çok alışmışım bu takıma ve takımım sayesinde güzel kilolar verdim tabikide kaptanımın kişisel olarak beni eleştirdiğini düşünmüyorum,daha sağlıklı kilolar vermek amaç bende olabildiğinde düzenli sporum ve beslenmemle sizlele birlikte kilo vermeye devam edicem
Yeşilçay icemeyenlere müjde. Ben hic bitki çayları icemem normalde en fazla nane limon oda hasta olunca. Yeni yeni kayısı çayı içiyordum ama bugün lipton yeşilçay limonlu melisali olanından aldım tadı müthiş. Yeşilçaydan nefret edenlere tavsiye ederim hiç yeşilçay kokusu gelmiyor limon kokuyor.
Bnde yapmicam mazeretim gezmeye gitcem.. Hantallik var uatumde nedense.. Final donemi pofff kabustu bendeBen spor yapamicam sanırım koşu bandi bozuk ve yarın iki finalin var
Bende menumu yazayım en iyisi
Sabah: yumurta domates salatalık beyaz peynir 3 zeytin 1 dilim light ekmek 2 şekerli çay
Ara: 2 malta erigi
Öğlen: k flakes
Ara: azıcık badem fıstık 2 kayısı
Akşam: ekşili köfte 2 kaşık bulgur pilavı 1 dilim light ekmek
Ara: 1 kayısı azıcık badem fistik tadımlık yani activia yerim birde
2 fincan yeşil çay
2.50 litre su birazi karbonatli
Birde hergün 1 limon sikiyorum tansiyon içın.
Final haftamdayim spor hergün yapamicam. Genelde bu dönemde 5 kilo dan fazla alırım verdiğim kiloya 5 kiloda ekleyip motivemi artırmak istiyorum. Akşam yemeklerinde ekmek yemezsem sonra abartma ihtimali oluyor onun içın akşam kepek ekmek yiyicem. Benim yemelerimin ve kilonun abur cubur dışındaki sebebide geç yememdir. Öğlen 3 e kadar zorlamasam birsy yemeden durabilirim canim istemez. Genelde akşam 6 dan 12 ye kadar tatlı ve yeme krizlerim tutar birer moralim bozuksa ne bulursam yerim o kadar yani. Her akşam eşimle ya dondurma yada pastaneye ugruyorduk o derece tatliciyiz yani.
Canimcim menu cok guzel tatli krizleri icin yogurdun icine kuru kayisi biraz toz zencefil ve biraz tarcin kat super oluyor...
Kızlar su yogurttan dondurmalar hakkında ne düşünüyorsunuz? Pinkberry diye şubeleri varmış. Bizim arkadaşları baya sarmış ama ben yinede içindeki şeker ve üstüne soslarla pek masum olduğunu düşünmüyorum. Bir kere yerlerken tadmistim narlisinda yoğurt tadı vardı ben meyveli yogurtlari sevmem ama cikolatalisi aynı dondurma gibiydi biraz bu mcdonalds dondurmasından hafif katı kivamida
ben kaçar kızlaryarın bildirim günü heyecanlıyım inş takımın yüzünü kara çıkarmayız ilk haftadan
Günlük toplamda ne kadar karbonat almalıyız canı m?
Ben spor yapamicam sanırım koşu bandi bozuk ve yarın iki finalin var
Mutfakta iki dilim baklava ve kola bana bakio yee yee dio onlari yememek icin menumu yazip yeme icme faslini bitirecem...
Sabah bir dilim kepek ekmegi
bir dilim kasar
iki dilim salam
kibrit kutusunun yarisi peynir
yarim domates
yarim bardak sut
ara yok kahvaltiyi gec yaptim
ogle 6 zeytin
yarim salatalik
Yarim domates
iki lokma ekmek uzerine recel surdum
ara sut ve dutla yapilmis meyveli yogurt
aksam yagsiz tavuk salata
yarim kase corba
BiraZdan bitki cayi ve turk kahvesi iceriz arkadasa gececm
4 litreden fazla su
Yarim saat yakar top ve istop oynadim beden egitiminde valla onuda spordan sayarimtempolu is gunude cabasi
ben kendimi begendim sizde begenin
Yeşilçay icemeyenlere müjde. Ben hic bitki çayları icemem normalde en fazla nane limon oda hasta olunca. Yeni yeni kayısı çayı içiyordum ama bugün lipton yeşilçay limonlu melisali olanından aldım tadı müthiş. Yeşilçaydan nefret edenlere tavsiye ederim hiç yeşilçay kokusu gelmiyor limon kokuyor.
kızlar kedimi kaybettim yavruydu daha ölüyorum kahırdan büyük bir kedi alıp götürmüş onu balkonddan
Bulursun inş ama yavruysa zor gibi :
bende menümü yazıvereyim
sabah peynir domates salatalık zeytin 2 dilim ekmek
ara 1 kase special k
öğle sucuklu yumurta çok değil ama 2 dilim ekmek
ara 1 bardak süt
akşam dünkü sarmalardan 7 tane 1 kase çorba 1 dilim ekmek 1 dilim karpuz
1 bardak form çayı
su azdı sanırım 1 lt falan
40 dk yürüyüş
farkındayım faat((
Evet biraz diyet içın fazla kacamakli bir liste olmuş. Yarın hemen önlemini al canim. Su daha fazla içersen çayı da 2 bardağa cikarirsan güzel olur.
bugünkü menüm bayanlar
sabah;
1 kase special k
öğle
1 kase mercimek çorbası
1 adet haslanmıs küçük tavuk budu
1 porsiyon salata
2 kaşık pilav
arada 1 adet dondurma
akşam üzüntüden dolayı bişey yemedim canım istemedi
şimdi dondurma yiyorum
1 litresi normal 2 litresi karbonatlı olmak üzere 3 litre su içtim
bilmiyrum spor yapablir miyim beni mazur görün bugün
kızlar kedimi kaybettim yavruydu daha ölüyorum kahırdan büyük bir kedi alıp götürmüş onu balkonddan
Bulursun inş ama yavruysa zor gibi :
Amin İnşallah düşündükçe ağlıyorum işten gelince öğrendim ben onun için koşa koşa geliyordum eve
2 dondurma mi? Canim kendine yapılacak birsey yok ama 1 hafta 2 dondurmanın vicdan azabı üzerine oturursa napican at hemen o elindeki dondurmayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?