canım gelmiş geçmiş olsungünaydın kızlar
hepinize teşekkür ederim kuzuma iyi dilekleriniz için
dün doktor arpacıgın alınması gerektiğini söyledi ilk baştada alınması gerekıyor demişti diğer doktor ama ben narkoz verecekleri için istememiştim ama geçmeyince mecbur aldıracağız
bugün babası götürdü üniversite hastanesine bakalım orda aldıracagız ben mecbur işe geldım
ayyyyyyyyy anne olmak ne zor heleki çalışan annne olmak aklın beynin ruhun kalbın hep evde oluyor cok zor kızlar yaaaa
ben çok üzülüyorum kızımla vakıt gecıremedıgım ıcın vıcdan azabı cekıyorum ama ne yapayım çalışmamda gerekıyor tek tesellım annemın bakıyor olması benden daha guzel bakıyor cunku ayyyyyyyyyy Allahma şükürler olsun annemı basımdan eksık etmesın düşünmesi bile kötü ya kaynanam bakıyor olsaydı kafayı yerdım heralde düşünmekten bazen 1 kac saatlıgıne bırakmak zorunda kaldıgım zaman bile bakamıyor geldıgımde cocuk hala gecelıklerıyle duruyor oluyor sacı bası dagınık ammaaaaaaaaaaan işte sabah sabah dedıkodusunuda yaptım kadının
neyse işte dunde dıyet mıyet kalmadı zaten aksam üzeri titreme geldı suandada heryerım ağrıyor bakalım bugun dıkkat etmeye çalışıcam
günaydın kızlar
dün doktor arpacıgın alınması gerektiğini söyledi ilk baştada alınması gerekıyor demişti diğer doktor ama ben narkoz verecekleri için istememiştim ama geçmeyince mecbur aldıracağız
bugün babası götürdü üniversite hastanesine bakalım orda aldıracagız ben mecbur işe geldım
ayyyyyyyyy anne olmak ne zor heleki çalışan annne olmak aklın beynin ruhun kalbın hep evde oluyor cok zor kızlar yaaaa
ben çok üzülüyorum kızımla vakıt gecıremedıgım ıcın vıcdan azabı cekıyorum ama ne yapayım çalışmamda gerekıyor tek tesellım annemın bakıyor olması benden daha guzel bakıyor cunku ayyyyyyyyyy Allahma şükürler olsun annemı basımdan eksık etmesın düşünmesi bile kötü ya kaynanam bakıyor olsaydı kafayı yerdım heralde düşünmekten bazen 1 kac saatlıgıne bırakmak zorunda kaldıgım zaman bile bakamıyor geldıgımde cocuk hala gecelıklerıyle duruyor oluyor sacı bası dagınık ammaaaaaaaaaaan işte sabah sabah dedıkodusunuda yaptım kadının
neyse işte dunde dıyet mıyet kalmadı zaten aksam üzeri titreme geldı suandada heryerım ağrıyor bakalım bugun dıkkat etmeye çalışıcam
kadriyecim hepsini okuyorum hemen.canım hedefinin %80 nine ulaştığın anda karne alabiliyosun
ama hedefleri topluca yeniden revize edebiliriz
ablacım seni yardımcı olarak püskütcüğüme yazdıracağım
aşağıda karar defterini okumanı ve paylaşım alanını takip etmeni rica edeceğim
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...ayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri-4.html
karar defterini tüm üyeler okusun lütfen kızlar
en son sayfada güncellenmiş en son halini
ah ah bilmemmi 50 lerin nasıl yakıştığınıcanım aynı boydayız
57-58 arası iyi, 53-55 arası ise harika görünüyoruz, haberin olsun
canım ya çok geçmiş olsun
şimdi benimde gözümde çıktı çok acı veriyor
yavrum nasıl dayanıyor ben bu yaşımda dayanamıyorum bazen
inşallah geçerde aldırmak zorunda kalmazsınız ya
bugün yoksun yine doktordamısınız yoks canım??
