Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın güzeller....
Dünkü felaket menümü yazam size...
sabah bir parça ekmek , bir parça peynir ve çeyrek salatalık
ara 8 10 fıstık
öğlen kocaman bir tabak çorba 2 dilim ekmek.
ara 2 hurma(ümreden gelmiş) , 1 baklava( ustamız emekli olunca tatlı alcam gaye hanım size deyip duruyordu , dünde hiç olmadık bi anda çeşit çeşit baklava sarma vs alıp gelmiş. herkese ikram ettim ben 1 tane aldım ayıp olmasın diye ki ona bile söylendiler...)
akşam 3 kaşık yeşil fasülye , 3 kaşık bulgur pilavı , küçük bir haslanmış baget .. Sonra tatlı krizim tuttu bir dilim çikolatalı kek yedim. oğluşum istemişti akşam yapmıştım. ohhhhhhhhh ...
sonra mutfağa girip zeytin ekmek yememek için kendimle resmen mücadele ettim. çok zorlandım yani akşam.
birde 2. ayım geldi hala regl olmadım kızlar korkmaya başladım inş kötü bişiy yoktur.

canım hedefinin %80 nine ulaştığın anda karne alabiliyosun
ama hedefleri topluca yeniden revize edebiliriz
ablacım seni yardımcı olarak püskütcüğüme yazdıracağım
aşağıda karar defterini okumanı ve paylaşım alanını takip etmeni rica edeceğim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-4.html

karar defterini tüm üyeler okusun lütfen kızlar
en son sayfada güncellenmiş en son halini

aynı şeyi bende söyledim ama bu yazdığını okumamıştım canım kötü etkilemek istemem canım ya
ama yani bu kilolarda hafta 500 gr vermek zaten çok zor
100 gr vermek bile bence başarı

aileler ve çevre,bizi kuş kadar gördüklerinden her daim yeter diyebiliyorlar,88 kiloluk halimle bana tamam yeter diyen bir ailem var,boyumda 1,56 bu arada
kendi hedefimizi belirlemek çok önemli o yüzden ayşecim.

ben 65 iken annemler tamam derdi şimdi bile tamam diyolar 72 de
59 ikende tamam dur diyolardı
hedefler önemli elbette
ama bu hedeflere ulaşıp birden de salmak ta yanlış
mesela ben son haftalarda hedefi 1 kilodan 500 gr düşürdüm ama bazen onada ulaşamıyorum
yani ben uzun zamanda sindire sindire vermek istiyorum 9 ay oldu tam 18 kilo vermişim ayda 2 kilo
bence süper
zamanda iyi
böyle devam etmek istiyorum

kalan 4 ayda ise 65 hedefim
tabi 58 olasam 4 ayda süper olurda işteeeeeee
biraz hedefleri dengelemek lazım

günaydın canım
1 dilm baklavayla kalabildiğin için önce seni tebrik ederim
akşam keki kaçırmışsın
bak ben şuna inanıyorum
bunlardan mutlaka yememiz alzım çünkü ömür boyu diyette olamayız
ama kaçamakları sabah erken saatlerde yani öğlene kadar yapmak lazım
yada en fazla saat 2 ye kadar olsun
bundan sonra metabolizma yavaşlıyor
eğer o keki gündüz yeseydin yanar giderdi
ama akşam yedğin şu an yağ oldu vücudunda
kaçamak yaparken bunu unutmayalım
akşam biey mi çekti canımız koyalım bi köşeye seni yarın yiyeceğim deyip uzaklaşı
mesela o yedğin baklava erimiş gitmiştir özelliklede 1 dilm

akşam açıkmanın nedenide beyin diyoki nasılsa bir kek yedin ipin ucu kaçtı bişeyler daha ye
ama sen o keki yemeseydin canın başka bişey yemek istemezdi
ben beyin gücüne iananlardanım
da

canım ne ara işten gelip yemek yapıyossun
merak ettim
misafir ağırlamak beni artık yormaya başladı ya
vücudum misafir kabul etmiyor nedense
belki oğlumun hastalığında yorulmam buna sebep
birde ütü yapmışsın ya maşallah sana
kaçta gittti misafirlerin
enerji içeçeği mi içiyosun sen

aileler ve çevre,bizi kuş kadar gördüklerinden her daim yeter diyebiliyorlar,88 kiloluk halimle bana tamam yeter diyen bir ailem var,boyumda 1,56 bu arada
kendi hedefimizi belirlemek çok önemli o yüzden ayşecim.

