teşekkür ederim ,inşallah canımcımablacım inşallah geçersin emeklerin boşa çıkmaz:))
teşekkür ederim kadriyecim inşallahGecirsin umarim ablacim.aksilikler olmus uzuldum.yeni nickinde hayirli olsun.
ceza puanı almamıza çok üzüldüm.ben bu hafta listeyi hazırladığımda newlife nin geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığını belirtmiştim ilk listede,arada kaynamasın diye.senin geldiğinde uygulamayı yapacağını düşünmüştüm.eğer vaktim olsaydı o durumda ne yapılacağını bakar öğrenirdim ama bu hafta çok kötü zamansızlıkla boğuştum dersler yüzünden.Ceza puani aldik.neden mi paylasim alanini okumadigimiz icin.benim yogunlugum malum.keske izin alsaydim da bunlari gormeseydim.yada ayrilsaydim takimdan.ptesi itibariyle herkez ustune duseni yapacak.tum liste hesaplama nasil yapilacak kurallar neler ogrenecek ve liste her hafta farkli bi kısi tarafindan hazirlanacak.baska turlu olmayacak anlasilan.
Ceza puani aldik.neden mi paylasim alanini okumadigimiz icin.benim yogunlugum malum.keske izin alsaydim da bunlari gormeseydim.yada ayrilsaydim takimdan.ptesi itibariyle herkez ustune duseni yapacak.tum liste hesaplama nasil yapilacak kurallar neler ogrenecek ve liste her hafta farkli bi kısi tarafindan hazirlanacak.baska turlu olmayacak anlasilan.
Iyi geceler kizlar naptiniz ben kiz kardesimle vakit geciriyoruz gezdik bol bol.yarin aksam 9 da gidecek.bu sevincimde bu kadarmis.ptesi itibariyle siki diyetteyim cumaya hedefim 71 duyrulur.gecmise bakayim hemen
teşekkür ederim ,inşallah canımcım
teşekkür ederim kadriyecim inşallah
ceza puanı almamıza çok üzüldüm.ben bu hafta listeyi hazırladığımda newlife nin geçen hafta kilo bildiriminde bulunmadığını belirtmiştim ilk listede,arada kaynamasın diye.senin geldiğinde uygulamayı yapacağını düşünmüştüm.eğer vaktim olsaydı o durumda ne yapılacağını bakar öğrenirdim ama bu hafta çok kötü zamansızlıkla boğuştum dersler yüzünden.
şansızlığımız yoğun zamanlarımıza denk gelmesi.
belkide şöyle silkelenip kendimize gelmemize faydası olur bu olayın.
hepimizin bu hesaplamaları öğrenip gerektiğinde yapması gerekir.
hatta iş e cuma günleri kilo bildirirken yanında % hesabımızı da bildirmekle başlayabiliriz.
örnek:
moni kilo bildirimi :
moni (87,40 / 88,6 / -1,2/ % -1,37 ) gibi
bu arada oy da kullandım.
Ceza puanı nedir ?
Paylaşım alanında ne yazıyorduda biz okumadığımız için ceza aldık ?
Ceza alınca ne oluyor ?
Evet kaptan bu hafta yoğundun,bizleri bu konu için uyarsaydın mutlaka birimizden biri yardımcı olurdu diye düşünüyorum.
Moni yardımcı olup listeyi hazırlamıştı zaten ama keşke ilgilenemeyeceğini belirtip görev dağılımı yapmış olsaydın.
Moninin dediği gibi herkes cuma günü yüzdesini hesaplayarak kilo bildiriminde bulunsun.
Kilosunu bildiren önceki sayfalara bakarak kilo bildiriminde bulunan diğer arkadaşınında kilosunu alakarak liste oluşturmaya başlasın.
Sonra ki gelende o listeyi alıntılayıp kendi kilosunu ekler ve bu şekilde devam ederek liste oluşur.
Anuuuuuuu korktum ya ben senden kaptanım kaptanıımgünlük mesaj sayısı bildirilecek
mesaj sayısı 5 in altına inmeyecek
2 gün üst üste mazeret de yok
günlük menü bildirilecek
kaçamak yok
1 al bir ver de yok
aylık sıralama karnelerini çıkartacağım az sonra ve size soracağım neden bu durum
artık katıyım
kalp kırabilirim
bilginiz olsun
verelim artık bu kiloları ve gidelim
bu hafta liste hazırlama sırası umutlayasasen arkadaşımızda
karar defterinden nasıl hesaplaman gerektiğine bakarsın
takıldığın yerde sor
hayali bir liste vereceğim ilk önce herkez onu hesaplayacak
ve hesaplama yapmayı öğrenecek
günaydın kızlar
ya ben yogunluktan yazamıyorum benım durumum ne olacak peki
hergün 5 mesaj yazamayabilirim o zaman ne olacak
kadiscim cevap beklıyorum senden
dünkü menümü paylaşayım
sabah: kahvaltlıklar ve katmer yedim
ara yok
öğle: 4 gibiydi taze fasulye salata ve bulgur pilavı
2 tane N**** (Siyahi) yedim
ara yok
akşam: saat 9 gibi 3 kasık bulgur pilavı 1 kivi yedim
su hatırlamıyorum nekadar içtiğimi
spor: evde boya vardı gece 11 e kadar ayaktaydım sürekli iş yaptım cam sil perde tak temızlık yap
ayaklarım zonkluyordu yataga gırdıgımde dahada bitmedi işimher gün bir odayı yerleştırıcem kalori harcamış olurum
fırında musakka ilk defa duydum desem komik mi olur:)) çok güzel olmuş:))
haklısın hemde çokkk daha fazlasını söylersen inan çokkk mutlu olurummm
ceza verin öyle sözlede kalmayın...
canım suyu baya içiyorum 2 lireyi geçiyor gün içinde
ama bizim genetik annemde böyle
birkaç gün çıkamaz göbek şişerde şişer benimde öyle malesef
bağırsaklatım tembelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?