Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ilk günüm grupta bugünkü menümü yazayım bende
sabah;
iki üç dilim domates ve salatalık beyaz peynirli kepek ekmeğine sandwich, tek şekerli kupa çay
öglen;
karnıyarık çok küçük üç tane(son kaldı yemezsem atacam artık) bir dilim kepek ekmek domates salatalık
akşam;zeytinyağlı taze fasulye bir dilim kepek ekmek yoğurt
her akşam bir saat yürüyüş yapıyorum ayrıca 2-2,5 lt su

gayet güzel

kızlar ben hafta sonları giremiyorum çoğunlukla sorun olmaz değil mi ceza meza korktumben şimdi

arkadaslar ben pazartesıye kadar cok yogunum...

tez calısmam var haftaya teslımı varmıs...hala toparlayamadık onunla ugrasıyom...yarın hocaya gosterıp eksıklerı tamamlayıp cuma tekrar gosterıp pazartesı ckıtaplastırıp teslım etmem gerekıyor arkadasımla...

ustune ustluk pazartesı de cok zor olan dersımın fınal sınavı var...ılk sınavım ıyıyıdı ama ıkıncısı kotu gectı bıraz...o yuzden fınale calısmam gerekıyor...

ama her gun dershaneye gıdıyorum, ogretmenlık yapıyorum...hafta sonu da sabahtan aksama dershanedeyım...dogru duzgun vaktım kalmıyor...

bunların stresınden dıyet ve spora pek veremıyom kendımı...tabıı dıkkat edıyom ama ıstedıgım gıbı olmuyor...

en azından p.tesiye kadar boyle normal ıdare edeyım de salı gunu sıkı bır sekılde kaldıgım yerden ılerlerım cuma kılo bıldırımıme kadar bıraz fark olusturmus olurum ıns...

aklım sureklı sınav ve tezde...halıyle stres oluyom...gozumun onunden neler neler gecıyor...

su duygusal aclıgımı bır care bulamıyorum...

mrb hosbulduk canım...masallah takım cok aktıf...nazar degmesın...

Kolay gelsin çok, başarılar.
Tez teslimleri, finaller falan derken insan stressten yemeye vurabiliyor.
Dikkat etmek lazım, abur cubur yerine daha sağlıklı şeyler yesek stress dönemlerini de dahaz az zararla atlatsak ne güzel olur.

listeni beğendim fakat benim o gün içinde ne yiyeceğim belli olmuyor az yiyorum sadece o yüzden 7 den sonra yazmaya karar verdim bende

listeni beğendim fakat benim o gün içinde ne yiyeceğim belli olmuyor az yiyorum sadece o yüzden 7 den sonra yazmaya karar verdim bende

valla ben planlıyorum ki ipin ucunu kaçırmayayım diye kalori hesabı yapıyorum bir de o da çok etkili oluyor yediklerimi sabah bakıyorum belli bi kaloriyi geçersem değiştiriyorum onu akşamları kendini tutmak mesele en çok dondurma istiyor canım bu aralar acaip magnum falan yiyeceğime yarım kiloluklardan aldım iki kaşık yiycem canım çok isterse

dondurma benım de zayıf noktam oluyor bu havalarda...dun nasıl ıcım gıttı anlatamam ama yemedım cok sukur...

canım sunu cok merak ettım...

8.5 kıloyu nasıl verdın...bıze bıraz bahseder mısın...

benim öyle ahım şahım diyet listem yoktu aslında 6 dan sonra hiç bir şekilde yemek yemedim sabah 1 kase gevrek yedim 15 gün boyunca ve bir süre ara verdim bünyem alışmasın diye suyumu hiç eksik etmedim şimdilerde karbonatlı su içiyorum bakalım faydasını görecek miyim öğle vakti istediğimi yiyorum doyana kadar akşam sadece 1 tabak yiyorum aç kalmıyorum hiç aç kalarak yaptılarımdan fayda görmedim çünkü yemekten en az 1 saat kadar sonra 40 dk boyunca plates yapıyorum netten ebru şallının videolarını açıp birde haftada 2 gün 12-16 dk kadar kolbastı oynuyorum bu kadar şimdilerde boş verdim bu takım sayesinde kalanıda vermek istiyorum hayırlısıyla

masallah canım ıradenı azmını sabrını kutluyorum...ıns kalanları da verırsın...

Allah Allah ben istediğim zaman yiyorum bunları akşam 7 den sonrası dışında hiç dikkat etmiyorum öyle strese de girmiyorum ama çok kompleksli bir insanım kendimi hep şişman hissediyorum ne kadar versemde çirkin hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…