Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

tatlım sana nazar değdirdim galibaa.. öğle kek yiyeceğini tost tavsiye ederim...

ablacım bu kadarcık yiyerek enerjin oluyorsa ne mutlu sana...

diyete benzemiyor bencede ama 2000 kaloriyi geçmemiş gibi görünüyorsun...

hanımların işi ne zormuş yaaaa... offf bıktım temizlik yapmaktan( annem geliyor bu hafta sonu ziyaretime kızım pasaklı demesin diye günlerdir ev temizliyorum okula gidip çocuklarla uğraşmak daha kolaymış...

bu saatte yeni oturuyorum offffff (((((((

kahvaltıdan önce bir avuç leblebi kuru üzüm

sabah haşlanmış yumurta domates salatalık krem peynir zeytin çeyrek ekmek

ara süt

öğle yok (kahvaltıyı çok geç yapıyorum)

akşam bir porsiyon bulgur pilavı çok az yağla yapılmış

akşamdan sonra kuru kayısı badem siirt fıstıgı birer avuç adını unuttugum cevizli pekmezli lokum gibi birşey baş parmagı kadar

okulda 23 çalışması sürekli dans ettim. akşam tempolu yarım saat yürüyüş, ev temizliği derken kendimden geçtim...

vee çokkkk açım... iyi geceler...

Cumadan beri oglum hasta.bugun yine goturdum bronsit dedi.canim sikkin.surekli kusuyo oglum.emmek istiyor.igne verdi doktor dua edin kizlar iyilessin minigim

Geçmiş olsun arkadaşım . Miniğin ne kadarlık. Çocuk hasta olunca akan sular duruyor benim için çünkü ben oğlumla çok çektim hastalık , ateş. o yüzden çok iyi bilirim. . Allah ennn kısa zamanda şifa versin inşallah kuzuma..

Günaydınlar :18:...
Akşam olsa da yatsak,çok uykum var
Kızlar ben hala diyet moduna giremedim.Şu 3 gün boyunca bari biraz sıkıp kilo versem yaaa.Annemlerde rahat olurum diye düşünüyordum ama diyet için evde daha rahatmışım meğer :)
Neyse dün yediklerim :

sabah : 1 kase k-flakes (1 bardak süt ve 4 kaşık gevrek ile hazırlandı)
ara : 1 kase yoğurt
öğlen : 3 etimek,1 yumurta,1 üçgen peynir ve biraz zeytin ezmesi(yarım ç.kaşığı)
ara : 1 greyfurt
akşam : 1 porsiyon soslu spagetti :26:
ara : biraz fıstık

günaydın arkadaşım. Yediklerinde birşey yokki. Bana göre gayet güzel bir menü. Hatta hafif bile....
Maşallah sana...

günaydınnnnn
mutlu,huzurlu,bereketli güzel bir gün olsun

canım yediklerin gayet güzel kalorisini hesapladınmı bence azdır
tabii spagetti öğle olsaydı daha iyi olurdu akşam için daha hafiif bişeyler yemelisin

ne güzel canım bahar temizliği olmuş annenin bahanesiyle
bende başalyacağım bahar temizliğine havalar biraz ısısnsın güneş yüzünü göstersin
hava güneş oldumu canım temizlik yapmak isterde
menüne gelirsek gayet güzel hafif sporda var tebrik ediyorum canım seni

canım çok geçmiş olsun allah kolaylık versin sana

canım ya çok geçmiş olsun
şimdi benimde gözümde çıktı çok acı veriyor
yavrum nasıl dayanıyor ben bu yaşımda dayanamıyorum bazen
inşallah geçerde aldırmak zorunda kalmazsınız ya
bugün yoksun yine doktordamısınız yoks canım??

kadişcim uyarmışsın herkes bu hafta kilo versin ve hergün spor yapın demişsin
hemen bu haftaki hedefimi söyliyeyim 59.9 görmek istiyorum bakalım inşallah
dün spor olarak sabah işe giderken 30 dak yürüdüm
akşam evde 10 dak. mekik çektim ve 3 mil leslie yaptım
bugün ip atlmayıda ekleyeceğim sporuma inşallah 200 atlasam ya

Guzel dilekleriniz icin saolun kizlar.bugun ise gitmedim.oglum dune gore daha iyi ama hala hasta.bide asiri kansiz cikti.igne vuruluyor.persembe gunu bi daha goturecegim umarim duzelir.ben cok yemeye basladim sut olsun diye bebegim emmekten baska bisey yemiyor cunku.aksam gorusuruz kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…