- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
dünkü menüm utanarak açıklıyorum
sabah:damla çikolatalı bisküvi 5-6 tane, çay
öğle.1 tabak zeytinyağlı sarma, 1 bardak çay
akşam:1 tabak nohut yemeği,bugur pilavı ve pirinç salatası
2 litre su içtim.
spor:4 mil leslie, 12 dak. slim and 6 pack, 200 ip atlama
yediklerimi spor bil eeritemez çok yedim rahatsız bile oldum yerken yinede dur diyemiyorum kendime
ya nasıl oruç tutuyordum öyle kendimi tutmam gerekiyor ama yapamıyorum içimde canavar var sanki
bugün yemeyeceğim artık sporuda arttıracagım bakalım
kesin kilo veremem bu hafta hatta alırım belkide
ayşecim, benim 3 günlük şok listemi uygula istersen,ben acıkmıyorum bana gayet doyurucu geliyor ve güzel de kilo veriyorum,kilonun durmasına göre ayda 2 kez uygulanmasında bir sakıncada yok,sana yazayım istersen,beslenme tarzı çok aykırı gelmesse dene derim.
Kızlar ben annemlere gelince daha düzenli beslenirim diye düşünmüştüm ama hiç de hayal ettiğim gibi olmadı...Bugün itibari ile hala aynı kilodayım...
Hava çok yağışlı olduğu için dışarda yürüyüşde yapamıyorum.Eve tıkılı kaldık öylece...Benim bünyem ise hareket olmadan hiç kilo veremiyor
Dün yediklerim :
sabah : 1 kase k-fleks ( 1 bardak süt ve 4-5 kaşık gevrek ile hazırlandı)(çabuk acıktırdığı için yemeyeceğim artık)
ara : 2 etimek (taktım bu ara etimeği kıtır kıtır yemeye )
öğlen : 1 yumurta,3 etimek,1 çay kaşığı t.yağ ve ç.kaşığı ucu ile zeytin ezmesi
ara : 1 avuç antep fıstığı ,yarım greyfurt
akşam : 9-10 tane ince yaprak sarması (içindeki pirincin toplamı 2 yemek kaşığı anca),4-5 tane ince kaburga(sarmanın altında pişti ve yağı alındı)
ara : 1 kare çikolata,şekersiz türk kahvesi
gece ; 5-6 tane çiğköfte ,marul yaprağı,1 bardak ayran (kardeşim yoldan çıkardı :18:)
Bugunku menumu paylasayim hemen sabah bi kivi ara yarim paket diyet biskuvi oglen yarim paket diyet biskuvi ara bi paket diyet kraker aksam 5 kasik tavuklu pilav salata 3 kasik mantar sote ara turk kahvesi 2 ısırık cukulata spor yok ama kosturmacam pek cok
bugün ne diyet kaldı ne spor vardı kendimden utanıyorum dışlayın beniiiiiiiii kızın, laf söyleyin... yapın bişeyler...
insan 11.30 daki servise geç kalır mı kalıyorum işte...
sabah kahvaltı yok
öğle wooowww bu yediklerimi bir ayı bile 3 günde yer galiba...3 dilim tavuklu börek, muhallebi yarım dilim, kısır 2 kaşık, patates topu bir tane, yoğurtlu kırmızı biber bir kaşık,
ara 4 dilim baklava, bir un kurabiye süt her saat başı yedim
akşam tavuk çorbası 2 kaşık, 1 kaşık patates püresi, salata çok az (napsın mide yer kalmamıştı almıyor fazlasını)
akşamdan sonra bir dilim diyarbakır kadayıf sarması, meyve tabağı , şarap bir kadeh
kendimle gurur duyuyorum ne zaman moralim bozulsa yemeğe yöneliyorum... okul müdürümüz ve müdür yardımcımız günümüzü mahvetmek için elinden geleni yaptı saolsunlar... 2 yıldır çocuklara verdiğim emeği hiçe saydılar... kaç hafta onların yerine derse girdim onlar kendi arabalarını yıkamaktan başka bir iş yapmıyorlar, yapmadığımız tenefüsleri geç çıktığımız dersleri görmeyip bizim aracımızın benzini bitti 10 dakika geç kaldık diye bütün öğretmenlere tepki gösterdiler.tutanak bile tutamadılar kendilerinin çok fazla açığı olduğundan... müdürlerden nefret ediyorum...
spor yapmadım kendime gelmeye çalıştım sadece... akşam spor yapmaya vaktim vardı bn güzel sesli arkadasımın türkülerini dinledimmm...
