günaydın kızlar
dün yediklerim
sabah :
- avuç içi kadar pide
- karışık kahvaltılıklardan birer lokma ve yeşillik
öğlen :
-avuç içi kadar pide
-zeytin salatası
ara :
-1 elma
akşam :
-1 porsiyon nohutlu kabak yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
Ve kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.Çok korkuyordum kilo aldığımı görmekten ama neyse ki korkulan olmamış.
Sadece yarım kilo almışım bu misafirlik süresi zarfında.
Cumaya kadar 1 kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım.
çok zorlanmıyorum canım zaten çeşit az yapıyorum o yüzden hemen mutfak masasına bir tabak koyuveriyorumsenin icin yorucu olmali bu durum ama sen şansa donusturmussun ablacigim.
bende 2 gündür eski kıyafetlerimi deniyorum hepsi oluyor çok mutlu oldumne kadar ısterim bi bilsen.ama sabah zor is var malum.aksamda yetisemiyorum 6 gel yemek yap yedir derken aksam oluyor.gunler bi uzasin aksamlari kesin cikarim.bugun eski kiyafetlerimi denedim ve bir cogu oldu.cok sevindim cok.
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah:1 tost
ara:böğürtlrnli çay, 2 kare çikolata
öğle:5 mercimek köftesi,1 dilim kek, 2 tuzlu kurabiye
ara:1 muz
akşam:1 tabak yoğurtlı makarna, 1 tabak patates yemeği
yemekten sonra 1 kase çekirdek
1 saat yürüyüş ,2 litre su
keske kurabiye veya pudingten sadece birini yeseydin
Güzel bir gün olmuş.
Akşam için yoğurt ve madımak gayet hafif.
Afiyet olsun
çok çok hafif olmuş menün eminim verirsin bu menüyle giderrsengünaydın kızlar
dün yediklerim
sabah :
- avuç içi kadar pide
- karışık kahvaltılıklardan birer lokma ve yeşillik
öğlen :
-avuç içi kadar pide
-zeytin salatası
ara :
-1 elma
akşam :
-1 porsiyon nohutlu kabak yemeği
-2 kaşık bulgur pilavı
Ve kızlar bu sabah dayanamadım tartıldım.Çok korkuyordum kilo aldığımı görmekten ama neyse ki korkulan olmamış.
Sadece yarım kilo almışım bu misafirlik süresi zarfında.
Cumaya kadar 1 kilo vermeyi hedefliyorum ama bakalım.
günaydın kızlar dünkü menüm
sabah:1 tost
ara:böğürtlrnli çay, 2 kare çikolata
öğle:5 mercimek köftesi,1 dilim kek, 2 tuzlu kurabiye
ara:1 muz
akşam:1 tabak yoğurtlı makarna, 1 tabak patates yemeği
yemekten sonra 1 kase çekirdek
1 saat yürüyüş ,2 litre su
ayşecim, bloğunu incelemiştim canım zevkine hayran kaldım,iç mimar edasıyla çok güzel şeylere imza atmışsın.
haziran temmuz gibi taşınıcam,yeni yapılıyor olduğu için evin içinde bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum,ancak her şeyi mi yeni alıcam,modern tarzda olsun istiyorum ,sade ve öz.araştırma içerisindeyim.bana tavsiye edebileceğin her şey,halıdan perdeye... mobilya ve ankastre ürün marka ve modelleri olursa mutlu olurum canım.
ikisi de gözümün önünde yapıldığından yemekte sakınca görmedim
şaka bir yana, kurabiyeye koca bir tepsi için sadece yarım çay bardağı yağ kullandı, harika birşey..
pudingi de kendim yağsız sütle yaptım, 130 dan bile azdır tahminim kalorisi..
bir de regl olunca dayanamadım..
sabah kalktım zaten kadis gibi tartılmaya başladım frenlemek için
cumadan bu yana 500 gr vermişim 58,5 a düşmüşüm..sanırım regl bitince ödem de gider bir 500 gr daha veririm rahat..
