Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

aynen bende ne yapmam gerekiyor birde şu altta gözüken kilo cetvelini nasıl yapıyorsunuz rica etsem

Hosgeldin cnm bu hafta yeniler cok grupta kilo cetveli diyet gruplari sayfasini okursan orada kilo cetveli diye sayfa var oradan yapiliyor... Bize enerji verin kilo vermemizi hizlandirin...

arkadaslar ben okula gıdecem bırazdan...hazırlanıyorum...

ordan da dershaneye gececem...

aksam 8 gıbı evde olurum ıns...

yanıma erık alıyorum yıne...

gorusmek dılegı ıle...

günaydın kızlar
bugün iş yerimde internet var çok şükür
imternet olmayınca yarım kalmıştım sanki
alışkın olunca

Ani alınmış bir karar ile yarın 5 günlük bir tatile çıkacaktık ama yiğenim su çiçeği çıkarınca yattı bizim iş
Aslında iyi de oldu..Zaten annemlere geldiğim için motivasyonum düştü,bir de tatile gitseydim zor toparlardım.Ramazana 1.5 ay var ve ben bu süre zarfında en az 5 kg vermiş olmak istiyorum.
Pazar günü evime dönüyorum ve tekrar bir düzen kuracağım bakalım.

geçmiş olsun canım
ama gerçekten iyi olmuş gitmemeniz biraz daha zayıflada öyle git
sen ramazana kadar 60 lara düşeceksin maşallah canım

bende de oluyo o arada canım kendimi gudubet gibi hissediyorum geçer birsüre sonra merak etme bak yaz da geldi kiloları verelim güzelleşelim böyle zamanlarda kuaföre gitmek boya kesim veya manikür pedikür komple bir bakım iyi gelebilir

topik hareketlendi güzelde oldu,hep böyle olur umarım ve çok güzel kilolar veririz hepbirlikte

bende yeşil çayımı içiyorum içine birkaç tanede kurutulmuş kiraz sapı attım

evet akşam yemeğini erken yemek çok faydalı oluyor bende erken yediğim zamanlarda genelde kilo vermişimdir...

bende kendimi alışverişe veriyorum moral olsun diye ama aldığım kıyafeti denerken moral tekrar sıfırlanıyor yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorum anlayacağın yanlış bir çözümmüş

bende kendimi alışverişe veriyorum moral olsun diye ama aldığım kıyafeti denerken moral tekrar sıfırlanıyor yağmurdan kaçarken doluya tutuluyorum anlayacağın yanlış bir çözümmüş

bende hep tutuyorum kendimi alışveriş konusunda özellikle pantolon almıycam diyorum göbeğim gidince alırım ama arada tutamıyorum tabi eski pantolonlarım var şimdilik onlar bana bol gelsin yenisi alınır elbet

yeşil çayı poşet mi içiyorsunuz yoksa aktardan aldığınızı mı ben de içmeyi düşünüyorumda poşet olanın etkisi nasıl acaba

canım iş yerinde mecburen sallama içiyorum ama evde çaykurun tenekede olan yeşil çayı var bergomatlı ondan içiyorum
evdeysen tabiki demleme iç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…