hoşgeldin tatlım3.takımdan Merhabaaaaaaaaaakardeşciklerimiz ne yapıyorlar diye okurken bu iletiyi gördüm hoşuma gitti bir selam veriyim dedim
gayet güzelilk günüm grupta bugünkü menümü yazayım bende
sabah;
iki üç dilim domates ve salatalık beyaz peynirli kepek ekmeğine sandwich, tek şekerli kupa çay
öglen;
karnıyarık çok küçük üç tane(son kaldı yemezsem atacam artık)bir dilim kepek ekmek domates salatalık
akşam;zeytinyağlı taze fasulye bir dilim kepek ekmek yoğurt
her akşam bir saat yürüyüş yapıyorum ayrıca 2-2,5 lt su
Slm kızlar. İş yerimde sorunlar nedeniyle dün giremedim hiç. Kusuruma bakmayın. Yarından sonra da evin tadilatı başlıyor bana güç kuvvet sabır dileyin.
Sizler ne alemdesiniz bakalım. Yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz diyorum .
hosgeldın canım...ben de yenıyım...dun alındım takıma...
ıns guzel gunler gecırırız burda...kılolarımızdan da kurtuluruz...
inşallah canım bu haftanın geçmesi için sabırsızlanıyorum ki
arkadaslar ben pazartesıye kadar cok yogunum...
tez calısmam var haftaya teslımı varmıs...hala toparlayamadık onunla ugrasıyom...yarın hocaya gosterıp eksıklerı tamamlayıp cuma tekrar gosterıp pazartesı ckıtaplastırıp teslım etmem gerekıyor arkadasımla...
aklım sureklı sınav ve tezde...halıyle stres oluyom...gozumun onunden neler neler gecıyor...
su duygusal aclıgımı bır care bulamıyorum...
ilk günüm grupta bugünkü menümü yazayım bende
sabah;
iki üç dilim domates ve salatalık beyaz peynirli kepek ekmeğine sandwich, tek şekerli kupa çay
öglen;
karnıyarık çok küçük üç tane(son kaldı yemezsem atacam artık)bir dilim kepek ekmek domates salatalık
akşam;zeytinyağlı taze fasulye bir dilim kepek ekmek yoğurt
her akşam bir saat yürüyüş yapıyorum ayrıca 2-2,5 lt su
listeni beğendim fakat benim o gün içinde ne yiyeceğim belli olmuyor az yiyorum sadece o yüzden 7 den sonra yazmaya karar verdim bende
canım sunu cok merak ettım...
8.5 kıloyu nasıl verdın...bıze bıraz bahseder mısın...
benim öyle ahım şahım diyet listem yoktu aslında 6 dan sonra hiç bir şekilde yemek yemedim sabah 1 kase gevrek yedim 15 gün boyunca ve bir süre ara verdim bünyem alışmasın diye suyumu hiç eksik etmedim şimdilerde karbonatlı su içiyorum bakalım faydasını görecek miyim öğle vakti istediğimi yiyorum doyana kadar akşam sadece 1 tabak yiyorum aç kalmıyorum hiç aç kalarak yaptılarımdan fayda görmedim çünkü yemekten en az 1 saat kadar sonra 40 dk boyunca plates yapıyorum netten ebru şallının videolarını açıp birde haftada 2 gün 12-16 dk kadar kolbastı oynuyorum bu kadar şimdilerde boş verdim bu takım sayesinde kalanıda vermek istiyorum hayırlısıyla
valla ben planlıyorum ki ipin ucunu kaçırmayayım diyekalori hesabı yapıyorum bir de o da çok etkili oluyor yediklerimi sabah bakıyorum belli bi kaloriyi geçersem değiştiriyorum onu akşamları kendini tutmak mesele en çok dondurma istiyor canım bu aralar acaip magnum falan yiyeceğime yarım kiloluklardan aldım iki kaşık yiycem canım çok isterse
sımdı mıs gıbı yesıl cayımı ıcıyorum...ıcıne de bır tutam adacayı attım ve de 2 tane karanfıl...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?