tatlım senin için kuralları üstte yazdım.günaydın kızlarbeni de almışsınız sanırım gruba çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyo şimdi bu hafta cuma bildirim yapacak mıyım
bu tabloyu bekliyoruz heyecanla canımBetülcüm, diyetisyenin bana verdiği bir meyve değişimi cetveli var, orada hangi meyve ne kadar yazıyor..
Büyük çilek 6 adet
Karpuz ise 1 ince dilim tüketebiliyorsun.
Müsait olunca o tabloyu buraya yükleyeyim, herkesin işine yarar
Son mesaja numarayi yanlis verdim ben cikiyorum herkese iyi geceler...
yani zorunluluk yokcanım Pazar günleri de yazmak zorunda mıyız..ben Pazar tatil biliyordum, o sebepten bugüne kadar hiç yazmadım :26:
mönü,spor su yazmak ve 5 mesaj takım kuralımızbu konuda kesinlikle haklısın kadis..ben sana katılıyorum..
hatta bir süredir toparlanamadım, çok keyifli günler de geçirmedim kendi kendime "acaba ayrılsam mı?" diye çoğu zaman düşünmüyor değilim..ya da daha esnek olacak bir gruba...yani buraya mönü yazacak olmak beni biraz kontrol ediyor, iyi oluyor..
ama sen de haklısın söylediklerinde..
bol balıklı canım çektikızlar yediklerim:
sabah
1 dilim çok tahıllı ekmek
tavada yağsız yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
domates, salatalık
ara
2 dilim çikolata
öğlen
1 kase ton balıklı salata (balığı 160 yerine 80 gr koydum)
yarım dilim ekmek
ara
yok
akşam
3 dilim palamuut
2 dilim kalamar
yarım çipura
bol salata
gece
yok
1,5 saat yürüyüş
2,5 lt su
iyi geceler
[
kaptan daha önce de söylediğim gibi bisküvili öğünleri onaylamıyorum.
Çok az yemişsin ama güzel menü
Evet kaptan ?
Haftasonu için ayrı bir uyarlama yapsak ?
:
menün güzel tatlım,ara öğünler çok önemli sabah öğle arası baya uzun ve mutlaka ara öğün yapmalısın.
dondurmamıı hımm
spor güzel
canım kahvaltı ve öğlen arasında çok uzun zaman var.Mutlaka ara öğünü yapmanı tavsiye ederim.Aksi takdirde kan şekerin düşer ve daha çok yeme isteğin olur.
Öğlen güzel ama akşam çok az olmuş.Bu kadar az yemenin üzerine 2 saat bisiklet çevirmeye halin kaldıysa bravo diyorum :))
günaydın kızlarbeni de almışsınız sanırım gruba çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyo şimdi bu hafta cuma bildirim yapacak mıyım
menün güzel tatlım,ara öğünler çok önemli sabah öğle arası baya uzun ve mutlaka ara öğün yapmalısın.
dondurmamıı hımm
spor güzel
sabah bir dilim ekmek yeterli
şu bisküvilerden hiç hoşlanmıyorum yememeye çalışmalısın sen ve diğer arkadaşlarım
akşam o kadar yemeğin yanında ekmeğin işi ne,hemde 2 dilim
su ve spor güzel
kahvaltın güzel,şekeri zamanla azaltır sonrada bırakırsın vücud alışıyor canım
tereyağ
tost hemde o saatte
su ve spor güzel
kadriyecim su ve spor güzel canım
hani kahvaltı
yemeyin şu bisküvileri yahu
dondurmamıı
şu zero yu neden içersiniz bi türlü çözemedim hemde o saatte
harika bir menü ayşecim
balığada bayılırımmm
çikolata demek hımm al sana
Tatil degildi cnm sadece mesajlar sayilmiyordu dahasi gecen sene sirayla mesaj cetelesi tutuyorduk hafta sonu cetele yoktu
ay ablacım çok sevindim bigilendirmenehoşgeldin tatlım senin için kuralları yazıyorum.azmin daim olsun
8.TAKIM KAPTANI : kadis
8 takım kaptan yardımcısı moni
8.takım kardeş takımı 5.takım
.
günaydın kızlarbeni de almışsınız sanırım gruba çok mutlu oldum ne yapmam gerekiyo şimdi bu hafta cuma bildirim yapacak mıyım
ama ablacım ve kızlar kardeş takımımız değişti:18::18::18::18::18::18: ben bunu yazmayı unuttum artık kardeşimiz 3. takım bilginize
hoşgeldin canım
kendini tanıtırmısın
aynen bende ne yapmam gerekiyor birde şu altta gözüken kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz rica etsem
8. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM.
Kolay gelsin kızlar...
PÜSKÜÜT
8.TAKIM KAPTANI : kadis
8.TAKIM KURALLARI:
* Her üye kendi kilo bildirimini cuma günü 14:00 a kadar yüzde hesabı ile bildirmekle yükümlü..
* Kilo bildirimini önceden mazeret bildirmeksizin 3 kere aksatan yada geciktiren takımdan uzaklaştırılır.
* Her üye günde en az 5 mesaj yazmak zorundadır. Yapılan kontrollerde önceden mazeret bildirmeksizin 10 kere bu kuralı ihlal eden takımdan uzaklaştırılır..
* Her üye son yazdığı mesajdan itibaren yazılan mesajları okuyup gerektiğinde cevaplamakla yükümlüdür... Bu bir bütünün parçası olmak adına önemlidir.
* Her üye gün sonunda menüsünü + içtiği su miktarını + yaptığı spor aktivitesini süresi ile bildirmekle yükümlüdür..
* Kaçamak yapanlar yaptıkları kaçamağın kalorisine göre ekstra sportif faaliyette bulunacak ve bunu takıma yazacaklar.
* 3 Hafta arka arkaya kilo veremeyen takımdan çıkarılır.
* Takım kuralları ilerleyen zamanlarda güncellenecek ve yeni kurallar eklenecektir.
***13. takımdan alıntı***
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararak da aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bilmediğimden soruyorum kardeş takımı neye göre seçiyorsunuz? Ve kardeş takım olunca noluyor? Birbirimize destek vermek için yazılanları mı okuyoruz?
aynen öyle canım
git 3. takıma merhaba de ne yapıyolar oku vs bize soramadığını sor
Günaydınlar efendim
Canim bu konuda kaptanimiz bilgi verir ayrintisiyla eger kabul ettiyse bu hafta listeye alinmazsin diye biliyorum..hosgeldin bu arada ben yagmur...
Günaydınlar efendim
tatlım hoşgeldinbenim adım büşra 19 yaşındayım 2.5 aydır şu hepimizin uğraşıp durduğu kilolarımla savaştayım 8.5 kilo vererek savaşı yarıladım ve sizlerinde desteğiyle kazanmayı tüm kilolarımı fethetmeyi düşünüyorum çok tarihsel bir açıklama oldu ama İnşallah açıkalyıcı olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?