bugün menüm
sabah patatesli omlet salçalı ekmek haşlanmış yumurta küçük bir parça sucuk
öğle 2 kaşık bulgur pilavı, patatesli tavuk sote
ara haşlanmış mısır 2 kaşık
akşam 2 kaşık bulgur pilavı , patatesli tavuk sote, salata
akşamdan sonra dilim etimek tatlısı kendim yaptım oldukça hafifti
gün boyı temizlik yaptımmm
canım acaba az mı su tüketiyorsun...kabızlık ondan olabilir :44:
fena değildi diyeyim inşallah iyi not alırım,yarında 3 dersten giricem hayırlısıyla bi atlatsamabacım sınav nasıl geçti?
umarım iyi gçmiştir,yarın içinde başarılar dilerimmmm
suyu sabah bol içtim,sonra sınava kadar içmedim zaten istanbul trafiği yoldada kaldım,sınava 15 dk geç girebildim ,son dakika girdim ,hatta 1 dk daha geç kalsaydım almayabilirlerdi.o yoğunlıkta suyunuda içmişsin maşallah
çok güzel menü
canım temizlik 1 saat 250 kalori imiş
sen baya yakmışsındır..
canım suyu baya içiyorum 2 lireyi geçiyor gün içinde
ama bizim genetik annemde böyle
birkaç gün çıkamaz göbek şişerde şişer benimde öyle malesef
bağırsaklatım tembelmiş
kızlar iyi geeler ben yatıyorummm
iyi pazarlarrr
fena değildi diyeyim inşallah iyi not alırım,yarında 3 dersten giricem hayırlısıyla bi atlatsam
teşekkür ederim canım benim
suyu sabah bol içtim,sonra sınava kadar içmedim zaten istanbul trafiği yoldada kaldım,sınava 15 dk geç girebildim ,son dakika girdim ,hatta 1 dk daha geç kalsaydım almayabilirlerdi.
öyle olunca sınav öncesi lavobaya gidemedim,son dersi sıkışık şekilde cevapladım:26:
akşam eve gelince 7 den sonra tükettim kalan suyu
Selam kızlar bugun polariste çalıştım part-time olara oglen 12 aksam 9 dolayısıyla düzenli bir emek yeme olayı olmadı oglen simit poaça tarzı seyler yedim aksam yani sindi pilav yedim (!!) evet geç oldu ama daha yeni geldim ve cok actım. Sabah kahvaltısı da yok.
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
2 yumurtayla peynirli omlet
1 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin
çay
ara
türk kahvesi
öğlen
yok sınavdaydım
ara
yok ,sınav sonrası nikaha gittim
akşam
ızgara köfte
3 kaşık bulgur pilavı
yoğurt
1 dilim kadar pide
ara
2 top light beyaz dondurma
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
30 dk
fena değildi diyeyim inşallah iyi not alırım,yarında 3 dersten giricem hayırlısıyla bi atlatsam
teşekkür ederim canım benim
suyu sabah bol içtim,sonra sınava kadar içmedim zaten istanbul trafiği yoldada kaldım,sınava 15 dk geç girebildim ,son dakika girdim ,hatta 1 dk daha geç kalsaydım almayabilirlerdi.
öyle olunca sınav öncesi lavobaya gidemedim,son dersi sıkışık şekilde cevapladım:26:
akşam eve gelince 7 den sonra tükettim kalan suyu
kahvaltıya, öğle yemeğine, akşam yemeğine misafir ağırladım. temzilik yaptım. bulaşığım hiç bitmedi. akşam çaya misafirim vardı yine. misafirlerimi yolladım bulaşıklarımı yıkadım.(malüm bekar evi ne gezer makine) birazdan gidip ütü yapacağım banyo ve tuvaletleri yıkayacağım offfffffffffffffffffffffffffffffffff... bu ne yaa hiç bitmiyor iş...
biri bana çenemi tutmayı öğretsin yarın kahvaltıyada tuttum misafir çağırdım sonum hayrola:)
iyi geceler...
Allah yardimcin olsun canim ne diyelim hem gezmeyi hem misafir agirlamayi seviyosun da ben biseyi anlamadim o kadar yedin annen varken de nasil kilo verdin bu hafta.senin metabolizma da hizlanmis sanirim.
Ceza puani aldik.neden mi paylasim alanini okumadigimiz icin.benim yogunlugum malum.keske izin alsaydim da bunlari gormeseydim.yada ayrilsaydim takimdan.ptesi itibariyle herkez ustune duseni yapacak.tum liste hesaplama nasil yapilacak kurallar neler ogrenecek ve liste her hafta farkli bi kısi tarafindan hazirlanacak.baska turlu olmayacak anlasilan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?