menümü yazacağım kendimi sevdim bugün ufak tefek şeyler dışında...
sabah 2 tane büsküvi sut
ara kuru kayısı ve kuru üzüm
öğle menemen 2 dilim ekmek
ara bitki çayı
akşam yemek yemedim az önce bir tane kandil simiti yedim nişan kurabiyesiymiş kısmet açarmış:))
1.5 saat aralıksız spor yaptık tempolu olarak zaten yogun bir iş tempom var gece yatmadan meyve yiyecegim
2.5 litre su içtim yatmadan 1 litre daha içeceğim...
Ya evet 3 yıldır alıyorum ama bu yıl hiç alaşım yok fakat kadın alıştı bir kere almak gerek :)
Ama dışarıdaki yemekler arsında pek bi masum kalıyor poaça hem kepekli yiyorum olmaz mı :)
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-204.html
tüm yarışmacı arkadaşlar oyları acil kullanalım lütfen
Okumanızı önemle rica ediyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...elerinin-paylasim-alani-811.html#post30212866
bu şekilde
arkadaşlar
ben kendimi anlatauım azıcık
pazar akşam kızkardeşimi yolladım
ama ağlamadım büyük oğlum çok olumsuz etkilenmiş her gün sakın ağlama ben çok üzülüyorum deyince içime akıttım yaşlarımı
dün servisten çıktı arabamız
çok sevinjdim yeni gibi oldu
her ne kadar değeri düşse de sağlık olsun
diyet malesef yapamıyorm
spor yok ama koşturmaca bn para
yarın sabah tartılıp kilomu göreceğim
ama diyet moduna bugün itibariyle döndüm ben
azmine hayranım ayşem yaaaGünaydın
Nihayet bugün spora gidebildim.
Hem yürüyorum bantta hem size yazıyorum :)
Regliminde 2.günü.dün akşam zencefilli kürümü yaptım,umarım şişmeden geçiririm bu haftaya. 3 günlük listemin bugün 2.günü.hFtaya ayda 5 kilo verdiren bir diyete başlıcam.yaza girerken motivasyon olacak bana 5 kiloyu verebilirsem.hedefim temmuzun 1 ine 70 lerle girmek, 79,9 bile olsa görmek istiyorum. Sizinde desteğiniz çok önemli bu süreçte canlarım.eleştirin kızın ama bana 79 u görmemi sağlayın.kocaman öpüldünüz :)
kızlar bugün yediklerim
sabah 05.00 te
1 küçük boy muz
sabah 07.30 da
1 simit
1 dilim peynir
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
ara
yok
öğlen
2 kepçe yayla çorbası
1 kutu prebiotik yoğurt+5-6 çilek
1 dilim ekmek
ara
3 adet sigara böreği (dışarıdaydım maalesef)
akşam
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
bol salata (yağsız)
gece
ne yazık ki 3 top dondurma
misafirlikten yeni döndüm, bitmiş durumdayım, ben kaçar..
yarın sabah görüşürüz..
katmer süper ama çok kalorili öğle ve akşam hafif olmuş afiyet olsun...
kadiscim ben işler yogun oldugunda yazamıyorum o zaman ne yapacağızgünaydın kızlar
nasılsınız
bugün itibariyle her yazdığımız mesaja numaralandırarak yazalım ki kimin ne kadar nmesaj yazdığını
kolay takip edelim
mesaj yazarken başlık kısmına sayı yazacağız
dün kullandım oyumuhttp://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-204.html
tüm yarışmacı arkadaşlar oyları acil kullanalım lütfen
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah: tost şekersiz çay
ara: yeşil çay kayısı
öğle: 2 parça tavuk fırında
salata ve çok az pilav
ara: kayısı
akşam: dünkü yemeklerden yedim 1 dilim ekmekle
fasulye ve pilav
su 2 lt tukettım
spor yok ama evi yerleştırdım saat 11e kadar
bu arada dün kızım ateşliydi bu gece 4ten sonra uyumadık üstünü değiştirirken bir baktım su çiçeği çıkarıyor
kreşte gecen hafta tatıldı bu yuzden kızım yenı cıkarmaya basladı o halde bırakıp işe geldımokadar kötü oluyorumki o hastayken işe gelmekten nefret ediyorum. su çiçeği cıkaranlar tecrubelıler ne yapalım akıl verın kaşıma annecim dedim ama cocuk bu dayanamıyor
Günaydın
Nihayet bugün spora gidebildim.
Hem yürüyorum bantta hem size yazıyorum :)
Regliminde 2.günü.dün akşam zencefilli kürümü yaptım,umarım şişmeden geçiririm bu haftaya. 3 günlük listemin bugün 2.günü.hFtaya ayda 5 kilo verdiren bir diyete başlıcam.yaza girerken motivasyon olacak bana 5 kiloyu verebilirsem.hedefim temmuzun 1 ine 70 lerle girmek, 79,9 bile olsa görmek istiyorum. Sizinde desteğiniz çok önemli bu süreçte canlarım.eleştirin kızın ama bana 79 u görmemi sağlayın.kocaman öpüldünüz :)
Gunaydin kızlar:) dü gece cok geç uyuduğum icin anca kalkabildim bizim okulun bahar şenlikleri başladı bu hafa ona gittim aksam cok yorulmuştum hatta hala yorgunumbu rada tartıya çıktığımda her gecen gün kilo verdigimi görüyorum cuma dan beri:))
yeni bir zayıflama formülü buldum belki siz biliyorsunuzdur sandaloz sakızı diye birşey var aktarlarda satılıyor onu toz haline getiriyorsunuz her sabah 1 çay kaşığı sandaloz sakızını ılık suyla beraber yutuyorum daha sonra da 1 tatlı kasığı elma sirkesi gercekten ise yarıyor denemeniz lazım :)
bu şekilde
arkadaşlar
ben kendimi anlatauım azıcık
pazar akşam kızkardeşimi yolladım
ama ağlamadım büyük oğlum çok olumsuz etkilenmiş her gün sakın ağlama ben çok üzülüyorum deyince içime akıttım yaşlarımı
dün servisten çıktı arabamız
çok sevinjdim yeni gibi oldu
her ne kadar değeri düşse de sağlık olsun
diyet malesef yapamıyorm
spor yok ama koşturmaca bn para
yarın sabah tartılıp kilomu göreceğim
ama diyet moduna bugün itibariyle döndüm ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?