çok sağol canım biliyorum ufak bir operasyon ama gel sen bunu bana anlatcanım üzülme
çalışan anne olamnın sıkıntısını şu an bende yaşıyorum
annenin bakmasından memnun olman güzel
benim o da sorunlu
mecbur başkasına baktırıyorum
güzel bakıyor aklım kalmıyor ama evi pe düzenli değil sıkıntım bu neyse az kaldı
artık başka bişeyler bulacağım
kuzuna geçmiş olsun ama kolay bir işlem zannımca üzülme
ayyy benım anacımda aynı işini bırakıyor valla bazen onada üzülüyorum bu yaştan sonra cocuk buyutuyor tekrarcanım gelmiş geçmiş olsun
canım sende onun için çalışıyorsun zaten üzme kendini evet çok zor ama herşey yavrularımız için
anneler sağolsun çok iyi bakıyorlar
benim kayınvalidem bakıyor sağolsun oğlumun bi dediğini iki etmiyor işi bırakıp parka gidiyorlar sırf oğlum istedi diye
bugün sen diyeti boşver kafan kızında zaten
kızım büyüdü Allaha şükür 5 yaşında kreşede gönderiyoruz ona bile anacım götürüp getiriyor hakkını nasıl ödeyeceksemcanını sıkma zor bir ameliyat değil diye biliyorum. sen annelik görevini yeterince yapıyorsundur hem annende bakıyormuş çok şanslısın bak...
ev hanımları bile çocuklarını 3 yaşından sonra kreşe veriyorlar sen mecburiyetten annene bırakıyorsun vicdan azabı çekme onun geleceği için çalışıyorsun..hem kızın büyük diye biliyorum.bağımsızlığı öğrenmesi gerekiyor yeterince sevgiyle beraber tabikii:)) iyi bir annesindir sen ...
canım benim kuzucuna tekrar tekrar geçmiş olsun,arkadaşlarıma katılıyorum üzme kendini onun geleceği için çabalıyorsungünaydın kızlar
ayşecim, benim 3 günlük şok listemi uygula istersen,ben acıkmıyorum bana gayet doyurucu geliyor ve güzel de kilo veriyorum,kilonun durmasına göre ayda 2 kez uygulanmasında bir sakıncada yok,sana yazayım istersen,beslenme tarzı çok aykırı gelmesse dene derim.canım zaten şu an almamaya bakıyorum..
bu hafta o kadar sapıttım ki, 200 gr almışım 58,5 olmuşum..
şu 2 gün ekmeği tamamen kesip bilhassa akşamları dikkat etmem gerek..
bir de öğleden sonra çok acıkıyorum, olmadı yemeğimi öğleden sonra yiyip akşama da meyve+yoğurt ya da salata deneyeceğim..
saçma sapan şeyler yemektense yemek yiyeyim bari..
evet 100 gr da olsa sevinmem lazım..ama almamam lazım..
tatlım çok da kötü değil bence,özellikle sporun harika.tabii daha dikkat etmelisin şurda yaza ne kaldı di mi?dünkü menüm utanarak açıklıyorum
sabah:damla çikolatalı bisküvi 5-6 tane, çay
öğle.1 tabak zeytinyağlı sarma, 1 bardak çay
akşam:1 tabak nohut yemeği,bugur pilavı ve pirinç salatası
2 litre su içtim.
spor:4 mil leslie, 12 dak. slim and 6 pack, 200 ip atlama
yediklerimi spor bil eeritemez çok yedim rahatsız bile oldum yerken yinede dur diyemiyorum kendime
ya nasıl oruç tutuyordum öyle kendimi tutmam gerekiyor ama yapamıyorum içimde canavar var sanki
bugün yemeyeceğim artık sporuda arttıracagım bakalım
kesin kilo veremem bu hafta hatta alırım belkide
dünkü menüm utanarak açıklıyorum
2 litre su içtim.
