Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım zeytin salatasında ne kadar zeytin var bilmiyorum ama zeytin 5 ten fazla tüketmemeye çalış, çünkü yağ deposu..bilgin olsun..

selam kızlar
benim yine rutin,sabah kalktım spora gittim ,10 gibi ara öğünümü yaptım,eve 11 gibi geldim light sütlü ,stevia bitkisinden elde edilen tatlandırıcıyla espresso mu yaptım,ben kahveyi büyük kupada ve köpüklü seviyorumm o yüzden yalnız ken türk kahvesi tercih etmiyorum 2 yıl önce tchibo dan kahve makinesi almıştım çok kullanışlı ve kahvesine bayılıyorum.kahve makinesi düşünenler için tavsiye ederim.ayrıca arçelik'in türk kahvesi yapanındanda geçen ay aldım onuda beğendim kullanışlı ,köpüklü yapıyor düşünen ve kararsız olan varsa onuda tavsiye ederim
Tchibo.com.tr ||
K-3200 MİNİ TELVE Türk Kahvesi Makinesi - Arçelik - Telve - Kahve Makinaları

senin icin yorucu olmali bu durum ama sen şansa donusturmussun ablacigim.
çok zorlanmıyorum canım zaten çeşit az yapıyorum o yüzden hemen mutfak masasına bir tabak koyuveriyorum
her zaman ailece yenen kahvaltıları ve yemekleri sevmişimdir,sofralar hazırlıyım değişik güzel yemekler yapıyım bayılırım,ama öyle oluncada güzelde yeniyor.o yüzden bir iki aydır sofra hazırlamıyorum yemek çeşitlerinide baya bir azalttım ,öyleki neredeyse tek çeşite indirdim,yanında salata yoğurt oluyor.arada bir çorba ve pilav ekliyorum yemeklerine dönüşümlü olarak,kendim kilo verirken onları da sağlıklı yemeye alıştırıyorum.küçük çocuk olmadığı için evde zor olmuyor,büyük oğlum 24,küçüğü 19 oldu.bende listelerime daha rahat uyuyorum böylelikle.

ne kadar ısterim bi bilsen.ama sabah zor is var malum.aksamda yetisemiyorum 6 gel yemek yap yedir derken aksam oluyor.gunler bi uzasin aksamlari kesin cikarim.bugun eski kiyafetlerimi denedim ve bir cogu oldu.cok sevindim cok.
bende 2 gündür eski kıyafetlerimi deniyorum hepsi oluyor çok mutlu oldum galiba yine giyemicem onları zayıfladıkça kötü durcaklar bol bol

kadriyecim bebişin yürümeye başlamış,hayırlı olsun tatlım

caım bu hiç diyet gibi olmamış
çikolatayı görmezden geldim..
kek+kurabiye+makarna+patates hepsi karbonhidrat..keşke miktarı az tutsaydın..
bir de kek ve kurabiye dışarıdan ise ne kadar yalı düşünemiyorum bile..
zaten bir dünya kaçamak olmuş çiğdemi niye yiyorsun...

keske kurabiye veya pudingten sadece birini yeseydin

ikisi de gözümün önünde yapıldığından yemekte sakınca görmedim
şaka bir yana, kurabiyeye koca bir tepsi için sadece yarım çay bardağı yağ kullandı, harika birşey..
pudingi de kendim yağsız sütle yaptım, 130 dan bile azdır tahminim kalorisi..
bir de regl olunca dayanamadım..
sabah kalktım zaten kadis gibi tartılmaya başladım frenlemek için
cumadan bu yana 500 gr vermişim 58,5 a düşmüşüm..sanırım regl bitince ödem de gider bir 500 gr daha veririm rahat..

ayşecim, bloğunu incelemiştim canım zevkine hayran kaldım,iç mimar edasıyla çok güzel şeylere imza atmışsın.
haziran temmuz gibi taşınıcam,yeni yapılıyor olduğu için evin içinde bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum,ancak her şeyi mi yeni alıcam,modern tarzda olsun istiyorum ,sade ve öz.araştırma içerisindeyim.bana tavsiye edebileceğin her şey,halıdan perdeye... mobilya ve ankastre ürün marka ve modelleri olursa mutlu olurum canım.

