Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım gelmiş geçmiş olsun
canım sende onun için çalışıyorsun zaten üzme kendini evet çok zor ama herşey yavrularımız için
anneler sağolsun çok iyi bakıyorlar
benim kayınvalidem bakıyor sağolsun oğlumun bi dediğini iki etmiyor işi bırakıp parka gidiyorlar sırf oğlum istedi diye
bugün sen diyeti boşver kafan kızında zaten

canını sıkma zor bir ameliyat değil diye biliyorum. sen annelik görevini yeterince yapıyorsundur hem annende bakıyormuş çok şanslısın bak...
ev hanımları bile çocuklarını 3 yaşından sonra kreşe veriyorlar sen mecburiyetten annene bırakıyorsun vicdan azabı çekme onun geleceği için çalışıyorsun..hem kızın büyük diye biliyorum.bağımsızlığı öğrenmesi gerekiyor yeterince sevgiyle beraber tabikii:)) iyi bir annesindir sen ...

dünkü menüm utanarak açıklıyorum
sabah:damla çikolatalı bisküvi 5-6 tane, çay
öğle.1 tabak zeytinyağlı sarma, 1 bardak çay
akşam:1 tabak nohut yemeği,bugur pilavı ve pirinç salatası
2 litre su içtim.
spor:4 mil leslie, 12 dak. slim and 6 pack, 200 ip atlama
yediklerimi spor bil eeritemez çok yedim rahatsız bile oldum yerken yinede dur diyemiyorum kendime
ya nasıl oruç tutuyordum öyle kendimi tutmam gerekiyor ama yapamıyorum içimde canavar var sanki
bugün yemeyeceğim artık sporuda arttıracagım bakalım
kesin kilo veremem bu hafta hatta alırım belkide

selam kızlar

kadriyecim hepsini okuyorum hemen.

canım aynı boydayız
57-58 arası iyi, 53-55 arası ise harika görünüyoruz, haberin olsun
ah ah bilmemmi 50 lerin nasıl yakıştığını
evlenene kadar 50-53 arasındaydım

canım sağol ya 4 ayoldu gecmedı kuzum ya acıyormu dıye soruyorum acımıyor dıyor hıssedemıyorumkı
yenı çıktıysa senın sıcak pamukla kompres uygula bırde sarımsak sür geçer inşallah canım
babası göturdu şuan irinli olduğu için almayalım demiş tekrar damla antibiyotık vermıs 3 hafta sonra tekrar randevu vermıs ozman alalım demıs.insanın evladı olunca başka oluyor

çok sağol canım biliyorum ufak bir operasyon ama gel sen bunu bana anlat
sağolsun annem benden daha dıkkatlıdır her konuda bana benım kızım bu dıyor senın degıl dıyor
ayyy benım anacımda aynı işini bırakıyor valla bazen onada üzülüyorum bu yaştan sonra cocuk buyutuyor tekrar

kızım büyüdü Allaha şükür 5 yaşında kreşede gönderiyoruz ona bile anacım götürüp getiriyor hakkını nasıl ödeyeceksem
iyiyimdir demi

canım benim kuzucuna tekrar tekrar geçmiş olsun,arkadaşlarıma katılıyorum üzme kendini onun geleceği için çabalıyorsun

ayşecim, benim 3 günlük şok listemi uygula istersen,ben acıkmıyorum bana gayet doyurucu geliyor ve güzel de kilo veriyorum,kilonun durmasına göre ayda 2 kez uygulanmasında bir sakıncada yok,sana yazayım istersen,beslenme tarzı çok aykırı gelmesse dene derim.

tatlım çok da kötü değil bence,özellikle sporun harika.tabii daha dikkat etmelisin şurda yaza ne kaldı di mi?