yediklerimi spor bil eeritemez çok yedim rahatsız bile oldum yerken yinede dur diyemiyorum kendime
ya nasıl oruç tutuyordum öyle kendimi tutmam gerekiyor ama yapamıyorum içimde canavar var sanki
canım sağol ya 4 ayoldu gecmedı kuzum ya acıyormu dıye soruyorum acımıyor dıyor hıssedemıyorumkı
yenı çıktıysa senın sıcak pamukla kompres uygula bırde sarımsak sür geçer inşallah canım
babası göturdu şuan irinli olduğu için almayalım demiş tekrar damla antibiyotık vermıs 3 hafta sonra tekrar randevu vermıs ozman alalım demıs.insanın evladı olunca başka oluyor
tatlım bu neeeeeee
spora bak ya tebrık ederım ne ara yaptın bukadar sporu
bu kadar sporla yakmıssındır canım yaaa
bende öyle bazen ıcımdekı canavarı durduramıyorum sankı
canım benim kuzucuna tekrar tekrar geçmiş olsun,arkadaşlarıma katılıyorum üzme kendini onun geleceği için çabalıyorsun
ayşecim, benim 3 günlük şok listemi uygula istersen,ben acıkmıyorum bana gayet doyurucu geliyor ve güzel de kilo veriyorum,kilonun durmasına göre ayda 2 kez uygulanmasında bir sakıncada yok,sana yazayım istersen,beslenme tarzı çok aykırı gelmesse dene derim.
tatlım çok da kötü değil bence,özellikle sporun harika.tabii daha dikkat etmelisin şurda yaza ne kaldı di mi?
Guzel dilekleriniz icin saolun kizlar.bugun ise gitmedim.oglum dune gore daha iyi ama hala hasta.bide asiri kansiz cikti.igne vuruluyor.persembe gunu bi daha goturecegim umarim duzelir.ben cok yemeye basladim sut olsun diye bebegim emmekten baska bisey yemiyor cunku.aksam gorusuruz kizlar.
kızlar selam,
bugünkü rezaletim..
sabah
2 dilim keten tohumlu ekmek
1 dilim peynir
tavada yumurta (1 tane)
domates, salatalık, biber
ara
1 elma
öğlen
yarım tabak kabak oturtma (kızartmadan yapmıştım)
3-4 kaşık yoğurt
1 dilim kek
ara
2 dilim keküzgünüm..
2 dilim çikolata
akşam dengeledim neyse ki
1 tabak çorba
3-4 sap brokoli
gece
henüz yemedim, saçmalamamak için elimden geleni yapacağım
45 dakika yürüyüş yaptım..
biraz bacağım yanıyor, demek ki tam olarak iyileşmemişim..
şimdi bacaklarımı uzattım, dinleniyorum
Kacamaklari yazmadin mi?bence menun gayet hafif olmuş canim
MENÜÜÜM
SABAH:
1DİLİMEKMEK
1AVUÇ PEYNİR
4ZEYTİN
DOMATES
YEŞİLLİK
1BARDAK SÜT
ÖĞLE
1KEPEKLİ EKMEKTEN PEYNİRLİ TOST
AYRAN
1YEŞİL ELMA
AKŞAM:
2BÜYÜK KASE ÇORBA
SALATA
3KURU KAYISI
ŞİMDİ ÇAYIM
spor:
ATMADAN MUTLAKA 45 DAK YÜRÜYÜŞ YAPICAM
gözden kaçırmışım sanırım hemen bildireyim.
bu cuma hedefim >>> 87.5
kadriyecim birde aklıma gelmişken birkonuya değinicem,
dün gece cuma yarışmalarını okuyordum hedef kilonun önemini gördüm.
ben hedef kilomu belirlerken hayalimi yazmıştım aslında tabiki bir gün 60 ları görmek istiyorum ama cuma yarışmalarından karne alamıcam gibime geldi:26: panikledim bi an.
