Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın kızlar beni de almışsınız sanırım gruba çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyo şimdi bu hafta cuma bildirim yapacak mıyım
tatlım senin için kuralları üstte yazdım.
düzenli bildirimde bulunur ve kurallara uyarsan haftaya lsteye girersin

Kızlar günaydıın!

Bu ne sıcak yahu?
Bugün işe biraz geç kaldım.
Kahvaltıyı da biraz geç halettim haliyle.
Akşam olsa da spora gitsem diye bekliyorum şimdi :)

günaydın

bu tabloyu bekliyoruz heyecanla canım

Son mesaja numarayi yanlis verdim ben cikiyorum herkese iyi geceler...

o kadar önemli değil tatlım
sonuçta kimin ne kadar yazdığını ben bakınca anlıyorum
ama numaralandırma sistemi sizi motive ediyor
kendi adıma bişey istemiyorum emin olun

canım Pazar günleri de yazmak zorunda mıyız..ben Pazar tatil biliyordum, o sebepten bugüne kadar hiç yazmadım :26:
yani zorunluluk yok
ama evinde neti olan vakti müsait olan da
bi merhaba diyebilir
ortalık ıssız kalmasın

mönü,spor su yazmak ve 5 mesaj takım kuralımız
bu kadar canım istenilen
bol balıklı canım çekti
akşam en iyisi balık alayım bende :)))

[

kaptan daha önce de söylediğim gibi bisküvili öğünleri onaylamıyorum .
Çok az yemişsin ama güzel menü

Evet kaptan ?
Haftasonu için ayrı bir uyarlama yapsak ?

:

bende onaylamıyorum ama hiç bişey yemeden de duramam kii
koalyıma gidiyor ya
sağlıksız biliyorummmm

hafta sonu ctesi ve pazar evinde cebinde net olan lütfen uğrasın bi merhaba desin hafta sonu buraya gelmek kaçamakları önlüyor bilginize sizin için istiyorum bunu da

menün güzel tatlım,ara öğünler çok önemli sabah öğle arası baya uzun ve mutlaka ara öğün yapmalısın.
dondurmamıı hımm
spor güzel

Evet dün biraz uzun oldu ara ama ben kahvaltıyla öğlen arası hiç acıkmıyorum 9.30 -10'a doğru kahvaltım bitiyor, sonra yemeğe gitmek için 12.15'de falan ofisten çıkıyoruz. O arada daha ancak acıkıyorum.

Dondurma da 150 kalori diye yedim valla, en masum tatlı gibi geliyor bana sonra gösteriyor yüzünü :26:

Bisiklet önceki geceden, dünü es geçtim, bugün yine spor zamanı!(eve gece 2'de döndüğüm için çok yorulmuştum)

Kahvaltıyla öğle arasına ufak bir şey sıkıştırmaya çalışacağım artık....

Son düzenleme:

zerodan başlıyayım
ama şeker yok soğuk ne güzelllll
dondurma evet yemesem de olurdu pek alışmamak lazım sonra her gün yemek istiyor insan

Tatil degildi cnm sadece mesajlar sayilmiyordu dahasi gecen sene sirayla mesaj cetelesi tutuyorduk hafta sonu cetele yoktu

ya ya ya
ben sizden bunu da istemiyorum bak
siz yeter ki relaks olun bol paylaşım yapın
ben hallederim o işleri
tabi belli bir yere kadar baktım olmuyor sizlerden yardım isterim
ama benim 2 aydan az zamanım kaldı
birilerinizin kaptan olarak yetişmesini istiyorum
zaten yakın zamanda kaptanlığı devredeceğim
gönüllü aranıyorrr duyrulurrrr

hoşgeldin tatlım senin için kuralları yazıyorum.azmin daim olsun

8.TAKIM KAPTANI : kadis
8 takım kaptan yardımcısı moni
8.takım kardeş takımı 5.takım
.
ay ablacım çok sevindim bigilendirmene
gözüm arkada değil
hatta kaptanlığa adayım sensinnnn

ama ablacım ve kızlar kardeş takımımız değişti:18::18::18::18::18::18: ben bunu yazmayı unuttum artık kardeşimiz 3. takım bilginize

ama ablacım ve kızlar kardeş takımımız değişti:18::18::18::18::18::18: ben bunu yazmayı unuttum artık kardeşimiz 3. takım bilginize

bilmediğimden soruyorum kardeş takımı neye göre seçiyorsunuz? Ve kardeş takım olunca noluyor? Birbirimize destek vermek için yazılanları mı okuyoruz?

hoşgeldin canım
kendini tanıtırmısın

benim adım büşra 19 yaşındayım 2.5 aydır şu hepimizin uğraşıp durduğu kilolarımla savaştayım 8.5 kilo vererek savaşı yarıladım ve sizlerinde desteğiyle kazanmayı tüm kilolarımı fethetmeyi düşünüyorum çok tarihsel bir açıklama oldu ama İnşallah açıkalyıcı olmuştur

aynen bende ne yapmam gerekiyor birde şu altta gözüken kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz rica etsem

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html

buradan yapabilirsin

takım kurallarımız bunlar

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html
burayı
her gün okuyunuz
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

karar defterimiz

mesajlara numara veriyoruz
isim
başlanğıç kilo
hedef kilo

bildirmeniz gerekiyor

gunaydın herkese...

gene gec uyandım...telefon calıyor ama hep kapattım alarmları...

neyse kahvaltımı yaptım ben de...

bu arada bızım kardes takımımız 3. takım mı?

Günaydınlar efendim

tatlım hoşgeldin

Slm kızlar. İş yerimde sorunlar nedeniyle dün giremedim hiç. Kusuruma bakmayın. Yarından sonra da evin tadilatı başlıyor bana güç kuvvet sabır dileyin.

Sizler ne alemdesiniz bakalım. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…