Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

canım biraz fazla gibi geldi
ama akşama telafi et olurmu öğle yedin sorun olmaz tabii

Ayşecim çok çok az geldi bananasıl bukadar yemeye bu kadar da güzel spor yapabiliyorsun maşallah sana canım

Misafire rağmen hiçde ağır bir menün yok tatlım TEBRİK EDERİİİİİMMMşu 23 Nisan temposunda hedefine ulaşmaman imkansız tatlııım bilirim resmen tükeniyorsun dans ettiricem diye çocukların iki katı kadar dans ediyorsuun

canım benim koskocaman baklava tepsisinden bir tane alıp çekilmene kocaman biiii AFERİİİİNNNNama akşam çikolatalı kekin fazla olmuş o ayrı tabi

Annelerimizin gözünde zaten hep suratımız kuş kadar kalmış aman yeter açlıktan ölücez aman dermansız kaldıkAma seni tebrik ediyorum kaptancım gerçekten çok güzel bir iraden var hiç bıkmadan yılmadan devam ediyorsun ne güzelhedefler kesinlikle çok önemli ve özzellikle yapılabilecek hedefler önemli olan haftada 3*5 kilo verip sonrasında geriye 8*10 kilo geri almak olmamalı amaç sağlıklı beslenerek kilo vermek olmalı ama bende dahil tahammülsüzüz işte sanki cuk diye aldık kilolarıda hemencik uçup gitsin istiyoruz

akşam biraz ağır olmuş canım hem nohut,hem bulgur,hem pirinç

Canım benim Rabbim çok büyük şifasını versin kuzucuğunun,anne değilim ama insan yavrusundan fazla çakiyor sanırım onun sızısını inşallah bu ilaçlar çok iyi gelsin ve hiç gerek kalmasın inşallah bira daha doktora gitmeye

tatlım ne güzel gününü hafif hafif atlatmışken keşke o çiğköfteyi hiç yemeseymişsiiiin

kızlaar bu günüde bitirdik sayılır birazdan çıkacagım yağmur yağmıyotr yürüyeceğim
yarın öğle yemeğine arkadaş çağırdı gözleme yemeye ne yapsam bilmiyorum gitsemde az mı yesem gitmesemmi
çok da ısrar ediyor bana bir akıl verin ne olur...
iyi akşamalar kılzar az yiyelim cumatya 1 gün kaldı

canım biraz fazla gibi geldi
ama akşama telafi et olurmu öğle yedin sorun olmaz tabii
Bana da fazla geldi aslında ama ne bileyim saçmaladım işte.... ya bide regl zamanı çok yerim bi türlü olamıyorum ., bide yeni yeni alışıyom diyet moduna vee en büyük etken sigarayı bırakmaya çalışıyom ya kaçamaklarımın ana kaynağı bu zati....

canım benim koskocaman baklava tepsisinden bir tane alıp çekilmene kocaman biiii AFERİİİİNNNNama akşam çikolatalı kekin fazla olmuş o ayrı tabi

Ahh ben de kendimi tebrik ettim. Dünden beri kim geliyosa ustamızdan deyip 4-5 4-5 doyup yediriyom millete. Hala bitmemişti. Şimdi bi tanıdık geldi doldurdum son kalanları bi tabağa yiyin çok taze mis gibi dedim. Derdim bitsin ki gözüm görmesin. Benim tatlı ile sınavım işte:26:

ayşemmmm hazirana kadar 6 kg verirsin sen zaten zarifsin tatlım inşallah içine sinen kıyafetler bulursun
ayy inşallahhh tatlım ya

eridim di mi kızlarnişana 80i göreyimde düğünü 2014 yaz başı gibi düşündük bakalım kısmet daha erkende olabilir
düğüne 60 ı görmek istiyorumm ay hayal gibim

Ayşecim çok çok az geldi bananasıl bukadar yemeye bu kadar da güzel spor yapabiliyorsun maşallah sana canım
tatlım çok az çünkü 3 günlük şok diyet o bugün son günü,yarından itibaren tostlar, dolmalar görceksiniz yeni listemi pek sevdim dün yollamıştı arkadaşım

iyi akşamlar
şok diyetimin 3. ve son günü.
yarın normal menülerimle devam

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak zencefilli kür
öğlen
tavuk
1 bardak yoğurt

ara
1 elma
yarım çay bardağı kefir

akşam
1 kase yoğurt
tarçın serptim az üstüne
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 armut
yarım çay bardağı kefir

1 bardak yeşil çay

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

90 dk

Bugunku menumu paylasayim hemen sabah bi kivi ara yarim paket diyet biskuvi oglen yarim paket diyet biskuvi ara bi paket diyet kraker aksam 5 kasik tavuklu pilav salata 3 kasik mantar sote ara turk kahvesi 2 ısırık cukulata spor yok ama kosturmacam pek cok

menülerinden belli kadriyecim koşuşturman,hiç bir şey yiyememişsin.

Canim gozlemeyi fazla kacirmayacaksan git seninde dedigin gibi cumaya bigun kaldi.

Canim tatliyi bitittirebilmen guzel olmus.kacamaklar icin diyet urunlerini tavsiye ederim.hem tok tutuyor hemde kalorisi az.

Degil mi ya?masallah ne guzel kilo verdi.yarin vakit bulursam bi bakayim.aslind cok sey yapmak istiyorum da vakit malesef.

Kizlar bu mesajda ki yemege oylarinizi kullanir misiniz?arkadasa destek olalim.tesekkurler.

Kizlar bu mesajda ki yemege oylarinizi kullanir misiniz?arkadasa destek olalim.tesekkurler.

iyi geceler hanımlar kaptanımızın göndedigi linke girip arkadaşımıza destek olurmusunuz
ben 4. takımdan zeynep ausumuza destek olmanızı rica ediyorum şimdiden cok teşekkürler
kadiscigim cok sagol canım

herkese saglıklı kilo vermeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…