çünkü hedef kilomuza ulaşmadan karne alamıyormuşuz:26:
kızlarla bi tartışıp hedefin öneminden bahsetsek ve 8.takım olarak gerekirse yeni hedefler mi belirlesek diyorum:44:
duruma görede yeni hedeflerimizi topluca bildiririz.
en azından karne alabilelim,sonra yine yeni hedeflerle devam ederiz.
nacizane fikrim,paylaşmak istedim.
evet mantıklı..
aslında ben kaç kilo olmak istediğimi bile bilmiyorum
annem başta olmak üzere çevremdeki herkes çok iyi göründüğümü söylediğinden kafam karışmadı değil..spor hocam bile birkaç kilo sonrasında sadece sporun yeterli olacağını düşünüyor..
am sanırım ben 55 i görmek istiyorum tartıda :44:
hatta alta çizelge yapayım ya, daha motive edici olur..
iyi akşamlar,menümüde paylaşıyım
3 günlük şok diyetimin 2.günü...
menüm
sabah
1 bardak ılık ballısirkeli limonlu su
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt
1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt
ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt
akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
110 dk
Günaydın güzeller....
Dünkü felaket menümü yazam size...
sabah bir parça ekmek , bir parça peynir ve çeyrek salatalık
ara 8 10 fıstık
öğlen kocaman bir tabak çorba 2 dilim ekmek.
ara 2 hurma(ümreden gelmiş) , 1 baklava( ustamız emekli olunca tatlı alcam gaye hanım size deyip duruyordu , dünde hiç olmadık bi anda çeşit çeşit baklava sarma vs alıp gelmiş. herkese ikram ettim ben 1 tane aldım ayıp olmasın diye ki ona bile söylendiler...)
akşam 3 kaşık yeşil fasülye , 3 kaşık bulgur pilavı , küçük bir haslanmış baget .. Sonra tatlı krizim tuttu bir dilim çikolatalı kek yedim. oğluşum istemişti akşam yapmıştım. ohhhhhhhhh ...
sonra mutfağa girip zeytin ekmek yememek için kendimle resmen mücadele ettim. çok zorlandım yani akşam.
birde 2. ayım geldi hala regl olmadım kızlar korkmaya başladım inş kötü bişiy yoktur.
günaydın canım
1 dilm baklavayla kalabildiğin için önce seni tebrik ederim
akşam keki kaçırmışsın
bak ben şuna inanıyorum
bunlardan mutlaka yememiz alzım çünkü ömür boyu diyette olamayız
ama kaçamakları sabah erken saatlerde yani öğlene kadar yapmak lazım
yada en fazla saat 2 ye kadar olsun
bundan sonra metabolizma yavaşlıyor
eğer o keki gündüz yeseydin yanar giderdi
ama akşam yedğin şu an yağ oldu vücudunda
kaçamak yaparken bunu unutmayalım
akşam biey mi çekti canımız koyalım bi köşeye seni yarın yiyeceğim deyip uzaklaşı
mesela o yedğin baklava erimiş gitmiştir özelliklede 1 dilm
akşam açıkmanın nedenide beyin diyoki nasılsa bir kek yedin ipin ucu kaçtı bişeyler daha ye
ama sen o keki yemeseydin canın başka bişey yemek istemezdi
ben beyin gücüne iananlardanım
da
günaydın kızlar
canım zaten şu an almamaya bakıyorum..
bu hafta o kadar sapıttım ki, 200 gr almışım 58,5 olmuşum..
şu 2 gün ekmeği tamamen kesip bilhassa akşamları dikkat etmem gerek..
bir de öğleden sonra çok acıkıyorum, olmadı yemeğimi öğleden sonra yiyip akşama da meyve+yoğurt ya da salata deneyeceğim..
saçma sapan şeyler yemektense yemek yiyeyim bari..
evet 100 gr da olsa sevinmem lazım..ama almamam lazım..
dünkü menüm utanarak açıklıyorum
2 litre su içtim.
