http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-204.html
tüm yarışmacı arkadaşlar oyları acil kullanalım lütfen
Gunaydin kızlar:) dü gece cok geç uyuduğum icin anca kalkabildim bizim okulun bahar şenlikleri başladı bu hafa ona gittim aksam cok yorulmuştum hatta hala yorgunumbu rada tartıya çıktığımda her gecen gün kilo verdigimi görüyorum cuma dan beri:))
yeni bir zayıflama formülü buldum belki siz biliyorsunuzdur sandaloz sakızı diye birşey var aktarlarda satılıyor onu toz haline getiriyorsunuz her sabah 1 çay kaşığı sandaloz sakızını ılık suyla beraber yutuyorum daha sonra da 1 tatlı kasığı elma sirkesi gercekten ise yarıyor denemeniz lazım :)
menümü yazacağım kendimi sevdim bugün ufak tefek şeyler dışında...
sabah 2 tane büsküvi sut
ara kuru kayısı ve kuru üzüm
öğle menemen 2 dilim ekmek
ara bitki çayı
akşam yemek yemedim az önce bir tane kandil simiti yedim nişan kurabiyesiymiş kısmet açarmış:))
1.5 saat aralıksız spor yaptık tempolu olarak zaten yogun bir iş tempom var gece yatmadan meyve yiyecegim
2.5 litre su içtim yatmadan 1 litre daha içeceğim...
evde olmayınca mecburen kaçamak oluyor yakızlar bugün yediklerim
sabah 05.00 te
1 küçük boy muz
sabah 07.30 da
1 simit
1 dilim peynir
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
ara
yok
öğlen
2 kepçe yayla çorbası
1 kutu prebiotik yoğurt+5-6 çilek
1 dilim ekmek
ara
3 adet sigara böreği (dışarıdaydım maalesef)
akşam
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
bol salata (yağsız)
gece
ne yazık ki 3 top dondurma
misafirlikten yeni döndüm, bitmiş durumdayım, ben kaçar..
yarın sabah görüşürüz..
Günaydın
Nihayet bugün spora gidebildim.
Hem yürüyorum bantta hem size yazıyorum :)
Regliminde 2.günü.dün akşam zencefilli kürümü yaptım,umarım şişmeden geçiririm bu haftaya. 3 günlük listemin bugün 2.günü.hFtaya ayda 5 kilo verdiren bir diyete başlıcam.yaza girerken motivasyon olacak bana 5 kiloyu verebilirsem.hedefim temmuzun 1 ine 70 lerle girmek, 79,9 bile olsa görmek istiyorum. Sizinde desteğiniz çok önemli bu süreçte canlarım.eleştirin kızın ama bana 79 u görmemi sağlayın.kocaman öpüldünüz :)
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
1 porsiyon su böreği
2 zeytin
çay
ara
yok
öğlen
1 kase ezo gelin çorba
1 salatalık
1 domates
ara
1 portakal
akşam
6 kaşık etsiz türlü
yarım kase yoğurt
ara
6 çilek
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
spor yok
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah: tost şekersiz çay
ara: yeşil çay kayısı
öğle: 2 parça tavuk fırında
salata ve çok az pilav
ara: kayısı
akşam: dünkü yemeklerden yedim 1 dilim ekmekle
fasulye ve pilav
su 2 lt tukettım
spor yok ama evi yerleştırdım saat 11e kadar
bu arada dün kızım ateşliydi bu gece 4ten sonra uyumadık üstünü değiştirirken bir baktım su çiçeği çıkarıyor
kreşte gecen hafta tatıldı bu yuzden kızım yenı cıkarmaya basladı o halde bırakıp işe geldımokadar kötü oluyorumki o hastayken işe gelmekten nefret ediyorum. su çiçeği cıkaranlar tecrubelıler ne yapalım akıl verın kaşıma annecim dedim ama cocuk bu dayanamıyor
tatlım dondurma simit sigara böreği hiç sana ait menüler değil sende benım gıbı kacırdınmı ipin ucunu
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalımmm
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim, neskafe
ara:yarım simit, 1 bardak çay
öğle:bisküvi yedim 1 paket hemde canım çok sıkkındı da
akşam:1-2 kaşık kuru fasülye, 3 çatal turşu kavurma
spor:1 saat yürüyüş, 2 liter su gün içinde
evet canım miss gibi oldu dün yerleri silip halılarımı sildim ama daha yerleşecek cok şey var işim bitince deterjanı kokluyorum ohh mıs oldu dedım eşimden cevap gecıkmedı kafayı yedın sencanım çok geçmiş olsun daha oğlum çıkarmadı hiç bi bilgim yok ama tek bildiğim dediğin gibi kaşımamak iz kalır diye
menünde gayet iyi canım
sen evini boyattın değilmi baya zor iş
ama ne güzel mis gibi olmuştur evin
uygula bakalım belkı bızde deneriz listenı verırsınyok canım ya, evde değildim, eve gece dönebildim..
