Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydınlar efendim :3: geçmişi okudum sırada yorumlar :1:

Kızlar ne sıklıkla tartiliyorsunuz?
^

ben hergün tartılıyorum ona göre öğünümü sporumu düzenliyorum fazla yapıyorum az yiyorum tabi kişiye göre değişir

iyi akşamlar:3:

menüm

sabah:56:

kahvaltı

çavdar ekmeğiyle tost
1 haşlanmış yumurta
domates/salatalık
4zeytin
maydanoz

ara:56:
1 avuş kiraz
yarım bardak kefir

öğlen:56:
7 kaşık zeytinyağlı taze fasulye
semizotlu yoğurtlu salata yarım kase
yarım dilim çavdar ekmeği

1 avuç kiraz
3 kayısı
1 bardak kefir

akşam:56:
3 kaşık tazefasulye
6 kaşık ıspanak
2 kaşık yoğurt

1 avuç kiraz
3 kayısı
1 ç.b kefir

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

yok

Maşallah iyi bir menü olmuş faydalı olması dileğiyle :56:

Kızlar cuma günü kilimi duyunca sasiricaksiniz :))
Birde benim kabızlık problemim oluyor ne yapmam lazım. Aktivia ve kayisiyi dayadim diyete :(

sabırsızlıkla bekliyoruz bakalım İnşallah. kabızlık konusunda da :44: zeytinyağı iyi gelir diye duymuştum

Cnm turkiye petrollerinin sitesine gittim bol agacli guzel bir yer tempolu yuruyus yaptik. Grup olarak yapioruz zaten toplu olunca sevk gelio insana 40 dakika dayanabildm cok yorgundum:-(

o vakitte yapman bile güzel grup olarak yapmanız da cabası tatlı bir uyku uyudun desene :1:

Herkese teşekkürler yorumları için ne güzel daha ilk günden kk'de ne derler diye yiyeceklerimi daha etraflıca düşünmeye başladım :)

Menu ve spor harikaa olmus sadece muz riskli meyvelerden cok tuketilmemeli bilgin olsn...

Evet muz, karpuz bunlar tehlikeli meyveler. Ama muz potasyum açısından ve komplex karbonhidran zenginliği açısından spordan önce önemli, sağlıklı bir enerji veriyor :)

güzel bir menü,ekmek yemedinmi yazmayımı unuttun? eğer bu haliyle ise gerçekten güzel:32:
su ve sporda harika:34:

Teşekkürleer, ekmek yemedim sahiden, biliyorsunuz bu akşam misafirlikte olacağım, mümkün olduğunca az yemeye çalıştım.
Bir de ben genel olarak ekmeği haftasonu kahvaltılarında ya da çok canım isterse öğle yemeğinde 1 dilim olarak tüketiyorum.

Tuğçe bayıldım mönüne :31:
hep böyle devam et ve bir an önce kilolarından kurtul inşallah :nazar:

Çok teşekkür ederiiim, inşallah hep beraber kurtuluruz!
Aylar hemencecik geçse de aynada kendimizi istediğimiz gibi görsek :52:

evet canım 1200 altına inmemek gerekiyor..
benim diyetisyen bana 1300 kalorilik birşey vermişti, bazen 1500'e çıkarıyor sonra yeniden 1300'e indiriyordu..
yukarıda söylediğin her noktaya katılıyorum

Teşekkürler canım bilgi için, diyetisyene gittiysen ara ara faydalı bilgileri bizimle de paylaşırsın artık :) 24 kio vermişsin resmen, çok çok tebrik ediyorum seni! :24:

ne güzel bir menü,
ve ne güzel bir spor yüzmek
akşam işyerinde yemek de iyi fikir

Valla yoksa eve git, yemek hazırla, ye diyene kadar saat 7.30-8'i buluyor o yüzden hiç değilse haftada 3-4 gün mutlaka 6'dan önce yemek yemeye çalışıyorum. İnanın faydası oluyor.

ay ne güzel canım ya
çok kıskanıyorum seni bilesinnn
:17::9: valla yaz geldi sayılır umarım sen de bol bol yüzme fırsatı bulursun kaptancım :)
Bunca zaman yapmadığım sporlara yanıyorum ben valla :(

Gunaydin kızlar evet duyunce sevineceksiniz kilimi. Bugun öğlen mi tartilip yazicaz kilomuzu? Ben cepten görebiliyorum sadece onun içın cok fazla alıntı yapamiyorum. Genel olarak kaçamakları saymazsak listeler güzel görünüyor birde uzun süredir diyette olduğunuzu hesaba katınca harika ama bu demek değil ki kacamaklara devam etmek yok. Malum yaz geldi kiloları kabanla ceketle hirkayla kapatma mevsimi sona erdi. Tek parça giysiler hopur lupur kilolarla ykışmıyor hanımlar :)) Hepinize hedefinize birer adım daha yaklasacaginiz kacamaksiz bir gün diliyorum. Hayırlı cumalar bu arada :)

Gunaydin kızlar evet duyunce sevineceksiniz kilimi. Bugun öğlen mi tartilip yazicaz kilomuzu? Ben cepten görebiliyorum sadece onun içın cok fazla alıntı yapamiyorum. Genel olarak kaçamakları saymazsak listeler güzel görünüyor birde uzun süredir diyette olduğunuzu hesaba katınca harika ama bu demek değil ki kacamaklara devam etmek yok. Malum yaz geldi kiloları kabanla ceketle hirkayla kapatma mevsimi sona erdi. Tek parça giysiler hopur lupur kilolarla ykışmıyor hanımlar :)) Hepinize hedefinize birer adım daha yaklasacaginiz kacamaksiz bir gün diliyorum. Hayırlı cumalar bu arada :)

Canım heyecanla bekliyoruz kilonu... walla tek parça yazlık elbise hayali bile yeter... benden çoğunlukla telden giriyorum senin yaşadığın zorluğu anlıyorum ...