Teşekkürler ederim yorumun için.günaydın canım
1 dilm baklavayla kalabildiğin için önce seni tebrik ederim
akşam keki kaçırmışsın
bak ben şuna inanıyorum
bunlardan mutlaka yememiz alzım çünkü ömür boyu diyette olamayız
ama kaçamakları sabah erken saatlerde yani öğlene kadar yapmak lazım
yada en fazla saat 2 ye kadar olsun
bundan sonra metabolizma yavaşlıyor
eğer o keki gündüz yeseydin yanar giderdi
ama akşam yedğin şu an yağ oldu vücudunda
kaçamak yaparken bunu unutmayalım
akşam biey mi çekti canımız koyalım bi köşeye seni yarın yiyeceğim deyip uzaklaşı
mesela o yedğin baklava erimiş gitmiştir özelliklede 1 dilm
akşam açıkmanın nedenide beyin diyoki nasılsa bir kek yedin ipin ucu kaçtı bişeyler daha ye
ama sen o keki yemeseydin canın başka bişey yemek istemezdi
ben beyin gücüne iananlardanım
da
günaydın kızlar
Canım test yaptım ama öyle bişiy değil. Bu yaşımda ilk defa bu kadar gecikti. Nasıl desem olmak için can atıyor, sürekli bi kan lekelenmesi hergün ama olamıyor. O yüzden diyorum can çekişiyo diye...canım test yapsana 2 ay oldukça uzun bir zaman..:44:
ben ortada çok büyük bir felaket görmüyorum. cıslar var tamam ama bizde insanız az birazdan bierşeycikler olmas...
haklısın canım Rabbim beterinden korusun ama işte dediğin gibi anne bugün işe gitcekmisin her gun sorarmı bır cocukya her gun bıkmadan usanmadan soruyor bugun işe gıdecekmısın diye... ah ah şükürki gözüm arakada değil Rabbim hepimizin yavrusunu korusunTeşekkürler ederim yorumun için.
Evet kerki yedim , tabakta diğerleri bana bakıyor ben ona.hemen kaldırdım.
Şimdide mutfakta baklavalar gözümün önünde iş yerin de aklım orda ama ellemedim hiç.Başka zaman olsa şimdiye 3 5 gitmişti.
Anne olmak , hele o hastayken elinden bişey gelmemesi nedir öle iyi bilirimki. onu 39 40 derece ateşle bırakıp işe gelmek , anne noolur gitme bugün işe ben bugün mama , oyuncak istemiyom derken çaresiz olman....Daha sayayım mı... Allahım onlara uzun ömür versinde yapacak bişiyimiz yok. Benimde şükür ki annem ve kardeşlerim bakıyolar.Tekrardan geçmiş olsun kuzuna. Ben kuzum için böyle durumlarda üzülürken hep allah beterinden saklasın ne varki bunda diye kendimi teskin ederim. İyi düşünki iyi olsun...
Canım test yaptım ama öyle bişiy değil. Bu yaşımda ilk defa bu kadar gecikti. Nasıl desem olmak için can atıyor, sürekli bi kan lekelenmesi hergün ama olamıyor. O yüzden diyorum can çekişiyo diye...
Dimi ara sıra olcak o cıslar:)
sağol canımcım...
ah canım yaaa annede oldugun zaman dıyet olurmu hıc ben annemde yedıgım gun kendımı kaybedıyorum sen vermeyı bırak almamaya dıkkat et cunku annenın gozunde sen 45 kgsun kendımden bılıyorumKızlar ben annemlere gelince daha düzenli beslenirim diye düşünmüştüm ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...Bugün itibari ile hala aynı kilodayım...
