Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kıyafetlerin kalmasın öyle, bol gelen kıyafetleri hemen ihtiyacı olan birine ver, artık o kıyafetlere ihtiyacın olmayacak, böyle düşün..
ben tüm kıyafetlerimi dağıttım, 53-55 arası olduğumda da gardrobumu yenileyeceğim.

teşekkür ederim
çok sevinirim kadriyecim,her türlü fikirlerinize açığım tabiri caizse yeni gelin evi gibi olcak inşallah her şey 0 dan
acele etmiyorum haziran teslim ama gerekirse eylüle kadar bekleyebilirim taşınmak için.zaten ilk etapda hafta sonlarını orada geçirmeyi düşünüyorum malum şehir dışı gibi kalıyor bize, bahçeşehir de çünkü.alışma sürecinde hafta içini eski evimde geçiririm sanırım bir müddet.

esra yı bende tanımak isterim blog adresini rica edebilirmiyim canım.
bu arada balkon harikaa.

hiç üzülme tatlım ,ben zayıflıyımda tüm olmayanları keyifle dağıtıcam
maşallah yavruna
bıcırığın yürümesi sadece her yeri pıt pıt karıştıracağı için iyi değilonun haricinde size de yeni bir keyif oldu.benim yeğenim 9 aylık yürüdü, minicikti yer mantarı gibi:2:

yaaa bende tekarar anne olmak bebek kokusu hissetmek hamile olmak tekmeleri hissetmek istiyorum
tabi 52 ye düşünce hee birde kocamı ıkna edınce çok zor gıbı ama ALLAH büyük umıutla bekliyorum o günü
bende babaanne olmak istiyorummmdüğünü erkene mi alsam ne
severim severimm ,ağlayınca falan annesine veririm

çok teşekkür ederim tatlım.amin inşallah.
çok memnun olurum

benimki altın sarısı gold diye geçiyor sanırım.bizde sadece ben ve küçük oğlan seviyoruz,sınav dönemlerimizde kurtarıcı oluyor resmensabah ara öğünden sonra spor dönüşü mutlaka bir kupa içiyorum.zaten oğlanın odasına koyduk elimizin altında olsun diye

ayşecim aynen katılıyorum.bende bi elden geçiricem dolabımı atıcam ne var ne yok.taşınana kadar da hedefime ulaşayımda yeni gardrop yeni ciciler olsun

ayy benımde bir sürü içine giremediğim elbiselerim var ama tekrar gıyıcem onları kafaya koydum

süper babanne olursun sennnn

yaaa bende tekarar anne olmak bebek kokusu hissetmek hamile olmak tekmeleri hissetmek istiyorum
tabi 52 ye düşünce hee birde kocamı ıkna edınce çok zor gıbı ama ALLAH büyük umıutla bekliyorum o günü
inşallah canım hissedersin
ama 52 çok az değil mi

canım anne baba yozgatlıyız ama ben izmirde doğdum büyüdüm yine de bir memleket tutkusu oluyor insanda
sen bilirmisin madımağı

ben tokatta okudum eşim tokatlı
bilirim ama sevmem canım

aynen canım bende dağıtırım zaten
ama kımetli olanları pek veremiyorum yani özel gün ve toplantılar için olanları saklıyorum böyle doğum sonlarında işe yarıyo baksana :)
ben yazın gardolabımı yenileyeceğim komple
stilimi değiştireceğim
ah ah
gelsin o günler
şimdiden araştırmaya mı başlasam acaba

canım b evi burda ESRAnın blogu da bu
http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/542302-aqualillynin-evi.html

İstanbul'da Bir Ev

ayrıca evim güzel evim formunuda takip et
güzel evler var
bir de örnek daire resmi falan varsa koyuver buraya da bakalım

balkona saksı aldım bi kaç tane
suya dayanıklı bir divan aynen resimd eki gibi yaptırayım diyorum
birde şimdilik camla kaplatamam ama belli olmaz belki eşim ikna olurda yaptırıverir
perde yaparım belki
evi taşımak için acele etme yavaş yavaş

benim evin resimlerine bir bakın
yeni resimler var

teşekkür ederim kadriyecim.esranın evine de bayıldım her ayrıntıyı mükemmel düşünmüş.

kızlar selam,

yediklerimi yazayım, film izlemeyi planlıyorum

sabah
2 dilim tam buğdaylı ekmek
1 dilim peynir
6 zeytin
domates, salatalık

ara
kellogs'un yeni krakeri çıkmış domates/nane ve fesleğenli..
1 paket ondan yedim, 1 paketi 100 kalori civarında.