çok güzel menü tatlım sporda iyiDün erkenden uyuyakalmışım
işte dünkü menüm
sabah:
1dilimekmek
1avuçpeynir
5zeytin
yeşillik
domates
ara:3fındık çokaz kuru üzüm
öğle:
Kepeli ekmekten peynirli tost
ayran
ara:yeşilelma
1bardaksüt
akşam:2kaşık makrna
yağsız çeyrektavukgöğsü
salata
ara:2kurukayısı
1kuru incir
spor:60dak yürüyüş 300cal.
Günaydın fıstıklar. Hayırlı sağlıklı huurlu bir gün diliyorum hepinize....
tatlım geçmiş olsun yatak odanı su basmış ayyy iyiki sinir krizi geçirmedin ben mahvolurdum yaaa tatlım bir yardımcı felan alsaydın yanına temızlemek ıcınkızlar selam,
bugün mönü için geç kaldım, tüm gün temizlik yaptım, çamaşır yıkadım ve ütü yaptım, bitmiş haldeyim..
sabah
1 dilim keten tohumlu ekmek
1 tavada yumurta (çok az yağlı)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
ara
2 tane naneli çikolata
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 tabak karaşimşek (erişteli yeşil mercimek)
5-6 dal brokoli salatası
ara
1 kutu prebiotik yoğurt
akşam
1 enginar dolması
1 patlıcan dolması
bol salata
gece
1 tane naneli çikolata (37 kaloriymiş)
Kızlar ben içtiğim sıvıları yazmıyorum çünkü içtiğim her bitki çayı -günde 7-8 fincanı bluyor- şekersiz..
Bir de en az 1-1,5 lt su içiyorum
Yavaş yavaş yürüyüşlere de başladım, bugün yine 45 dk yürüyüş var..bir de üzerine 2-3 saat temizlik ve 2 saat ütü var..
tabii bu kadar hareketli olunca bacağımda ağrı kaçınılmaz olduyarın mümkün mertebe dinlendirmeye çalışacağım
maşallah sana iyice doyurdun mu karnını bu sana bir hafta yeter heraldebugün ne diyet kaldı ne spor vardı kendimden utanıyorum dışlayın beniiiiiiiii kızın, laf söyleyin... yapın bişeyler...
sabah kahvaltı yok
öğle wooowww bu yediklerimi bir ayı bile 3 günde yer galiba...3 dilim tavuklu börek, muhallebi yarım dilim, kısır 2 kaşık, patates topu bir tane, yoğurtlu kırmızı biber bir kaşık,
akşam tavuk çorbası 2 kaşık, 1 kaşık patates püresi, salata çok az (napsın mide yer kalmamıştı almıyor fazlasını)
akşamdan sonra bir dilim diyarbakır kadayıf sarması, meyve tabağı , şarap bir kadeh
kendimle gurur duyuyorum ne zaman moralim bozulsa yemeğe yöneliyorum... okul müdürümüz ve müdür yardımcımız günümüzü mahvetmek için elinden geleni yaptı saolsunlar... 2 yıldır çocuklara verdiğim emeği hiçe saydılar... kaç hafta onların yerine derse girdim onlar kendi arabalarını yıkamaktan başka bir iş yapmıyorlar, yapmadığımız tenefüsleri geç çıktığımız dersleri görmeyip bizim aracımızın benzini bitti 10 dakika geç kaldık diye bütün öğretmenlere tepki gösterdiler.tutanak bile tutamadılar kendilerinin çok fazla açığı olduğundan... müdürlerden nefret ediyorum...
spor yapmadım kendime gelmeye çalıştım sadece... akşam spor yapmaya vaktim vardı bn güzel sesli arkadasımın türkülerini dinledimmm...
canım üzüldümbugün ne diyet kaldı ne spor vardı kendimden utanıyorum dışlayın beniiiiiiiii kızın, laf söyleyin... yapın bişeyler...
sabah kahvaltı yok
canım neredeyse tüm gün diyet bisküvi yemişsin, güçsüz kalacaksın, dikkat et kendine
menülerin düzeliyor bak ne güzelkızlar selam,
bugün mönü için geç kaldım, tüm gün temizlik yaptım, çamaşır yıkadım ve ütü yaptım, bitmiş haldeyim..
