Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Ya tadı bir garip geldi icemicem sanırım ben karbonatli suyu

Ya tadı bir garip geldi icemicem sanırım ben karbonatli suyu

soğuk suyla içmeyi dene tatlım 1 tatlı kaşığının ucu kadar koy daha hafif oluyor karbonatı az koyduğun için içtiğin su miktarını artırmalısın mesela 1 litre ye 1 tatlı kaşığı diyorsa 2 litre ye o kadar koy amaç o kadar karbonat almak böylece daha fazla su içmiş oluyorsun

ben kaçar kızlar yarın bildirim günü heyecanlıyım inş takımın yüzünü kara çıkarmayız ilk haftadan

kalorisiz olur mu hayatım benim bildiğim bir avuçu 20 kalori yanlış bilmiyorsam ve tok tutuyor

evet bence de doktora görünmende fayda var geçmiş olsun

Benimde adetim 28 den 43 e çıktı bu ayda 34 uncu günüm hala yok cok sinir bozucu doktora gidicem bende inş

Günlük toplamda ne kadar karbonat almalıyız canı m?

canım bence gayet güzel bir menü ve spor harika

kızlar bünyeme neler oluyor anlayamıyorum iki defadır yaklaşık 15 günde bir regl oluyorumhavalardananlamadım neler oluyor sanırım bir doktora görünme gerekiyor

benımde regl kafayı yedı pazar gunu azcık geldı gerısı yok beklıyorum ama şiştim kaldım
kanımda düşük çıktı gerçi doktoru begenmedım sankı dalga gectı benle nıye rejım yapıyorsun demezmı ya dedım rejımı gectım sureklı acıkıyorum ben kesın baska bısey var hersey normal dedı ama cok gıcık oldum kadına yaaaa

canım bir avuç beyaz leblebi 145 kalori

az değil yani
cnım bence 145 fazla hemde kabız yapıyor bızım ıcın iyi degıl

Bence menü gayet güzel, hatta öğlen az bile olmuş, dondurmayı akşam yerine öğlen yesen daha masum bir kaçamak olurdu bence :)

Hava inanılmaz rüzgarlı başımı döndürdü resmen.
Bu akşam menümü yazmaya utanıcam biraz kesin, günü fena geçirmedim ama misafirlikten korkuyoruuum:18:
Bu sabah kilo vermiştim ne güzel, yarın ne kadarını almış olacağım bakalım.
Mümkün olduğunca az yiyeceğim tabii :)

Kadis izin almayinca kiziyor ki hakli emek veriyo sorumluluk beklio dogal olarak

Spor yapiorum neredeyse hergun ama sartlarim uygun 12-5 arasi calisiyorum yalniz yasiorum yemek,temizlik bekleyen yok arti olarak calisma saatlerimde cok musait hic sikma canini sen

Bu hafta listede yoksun cnm yarin yeni bir baslangicla haftaya hazirlan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…