dışarıda olunca insanların ikram ettiklerine -samimiyet derecesine göre- hayır diyemiyorsun..
bugün evdeyim zaten şu karatay diyetine başladım, bakalım güzel gidecek sanırım
ya bende iz kalmasından korkuyorum mız mız kızım ilaçda sürdürmez anlıcanız bu hafta kızımla ugrasmakla gececekcanım pilav yediğinde ekmek yeme
kızın için geçmiş olsun..eline eldiven geçir diyeceğim ama yaşı büyük..
benim de yüzümde su çiçeği izleri var
Evet canım cocuklar olumsuz etkileniyor annelerinin ağlamalarından . Allah kavuştursun kardeşine :)
ARabaniz da hayırlı olsun kaza falan mı yapmıştınız ? Neden servise gitti ?
yoğun olduğumuzda hepimiz için sıkıntıkadiscim ben işler yogun oldugunda yazamıyorum o zaman ne yapacağız
dün kullandım oyumu
canım keşke şu mamayı yemesen ya..
şu an zararını görmeyebilirsin ama ileride...
bisküvi bile daha masum duruyor onun yanında, inan bana..
Ya açıkcası hissettiğim bir sey yok evet biraz tok tutuyor ama oyle cok asırı bir sey yok internette okuduğuma göre yağları yakıyormuş pek bir diyet yapmana gerek yok yazmışlar zaten sandaloz ağacının sakızı oyle ilaç gibi kimyasal bişey degil. Valla değişiyor fiyatı da aktarlara göre benim aldığım yerde kilosu 40 tl idi 100 gr. Aldım ve muhtemelen bu beni 2 ay falan idare eder gibi görünüyor. Dikkat etmn gereken tek bir sey var tatli yemeyeceksin o kadr.en güzel canım o öyle hergün kilo verdiğini görmek
sandolaz sakızı hiç duymamıştım canım
ne yapıyor iştahımı kapatıyor acaba
bendemi alsam acaba
fiyatı ne kadar canım?
günaydın Ayşecim
ben de bugün spora başlayabildim nihayetbir saat tempolu yürüdüm, yürürken de çok korktum ama korktuğum başıma gelmedi, şu an baldırlarımda ağrı yok..yine de toz bir içecek vermişti eczacım, şimdi onu içeceğim..çok iyi geldi bana..
ben de bu sabah itibarıyla Karatay diyetine başladım, kitabı okuyorum, bitmek üzere..blogumda da okurların fikrini aldım, olumlu örnek çok..profesörün söyledikleri de çok mantıklı..
bu sabah tartıda 57,5 u gördüm, çok mutluyum..ben de haziran ayında inşallah 54-55 kg arası olacağım
seninde 70li rakamları göreceğinden hiç kuşkum yok
Günaydın
Nihayet bugün spora gidebildim.
