Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım senin sorunun yararlı şeyler yememen..
yani pek diyet yemeği gibi değil yediklerin..(benim şu son 2 gündür yediğim gibi)
keşke düzene oturtabilsen

aslında sadece akiam kaçmış biraz..
çok kötü değil
fıstık biraz dediğin için yorum yapamayacağım

kadiscim pekmeze alıştırsana..ben her kahvaltı sonrası şurup verir gibi uzun süre pekmez içirdim bir tatlı kaşığı..
kışın da düzenli ekmeğine tahin/pekmez sürüp yediriyorum..hem tatlı, hem de kan yapıyor..
kolay gelsin canım

kızlar selam,

bugünkü rezaletim..

sabah
2 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
tavada yumurta (1 tane)
domates, salatalık, biber

ara
1 elma

öğlen
yarım tabak kabak oturtma (kızartmadan yapmıştım)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim kek

ara
2 dilim kek üzgünüm..
2 dilim çikolata

akşam dengeledim neyse ki
1 tabak çorba
3-4 sap brokoli

gece
henüz yemedim, saçmalamamak için elimden geleni yapacağım

45 dakika yürüyüş yaptım..
biraz bacağım yanıyor, demek ki tam olarak iyileşmemişim..
şimdi bacaklarımı uzattım, dinleniyorum

Aysecim yatak odani mi su basti nasil oldu hasar var mi?abarti olarak arada yedigin iki dilim kek var canim ama temizlikte erimistir o.bacagini yorma dinlen tatlim.

tamamen benim bosvermisligimden oldu malesef kan ilacini bile duzenli icirmedim.buyuk oglumada baktiracagim belki ondada vardir.

Aysecim yatak odani mi su basti nasil oldu hasar var mi?abarti olarak arada yedigin iki dilim kek var canim ama temizlikte erimistir o.bacagini yorma dinlen tatlim.

canım giyinme odasının giderinden baya fazla su gelmiş..kapı kapalı olduğu halde yatak odasına da sızmış..
blogta yazdım, dışarıdaydım, eve bir geldim yatak odası su içinde..
ilk çekmecelere su dolmuş, orayı komple boşalttım, çamaşırları yıkamaya başladım..
parkeler de kabarmış, hala kurumadı..
valla o kekler erimediyse de umurumda değil şu an, pek keyfim yok çünkü..
yarın spor var, artık yavaş yavaş başlayayım diyorum..

Diger listeler bitti mi ablacım arti ciktim diye sikma canini onemli olan diyet yapacak enerjiyi kaybetmemek

Kacamaklari yazmadin mi?bence menun gayet hafif olmuş canim

MENÜÜÜM
SABAH:
1DİLİMEKMEK
1AVUÇ PEYNİR
4ZEYTİN
DOMATES
YEŞİLLİK
1BARDAK SÜT

ÖĞLE
1KEPEKLİ EKMEKTEN PEYNİRLİ TOST
AYRAN
1YEŞİL ELMA

AKŞAM:
2BÜYÜK KASE ÇORBA
SALATA
3KURU KAYISI
ŞİMDİ ÇAYIM
spor:
ATMADAN MUTLAKA 45 DAK YÜRÜYÜŞ YAPICAM

Hedefleri herkez bildirmedi sanirim yine lafta kalacak sanirim ama bir liste hazirlamayi planliyorum.umarim yarin is yogun olmaz ve halledebilirim.

geçmiş olsun ayşecim,su basmış.allah kolaylık versin canımcım.

Diger listeler bitti mi ablacım arti ciktim diye sikma canini onemli olan diyet yapacak enerjiyi kaybetmemek
bu 3 günlük şok tu kadriyecim yarın 3.gün,perşembe yeni listeme başlıcam,dolmalı falan az önce yolladı arkadaşım pek sevdim

Hedefleri herkez bildirmedi sanirim yine lafta kalacak sanirim ama bir liste hazirlamayi planliyorum.umarim yarin is yogun olmaz ve halledebilirim.
gözden kaçırmışım sanırım hemen bildireyim.
bu cuma hedefim >>> 87.5

kadriyecim birde aklıma gelmişken birkonuya değinicem,
dün gece cuma yarışmalarını okuyordum hedef kilonun önemini gördüm.
ben hedef kilomu belirlerken hayalimi yazmıştım aslında tabiki bir gün 60 ları görmek istiyorum ama cuma yarışmalarından karne alamıcam gibime geldi:26: panikledim bi an.
çünkü hedef kilomuza ulaşmadan karne alamıyormuşuz:26:
kızlarla bi tartışıp hedefin öneminden bahsetsek ve 8.takım olarak gerekirse yeni hedefler mi belirlesek diyorum:44:
duruma görede yeni hedeflerimizi topluca bildiririz.
en azından karne alabilelim,sonra yine yeni hedeflerle devam ederiz.
nacizane fikrim,paylaşmak istedim.

çok güzel olmuş Sudecimm

evet mantıklı..
aslında ben kaç kilo olmak istediğimi bile bilmiyorum
annem başta olmak üzere çevremdeki herkes çok iyi göründüğümü söylediğinden kafam karışmadı değil..spor hocam bile birkaç kilo sonrasında sadece sporun yeterli olacağını düşünüyor..
am sanırım ben 55 i görmek istiyorum tartıda :44:
hatta alta çizelge yapayım ya, daha motive edici olur..

aileler ve çevre,bizi kuş kadar gördüklerinden her daim yeter diyebiliyorlar,88 kiloluk halimle bana tamam yeter diyen bir ailem var,boyumda 1,56 bu arada
kendi hedefimizi belirlemek çok önemli o yüzden ayşecim.

iyi akşamlar,menümüde paylaşıyım

3 günlük şok diyetimin 2.günü...
menüm

sabah
1 bardak ılık ballısirkeli limonlu su

1 bardak zencefilli kür

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

yorgunluktan ölmek deyimi benim şuanki psikolojimi anlatıyor galiba( 23 nisan geçene kadar böyle olacağım galiba...

sabah sucuklu menemen, peynir, zeytin, çeyrek ekmek(

öğle süt

ara kuru kayısı ve kuru üzüm

akşam yaprak sarması biraz, 3 kasık kadar yayla çorbası, 2-3 kasık barbunya salatası (gözleme vardı yemedim yuppiii)

okul çıkışı kızlar davet etmişti uğradım bunları yedim benimde akşam yemeğine misafirlerim vardı masayı donattım ama yediklerim(bunlardan bir saat sonra)

3 çatal sebzeli tavuk, yeşil salata, közlenmiş patlıcan bi çatal (mecburdum ev sahibi olarak diğer yaptıklarımın tadına bile bakmadım )

spora gidemedik zaten okulda ettiğim dans ve misafirler fazlasıyla yordu beni( devamında ev temizliği ve ütü...

tüm menüleri ve yazılanları okudum bu haftaki hedefim 69.5 inşallah veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…