Kızlar kafam bir dünya. Bugünu cuma sanıyorum. Finaller, mezuniyet kosturmaca ve çıkan tansiyonum derken günleri şaşırdım. Dün yine tansiyonum çıktı.gece 1 limon sıktım ictimde iyi geldi biraz rahat uyudum.

mrb arkadaslar gec kaldım bılıyorum...

tez ıle ugrasıyordum...bır de dus aldım anca gelebıldım...

tabı kahvaltımı da yaptım...

yarın cuma bır gunumuz kaldı hayırlısıyla...

herkes harıl harıl ugrasıyor masallah...

ınsallah tartılar da bızı yanıltmaz bu konuda...

benım sımdı okula gıtmem gerekıyor...tez hocamla görusecem cunku...ordan dershaneye gıdecem...ordan da yıne okula gıdecem aksam 7 de dersım var...bugun bayagı yogunum...aksama gorusuruz arkadaslar...

dıyetı bozmak yok...bol su ıcmeye devam...sporu bırakmak da yok...

selam şekerler:3:
anca gelebildim dışarıdaydım birde bugün temizlik günüm malum her perşembe aynı:40:
bugün bakamıcam sanırım iş güçten akşam telafi ederim artıkın:16::54:

Kızlar kafam bir dünya. Bugünu cuma sanıyorum. Finaller, mezuniyet kosturmaca ve çıkan tansiyonum derken günleri şaşırdım. Dün yine tansiyonum çıktı.gece 1 limon sıktım ictimde iyi geldi biraz rahat uyudum.
geçmiş olsun tatlım benimde tansiyon sorunum var seni çok iyi anlıyorum,çok sıkma kendini her şey oluyor bir şekilde:54:

benım sımdı okula gıtmem gerekıyor...tez hocamla görusecem cunku...ordan dershaneye gıdecem...ordan da yıne okula gıdecem aksam 7 de dersım var...bugun bayagı yogunum...aksama gorusuruz arkadaslar...

Allah işlerinde kolaylıklar versin canım:54:

günaydın hanımlaaar :52: :52:
Gunaydin tatlim
Saglik diyetten onemli 1500 kalorilik diyetleri dene sen...
mrb arkadaslar gec kaldım bılıyorum...

tez ıle ugrasıyordum...bır de dus aldım anca gelebıldım...

tabı kahvaltımı da yaptım...

yarın cuma bır gunumuz kaldı hayırlısıyla...

herkes harıl harıl ugrasıyor masallah...

ınsallah tartılar da bızı yanıltmaz bu konuda...

Yaza az kalinca tempo yogunlasti... Ne konuda hazirliyorsun tezini?
hemen bir ara yap olmadı canım. sade nescafe'de insanı tok tutar seviyorsan.
Elk ve su yok mutfagim karanlik cephe maalesef kahvaltimi yaptim en azindan ama bu kocaman cusse bi dilim ekmekle doymuyor maalefef...

Okul dersane off bu ne tempo yaa... Disarida olmak diyet icin tehlikeli dikkat et...
hadi bakalım yarın tartı günümüz kaçamak yok:40:
:54:

Hedefime ulasamayacm biliyorum ama dikkat edecem yinede...bugun forumdan hic cikmamam lazim yoksa kacamak yaparim

günaydın herkese
bugün ben doktora gıttım tahlıl yaptırıyrum kan şeker guatr için bakalım ne cıkcak

anam bu ne oku oku bıtmıyor geçmiş

dünkü menüm

sabah: 1 dilim peynirli börek şekersiz

ara: çay

öğle: ısgara köfte 2 ad
1 kase çorba
salata
4 kaşık pilav

ara: türk kahvesi

akşam: 2 kaşık fasulye kavurma yumurtalı az yoğurtla
1 dilim ekmek
1dometes yarım salatalık

su:2 lt
spor yapamadım işte hareketlıydım evdede aynı şekilde
sadece işten dönüşte eve giderken 15 dk yürüyüşüm var hergün

Yemegimi yedim sira hesap odemede:-)

Kalkinca kucuk bi seftali

Sabah haslanmis yumurta cok az peynir yarim domates yarim salatalik
Bitki cayiyla

Ara bi parca ekmek peynir

ogle tost karpuz domates salatalik ( toplamda ceyrek ekmek yedim)

ara sut ve iki catal kek

aksam corba bi kase ve tavuk salata yagsiz

Su 3 litre oldu spor sadece 15 dakika yaptm Aksam gidecez smdi konsere gidecem tsm muzigi bakalim nasil olcak...

Kekin vicdan azabi hala icimde tadina bakmak istedim sadece:-)

hesap ödeme süpermiş yaaaa :1:
menünü beğendim akşam güzelll

Back
X