Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Oy ben onu yerim yaa.... Allahım niceee nice sağlıklı huzurlu mutlu seneler nasip etsin inşallah.
Benim oğlum martta 5.yaş gününü kutladık. ilk sene ananem kaza geçirdi diğerlerindede oğlum hep hastaydı , birinde yine acilde girdik yaşımıza. Ama bu sene çok şükür iyiydi. İlk defa adam akıllı kutlamak nasip oldu. Bilirim kötü bir duygu ama biz çok hasta olduğumuz için denk gelmesi normaldi.
İnşallah seneye saaapsağlıklı girer kuzumuz.

Bu arada cumartesi yoğunluğu var işte pek giremiyom ama 2 aylı sancılı sıkıntılı bekleyişten sonra regl oldum bi mutluyum anlatamam ama benimkinin bi ayarı yok. Yarım saatte bi lavabodayım , kan kaybımndan gitmezsem iyi. Zaten anemim var....:)

turuncu geçmiş olsun..
ayrıca doğumgününü kutlarız, sağlıklı, mutlu beraberce nice seneleriniz olsun

selam kızlar annemi gönderdim çok zor olsada...

dünkü menümünü de yazmayacağım çokkk utanıyorum yarından itibaren sıkı proğram uygulayacağım.

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

1 dilim tam buğday ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 minik domates
1 bardak süt
3 zeytin

ara
yok

öğlen/akşam

eltime çeyiz görmeye gittim
öğlen akşam yemeğim ve aralar bir oldu.

bir sürü cızz yedim

sanırım yarında dikkat etmicem fakat pazartesi günü
süper bir şekilde başlıcam inşallah.

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

turuncu canım oğlunun doğum gübü kutlu olsun,sağlıklı mutlu nice yaşlara inşallah.
dün benim küçük oğlumunda doğum günüydü.

Merhaba bayanlar.yogun bi is mesaisi yogun bi ev mesaisi derken size bakmadan yatamadim.yazliklari cikardim kisliklari yikiyorum kaldiracam yarin artik.yine yorgunluk var bana.buraya gelemedim ya cuma ve bugun menum sasti.yarin toparlamak istiyorum.ve haftaya atak yapmak istiyorum.bu ay toplamda bir kilo vermısim ama gorunusumde epey incelme var cok mutluyum ben.

Rahatlamistir vucudun cuma gunu tartida da eksilme gorursun tahminim.darisi bana.

canım kolay gelsin..
benim evde de aynı hummalı hazırlık var..
yazlıklarımı gözden geçirmem lazım, eksiklerimin listesini çıkaracağım, yoksa saçma sapan alışveriş yapıp dönüyorum eve
bugün H&M'den 3 tane bluz aldım, üçü de 36 beden, çok mutlu oldum.. bir de altım 36 olsa ne güzel olacak, 38'den aşağıya inemiyorum :44:
ben de bu ara giden gelen çok, eşim çok geç geliyor, geç yemek yiyorum..sanırım o yüzden kilo veremiyorum..:44: bugün yemeğimi erkenden yedim, kısmetse yarın spora gidesim var..bir de hızlandırıcı bir diyet yapasım var ama henüz kafam buna hazır değil, biliyorum

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı

1 dilim çavdar ekmeği
1 haşlanmış yumurta
beyaz peynir
1 domates
3 zeytin
çay

ara
1 ince dilim light kek

öğlen
dışarıdaydım
3 dilim pizza
3 kurabiye

ara

1 dilim pasta

akşam
1 tabak bulgur pilavı
1 bardak ayran

ara
5 çilek

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

30 dk

oy oy sanırım bu hafta sınav stresi yaşıyorum,o yüzden kısmadım yedim
sabah itibariyle çok dikkat edicem yediklerime ve sporuma
çok yazamıyorum mazur görün

İyi aksamlar
Sabah karisik kizartma peynir biras bal 3 dilim ekmek

Ogle 2 kucuk poaca ew yapimi

Ara dondurma

Aksam 4 kasik kuru fasulye 3 kucuk dolma

Koy misafir geldim bahcede aksama kadar dolastik yarim saat tempolu yuruyus yogun bir gundu cok yoruldm'

günaydın kızlar nasılsınız hafata sonu hiç uğrayamadım bahar temizliği yaptım çok şükür bitti çok mutlu oldum her yer tertemiz halılarımı yıkadım perdeleri yıkadım camkarı sildim kışlıkları kaldırdım yazlıklar çıktı sonunda kaban mont hepsini yıkadım kaldırdım
yaz geldi bugün kısa kollu ile geldim işe çok enerjiğim baharın verdiği mutlulukla
hafta sonu baya baya yedim ama çok iş yaptım hiç oturmsdım desem yeri var hepsini yakmışımdır
cumaya göre 300 gr vermişm

merhaba canım aynı temizlik bendede vardı baya yoruldum ama değdi

menüler şaştı bugün itibariyle bende işin ucunu sıkı tutacagım baakalım
incelme olması ne güzel canım ya bende istiyorum bende

ne güzel dondurma yemişsin afiyet olsun canım bende istedim ama gidip almaya üşendim inanırmısın
sabah ve öğle biraz fazla olmuş ama hafat sonu olur böyle sporda var zatenn

selam kızlar annemi gönderdim çok zor olsada...

dünkü menümünü de yazmayacağım çokkk utanıyorum yarından itibaren sıkı proğram uygulayacağım.

canım allah kavuştursun diyelim artık zordur muhakkak
bugün hep birlikte sıkalım artık bende çok utanıyorum hafat sonu menülerimden

sorma canım çok üzüldüm ama neyse artık bu hafta toparlayacağım toparlayacagız inşallah
ayrıca oğlunun doğum günü kutlu olsun canım sağlıklı güzel nice yaşlara inşallah
afiyet olsun diyeyim sana
ha bu arada geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…