öğle yemeğimi çorba ile geçiştirecektim. Karatay diyetine gözüm takıldı o kadar çok yumurta varki canım çekti sanırım 2 yumurta çok az yağlı , çorba ve iki dilim ekmekle öğle yemeğimi yidim kıslar. Çok mu ki...
iyi akşamlar,menümüde paylaşıyım
3 günlük şok diyetimin 2.günü...
menüm
sabah
1 bardak ılık ballısirkeli limonlu su
1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek
ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt
1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt
ara
3 kuru kayısı
1 kaşık yoğurt
akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek
ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
110 dk
yorgunluktan ölmek deyimi benim şuanki psikolojimi anlatıyor galiba( 23 nisan geçene kadar böyle olacağım galiba...
sabah sucuklu menemen, peynir, zeytin, çeyrek ekmek(
öğle süt
ara kuru kayısı ve kuru üzüm
akşam yaprak sarması biraz, 3 kasık kadar yayla çorbası, 2-3 kasık barbunya salatası (gözleme vardı yemedim yuppiii)
okul çıkışı kızlar davet etmişti uğradım bunları yedim benimde akşam yemeğine misafirlerim vardı masayı donattım ama yediklerim(bunlardan bir saat sonra)
3 çatal sebzeli tavuk, yeşil salata, közlenmiş patlıcan bi çatal (mecburdum ev sahibi olarak diğer yaptıklarımın tadına bile bakmadım )
spora gidemedik zaten okulda ettiğim dans ve misafirler fazlasıyla yordu beni( devamında ev temizliği ve ütü...
tüm menüleri ve yazılanları okudum bu haftaki hedefim 69.5 inşallah veririm...
canım benim koskocaman baklava tepsisinden bir tane alıp çekilmene kocaman biiii AFERİİİİNNNNGünaydın güzeller....
Dünkü felaket menümü yazam size...
sabah bir parça ekmek , bir parça peynir ve çeyrek salatalık
ara 8 10 fıstık
öğlen kocaman bir tabak çorba 2 dilim ekmek.
ara 2 hurma(ümreden gelmiş) , 1 baklava( ustamız emekli olunca tatlı alcam gaye hanım size deyip duruyordu , dünde hiç olmadık bi anda çeşit çeşit baklava sarma vs alıp gelmiş. herkese ikram ettim ben 1 tane aldım ayıp olmasın diye ki ona bile söylendiler...)
akşam 3 kaşık yeşil fasülye , 3 kaşık bulgur pilavı , küçük bir haslanmış baget .. Sonra tatlı krizim tuttu bir dilim çikolatalı kek yedim. oğluşum istemişti akşam yapmıştım. ohhhhhhhhh ...
sonra mutfağa girip zeytin ekmek yememek için kendimle resmen mücadele ettim. çok zorlandım yani akşam.
birde 2. ayım geldi hala regl olmadım kızlar korkmaya başladım inş kötü bişiy yoktur.
Annelerimizin gözünde zaten hep suratımız kuş kadar kalmış aman yeter açlıktan ölücez aman dermansız kaldıkben 65 iken annemler tamam derdi şimdi bile tamam diyolar 72 de
59 ikende tamam dur diyolardı
hedefler önemli elbette
ama bu hedeflere ulaşıp birden de salmak ta yanlış
mesela ben son haftalarda hedefi 1 kilodan 500 gr düşürdüm ama bazen onada ulaşamıyorum
yani ben uzun zamanda sindire sindire vermek istiyorum 9 ay oldu tam 18 kilo vermişim ayda 2 kilo
bence süper
zamanda iyi
böyle devam etmek istiyorum
kalan 4 ayda ise 65 hedefim
tabi 58 olasam 4 ayda süper olurda işteeeeeee
biraz hedefleri dengelemek lazım
dünkü menüm utanarak açıklıyorum
sabah:damla çikolatalı bisküvi 5-6 tane, çay
öğle.1 tabak zeytinyağlı sarma, 1 bardak çay
akşam:1 tabak nohut yemeği,bugur pilavı ve pirinç salatası
2 litre su içtim.
spor:4 mil leslie, 12 dak. slim and 6 pack, 200 ip atlama
yediklerimi spor bil eeritemez çok yedim rahatsız bile oldum yerken yinede dur diyemiyorum kendime
ya nasıl oruç tutuyordum öyle kendimi tutmam gerekiyor ama yapamıyorum içimde canavar var sanki
bugün yemeyeceğim artık sporuda arttıracagım bakalım
kesin kilo veremem bu hafta hatta alırım belkide
canım sağol ya 4 ayoldu gecmedı kuzum ya acıyormu dıye soruyorum acımıyor dıyor hıssedemıyorumkı
yenı çıktıysa senın sıcak pamukla kompres uygula bırde sarımsak sür geçer inşallah canım
babası göturdu şuan irinli olduğu için almayalım demiş tekrar damla antibiyotık vermıs 3 hafta sonra tekrar randevu vermıs ozman alalım demıs.insanın evladı olunca başka oluyor
Kızlar ben annemlere gelince daha düzenli beslenirim diye düşünmüştüm ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...Bugün itibari ile hala aynı kilodayım...
