Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sabah güzel ama sonrası kötü ama 2 saat yürüyüş cok güzel

hava çok sıcaksa cornet yerine suyu deneyebilirsin
kendine bak sen desene, dün yediklerim malum

canım sarma, çorba, ekmek..
akşam yemeği olmamış.
sadece sarma+salata ya da yoğurt olmalıydı
bu arada çorba ve ekmek aynı şey haberin olsun

[
kekin yanında ekmeğin işi ne bu birrr
arada yediklerine bak hele buu ikiii
kız bana yollasana o misafirleri bende yiyim
hani öğlen yemeğin buda üççç
yeter kel kalcan yoksa

öğle yemeğini artık utandığımdan yemedim, kahvaltıda fil gibi yedim zaten aklımca dengelemeye çalıştım
valla bunlar fena misafir, hem en sevdiğim hem de en sevmediğim misafir, çünkü ne zaman biraraya gelsek, sağlıklı hiçbirşey yok

Kızlar cuma günü kilimi duyunca sasiricaksiniz :))
Birde benim kabızlık problemim oluyor ne yapmam lazım. Aktivia ve kayisiyi dayadim diyete

Sabah kalkar kalkmaz hurma ve su iyi gelio kabizliga tavsiye ederim birde kefir tatlim..

activia yoğurtlar, acı pul biber ya da herhangi bir acı biber, sabah aç karnına 2 bardak ılık su+kayısı+kuru erik, kefir, incir, bol su, yeşil çay, form çayları..
bunların hepsi kabızlığa iyi gelen şeyler

sabah gerçektende ideal bir kahvaltı onun dışında abur cubur da düzeltilebilir bir menü tatlıyı azaltabilirsin

Kızlar az önce eczaneden.ıngiliz karbonati aldim. Karbonatli suyun.tadı fena değil hatta peşine normal su içtim normal su acı geldi. Yeşil çay aldım limonlu ve melissali bakalim icebilecekmiyim? Akapunktur doktorum her sabah 2 bardak melissa iciriyordu bana hemodem attırıyor hemde gerçekten.hafızaya iyi geliyor tavsiye ederim.

izin almanda bi sıkıntı yok canım
istersen izne ayrılabilirisn hatta paylaşımda sıkıntı olacaksa izne ayrılmak en doğrusu
bende 6 yıldır tansiyon hastasıyım zamanla alışıyosun o şekilde yaşamaya o yüzden yediklerine dikkat et ve limon çok iyi geliyo yanından ayırma :)))
geçmiş olsun
tansiyon özen gerektiren bi durum
öğle az ama sanırım kahvaltı geç

ingiliz karbonatı mı
o da neyyyy

tam benlik bi menü olmuş :)))

ingiliz karbonatı mı
o da neyyyy

Karbonatli suyun içine bundan da alınıp konabiliyormus hatta daha iyiymiş saf olduğu içın. Normal karbonatlada yapabilirsin ama buda pahalı değil 3 lira. Karbonatli su ile ilgili bir başlık vardı orda okudum. Özellikle gobise iyi geliyormuş sikilastiriyormus.

Canimcim kaptanin hakli oldugu taraflar yok degildi sahsi bise yok genel uyari olarak almak gerekir takimdan ayrilmani hic istemem acikcasi

Tatlım bende hak veriyorum kesinlikle pazartesi konusunda ama ben ancak okulda paylaşımda buluna biliyorum netimde sıkıntı çıktı onundışında yediklerime ve bol bol yorum yapmaya özen gösteriyorum olabildiğince ve görüyorum ki takımsayesinde inceliyorum ve çok alışmışım buraya madem öyle devam edicem bende

Activiaya ya başladım ama alışkanlık yapmaması içın 15 günden fazla kullanmamak gerekir sanırım. Acıya bayılırım. Bunların hepsi.bir süre sonra ise yaramıyor ama denicem. Karbonatli suda iyi geliyormuş.bugün başladım.

karbonatlı suyu bende düşünmüştüm ama vazgeçtim...aşağıdaki linke tıklarsan:
Milliyet - Karbonat diyetine dikkat!

çok alışmışım bu takıma ve takımım sayesinde güzel kilolar verdim tabikide kaptanımın kişisel olarak beni eleştirdiğini düşünmüyorum,daha sağlıklı kilolar vermek amaç bende olabildiğinde düzenli sporum ve beslenmemle sizlele birlikte kilo vermeye devam edicem

Öncelikle yeni gelen arkadaşlarımız hoşgeldiniz takımımızaa,
Umarım diilediğiniz kiloya en sağlıklı şekilde bir an önce ulaşırısınızzz

Tamam kaptanım bundan sonra hazır kilo vermeye başlamışken olabildiğince çok paylaşımda bulunarak ve yediklerime dikkat ederek devam edicem bende

karbonatlı suyu bende düşünmüştüm ama vazgeçtim...aşağıdaki linke tıklarsan:
Milliyet - Karbonat diyetine dikkat!

Bugün başlamıştım bende miktarı fazla olmadıktan sonra sorun yaratmaz diye düşünüyorum ama kafam karışmadı değil. Biraz denicem bakalim sıkıntı olursa bırakırım. 75 olayimda o zaman bırakayım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…