öğlen
dışarıdaydım
3 adet dünkü kurabiyelerden
2 kaşık mantı (oğlum bitirmedi)
1 adet brownie intense (koca peket içinde küçük olanlardan, 1 tanesi 77 kaloriymiş)

ara
kellogs kraker fesleğenli

akşam
2 dilim fırında mücver
yarım bardak ayran

gece
henüz yemedim
ananas yiyeceğim 2 dilim.

2 lt sıvıyı çoktan aştım
bugün spor yok.

kilo vermen süper 500gr gitmese bile giden kilonun kalıcılığını sağlar bu hafta darısı başıma:)) bende başlayacagım günlük tartı ve kalori hesabına yoksa veremiyorum:))

sen yinede kurabiyenin tarifini ver bana misafirlerde zorunlu kalınca onu yapayım bari..

iyi akşamlar

menüm 3 gündür aynı hemen hemen

sabah

ballı limonlu ılık su
kahvaltı
minik tulum peyniri
5 zeytin
beyaz peynirle ve 1 yumurta ile tuzsuz baharatlı az yağda omlet

ara
3 kayısı
10 fındık

light sütlü tatlandırıcılı kahve

öğlen
2 parça tavuk
2 kaşık kuru fasulyeli salata
yoğurt

ara
1 portakal
2 kaşık yoğurt

yeşil çay

akşam
4 kaşık kuru fasulye ve bol yeşillikli salata
1 bardak ayran

ara
9 gibi tarçınlı light süt

2 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor : 70dk

hayırlı olsun dolabın:)) darısı içindeki kıyafetleri yenilemene olur inşallah:))

dolap, balkon yenilikler çok bu hafta sende...

hayranım menülerine keşke komşun olsam hergün gelip sende yesem:))) bu menü seni hem zayıflatır hem de oldukça sağlıklı olmanı sağlar:))

fazla birşey yememişsin kraker yerine kuru üzüm, kayısı taşıyabilirsin çantanda diyet kansızlık yapıyor malüm:))

yine saçma sapan bir gün saçma sapan bir menü
davet ettiğim 2 ayrı misafir grubu kaldı onun dışında misafir almayacağım artık yoksa diyet falan yalan oluyor..

sabah kuru kayısı yedim kalkar kalkmaz bir saat sonra bir dilim ekmek bir tane zeytin çok az peynir süt

öğle yumurta üçgen peynir biraz ekmek

ara salçalı ekmek

akşam 3 tane köfte (köfte pilav çorba yaptım ama kek yiyeceğim için yemedim)

akşamdan sonra ıslak kek bir dilim 3 kaşık kısır

şimdi türk kahvesi içtim

sabah bir saat yürüyüş okulda çok yogundum ( geçici süre birleştirlmiş sınıf okutacağım zor olacak) yeni işim bitti hiç oturmadım sabahtan beri çok yorgunumm

günaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: 7de light süt bir bardak 3 çilek
9 gibi açma susamsız simit

ara: yeşilçay leblebi

öğle: çorba turş ve kuru pilav çok ince dilim ekmek

ara: nescafe
6 gibi yarım elma

akşam: sulu köfte ve brokoli salatası ve bir lokma ekmek
veee kaçamak olarak uzun zamandır yemıyordum 2 baklava

spor yok
2 lt su

menü gayet iyi kaçamaklar bile ufacık

yozgat benim memleketim adını bile duyunca heyecan yaptım gurbette olunca böyle oluyor:))

madımak olsada bende yesem keşke...
anammmmmmmmm gerçekmi hemşeriyiz yani yozgatın neresi
gurbette nerdesin

yani dicek bir söz bulamıyorum şiddetle kınıyorum seni bu neyaaaaa bu kadar düzenli beslenirmi insan yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…