- 16 Haziran 2012
- 1.549
- 0
- 66
aynen bende ne yapmam gerekiyor birde şu altta gözüken kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz rica etsem
Hosgeldin cnm bu hafta yeniler cok grupta kilo cetveli diyet gruplari sayfasini okursan orada kilo cetveli diye sayfa var oradan yapiliyor... Bize enerji verin kilo vermemizi hizlandirin...
dondurma benım de zayıf noktam oluyor bu havalarda...dun nasıl ıcım gıttı anlatamam ama yemedım cok sukur...
Rica ederim cnm...teşekkür ederim hallettim zaten sağol tatlım
sımdı mıs gıbı yesıl cayımı ıcıyorum...ıcıne de bır tutam adacayı attım ve de 2 tane karanfıl...
sımdı mıs gıbı yesıl cayımı ıcıyorum...ıcıne de bır tutam adacayı attım ve de 2 tane karanfıl...
arkadaslar ben okula gıdecem bırazdan...hazırlanıyorum...
ordan da dershaneye gececem...
aksam 8 gıbı evde olurum ıns...
yanıma erık alıyorum yıne...
gorusmek dılegı ıle...
Ani alınmış bir karar ile yarın 5 günlük bir tatile çıkacaktık ama yiğenim su çiçeği çıkarınca yattı bizim iş
Aslında iyi de oldu..Zaten annemlere geldiğim için motivasyonum düştü,bir de tatile gitseydim zor toparlardım.Ramazana 1.5 ay var ve ben bu süre zarfında en az 5 kg vermiş olmak istiyorum.
Pazar günü evime dönüyorum ve tekrar bir düzen kuracağım bakalım.
arkadaslar ben okula gıdecem bırazdan...hazırlanıyorum...
ordan da dershaneye gececem...
aksam 8 gıbı evde olurum ıns...
yanıma erık alıyorum yıne...
gorusmek dılegı ıle...
Allah Allah ben istediğim zaman yiyorum bunları akşam 7 den sonrası dışındahiç dikkat etmiyorum öyle strese de girmiyorum ama çok kompleksli bir insanım kendimi hep şişman hissediyorum ne kadar versemde çirkin hissediyorum
canım yeşil çay istedi bak şimdi
hemen bende içeyim sağol hatırlatma oldu
benim öyle ahım şahım diyet listem yoktu aslında 6 dan sonra hiç bir şekilde yemek yemedim sabah 1 kase gevrek yedim 15 gün boyunca ve bir süre ara verdim bünyem alışmasın diye suyumu hiç eksik etmedim şimdilerde karbonatlı su içiyorum bakalım faydasını görecek miyim öğle vakti istediğimi yiyorum doyana kadar akşam sadece 1 tabak yiyorum aç kalmıyorum hiç aç kalarak yaptılarımdan fayda görmedim çünkü yemekten en az 1 saat kadar sonra 40 dk boyunca plates yapıyorum netten ebru şallının videolarını açıp birde haftada 2 gün 12-16 dk kadar kolbastı oynuyorum bu kadar şimdilerde boş verdim bu takım sayesinde kalanıda vermek istiyorum hayırlısıyla
evet akşam yemeğini erken yemek çok faydalı oluyor bende erken yediğim zamanlarda genelde kilo vermişimdir...
bende de oluyo o arada canım kendimi gudubet gibi hissediyorum geçer birsüre sonra merak etme bak yaz da geldi kiloları verelim güzelleşelim böyle zamanlarda kuaföre gitmek boya kesim veya manikür pedikür komple bir bakım iyi gelebilir
bende kendimi alışverişe veriyorum moral olsun diye ama aldığım kıyafeti denerken moral tekrar sıfırlanıyor yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorum anlayacağın yanlış bir çözümmüş
yeşil çayı poşet mi içiyorsunuz yoksa aktardan aldığınızı mı ben de içmeyi düşünüyorumda poşet olanın etkisi nasıl acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?