Güzel bir gün olmuş.
Akşam için yoğurt ve madımak gayet hafif.
Afiyet olsun

yoğurdu çok tüketmeye çalışıyorum

çok çok hafif olmuş menün eminim verirsin bu menüyle giderrsen

canım rakibem ne oldu sana böyle menün çok ağır ya hiç beğenmedim kızıyorum sana
yani kg vermeye başlamıştın şimdi tekrar bozuyorsun olmuyor böyle

merhaba kızlar
tartı bana güzellik yaptı
73.3 yani cuma ile aynı
aslında daha da güzellik yapabilirdi ama neyse
bu hafta işi sağlaa almalıyımmm
ama hafta btti
bu akşam yeni dolap aldım onu kurup içini yerleştiririm
yarın akşam temizlik yaparım
perşembe spor yaparım artıkkk

oooooooooooo
en sevdiğimiz iş canım
sen yeter ki yardım iste
bend ehazırım yardıma
sen beğen bize sor biz fikrimizi söyliyelim
3 gün mobilyacı dekorasyoncu gezdim yani
geçen sene ben bu telaşlardaydım
Allah ayrdımcın olsun
yeni evin hayırlı uğurlu olsun
Rabbim huzur mutluluk versin
ama sana tavsiyem içine sinmeyen hiç bişeyi alma acele etme
ve her parçanın uyumuna mutlaka bak
yani uyum derken sana göre uyum senin zevkine uygunluğuna yani

biraz kendini tutunca nasıl kilo verdin bak
hemde regli olunc
aben tartılamk da sakınca görmüyorum hala tartılamya devam
65 olana kadarrrr

ayşecim bak ne buldum esra blog açmış haberim yok
orda bu takımı gördüm benim balkonun genişiliği biçimi böyle
bende böyle bir takım yaptırmaya karar verdimm

eğlence başlasınnnn

çok sevindim ablacığım
bende kışlıklar için üzüldüm seneye kış çok daha zayıf olacağımdan kaldılar öyleeee
saol ablacığım 4 nisan doğum günü benim ki erken yürüdü
iyi mi kötü mü artık siz karar verin :26::26::26:

canım madımak ottur ve önce haşlanır sonrada cok yağda kavrulur kalorisi çok düşüktür ve tamamen organiktir
tatlım benım tartıda hala kötü durumdaym bakalım cumaya kadar ne olacak

canım nerelisin sen
madımak olunca :)
caın bişey yapmak istemiyor am azaten farkındaysna biz çok şey yapıyoruz
arada olur böyle
kilo almadan bu dönemi atlatırsan sorun yok
reglisin bide
geçer üzülmeeee

yaaa bende tekarar anne olmak bebek kokusu hissetmek hamile olmak tekmeleri hissetmek istiyorum
tabi 52 ye düşünce hee birde kocamı ıkna edınce çok zor gıbı ama ALLAH büyük umıutla bekliyorum o günü

canım anne baba yozgatlıyız ama ben izmirde doğdum büyüdüm yine de bir memleket tutkusu oluyor insanda
sen bilirmisin madımağı

Ayşecim çok teşekkür ederim..
Öncelikle yeni evin hayırlı olsun, Allah huzurla oturmak nasip etsin..
modern tarzda araştırma yaparız senin için, hem bana da blog yazısı olur..tabii ki elimden gelen desteği veririm

biraz kendini tutunca nasıl kilo verdin bak
hemde regli olunc
aben tartılamk da sakınca görmüyorum hala tartılamya devam
65 olana kadarrrr

evet ama o sıra pek mutlu değildim kadis, regl olmamak yordu beni
bir de bazen gerçekten vücudumu dinliyorum, o zaman iyi hissediyorum kendimi yediğimde..
ben hergün tartılmam ama kaçamak yapmamak için rakamı hatırlamakta fayda var galiba

çok güzel olur canım..
sudan etkilenmeyecek birşeyler yaptırmaya dikkat et canım
ya burada hava bir açıyor bir kapatıyor, hala balkona birşey yapasım yok..
sanırım ben geçen yaz koyduğum balkon yazısı vardı ya, onlara uygun birşey bakacağım

Ayşeeee bu makinelerin aynıları bende de var..
senin cafissimo da mı kırmızı, benimki kırmızı, kızkardeşimin hediyesi..
ben de seviyorum o kahveleri ama eşim resmen delisi, günde 3-4 tane içiyor, ben frenliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…