tatlım bu neeeeeee
spora bak ya tebrık ederım ne ara yaptın bukadar sporu
bu kadar sporla yakmıssındır canım yaaa
bende öyle bazen ıcımdekı canavarı durduramıyorum sankı

yeni çıktı benimde canım sarımsağı önerdiler ama sıcak pamuk iyi fikir deneyeceği sağolasın
keşke alsalardı rahatlardınız neyse artık 3 hafta sonra kurtulacaksınız yavrum rahalar inşallah
tabi canım evlat bu başka k,imseya benzemez ciğerimiz onlar bizim

tatlım bu neeeeeee
spora bak ya tebrık ederım ne ara yaptın bukadar sporu
bu kadar sporla yakmıssındır canım yaaa
bende öyle bazen ıcımdekı canavarı durduramıyorum sankı

sorma canım senin rakip sapıttı
sporu canım akşam 9 da başladım 11e kadar sürdü bittim tükendim
oğlum oynayalım diyo oyun gibi yaptık artık o da spor yaptı yavrum yatıyor benle mekik çekmeye çalışıyor zormuş anne diyo
bugün az yer ve sporumu düzenli yaparsam çok mutlu olacagım
bugün yağmur yağmıyor işe gelirken de yürüdüm iş çıkışıda yürürüsem harika olacak

ablacım yemek yemeyi çok seviyorum ya tok olsam bile yemek istiyorum nolcak benim bu halim
yaza az kaldı doğru nisan çıktımı yazlıkları giymeye başalrım ve benim göbek kendini gösteri artık saklayamam

Geçmiş olsun bebeğin için...
Kan değeri kaç çıktı oğlunun?

Akşam gayet güzel dengelemişsin.
Maalesef evde kek-kurabiye şeklinde abur cuburlar olunca yememek kaçınılmaz oluyor?

Kacamaklari yazmadin mi?bence menun gayet hafif olmuş canim

Kaçamak derken ?
Genelde yediğim her şeyi paylaşıyorum.
Tek paylaşmadığım şey oğluma yemek hazırlarken tatlı kaşığı ile ucundan tadına baktıklarım..
Menü gündüz için gayet hafif idi fakat akşam spagettiyi saat 8.30 civarı ve bol soslu yediğim için kötü menü olduğunu düşünmüştüm...

Çok hafif bir menü
Doydunmu bu kadarcıkla :18:

Benim ulaşmak istediğim kilo 58...
Bunun dışında her hafta ulaşamasamda hedef belirlemeye devam edeceğim.

ben de 155 boyundayım ve en son hedefim 58...
Ama dediğin gibi 54-55 süper oluyor
Sen çok yaklaştın artık hedefe,darısı bana..

Bu hafta sonucunu merakla bekliyorum...Çok istikrarlı devam ediyorsun

kocaman bir tabak çorba 2 kase gelirse eğer ,üzerine 2 dilim ekmek ile 4-5 dilim ekmek yemiş oluyorsun
1 tane baklava çok büyük bir kaçamak değil benim gözümde.Hele öğlen yendiyse
Çikolatalı kek akşam fazla olmuş...Maalesef evde yapıldığı zaman yeniyor...

Ben de beyin gücüne inananlardanım...

Kızın için çok geçmiş olsun canım...Vicdan azabı çekme lütfen..
Keyfi sebeblerden dolayını kızını bırakmıyorsun.Ki annenin bakıyor olması büyük bir şans gerçekten.
Üzme kendini...

Karatay dene istersen 1 hafta...Çok doyurucu
Ben hiç acıkmıyordum,tek sorunum kaçamak yapamamak idi.

Cidden biraz fazla olmuş canım...
İyi ki spor yapmışın

Teşekkürler ederim yorumun için.
Evet kerki yedim , tabakta diğerleri bana bakıyor ben ona.hemen kaldırdım.
Şimdide mutfakta baklavalar gözümün önünde iş yerin de aklım orda ama ellemedim hiç.Başka zaman olsa şimdiye 3 5 gitmişti.

Anne olmak , hele o hastayken elinden bişey gelmemesi nedir öle iyi bilirimki. onu 39 40 derece ateşle bırakıp işe gelmek , anne noolur gitme bugün işe ben bugün mama , oyuncak istemiyom derken çaresiz olman....Daha sayayım mı... Allahım onlara uzun ömür versinde yapacak bişiyimiz yok. Benimde şükür ki annem ve kardeşlerim bakıyolar.Tekrardan geçmiş olsun kuzuna. Ben kuzum için böyle durumlarda üzülürken hep allah beterinden saklasın ne varki bunda diye kendimi teskin ederim. İyi düşünki iyi olsun...

canım test yapsana 2 ay oldukça uzun bir zaman..:44:
Canım test yaptım ama öyle bişiy değil. Bu yaşımda ilk defa bu kadar gecikti. Nasıl desem olmak için can atıyor, sürekli bi kan lekelenmesi hergün ama olamıyor. O yüzden diyorum can çekişiyo diye...

ben ortada çok büyük bir felaket görmüyorum. cıslar var tamam ama bizde insanız az birazdan bierşeycikler olmas...