Hem yürüyorum bantta hem size yazıyorum :)
Regliminde 2.günü.dün akşam zencefilli kürümü yaptım,umarım şişmeden geçiririm bu haftaya. 3 günlük listemin bugün 2.günü.hFtaya ayda 5 kilo verdiren bir diyete başlıcam.yaza girerken motivasyon olacak bana 5 kiloyu verebilirsem.hedefim temmuzun 1 ine 70 lerle girmek, 79,9 bile olsa görmek istiyorum. Sizinde desteğiniz çok önemli bu süreçte canlarım.eleştirin kızın ama bana 79 u görmemi sağlayın.kocaman öpüldünüz :)
günaydın kızlar
dünkü menümü paylaşayım
sabah: tost şekersiz çay
ara: yeşil çay kayısı
öğle: 2 parça tavuk fırında
salata ve çok az pilav
ara: kayısı
akşam: dünkü yemeklerden yedim 1 dilim ekmekle
fasulye ve pilav
su 2 lt tukettım
spor yok ama evi yerleştırdım saat 11e kadar
bu arada dün kızım ateşliydi bu gece 4ten sonra uyumadık üstünü değiştirirken bir baktım su çiçeği çıkarıyor
kreşte gecen hafta tatıldı bu yuzden kızım yenı cıkarmaya basladı o halde bırakıp işe geldımokadar kötü oluyorumki o hastayken işe gelmekten nefret ediyorum. su çiçeği cıkaranlar tecrubelıler ne yapalım akıl verın kaşıma annecim dedim ama cocuk bu dayanamıyor
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalımmm
dünkü menüm
sabah:mamamı yedim, neskafe
ara:yarım simit, 1 bardak çay
öğle:bisküvi yedim 1 paket hemde canım çok sıkkındı da
akşam:1-2 kaşık kuru fasülye, 3 çatal turşu kavurma
spor:1 saat yürüyüş, 2 liter su gün içinde
kızlar bugün yediklerim
sabah 05.00 te
1 küçük boy muz
sabah 07.30 da
1 simit
1 dilim peynir
domates, salatalık
1 tatlı kaşığı reçel
ara
yok
öğlen
2 kepçe yayla çorbası
1 kutu prebiotik yoğurt+5-6 çilek
1 dilim ekmek
ara
3 adet sigara böreği (dışarıdaydım maalesef)
akşam
3 yemek kaşığı patlıcan yemeği
2 kaşık pilav
bol salata (yağsız)
gece
ne yazık ki 3 top dondurma
misafirlikten yeni döndüm, bitmiş durumdayım, ben kaçar..
yarın sabah görüşürüz..
bu şekilde
arkadaşlar
ben kendimi anlatauım azıcık
pazar akşam kızkardeşimi yolladım
ama ağlamadım büyük oğlum çok olumsuz etkilenmiş her gün sakın ağlama ben çok üzülüyorum deyince içime akıttım yaşlarımı
dün servisten çıktı arabamız
çok sevinjdim yeni gibi oldu
her ne kadar değeri düşse de sağlık olsun
diyet malesef yapamıyorm
spor yok ama koşturmaca bn para
yarın sabah tartılıp kilomu göreceğim
ama diyet moduna bugün itibariyle döndüm ben
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani-204.html
tüm yarışmacı arkadaşlar oyları acil kullanalım lütfen
Gunaydin kızlar:) dü gece cok geç uyuduğum icin anca kalkabildim bizim okulun bahar şenlikleri başladı bu hafa ona gittim aksam cok yorulmuştum hatta hala yorgunumbu rada tartıya çıktığımda her gecen gün kilo verdigimi görüyorum cuma dan beri:))
yeni bir zayıflama formülü buldum belki siz biliyorsunuzdur sandaloz sakızı diye birşey var aktarlarda satılıyor onu toz haline getiriyorsunuz her sabah 1 çay kaşığı sandaloz sakızını ılık suyla beraber yutuyorum daha sonra da 1 tatlı kasığı elma sirkesi gercekten ise yarıyor denemeniz lazım :)
GÜNAYDIN KIZLAR...NASILSINIZ BAKALIM. BEN İYİMİYİM....İYİYİM ÇK ŞÜKÜR. İŞLER YOĞUN Bİ YANDAN İŞLER BİR YANDAN EVDE TADİLAT BAŞLAYACAK ONLA UĞRAŞIYORUM.
BAKALIM NOOLCAK.
nE YEDİM İÇTİM PEK GİREMİYOM BU ARA.
sABAH Bİ PARÇA EKMEKLE 3 ZEYTİN , PEYNİR YEDİM.
ARADA Bİ KAÇ BURÇAK BİSKÜVİ YEDİM.
ÖĞLENE ALLAH KERİM DİYORUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?