Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
^Kızlar ne sıklıkla tartiliyorsunuz?
iyi akşamlar
menüm
sabah
kahvaltı
çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz
ara
1 avuş kiraz
yarım bardak kefir
öğlen
7 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
semizotlu yoğurtlu salata yarım kase
yarım dilim çavdar ekmeği
ara![]()
1 avuç kiraz
3 kayısı
1 bardak kefir
akşam
3 kaşık tazefasulye
6 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt
ara![]()
1 avuç kiraz
3 kayısı
1 ç.b kefir
2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)
yok
Kızlar cuma günü kilimi duyunca sasiricaksiniz :))
Birde benim kabızlık problemim oluyor ne yapmam lazım. Aktivia ve kayisiyi dayadim diyete![]()
Cnm turkiye petrollerinin sitesine gittim bol agacli guzel bir yer tempolu yuruyus yaptik. Grup olarak yapioruz zaten toplu olunca sevk gelio insana 40 dakika dayanabildm cok yorgundum:-(
Menu ve spor harikaa olmus sadece muz riskli meyvelerden cok tuketilmemeli bilgin olsn...
güzel bir menü,ekmek yemedinmi yazmayımı unuttun? eğer bu haliyle ise gerçekten güzel
su ve sporda harika![]()
Tuğçe bayıldım mönüne
hep böyle devam et ve bir an önce kilolarından kurtul inşallah![]()
evet canım 1200 altına inmemek gerekiyor..
benim diyetisyen bana 1300 kalorilik birşey vermişti, bazen 1500'e çıkarıyor sonra yeniden 1300'e indiriyordu..
yukarıda söylediğin her noktaya katılıyorum
ne güzel bir menü,
ve ne güzel bir spor yüzmek
akşam işyerinde yemek de iyi fikir
ay ne güzel canım ya
çok kıskanıyorum seni bilesinnn
Gunaydin kızlar evet duyunce sevineceksiniz kilimi. Bugun öğlen mi tartilip yazicaz kilomuzu? Ben cepten görebiliyorum sadece onun içın cok fazla alıntı yapamiyorum. Genel olarak kaçamakları saymazsak listeler güzel görünüyor birde uzun süredir diyette olduğunuzu hesaba katınca harika ama bu demek değil ki kacamaklara devam etmek yok. Malum yaz geldi kiloları kabanla ceketle hirkayla kapatma mevsimi sona erdi. Tek parça giysiler hopur lupur kilolarla ykışmıyor hanımlar :)) Hepinize hedefinize birer adım daha yaklasacaginiz kacamaksiz bir gün diliyorum. Hayırlı cumalar bu arada :)
günaydın kızlar nasılsınız bugün bakalımmm
ben gece uyuyamadım malesef yorgunum
Kızlar ne sıklıkla tartiliyorsunuz?
aynen yorgunluk hat safa( aşırı yüklendim spora bu hafta... ve çokkkkk açımmmm dayanmak için mücadele ediyorumm...
Kızlar kafam bir dünya. Bugünu cuma sanıyorum. Finaller, mezuniyet kosturmaca ve çıkan tansiyonum derken günleri şaşırdım. Dün yine tansiyonum çıktı.gece 1 limon sıktım ictimde iyi geldi biraz rahat uyudum.
geçmiş olsun tatlım benimde tansiyon sorunum var seni çok iyi anlıyorum,çok sıkma kendini her şey oluyor bir şekildeKızlar kafam bir dünya. Bugünu cuma sanıyorum. Finaller, mezuniyet kosturmaca ve çıkan tansiyonum derken günleri şaşırdım. Dün yine tansiyonum çıktı.gece 1 limon sıktım ictimde iyi geldi biraz rahat uyudum.
Allah işlerinde kolaylıklar versin canımbenım sımdı okula gıtmem gerekıyor...tez hocamla görusecem cunku...ordan dershaneye gıdecem...ordan da yıne okula gıdecem aksam 7 de dersım var...bugun bayagı yogunum...aksama gorusuruz arkadaslar...
dıyetı bozmak yok...bol su ıcmeye devam...sporu bırakmak da yok...
Gunaydin tatlimgünaydın hanımlaaar![]()
![]()
Saglik diyetten onemli 1500 kalorilik diyetleri dene sen...Kızlar kafam bir dünya. Bugünu cuma sanıyorum. Finaller, mezuniyet kosturmaca ve çıkan tansiyonum derken günleri şaşırdım. Dün yine tansiyonum çıktı.gece 1 limon sıktım ictimde iyi geldi biraz rahat uyudum.
mrb arkadaslar gec kaldım bılıyorum...
tez ıle ugrasıyordum...bır de dus aldım anca gelebıldım...
tabı kahvaltımı da yaptım...
yarın cuma bır gunumuz kaldı hayırlısıyla...
herkes harıl harıl ugrasıyor masallah...
ınsallah tartılar da bızı yanıltmaz bu konuda...
Elk ve su yok mutfagim karanlik cephe maalesef kahvaltimi yaptim en azindan ama bu kocaman cusse bi dilim ekmekle doymuyor maalefef...hemen bir ara yap olmadı canım. sade nescafe'de insanı tok tutar seviyorsan.
Okul dersane off bu ne tempo yaa... Disarida olmak diyet icin tehlikeli dikkat et...benım sımdı okula gıtmem gerekıyor...tez hocamla görusecem cunku...ordan dershaneye gıdecem...ordan da yıne okula gıdecem aksam 7 de dersım var...bugun bayagı yogunum...aksama gorusuruz arkadaslar...
dıyetı bozmak yok...bol su ıcmeye devam...sporu bırakmak da yok...
hadi bakalım yarın tartı günümüz kaçamak yok
![]()
Yemegimi yedim sira hesap odemede
Kalkinca kucuk bi seftali
Sabah haslanmis yumurta cok az peynir yarim domates yarim salatalik
Bitki cayiyla
Ara bi parca ekmek peynir
ogle tost karpuz domates salatalik ( toplamda ceyrek ekmek yedim)
ara sut ve iki catal kek
aksam corba bi kase ve tavuk salata yagsiz
Su 3 litre oldu spor sadece 15 dakika yaptm Aksam gidecez smdi konsere gidecem tsm muzigi bakalim nasil olcak...
Kekin vicdan azabi hala icimde tadina bakmak istedim sadece![]()