bende hep tutuyorum kendimi alışveriş konusundaözellikle pantolon almıycam diyorum göbeğim gidince alırım ama arada tutamıyorum tabi eski pantolonlarım var şimdilik onlar bana bol gelsin yenisi alınır elbet
bende hep tutuyorum kendimi alışveriş konusundaözellikle pantolon almıycam diyorum göbeğim gidince alırım ama arada tutamıyorum tabi eski pantolonlarım var şimdilik onlar bana bol gelsin yenisi alınır elbet
aynen kesinlikle bende basen var bide pantolona küstüm resmen yeni yeni barışıyorum her pantolon giydiyimde oturup ağlayasım geliyor kilo vermemiş gibi hissediyorum hep
canım iş yerinde mecburen sallama içiyorum ama evde çaykurun tenekede olan yeşil çayı var bergomatlı ondan içiyorum
evdeysen tabiki demleme iç
bende de tam tersi göbek var basen yokbasenli olmayı tercih ederdim heralde pörtlek bir göbektense en azından kadınsı
göbek daha kolay verilen bir bölge basene göre ama sanırım herkes kendinde olmayanı istiyor kilo hiç olmasa daha iyi
ben yemek yemeye gidiyorum gelince yediklerimi sayarım sizlere acıktım sayılır
ben gördümacaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere
tatlım bende o şekilde bir davete gittiğimde yiyorum ama ölçülü yiyorum sonuçta robot değiliz bir nefsimiz varKııızlaaar suikast girişimi gibi bir telefon aldım valla çok sevdiğim bir teyzemden!:18:
Yarın akşam beni ve erkek arkadaşımı yemeğe çağırıyor. Kendisi Tarsus'lu ve dünya üzerinde yediğim en güzel mantıyı yapıyor olabilir.
Yılda 1 maksimum 2 kere görüştüğümüz için tabii ki davetini kıramadım. Ama yarın akşam çok kötü geçecek diyet açısından.
Bugün ve Cuma az yiyerek yarını dengelemem lazım bir şekilde valla...
tatlım bende o şekilde bir davete gittiğimde yiyorum ama ölçülü yiyorum sonuçta robot değiliz bir nefsimiz var
amaaaaa
bugünden ekmeği kesmen lazım yarın da sadece kahvaltıda 1 dilim esmer ekmek türevlerinden birini yemen lazımki yarın akşamı dengeleyebilmelisin bir nebzede olsa
yoksa saçını çekeriz bak
ayy rakibem cok güzel bir duygu ben bugun olmayan bir gömleğim vardı onu giydim ve inanılmaz mutlu oldumacaba kıyafetlerimizin bol geldiği günleri görebilecekmiyiz ki
allahım göster o günleri bizlere
ben gördüm
müthiş güzel bir duyguuuuuuuu
evet canım3. takımgunaydın herkese...
gene gec uyandım...telefon calıyor ama hep kapattım alarmları...
neyse kahvaltımı yaptım ben de...
bu arada bızım kardes takımımız 3. takım mı?
3.takımdan Merhabaaaaaaaaaakardeşciklerimiz ne yapıyorlar diye okurken bu iletiyi gördüm hoşuma gitti bir selam veriyim dedim
bunu not alayım canımkızlar ben hafta sonları giremiyorum çoğunlukla sorun olmaz değil mi ceza meza korktumben şimdi
bu hafta listede değilsin haftaya aktifliğine göre listeye alınacaksın zaten canımarkadaslar ben pazartesıye kadar cok yogunum...
tez calısmam var haftaya teslımı varmıs...hala toparlayamadık onunla ugrasıyom...yarın hocaya gosterıp eksıklerı tamamlayıp cuma tekrar gosterıp pazartesı ckıtaplastırıp teslım etmem gerekıyor arkadasımla...
ustune ustluk pazartesı de cok zor olan dersımın fınal sınavı var...ılk sınavım ıyıyıdı ama ıkıncısı kotu gectı bıraz...o yuzden fınale calısmam gerekıyor...
ama her gun dershaneye gıdıyorum, ogretmenlık yapıyorum...hafta sonu da sabahtan aksama dershanedeyım...dogru duzgun vaktım kalmıyor...
bunların stresınden dıyet ve spora pek veremıyom kendımı...tabıı dıkkat edıyom ama ıstedıgım gıbı olmuyor...
en azından p.tesiye kadar boyle normal ıdare edeyım de salı gunu sıkı bır sekılde kaldıgım yerden ılerlerım cuma kılo bıldırımıme kadar bıraz fark olusturmus olurum ıns...
aklım sureklı sınav ve tezde...halıyle stres oluyom...gozumun onunden neler neler gecıyor...
su duygusal aclıgımı bır care bulamıyorum...
aman nazar değmesinnnnmrb hosbulduk canım...masallah takım cok aktıf...nazar degmesın...
çok sevindimmmmm hoşgeldin tekrardanmerhaba ayşemmmm
kadis gelebileceğimi söyledi
şimdiden söylüyorum gelemeyeceğim günleri bildirmeye çalışacağım bi kusurumuz olursa affola
önümde daha vermem gerekn 6 kg var
hani kahvaltııdünkü menüm
sabah: 5 eti form şekersiz çay
ara: yeşil çay
öğle: yarım kase çorba
salata
1kepçe bulgur pilavı
1 kepçeden biraz fazla çiğer ve tavuk sote
yoğurt
ara: yok
akşam:2kurabiye avuç içi kadar kek
su: 2lt
spor işyerı hareketli akşam misafir ağırladım 1 bucukta yataktaydım halım yoktu
sağol tatlım aynı dileklerimiz sizin içinde geçerlmerhabalar kardeş takımımız
az kalorili ve de keyifli bir gün diliyorum hepinize
tatlım bende o şekilde bir davete gittiğimde yiyorum ama ölçülü yiyorum sonuçta robot değiliz bir nefsimiz var
amaaaaa
bugünden ekmeği kesmen lazım yarın da sadece kahvaltıda 1 dilim esmer ekmek türevlerinden birini yemen lazımki yarın akşamı dengeleyebilmelisin bir nebzede olsa
yoksa saçını çekeriz bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?