bunları tekrar oku canım
ve sonuç son sözüm
takımda yerin her zaman baki baş tacısın
5 mesaj menü istiyorum
gelemeyeceğin zaman bilgi istiyorum
ben adil miyim buna da cevap vereyim
evelki hafta sadece cuma geldin kilo bildirdin sorunlarım var dedin idare ettim
bi sonraki hafta durum yine aynı cuma geldin son anda hatta
sonra ki hafta paylaşıma devam ettin
ctesi pazarı geçtim
ptesi gelmedin haberde vermedin
buraya kadar doğru mu
hatta o ctesi pazar ptesi kimseler gelmedi
mesaj çetelesi yazdım
kişileri tek tek uyardım
herkez sorunlarını ve çözüm önerilerini yazdı
sen tek mesaj yazdın
sonra yazdığım hiç bir mesaja cevap vermedin
bu da doğru mu
ve bir cevap sen adil misin
evet ben adilim
adil olduğum için son kez uyarıyorum dedim
uyarmak benim görevim
ama ben yinede özür dileyeyim
canım arkadaşım
geçmişi dünü bugünü unutalım ve kilo vermek istiyosan gel beraber güzel güzel kilo verelim
bunları özelden yazdım sana kaç kere ama mesaj kutun dolu
senin cevabını bekliyorum hala bilgin olsun
kızlar bugünkü menüm;
sabah kalkınca ılık limonlu su,
işe gelince her zamanki domatesli beyaz peynirli kepekli ekmeğe sandvichimi yedimtek şekerli çay
öğlen taze fasulye, yoğurt, bir dilim kepek ekmek
akşama soğanlı ciger kavurma yapacam yanına yoğurt ve kepek ekmek
1 saat yürüyüş 2 lt su
bir bardak süt belki tv karşısında bir avuç çekirdek çitlerim
yarın takımda ilk tartı günüm bakalım sonuç ne olacak
Kızlar az önce eczaneden.ıngiliz karbonati aldim. Karbonatli suyun.tadı fena değil hatta peşine normal su içtim normal su acı geldi. Yeşil çay aldım limonlu ve melissali bakalim icebilecekmiyim? Akapunktur doktorum her sabah 2 bardak melissa iciriyordu bana hemodem attırıyor hemde gerçekten.hafızaya iyi geliyor tavsiye ederim.
Aramıza hoşgeldin tatlım ben Sude,
çekirdeği de çitleme haydi bugün yarın daha çok eksi çık tartıda :)
ama menüne bayıldı sporunla birlikte harika tatlım
Tamam Kadriyecim takım kurallarını okudu olabildiğince fazla paylaşımda bulunarak,ve boool spor yaparak devam edicem takıma ve mezun olmadan da gitmiycem:))))çok alışmışım buraya bunu anladım yaklaşık 8 kilo vermişim sizlerle umarım kalan tüm kilolarımı en kısa sürede veririm hedefim temmuz 1 e kadar 63 kilo
Karbonatli suyun içine bundan da alınıp konabiliyormus hatta daha iyiymiş saf olduğu içın. Normal karbonatlada yapabilirsin ama buda pahalı değil 3 lira. Karbonatli su ile ilgili bir başlık vardı orda okudum. Özellikle gobise iyi geliyormuş sikilastiriyormus.
canım bende activia kullandım ama sonrasında pişman oldum düzenim bozulduActiviaya ya başladım ama alışkanlık yapmaması içın 15 günden fazla kullanmamak gerekir sanırım. Acıya bayılırım. Bunların hepsi.bir süre sonra ise yaramıyor ama denicem. Karbonatli suda iyi geliyormuş.bugün başladım.
menü güzel canımkızlar bugünkü menüm;
işe gelince her zamanki domatesli beyaz peynirli kepekli ekmeğe sandvichimi yedimtek şekerli çay
1 saat yürüyüş 2 lt su
Tamam Kadriyecim takım kurallarını okudu olabildiğince fazla paylaşımda bulunarak,ve boool spor yaparak devam edicem takıma ve mezun olmadan da gitmiycem:))))çok alışmışım buraya bunu anladım yaklaşık 8 kilo vermişim sizlerle umarım kalan tüm kilolarımı en kısa sürede veririm hedefim temmuz 1 e kadar 63 kilo
Kızlar bu çayları sıcak.yerine soğuk buzlu felan içme formülü felan yok mu?
Hava sıcak çay sicak
ayyy aynen canım ya nasıl alışmışım varya buraya listemi göndermeyınce kendımı suclu gıbı hıssedıyorum ve cok yedıgımı sanıyorum fena ıyı gelmıs banada
İnşalllaaaaah canımhedefine en kısa zamanda ulaşırsın canım inşalalh
ve mezun olursıunnnnn
Activiaya ya başladım ama alışkanlık yapmaması içın 15 günden fazla kullanmamak gerekir sanırım. Acıya bayılırım. Bunların hepsi.bir süre sonra ise yaramıyor ama denicem. Karbonatli suda iyi geliyormuş.bugün başladım.
kadiscim ben akşamları ve haftasonu genelde giremiyorumevde internetim olmadığından ondan böyle peşin peşin yazıyorum ama merak etme ben tek olduğum için menüm şaşmaz kendim hazırlayıp yiyorum
oyyyyyy bende tek yaşıyorum amaaa kaçamaksız hafta sonu geçiremiyoruuuuuumAllahtan halkoyularım sayesinde bol bollll oynuyorumda yakıyorum
kadiscim ben akşamları ve haftasonu genelde giremiyorumevde internetim olmadığından ondan böyle peşin peşin yazıyorum ama merak etme ben tek olduğum için menüm şaşmaz kendim hazırlayıp yiyorum
oyyyyyy bende tek yaşıyorum amaaa kaçamaksız hafta sonu geçiremiyoruuuuuumAllahtan halkoyularım sayesinde bol bollll oynuyorumda yakıyorum
haftasonu bende de oluyor maalesef dışarı çıkıncabu hafta sonu da memlekete gideceğim ne olur bilemiyorum
Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz takımımızaa,
Umarım diilediğiniz kiloya en sağlıklı şekilde bir an önce ulaşırısınızzz
Bugün başlamıştım bende miktarı fazla olmadıktan sonra sorun yaratmaz diye düşünüyorum ama kafam karışmadı değil. Biraz denicem bakalim sıkıntı olursa bırakırım. 75 olayimda o zaman bırakayım :))
kızlar bugünkü menüm;
1 saat yürüyüş 2 lt su
Kızlar bu çayları sıcak.yerine soğuk buzlu felan içme formülü felan yok mu?
Hava sıcak çay sicak
haftasonu bende de oluyor maalesef dışarı çıkıncabu hafta sonu da memlekete gideceğim ne olur bilemiyorum
oyyyy canımcım sakın annene diyetteyim falan deme ucundan ye herşeyden yoksam daha çok diyet moduna sokup tıkıştırmak istiyolar ağzınaİstersen yola çıkarken yanına kuru meyvelerden alabilirsin yada formlar çok işe yarıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?