Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Iyi geceler kizlar naptiniz ben kiz kardesimle vakit geciriyoruz gezdik bol bol.yarin aksam 9 da gidecek.bu sevincimde bu kadarmis.ptesi itibariyle siki diyetteyim cumaya hedefim 71 duyrulur.gecmise bakayim hemen

canım Allah kavuştursun..
ben sıkı olmasa da dikkat ediyorum :)

öyle deme, temizlik sırasında hep hareket halindesin, iyidir

canım burada her türlü sorumluluğu alırız, sorun değil..
benim önceden bu hesaplama işlerine ses çıkarmamamın sebebi ciddi anlamda matematik özürlü olmam..ama yukarıdaki hesaplamaya bakarak birşeyler yapabilirim :)
sevgiler

evet canım haklısn çünkü doktorda dedi belli bir sat belirle o saatte git otur yoksada otur dedi alışkanlık kazandırmak gerekiyormuşş
ahh canım bende çok çekiyorum ya bazen deli ediyor bazende çok şükür herkes gibi iyi olmasada benim için iyi oluyor neyse artık normale döndü
ya nasıl şiştim ya 1 haftada 2 kilo almuş gibi göründüm ki doğal olarak içimde ne yesem
canım tavsiyelerin iççn çoksağol allah razı olsun

aynen bende sen gibiyim matemetik ve ben doğu ile batı gibiyiz hiç bilmem hiç anlamam maleseff
ama yardımcı olurum her zaman

ayrıca kaptancım paylaşım bölümünede yazdım ben izin almadım hiç ayrılmadım buradan yani zaten sende aramızda diye yazmışsın
galiba bir hata oldu bir yanlış anlaşılma üzüldüm buna :26:
birde oyumu kullandım

katmer süper ama çok kalorili öğle ve akşam hafif olmuş afiyet olsun...

komik olmaz, herkese garip geliyor..bu yüzden blogta fotoğraflı tarif vereceğim sanırım :)
sebzeleri kızartmak istemediğim için, közleyip sosuyla beraber fırına atıyorum, çok sağlıklı oluyor

fırınım yok desem komik olur galiba ama gerçekten yok bekar evi malüm:)) bana diyet tarzı yemekler lazım acil öğrenmek istiyorum hemde... tarife bakacam hafta sonu deneyebilirm

canım ceza ile olmaz..senşn kafanda buna inanman gerekiyor..
ama hiç diyet yapar gibi davranmıyorsun..
hoş benim bu ara yorum yapmam yanlış olur çünkü sıkı bir diyet yaptığım yok

haklısın bana senin gibi uyaran lazımdı çok iyi oldu bugün süper bi spor yaptım yeni geldim birasdan menümü yazacagım biras dinleneyim...

Kızlar neler olmuş bualar da böyle ceza puanı almamıza cok üzüldüm
Ben de bugun tüm gün sevgilimin annesine hediye baktım ama bir türlü bulamadım birşeyler yemek menümde gelince

Gene poaça vs. Seyler yedim

çok ince düşünüyoruz sevgilinin annesine hediye:)) poaça çok tehlikeli cısss ama çok tatlııı....

menümü yazacağım kendimi sevdim bugün ufak tefek şeyler dışında...

sabah 2 tane büsküvi sut

ara kuru kayısı ve kuru üzüm

öğle menemen 2 dilim ekmek

ara bitki çayı

akşam yemek yemedim az önce bir tane kandil simiti yedim nişan kurabiyesiymiş kısmet açarmış:))

1.5 saat aralıksız spor yaptık tempolu olarak zaten yogun bir iş tempom var gece yatmadan meyve yiyecegim

2.5 litre su içtim yatmadan 1 litre daha içeceğim...

kaptancım daha öncede dediğim gibi bu haftadan sonra vereceğin her türlü göreve ve sorumluluğa hazırım bu hafta da diyet ve spor için ne kural verirsen uygularım...

çok ince düşünüyoruz sevgilinin annesine hediye:)) poaça çok tehlikeli cısss ama çok tatlııı....

Ya evet 3 yıldır alıyorum ama bu yıl hiç alaşım yok fakat kadın alıştı bir kere almak gerek :)
Ama dışarıdaki yemekler arsında pek bi masum kalıyor poaça hem kepekli yiyorum olmaz mı :)

Ya evet 3 yıldır alıyorum ama bu yıl hiç alaşım yok fakat kadın alıştı bir kere almak gerek :)
Ama dışarıdaki yemekler arsında pek bi masum kalıyor poaça hem kepekli yiyorum olmaz mı :)

masumiyeti tartışılır tost ayran tercih et arada daha doyurucu oluyor...

iyi akşamlar

menüm

sabah

kahvaltı

1 porsiyon su böreği
2 zeytin
çay

ara
yok

öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 salatalık
1 domates

ara
1 portakal

akşam
6 kaşık etsiz türlü
yarım kase yoğurt

ara
6 çilek

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

spor yok

rica ederim canım ne demek, burada fikir alışverişi ve birbirimize yararlı olmak için varız

fırınım yok desem komik olur galiba ama gerçekten yok bekar evi malüm:)) bana diyet tarzı yemekler lazım acil öğrenmek istiyorum hemde... tarife bakacam hafta sonu deneyebilirm

hımmm o zaman sen de fırınsız yemekleri deneyeceksin ama diyet yemekleri çoğunlukla fırındadır :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…