkonda olmayı çok sevdik biz..

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: tost ve çay

ara: 5li çay ve 1 avuç leblebi

öğle: tarhana çorbası salata yoğurt ve 2 ince dilim ekmek

ara: 5li çay leblebi

6 gibi yarım elma yedim

akşam: bizim oranın madımağından 1 porsiyon yedim yoğurtla azda eşime lorlu yumurta yapmıştım ondan aldım 1 dilim ekmekle

10 gibi 1 kivi ve yarım portakal

spor yok eve gittiğimde bugünün yemeğiydi çamaşırlardı etrafın toparlanmasıydı derken saat 10da oturdum ve regl oldugum ıcın belım cok agrıyordu o yuzden yapmaya dermanım kalmamıstı

2 lt ye yakın suyumu içtim

biliyorum bu ara boşladım biraz ama inanın canım hiçbirşey yapmak istemıyor havalardanmıdır nedir anlamadımki yaz gelse benım ıcın daha olacak

Çikolata ne kadar bilmiyorum,o yüzden yorum yapamıyorum.
Tantuni biraz yağlı diye biliyorum ama ölçülü yediysen sorun yok

İşin içinde spor olduktan sonra bu ufak kaçamaklar hiiç göze batmıyor...

Güzel bir gün olmuş.
Akşam için yoğurt ve madımak gayet hafif.
Afiyet olsun

günaydın kızlar

dün yediklerim

sabah :
- avuç içi kadar pide
- karışık kahvaltılıklardan birer lokma ve yeşillik

öğlen :
-avuç içi kadar pide
-zeytin salatası

ara :
-1 elma

akşam :
-1 porsiyon nohutlu kabak yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı

Ve kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.Çok korkuyordum kilo aldığımı görmekten ama neyse ki korkulan olmamış.
Sadece yarım kilo almışım bu misafirlik süresi zarfında.
Cumaya kadar 1 kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım.

günaydın kızlar dünkü menüm
sabah:1 tost
ara:böğürtlrnli çay, 2 kare çikolata
öğle:5 mercimek köftesi,1 dilim kek, 2 tuzlu kurabiye
ara:1 muz
akşam:1 tabak yoğurtlı makarna, 1 tabak patates yemeği
yemekten sonra 1 kase çekirdek
1 saat yürüyüş ,2 litre su

canım bence hoş bir menü hiç boşlamış gibi de değil merak etme

canım zeytin salatası nasıl bişey ya hiç duymamıştım
nohutlu kaba yemeği onuda duymadım
menü gayet hafif tebrikle
kilo almamanada sevindim

keske kurabiye veya pudingten sadece birini yeseydin

agir bir menu degil fakat tek yonlu beslenme olmus gibi biras afiyet olsun canim

canım madımak ne bilmiyorum (yani yağlı mı nasıl)
ama onun dışında çok kötü olmamış bence..
benim de belim çok ağrıyordu dün..
bugün sanırım spor yapmayacağım çünkü sol ayağım hala geçmedi, fazla ayakta kalınca sızlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…