Hava çok yağışlı olduğu için dışarda yürüyüşde yapamıyorum.Eve tıkılı kaldık öylece...Benim bünyem ise hareket olmadan hiç kilo veremiyor
Dün yediklerim :
sabah : 1 kase k-fleks ( 1 bardak süt ve 4-5 kaşık gevrek ile hazırlandı)(çabuk acıktırdığı için yemeyeceğim artık)
ara : 2 etimek (taktım bu ara etimeği kıtır kıtır yemeye )
öğlen : 1 yumurta,3 etimek,1 çay kaşığı t.yağ ve ç.kaşığı ucu ile zeytin ezmesi
ara : 1 avuç antep fıstığı ,yarım greyfurt
akşam : 9-10 tane ince yaprak sarması (içindeki pirincin toplamı 2 yemek kaşığı anca),4-5 tane ince kaburga(sarmanın altında pişti ve yağı alındı)
ara : 1 kare çikolata,şekersiz türk kahvesi
gece ; 5-6 tane çiğköfte ,marul yaprağı,1 bardak ayran (kardeşim yoldan çıkardı :18:)
akşam biraz ağır olmuş canım hem nohut,hem bulgur,hem pirinç
Bana da fazla geldi aslında ama ne bileyim saçmaladım işte.... ya bide regl zamanı çok yerim bi türlü olamıyorum ., bide yeni yeni alışıyom diyet moduna vee en büyük etken sigarayı bırakmaya çalışıyom ya kaçamaklarımın ana kaynağı bu zati....canım biraz fazla gibi geldi
ama akşama telafi et olurmu öğle yedin sorun olmaz tabii
canım benim koskocaman baklava tepsisinden bir tane alıp çekilmene kocaman biiii AFERİİİİNNNNama akşam çikolatalı kekin fazla olmuş o ayrı tabi
ayy inşallahhh tatlım yaayşemmmm hazirana kadar 6 kg verirsin sen zaten zarifsin tatlım inşallah içine sinen kıyafetler bulursun
eridim di mi kızlarablacım gözümüzün önünde eridin gittin valla
14 kilo ya dile kolay maşallah maşşallah
sen zarif kayınvalide olacaksın inan bana
nişana kadar hedefin kaç80 olursun heralde öyle değilmi?
düğün ne zaman abla?artık düğüne 60 olur gelini çatlatırsınn
tatlım çok az çünkü 3 günlük şok diyet oAyşecim çok çok az geldi bananasıl bukadar yemeye bu kadar da güzel spor yapabiliyorsun maşallah sana canım
menülerinden belli kadriyecim koşuşturman,hiç bir şey yiyememişsin.Bugunku menumu paylasayim hemen sabah bi kivi ara yarim paket diyet biskuvi oglen yarim paket diyet biskuvi ara bi paket diyet kraker aksam 5 kasik tavuklu pilav salata 3 kasik mantar sote ara turk kahvesi 2 ısırık cukulata spor yok ama kosturmacam pek cok
kızlaar bu günüde bitirdik sayılır birazdan çıkacagım yağmur yağmıyotr yürüyeceğim
yarın öğle yemeğine arkadaş çağırdı gözleme yemeye ne yapsam bilmiyorum gitsemde az mı yesem gitmesemmi
çok da ısrar ediyor bana bir akıl verin ne olur...
iyi akşamalar kılzar az yiyelim cumatya 1 gün kaldı
Bana da fazla geldi aslında ama ne bileyim saçmaladım işte.... ya bide regl zamanı çok yerim bi türlü olamıyorum ., bide yeni yeni alışıyom diyet moduna vee en büyük etken sigarayı bırakmaya çalışıyom ya kaçamaklarımın ana kaynağı bu zati....
Ahh ben de kendimi tebrik ettim. Dünden beri kim geliyosa ustamızdan deyip 4-5 4-5 doyup yediriyom millete. Hala bitmemişti. Şimdi bi tanıdık geldi doldurdum son kalanları bi tabağa yiyin çok taze mis gibi dedim. Derdim bitsin ki gözüm görmesin. Benim tatlı ile sınavım işte:26:
ablacım gözümüzün önünde eridin gittin valla
14 kilo ya dile kolay maşallah maşşallah
sen zarif kayınvalide olacaksın inan bana
nişana kadar hedefin kaç80 olursun heralde öyle değilmi?
düğün ne zaman abla?artık düğüne 60 olur gelini çatlatırsınn
günaydin,ben 4. takim kaptaniyim,4.takimdan Ausencia arkadasimiz yemek yarismasina katilmistir,diger yarismacilar,es dosttan oy topluyorlar,bizim es dostumuzda diyet kardeslerimiz oldugundan sizlerin desteğinizi ve oylarınızı bekliyoruz arkadaşlar.
Yemegin adi "ZEYTINYAGLI KURU DOLMA VE BUGDAY SALATASI"
desteginiz icin simdiden tesekkürler
http://www.kadinlarkulubu.com/yemekt...l#post29913445 (Zeytinyağlılar ve Salatalar) (Zeytinyağlılar ve Salatalar)
Kizlar bu mesajda ki yemege oylarinizi kullanir misiniz?arkadasa destek olalim.tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?