Dimi ara sıra olcak o cıslar:)
sağol canımcım...

Kızlar ben annemlere gelince daha düzenli beslenirim diye düşünmüştüm ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...Bugün itibari ile hala aynı kilodayım...
Hava çok yağışlı olduğu için dışarda yürüyüşde yapamıyorum.Eve tıkılı kaldık öylece...Benim bünyem ise hareket olmadan hiç kilo veremiyor

Dün yediklerim :

sabah : 1 kase k-fleks ( 1 bardak süt ve 4-5 kaşık gevrek ile hazırlandı)(çabuk acıktırdığı için yemeyeceğim artık)

ara : 2 etimek (taktım bu ara etimeği kıtır kıtır yemeye )

öğlen : 1 yumurta,3 etimek,1 çay kaşığı t.yağ ve ç.kaşığı ucu ile zeytin ezmesi

ara : 1 avuç antep fıstığı ,yarım greyfurt

akşam : 9-10 tane ince yaprak sarması (içindeki pirincin toplamı 2 yemek kaşığı anca),4-5 tane ince kaburga(sarmanın altında pişti ve yağı alındı)

ara : 1 kare çikolata,şekersiz türk kahvesi

gece ; 5-6 tane çiğköfte ,marul yaprağı,1 bardak ayran (kardeşim yoldan çıkardı :18:)

haklısın canım Rabbim beterinden korusun ama işte dediğin gibi anne bugün işe gitcekmisin her gun sorarmı bır cocukya her gun bıkmadan usanmadan soruyor bugun işe gıdecekmısın diye... ah ah şükürki gözüm arakada değil Rabbim hepimizin yavrusunu korusun

ah canım yaaa annede oldugun zaman dıyet olurmu hıc ben annemde yedıgım gun kendımı kaybedıyorum sen vermeyı bırak almamaya dıkkat et cunku annenın gozunde sen 45 kgsun kendımden bılıyorum

ablacım yemek yemeyi çok seviyorum ya tok olsam bile yemek istiyorum nolcak benim bu halim
yaza az kaldı doğru nisan çıktımı yazlıkları giymeye başalrım ve benim göbek kendini gösteri artık saklayamam
benim kadar sevme
nasıl dayanıp yemiyorum bende bilmiyorum,sanırım oğlumun nişanının olacak olması beni gaza getirdi
sanırım haziran başı gibi nişanı yapıcaz ve ben zarif kayınvalide olmak istiyorum o gün,güzel ciciler bulmak almak giymek istiyorum

Canımcım biraz önce farkettim kase benim koca tabağımdan çok çorba alıyor. bildiğin çorba kaseleri. Demekki takak yayvan ya büyük geliyo gözüme ve gözümü doyuruyo. Kasede mi içsem artık ne

öğle yemeğimi çorba ile geçiştirecektim. Karatay diyetine gözüm takıldı o kadar çok yumurta varki canım çekti sanırım 2 yumurta çok az yağlı , çorba ve iki dilim ekmekle öğle yemeğimi yidim kıslar. Çok mu ki...

ayşemmmm hazirana kadar 6 kg verirsin sen zaten zarifsin tatlım inşallah içine sinen kıyafetler bulursun
canım fazla olmuş yumurta kalorisi 262 çorba 129 desek 120 de ekmek desek fazla olmuş canım aksam dengelersin salata ye sadece

ablacım gözümüzün önünde eridin gittin valla
14 kilo ya dile kolay maşallah maşşallah
sen zarif kayınvalide olacaksın inan bana
nişana kadar hedefin kaç80 olursun heralde öyle değilmi?
düğün ne zaman abla?artık düğüne 60 olur gelini çatlatırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…