oyyyy canımcım sakın annene diyetteyim falan deme ucundan ye herşeyden yoksam daha çok diyet moduna sokup tıkıştırmak istiyolar ağzınaİstersen yola çıkarken yanına kuru meyvelerden alabilirsin yada formlar çok işe yarıyor
haklısın valla herşeyden az az yersem sorun olmaz sanırsambende yanıma beyaz leblebiyle form bisküvi almayı düşünüyorum aslında
haklısın valla herşeyden az az yersem sorun olmaz sanırsambende yanıma beyaz leblebiyle form bisküvi almayı düşünüyorum aslında
eveeet beyaz leblebi benimde kurtarıcıııım
hoşbulduk inşallah tatlım hepimiz bunu çok isyoruz
aynen şu kilolardan kurtulalım bırakırız İnşallah
İnşallah gider kilocuklarspora devam alınan kilolara tamam
soğuk çay duydumda hiç içmedim denemedim
Ya tadı bir garip geldi icemicem sanırım ben karbonatli suyu
Beyaz leblebi kalorisiz mi kızlar?
kızlar bünyeme neler oluyor anlayamıyorum iki defadır yaklaşık 15 günde bir regl oluyorumhavalardananlamadım neler oluyor sanırım bir doktora görünme gerekiyor
kalorisiz olur mu hayatım benim bildiğim bir avuçu 20 kalori yanlış bilmiyorsam ve tok tutuyor
hadi ya cidden mi hemen almam lazım bilgilendirdiğin için teşekkürler
soğuk suyla içmeyi dene tatlım 1 tatlı kaşığının ucu kadar koy daha hafif oluyor karbonatı az koyduğun için içtiğin su miktarını artırmalısın mesela 1 litre ye 1 tatlı kaşığı diyorsa 2 litre ye o kadar koy amaç o kadar karbonat almak böylece daha fazla su içmiş oluyorsun
kalorisiz olur mu hayatım benim bildiğim bir avuçu 20 kalori yanlış bilmiyorsam ve tok tutuyor
evet bence de doktora görünmende fayda var geçmiş olsun
ben kaçar kızlaryarın bildirim günü heyecanlıyım inş takımın yüzünü kara çıkarmayız ilk haftadan
soğuk suyla içmeyi dene tatlım 1 tatlı kaşığının ucu kadar koy daha hafif oluyor karbonatı az koyduğun için içtiğin su miktarını artırmalısın mesela 1 litre ye 1 tatlı kaşığı diyorsa 2 litre ye o kadar koy amaç o kadar karbonat almak böylece daha fazla su içmiş oluyorsun
Beyaz leblebi kalorisiz mi kızlar?
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
2dilim kepek ekmek
zeytinyağı gezdirilmiş domates
1dilim peynir
yumurta
ARA:1elma
ÖĞLE:
yarım pk etiform
1ayran
5-6fındık
ARA:1 bard süt
AKŞAM:
1kase yağsız makarna
1kase yoğurt
2 kaşık dondurma
SPOR:60 dak.bol koşmalı yürüyüş
kızlar bünyeme neler oluyor anlayamıyorum iki defadır yaklaşık 15 günde bir regl oluyorumhavalardananlamadım neler oluyor sanırım bir doktora görünme gerekiyor
cnım bence 145 fazla hemde kabız yapıyor bızım ıcın iyi degılcanım bir avuç beyaz leblebi 145 kalori
az değil yani
DÜNKÜ MENÜM:
SABAH:
2dilim kepek ekmek
zeytinyağı gezdirilmiş domates
1dilim peynir
yumurta
ARA:1elma
ÖĞLE:
yarım pk etiform
1ayran
5-6fındık
ARA:1 bard süt
AKŞAM:
1kase yağsız makarna
1kase yoğurt
2 kaşık dondurma
SPOR:60 dak.bol koşmalı yürüyüş
bilmiyorum ki kadis ne der bu izin olayına. Zaten kızıyo bana çok paylaşım yapamıyom deyi:26:
aynen öyle oğluşumla 1 saat anca oynayabiliyom sonra uyku vakti ama yinede buna da şükür diyorum..
anacım herşeyi okumaya çalıştım herkes spor yapıyo canım sıkıldı ben yapamıyom çok.....
Hava inanılmaz rüzgarlı başımı döndürdü resmen.
Bu akşam menümü yazmaya utanıcam biraz kesin, günü fena geçirmedim ama misafirlikten korkuyoruuum:18:
Bu sabah kilo vermiştim ne güzel, yarın ne kadarını almış olacağım bakalım.
Mümkün olduğunca az yiyeceğim tabii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?