canım aynı boydayız
57-58 arası iyi, 53-55 arası ise harika görünüyoruz, haberin olsun

günaydın kızlar
hepinize teşekkür ederim kuzuma iyi dilekleriniz için
dün doktor arpacıgın alınması gerektiğini söyledi ilk baştada alınması gerekıyor demişti diğer doktor ama ben narkoz verecekleri için istememiştim ama geçmeyince mecbur aldıracağız
bugün babası götürdü üniversite hastanesine bakalım orda aldıracagız ben mecbur işe geldım
ayyyyyyyyy anne olmak ne zor heleki çalışan annne olmak aklın beynin ruhun kalbın hep evde oluyor cok zor kızlar yaaaa
ben çok üzülüyorum kızımla vakıt gecıremedıgım ıcın vıcdan azabı cekıyorum ama ne yapayım çalışmamda gerekıyor tek tesellım annemın bakıyor olması benden daha guzel bakıyor cunku ayyyyyyyyyy Allahma şükürler olsun annemı basımdan eksık etmesın düşünmesi bile kötü ya kaynanam bakıyor olsaydı kafayı yerdım heralde düşünmekten bazen 1 kac saatlıgıne bırakmak zorunda kaldıgım zaman bile bakamıyor geldıgımde cocuk hala gecelıklerıyle duruyor oluyor sacı bası dagınık ammaaaaaaaaaaan işte sabah sabah dedıkodusunuda yaptım kadının

neyse işte dunde dıyet mıyet kalmadı zaten aksam üzeri titreme geldı suandada heryerım ağrıyor bakalım bugun dıkkat etmeye çalışıcam

canım bir tek sabah fazla kaçmış, onun dışında kötü birşey yok..

canım test yapsana 2 ay oldukça uzun bir zaman..:44:

canım senin sorunun yararlı şeyler yememen..
yani pek diyet yemeği gibi değil yediklerin..(benim şu son 2 gündür yediğim gibi)
keşke düzene oturtabilsen

ekmek dışında hiçbirşey istemiyor canım... bazen çeşit çeşit yemekler yapıyorum sonuç yine aynı( sebze sevmiyorum, et sevmiyorum alışmaya çalışıyorum...

canım zaten şu an almamaya bakıyorum..
bu hafta o kadar sapıttım ki, 200 gr almışım 58,5 olmuşum..
şu 2 gün ekmeği tamamen kesip bilhassa akşamları dikkat etmem gerek..
bir de öğleden sonra çok acıkıyorum, olmadı yemeğimi öğleden sonra yiyip akşama da meyve+yoğurt ya da salata deneyeceğim..
saçma sapan şeyler yemektense yemek yiyeyim bari..
evet 100 gr da olsa sevinmem lazım..ama almamam lazım..

akşamı dengelemiş olman çok güzel....

canım ben defalarca denedim bu dediğin olayı..
eğer kaçamağı gündüz saatlerinde yaparsam ve o gün spor yaptıysam, kilo almıyorum..
o yüzden dediğinde haklısın, yediğin saat çok önemli..
bir de hep hareket halinde olmak lazım

süper olmuş:)) hafif ve dengeli...

haftalardır sadece hayranlıkla izliyorum ablacım istikrarını hiç bozmuyorsun ne güzel...

ben ortada çok büyük bir felaket görmüyorum. cıslar var tamam ama bizde insanız az birazdan bierşeycikler olmas...

canım üzülme
çalışan anne olamnın sıkıntısını şu an bende yaşıyorum
annenin bakmasından memnun olman güzel
benim o da sorunlu
mecbur başkasına baktırıyorum
güzel bakıyor aklım kalmıyor ama evi pe düzenli değil sıkıntım bu neyse az kaldı
artık başka bişeyler bulacağım
kuzuna geçmiş olsun ama kolay bir işlem zannımca üzülme

kaptancım 12-5 arası çalışıyorum çalışma saatlerimin artsı var. nadir zamanlar dışında misafiri çok seviyorum hele yemek yapmak sanat benim için. yemek üzerine eğitim alıp şirin bir ev lokantası açacağım inşallah:)) hiperaktiflik var bende yorulma duygum çok az oturmayı beceremiyorum( misafirlerim 11 de gittiler.

anne olmak ütü yapmaktanda ev temizlemektende daha zordur. oğluna çok dikkat etmen lazım diyet değil oğluşun önemli kaptan...senin dirençli olman gerek bebekler annenin ruh halini hissedermiş unutma:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…