selam kızlar
bende 2 gündür eski kıyafetlerimi deniyorum hepsi oluyor çok mutlu oldumgaliba yine giyemicem onları zayıfladıkça kötü durcaklar bol bol
kadriyecim bebişin yürümeye başlamış,hayırlı olsun tatlım
canım madımak ne bilmiyorum (yani yağlı mı nasıl)
ama onun dışında çok kötü olmamış bence..
benim de belim çok ağrıyordu dün..
bugün sanırım spor yapmayacağım çünkü sol ayağım hala geçmedi, fazla ayakta kalınca sızlıyor
canım nerelisin sengünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah: tost ve çay
ara: 5li çay ve 1 avuç leblebi
öğle: tarhana çorbası salata yoğurt ve 2 ince dilim ekmek
ara: 5li çay leblebi
6 gibi yarım elma yedim
akşam: bizim oranın madımağından 1 porsiyon yedim yoğurtla azda eşime lorlu yumurta yapmıştım ondan aldım 1 dilim ekmekle
10 gibi 1 kivi ve yarım portakal
spor yok eve gittiğimde bugünün yemeğiydi çamaşırlardı etrafın toparlanmasıydı derken saat 10da oturdum ve regl oldugum ıcın belım cok agrıyordu o yuzden yapmaya dermanım kalmamıstı
2 lt ye yakın suyumu içtim
biliyorum bu ara boşladım biraz ama inanın canım hiçbirşey yapmak istemıyor havalardanmıdır nedir anlamadımki yaz gelse benım ıcın daha olacak
canım inş. dönerim kısa bi süre sonra ama nasip diyelim cuma günü bildirim yaparım istersen ama eksilerde olurmuyum hiç bilemiyorum...
yaaa bende tekarar anne olmak bebek kokusu hissetmek hamile olmak tekmeleri hissetmek istiyorumçok sevindim ablacığım
bende kışlıklar için üzüldüm seneye kış çok daha zayıf olacağımdan kaldılar öyleeee
saol ablacığım 4 nisan doğum günü benim ki erken yürüdü
iyi mi kötü mü artık siz karar verin :26::26::26:
canım nerelisin sen
madımak olunca :)
caın bişey yapmak istemiyor am azaten farkındaysna biz çok şey yapıyoruz
arada olur böyle
kilo almadan bu dönemi atlatırsan sorun yok
reglisin bide
geçer üzülmeeee
ayşecim, bloğunu incelemiştim canım zevkine hayran kaldım,iç mimar edasıyla çok güzel şeylere imza atmışsın.
haziran temmuz gibi taşınıcam,yeni yapılıyor olduğu için evin içinde bir değişiklik yapmayı düşünmüyorum,ancak her şeyi mi yeni alıcam,modern tarzda olsun istiyorum ,sade ve öz.araştırma içerisindeyim.bana tavsiye edebileceğin her şey,halıdan perdeye... mobilya ve ankastre ürün marka ve modelleri olursa mutlu olurum canım.
biraz kendini tutunca nasıl kilo verdin bak
hemde regli olunc
aben tartılamk da sakınca görmüyorum hala tartılamya devam
65 olana kadarrrr
ayşecim bak ne buldum esra blog açmış haberim yok
orda bu takımı gördüm benim balkonun genişiliği biçimi böyle
bende böyle bir takım yaptırmaya karar verdimm
eğlence başlasınnnnEki Görüntüle 668492
selam kızlar
benim yine rutin,sabah kalktım spora gittim ,10 gibi ara öğünümü yaptım,eve 11 gibi geldim light sütlü ,stevia bitkisinden elde edilen tatlandırıcıyla espresso mu yaptım,ben kahveyi büyük kupada ve köpüklü seviyorumm o yüzden yalnız ken türk kahvesi tercih etmiyorum 2 yıl önce tchibo dan kahve makinesi almıştım çok kullanışlı ve kahvesine bayılıyorum.kahve makinesi düşünenler için tavsiye ederim.ayrıca arçelik'in türk kahvesi yapanındanda geçen ay aldım onuda beğendim kullanışlı ,köpüklü yapıyor düşünen ve kararsız olan varsa onuda tavsiye ederim
Tchibo.com.tr ||
K-3200 MİNİ TELVE Türk Kahvesi Makinesi - Arçelik - Telve - Kahve Makinaları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?