Hava çok yağışlı olduğu için dışarda yürüyüşde yapamıyorum.Eve tıkılı kaldık öylece...Benim bünyem ise hareket olmadan hiç kilo veremiyor
Dün yediklerim :
sabah : 1 kase k-fleks ( 1 bardak süt ve 4-5 kaşık gevrek ile hazırlandı)(çabuk acıktırdığı için yemeyeceğim artık)
ara : 2 etimek (taktım bu ara etimeği kıtır kıtır yemeye )
öğlen : 1 yumurta,3 etimek,1 çay kaşığı t.yağ ve ç.kaşığı ucu ile zeytin ezmesi
ara : 1 avuç antep fıstığı ,yarım greyfurt
akşam : 9-10 tane ince yaprak sarması (içindeki pirincin toplamı 2 yemek kaşığı anca),4-5 tane ince kaburga(sarmanın altında pişti ve yağı alındı)
ara : 1 kare çikolata,şekersiz türk kahvesi
gece ; 5-6 tane çiğköfte ,marul yaprağı,1 bardak ayran (kardeşim yoldan çıkardı :18:)
benim kadar sevmeablacım yemek yemeyi çok seviyorum ya tok olsam bile yemek istiyorum nolcak benim bu halim
yaza az kaldı doğru nisan çıktımı yazlıkları giymeye başalrım ve benim göbek kendini gösteri artık saklayamam
Geçmiş olsun bebeğin için...
Kan değeri kaç çıktı oğlunun?
Akşam gayet güzel dengelemişsin.
Maalesef evde kek-kurabiye şeklinde abur cuburlar olunca yememek kaçınılmaz oluyor?
Kaçamak derken ?
Genelde yediğim her şeyi paylaşıyorum.
Tek paylaşmadığım şey oğluma yemek hazırlarken tatlı kaşığı ile ucundan tadına baktıklarım..
Menü gündüz için gayet hafif idi fakat akşam spagettiyi saat 8.30 civarı ve bol soslu yediğim için kötü menü olduğunu düşünmüştüm...
Çok hafif bir menü
Doydunmu bu kadarcıkla :18:
Benim ulaşmak istediğim kilo 58...
Bunun dışında her hafta ulaşamasamda hedef belirlemeye devam edeceğim.
ben de 155 boyundayım ve en son hedefim 58...
Ama dediğin gibi 54-55 süper oluyor
Sen çok yaklaştın artık hedefe,darısı bana..
Bu hafta sonucunu merakla bekliyorum...Çok istikrarlı devam ediyorsun
kocaman bir tabak çorba 2 kase gelirse eğer ,üzerine 2 dilim ekmek ile 4-5 dilim ekmek yemiş oluyorsun
1 tane baklava çok büyük bir kaçamak değil benim gözümde.Hele öğlen yendiyse
Çikolatalı kek akşam fazla olmuş...Maalesef evde yapıldığı zaman yeniyor...
Ben de beyin gücüne inananlardanım...
Kızın için çok geçmiş olsun canım...Vicdan azabı çekme lütfen..
Keyfi sebeblerden dolayını kızını bırakmıyorsun.Ki annenin bakıyor olması büyük bir şans gerçekten.
Üzme kendini...
Karatay dene istersen 1 hafta...Çok doyurucu
Ben hiç acıkmıyordum,tek sorunum kaçamak yapamamak idi.
Cidden biraz fazla olmuş canım...
İyi ki spor yapmışın
ayşemmmm hazirana kadar 6 kg verirsin sen zaten zarifsin tatlım inşallah içine sinen kıyafetler bulursunbenim kadar sevme
nasıl dayanıp yemiyorum bende bilmiyorum,sanırım oğlumun nişanının olacak olması beni gaza getirdi
sanırım haziran başı gibi nişanı yapıcaz ve ben zarif kayınvalide olmak istiyorum o gün,güzel ciciler bulmak almak giymek istiyorum
canım fazla olmuş yumurta kalorisi 262 çorba 129 desek 120 de ekmek desek fazla olmuş canım aksam dengelersin salata ye sadeceöğle yemeğimi çorba ile geçiştirecektim. Karatay diyetine gözüm takıldı o kadar çok yumurta varki canım çekti sanırım 2 yumurta çok az yağlı , çorba ve iki dilim ekmekle öğle yemeğimi yidim kıslar. Çok mu ki...
benim kadar sevme
nasıl dayanıp yemiyorum bende bilmiyorum,sanırım oğlumun nişanının olacak olması beni gaza getirdi
sanırım haziran başı gibi nişanı yapıcaz ve ben zarif kayınvalide olmak istiyorum o gün,güzel ciciler bulmak almak giymek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?