sabah
1 tavada yumurta (çok az yağlı)
1 dilim peynir
domates,salatalık,biber
ara
2 tane naneli çikolata
şekersiz türk kahvesi
öğlen
1 tabak karaşimşek (erişteli yeşil mercimek)
5-6 dal brokoli salatası
ara
1 kutu prebiotik yoğurt
akşam
1 enginar dolması
1 patlıcan dolması
bol salata
gece
1 tane naneli çikolata (37 kaloriymiş)
Kızlar ben içtiğim sıvıları yazmıyorum çünkü içtiğim her bitki çayı -günde 7-8 fincanı bluyor- şekersiz..
Bir de en az 1-1,5 lt su içiyorum
Yavaş yavaş yürüyüşlere de başladım, bugün yine 45 dk yürüyüş var..bir de üzerine 2-3 saat temizlik ve 2 saat ütü var..
tabii bu kadar hareketli olunca bacağımda ağrı kaçınılmaz olduyarın mümkün mertebe dinlendirmeye çalışacağım
kaçamaksız güzel bir diyet menüsüDün erkenden uyuyakalmışım
işte dünkü menüm
sabah:
1dilimekmek
1avuçpeynir
5zeytin
yeşillik
domates
ara:3fındık çokaz kuru üzüm
öğle:
Kepeli ekmekten peynirli tost
ayran
ara:yeşilelma
1bardaksüt
akşam:2kaşık makrna
yağsız çeyrektavukgöğsü
salata
ara:2kurukayısı
1kuru incir
spor:60dak yürüyüş 300cal.
hafta sonuda böyle menü görmek istiyorum canım sendegünaydın kızlarrr
salı akşamdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama maşallah bogazım hıc durmuyor sürekli birşeyler yeme isteği
dünkü menüm
sabah: 2 kayısı
evde ekmek yoktu simit yemek zorunda kaldım
ara: yeşil çay 5 fındık
öğle: çorba 1 dilim kepek ekmek 6 kaşık pilav üstüne 1 kasık nohut veyoğurt
ara: biberiye çayı 5 fındık
akşam: patlıcan kavurma 2 dilim ekmek lahana salatası
kaçamak küçük çikolata regl yaklastı sanırım ondan tatlı isteği sanırım
spor: 100 karın hareketi 100 bel 10 dk tempolu yürüyüş birde dün yoğundum işyerinin merdivenlerini fazla inip çıktım
2ltye yakın su
Günaydın fıstıklar. Hayırlı sağlıklı huurlu bir gün diliyorum hepinize....
günaydın kızlarrr
salı akşamdan beri kendimi hiç iyi hissetmiyorum ama maşallah bogazım hıc durmuyor sürekli birşeyler yeme isteği
dünkü menüm
sabah: 2 kayısı
evde ekmek yoktu simit yemek zorunda kaldım
ara: yeşil çay 5 fındık
öğle: çorba 1 dilim kepek ekmek 6 kaşık pilav üstüne 1 kasık nohut veyoğurt
ara: biberiye çayı 5 fındık
akşam: patlıcan kavurma 2 dilim ekmek lahana salatası
kaçamak küçük çikolata regl yaklastı sanırım ondan tatlı isteği sanırım
spor: 100 karın hareketi 100 bel 10 dk tempolu yürüyüş birde dün yoğundum işyerinin merdivenlerini fazla inip çıktım
2ltye yakın su[/QUOTE
oo patlıcan kavurmayı çok severim üstüne sarımsaklı yoğurt mmııımmm
güzel menü hayatım
bel hareketini nasıl yapıyorsun canım?
menü güzel spor daha da güzel ip atlamak süper bişeygünaydınlar
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim
ara:1 bardak yeşil çay, birkaçtane kayısı,biraz leblebi
öğle:mamamı yedim,1 bardak yeşil çay
ara: birkaç kayısı ve elmalı çay
akşam:1 tavuk baget fırında ,3 elma dilim patates fırında,2 kaşık pilav
3 litre su gün içinde
spor:işe gelip giderken 1 saat yürüyüş
akşam 4 mil leslie, 12 dak. mekik, 200 ip atlama
toplam:120 dak. spor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?